![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Satana ne stie gandurile? | |||
Da, pe toate |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 5,13% |
Da, doar pe cele rele |
4 | 10,26% |
Da, pe toate, dar nu poate cunoaste ce avem in inima |
5 | 12,82% |
Nu, deloc |
16 | 41,03% |
Nu e un detaliu important pentru noi |
5 | 12,82% |
Nu stiu |
7 | 17,95% |
Votători: 39. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tacerea nu neaparat este semn de intelepciune duhovniceasca. Putem tace si din prostie si mai ales din ADORMIRE.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(De cand am preferat sa ma rog fara a rosti cuvintele cu voce tare, doar mental, constat ca rugaciunea nu-mi mai este atat de des intrerupta. Iar gandurile care-mi vin atunci, sunt departe de stadiul rugaciunii si fara nici o legatura.) Last edited by carmina; 06.06.2010 at 22:06:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=>indirect ,da ,le poate deduce aproximativ prin cum reactionam vazut cu corpul fizic (gesturi,ticuri,miscari,actiuni)la anumite ganduri (inspirate de diavol sau Dumnezeu),ispite vazute(de la diavol, propriul trup,alti oameni) daca iti inspira gandul sa te uiti la un "anume" film sau "anumite" poze de pe net, si tu o faci cu placere ,poate deduce care e punctul tau nevralgic ,nu?si desigur ca il va exploata ,caci tu insuti i-ai aratat ce-ti place si ce nu...daca ingerul iti inspira gandul sa faci un lucru placut lui Dumnezeu(sa mergi la o manastire),diavolul va incerca sa "deduca" din pregatirile tale de calatorie , ce e in mintea ta ...dar nu le nimereste intotdeauna .
|
||||
|
||||
![]()
Cel viclean ne lupta numai si numai la nivelul gandului. El ne indeamna spre rau, noi alegem daca sa-l comitem sau nu. Deci este evident ca ne stie toate gandurile, dar numai in masura in care ii sunt descpoerite si lui de catre Dumnezeu - ma gandesc ca are si el limitarile lui.
|
||||
|
||||
![]()
satana, cititor de ganduri - nu. dar cititor de carduri - da.
El ne stie doar slabiciunile si inclinatiile si eventualele ganduri pe care le insufla el si gasind usa deschisa si pe paznic dormind, intra fara sa mai bata. trezvia e paznicul. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
si adevarul care este, este cititor de ganduri sau nu?
|
|
||||
|
||||
![]()
...cunosc oameni care fac asta...puteti incerca de exemplu la un maestru reiki...au acces la un anumit nivel, in nici un caz intru totul...de fapt "vad gandurile"...se poate ca gandurile sa aiba culoare, miros...cum se spune ca ramane mirosul greu de sulf dupa.... si atunci doar sa le intuiasca...si sa induca ganduri... am cunoscut intamplator astfel de oameni...si tot intamplator am aflat ca serviciile secrete folosesc si pregatesc oameni cu astfel de capacitati... incercam sa spun o rugaciune in timp ce faceau una din practicile lor si....sa spunem ca aveam mici probleme...nu erau oameni rai in esenta lor...poate ca doar au ratacit putin drumurile...sau...au acces la un alt nivel...de fapt este o carte scrisa de un sfant pe tema asta...one moment please
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa lasi deoparte yoga sau reiki (sunt de la diavol) ca doar Dreapta Cale este folositoare; talmacita de Sfintii Parinti; si vietile Sfintilor, Sfanta Scriptura si mersul la biserica. Last edited by Florin Liviu; 08.06.2010 at 11:45:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi dau si eu cu parerea.
In primul rand, parerea mea personala vis-a-vis de tot ceea ce-l priveste pe cel rau este ca trebuie sa ne tinem departe, inclusiv de incercarile de a cunoaste diverse caracteristici ale sale. Nu mai stiu exact cine sau unde a spus, dar mi-a ramas intiparit in minte ca "cei care doresc sa cunoasca pe satana, sau iadul, il vor cunoaste". Pe de alta parte, daca cel rau este dusmanul, nu inseamna ca ar trebui sa stim cat mai multe despre el ? Orice invatacel in ale strategiei militare ne va spune ca una dintre cheile victoriei este buna cunoastere a inamicului. Totusi, prefer sa cred si sa las acest aspect de, sa zicem, contrainformatii, pe seama generalului armatei, Cristos, iar eu sa ma multumesc a fi un simplu soldat care indeplineste ordinele cat mai bine cu putinta. Asa ca voi spune, cu Cristos: Inapoia mea, si fa acolo ce vrei. Imi ajunge sa stiu (si, ca sa fiu sincer, uneori ma ingrijoreaza mai tare, pacatosul de mine) ca imi cunoaste gandurile Dumnezeu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cat de puternic este satana pana la urma? | victortiti89 | Generalitati | 20 | 16.06.2011 19:33:03 |
V-ati lepadat de satana ? | Florin Liviu | Generalitati | 27 | 15.05.2010 01:51:08 |
Este IADUL condus de SATANA? | bubulyna | Generalitati | 23 | 24.03.2010 10:29:52 |
|