![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce se intampla in ziua de azi? Avem diverse grupari, secte si "confesiuni" care au adus modificari Sfintei Scripturi dupa bunul lor plac. Dumnezeu este foarte milostiv, dar si foarte manios atunci cand este nevoie. Eu nu pot sa respect pe oamenii fatarnici, care cu toate ca spun ca sunt crestini, urmeaza o "religie" bazata pe cuvantul modificat al Bibliei. Biblia Ortodoxa este singura nemodificata! Intelege odata asta. Doar uita-te la Manuscrisele de la Marea Moarta si la Codex Sinaiticus. Apoi sa iei tu o biblie eretica, sectanta etc. si sa vezi tu ce remorca de schimbari o sa observi. Biblia a fost pastrata in starea aceasta remarcabil de bine. Se spune si in ea ca va ramane neschimbat Cuvantul adevarat al lui Dumnezeu pana la sfarsitul veacului.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
mai andrei de ce nu pui tu acolo lup, de ce ti-e rusine sa zici ca nu esti ortodox? care sunt mai blanzi? tu stii ce vorbesc ei pe la adunarile lor nenorocite? numai impotriva Bisericii lui Hristos! 99 %! vad ca esti lovit rau, da rau de tot de duh eretic, o sa te pravalesti din ce in ce daca nu te pocaiesti .. citeste mai copile si tu o carte de sfant sa mai fuga duhurile astea din mintea ta.. vorbesc foarte serios.. esti viclean.. extragi fraze din context ca sa mai spui o bazaconie impotriva a ceva curat si ortodox fie ca e idee persoana, Sfanta scriptura, Sfant, orice.. parca te arde..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
iar tu Daniel, las-o jos cu klaus te rog.. stim ca e idolul tau, ca te doare ca libertinismul ai aflat ca e satanic, dar crede-ma ca cele mai mari fericiri le vei trai tot in umilinta si in hainele negre propovaduite de Biserica noastra.. alea de le numiti voi invechite.. vrei sa fi open mind? citeste patericul egiptean.. compara-l cu Klaus asta si vezi cum iti pare..
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit patericul egiptean si carti ale Sfintilor Parinti,nu compar aceste scrieri cu scrierile lui Klaus,el bineinteles are o experienta mai slaba,insa tocmai aici este interesul,este un om apropiat de noi,care ne impartaseste o experienta.Si,daca nu-l comparam cu Sfintii Parinti,ori alte scrieri,nici sa nu-l numim eretic,din moment ce in tot ce scrie si in tot ce spune,afirma ca este ortodox,si ca in ortodoxie este Adevarul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar pentru ca un lucru pare a fi bun, nu inseamna ca este intr-adevar. Tine minte un lucru: "Drumul spre Iad e pavat cu intentii bune".
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
m-am lamurit Daniel.. am vazut niste postari ale tale pe alte siteuri.. se pare ca tii mult la de klaus asta nu gluma.. ne vedem la discoteca! sau la o sedinta cu buda? o ceva acolo, un pic de patima mai! hai mai! un picut, doar la suparare! ca asa spune idolul tau.. sa ne ierte Dumnezeu pe toti
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a trecut de mult supararea,cel mai greu a fost la primul atac,de atunci am inceput sa ma imunizez.Nu stiu de ce,poate nu ai citit cartile,nu poti sa vezi un lucru simplu: Kenneth a ajuns la crestinism,dupa ce a fos prin budism.Drumul lui de 2 mil de km,a trecut si prin budism,dar finalul a fost in ortodoxie.
Nu stiu de ce vrei sa ma ataci,ti-am spus ca si mie mi-a placut foarte mult cartea Marii intelepti ai Indiei si parintele Paisie.Si iti spun un amanunt,sper sa nu te smintesti si de data asta,cei doi se vor intalni.Klaus a vrut sa-l intalneasca cand a fost in turneu in Grecia,insa era plecat in muntele Athos in acea perioada. Cu mersul la discoteca,nu stiu se fac multe distorsionari pe acest subiect,Klaus a vrut sa spuna ca,daca este sa atragem pe cineva la credinta dintre tinerii care merg la discoteca,putem sa mergem impreuna cu ei,ca astfel sa putem avea o comunicare cu ei,sa ne asculte.Nu indemna sa ne distram prin baruri si discoteci. |
|
||||
|
||||
![]()
Adica ca sa il ajut pe prietenul meu ateu care se duce tot timpul la discoteca, trebuie sa ma alatur lui in destrabalarile din discoteci, acolo unde pe intuneric dau cu totii din fund sau din cap pe un amalgam de sunete si zgomote care greu poate fi numit muzica? Sa stau acolo si sa vad cum se dau golanii la japite si sa fiu martor la dezmatul de acolo, si in timp ce iti bat luminile alea dinamice, spaima epilepticului?
Discoteca nu este un loc pentru crestin. Prin insasi prezenta noastra trebuie sa fim exemplu oamenilor. Sa vada ca tu nu te duci nici la discoteca, nici la baluri, la cluburi, sa vada ca te duci la Sfanta Liturghie Duminica, nu ca dormi ca lenesul in pat. Cand prietenul tau se scufunda in nisipuri miscatoare si tu te afli pe pamant normal, asta inseamna ca trebuie sa te arunci si tu? Normal ca nu, ci ii dai o barna de ajutor, incercand sa il scoti de acolo. Ai grija insa sa nu te apropii prea mult, pentru ca intreaga afacare s-ar putea sa se desfasoare in sens invers, sa traga prea tare si tu sa cazi langa el, adica in loc sa-l aduci pe el la calea cea buna, te afunzi pe tine.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 31.05.2010 at 19:36:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie sa te arunci in noroi,ci sa te cobori la nivelul lui,sa nu o faci pe sfantul nu stiu care,sau pe generalul Antonescu,si sa predici de la inaltime..
|
|
||||
|
||||
![]()
Crestinismul nu-l poti propovadui cazand in pacat. Daca vrei sa-l scapi de la discoteca, exista o solutie preabuna: rugaciunea. Iar daca iti vine ca rugaciunea n-are efect sau ca nu-i asa de puternica, atunci nu esti crestin cu adevarat. Cu rugaciunea poti face orice lucru care este placut Domnului.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
PARINTELE PAISIE OLARU | eusiatat | Mari Duhovnici si predicile lor | 21 | 24.11.2011 11:15:51 |
Despre evlavie - Parintele Paisie Aghioritul | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:37 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|