![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt persoane mature,trăitoare în ale credinței,care se spovedesc și se împrtășesc,care au inimă bună,într-un cuvânt creștini -ortodoxi autentici.Leaderul nostru este Iisus Hristos și noi credem în puterea rugăcunii și o vom continua în toate posturile .Este picătura din marea de neputințe a celor care doar cârcotesc și nu fac nimic concret. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și mulți au inimă bună etc Deci faptul că s-a creat un grup de rugăciune(oscilant,de la un post la altul),nu înseamnă că e diferit față de ceilalți care nu vor să intre. Faptul că îi cunoști pe majoritatea îl pot nega,pentru că nu cred că te-ai întâlnit cu vre-unul,față în față.Și nu poți sa spui că-i poți cunoaște bine numai prin ceea ce scriu. Iar privitor la exigența cu care sunt primiți,nu trebuie decât să spună că vrea și el o catismă,și gata i se oferă. Așa că sunt destule carențe în răspunsul tău. Iar când mă refeream la lider,mă refeream la cel ce își asumă responsabilitatea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Sa traiti bine!
|
||||
|
||||
|
Ideala ar fi o monarhie absoluta.
De-ar mai fi oameni ca Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazul! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
sau si mai bine: Sa traiti cum ati votat!
|
|
|
||||
|
||||
|
Schimbarea domniilor, bucuria....
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciunea pentru celalalt | sardamira | Pocainta | 4 | 01.10.2012 02:03:49 |
| O rugaminte pentru cei din Bucuresti | Florin-Ionut | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 01.05.2011 11:37:22 |
| Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 30.04.2010 12:33:10 |
| ANTI-CIP: Scrieti PRESEDINTELUI! | marturisitor | Generalitati | 20 | 02.04.2010 16:33:40 |
|
|