![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cei care incearca sa introduca la scara planetara acest nou sistem numit "Noua Era" sau "Noua ordine mondiala" urmaresc sa ne faca sclavii lor, mici robotei lipsiti de putere si de aparare. Dar inainte de asta vor sa ne scada drastic numarul incercand orice metode, pentru ca suntem prea multi si, unde-s multi, puterea creste, e nevoie de resurse si le este mai greu asa. Ei nu vor ca noi sa mai gandim, sa mai creem, sa ne mai intereseze cultura, ci doar lucrurile imediate, adica satisfacerea nevoilor trupesti. Ei vor sa-L scoata pe Dumnezeu din ecuatie, venind cu teorii din ce in ce mai indraznete, care cauta sa explice orice fara Dumnezeu. Adica vor un sincretism religios care pana la urma seamana cu un mixaj islamo-budist. Si, sub masca binevoitoare, vor pleda pentru iubire, insa in realitate vor face tot posibilul sa ne autodistrugem si sa ne exterminam unii pe altii. Deci, nu va lasati robiti, nu va lasati prostiti si amagiti. Nu va puneti pecetea pe mana dreapta sau pe frunte, oricum ar arata aceasta pecete. Cautati si va documentati acum, cat mai aveti la dispozitie materiale, pentru ca in curand ne vor fi restrictionate. Invatati, cititi, nu irositi timpul, stati treji. Folositi-va talantii cat inca nu este seara, caci mai e un pic si se va pleca vremea.
|
|||
|
|||
![]()
macar azi am primit o veste buna ca s-a refuzat imprumutul FMI.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce sa ne temem de New World Order? Nu sta scris ca va fi? Asta nu inseamna ca o si acceptam. Dar, cu mila Domnului, vom sta. Cu mila Lui, nu vom cadea, sau daca vom cadea, ne vom ridica. Si fiecare cadere va fi urmata de o ridicare. Pentru ca Dumnezeu ne iubeste, nu ne tolereaza. Si El vrea sa iubim, nu sa toleram. De ce sa ne fie frica?
|
|||
|
|||
![]()
Buna dimineata!
Nu stiu daca a venit sfarsitul lumii, asta numai Tatal o stie, dar omul s-a degradat de tot. Va trimit un link, imi pare rau ca trebuie sa vedeti asta, dar m-am ingrozit... http://www.apropo.ro/wow/in-china-se...n-poze-5047135 Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|