Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2012, 16:04:16
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghindocica Vezi mesajul
Nu iti pot raspunde afirmativ in momentul in care eu vad acea problema stabila pe un fond contrar viziunii tale. Nu te supara!!! Eu am crezut ca vrei dialog nu monolog. Dumnezeu mi-a daruit libertate in exprimare si gandire, eu nu pot sa vad lucrurile prin ochii tai.
nici nu vreau sa vezi lucrurile prin ochii mei.
poate pentru tine e mai bine asa.
daca esti fericita, e perfect.
eu nu incerc sa conving pe nimeni. doar corectez unele afirmatii, atunci cand stiu despre ce este vorba.
Reply With Quote
Vechi 21.05.2014, 10:50:18
ghindocica ghindocica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Smile 2014

Nu, am vrut doar sa-mi expun parerea si nu sa te contrazic. A nu fi deacord cu cineva dupa parerea mea nu inseamna ca il contrazici. Cred ca logica omeneasca ne conduce intr-o directie gresita. Trebuie mers pe logica Evangheliei care intotdeauna este de alta parere.
Daca nu sunt deacord cu tine si vin cu argumente favorabile mie nu vad sa te contrazic...este nevoie de multa rabdare. Oricum nu pot sa nu observ un lucru: am revenit in 2014, fix cum ai precizat tu, Dumitru. Oare, lucreaza Dumnezeu si prin vorbele noastre?
Reply With Quote
Vechi 21.05.2014, 12:12:17
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghindocica Vezi mesajul
Nu, am vrut doar sa-mi expun parerea si nu sa te contrazic. A nu fi deacord cu cineva dupa parerea mea nu inseamna ca il contrazici. Cred ca logica omeneasca ne conduce intr-o directie gresita. Trebuie mers pe logica Evangheliei care intotdeauna este de alta parere.
Daca nu sunt deacord cu tine si vin cu argumente favorabile mie nu vad sa te contrazic...este nevoie de multa rabdare. Oricum nu pot sa nu observ un lucru: am revenit in 2014, fix cum ai precizat tu, Dumitru. Oare, lucreaza Dumnezeu si prin vorbele noastre?
Si sfintii parinti mai pot gresi ,desi foarte rar.
Parintele ii incuraja pe crestini sa se intalneasca in case duminica dupa masa ,cand locul lor ar trebui sa fie in biserica la slujba Vecerniei ,daca vor sa se intalneasca cu Dumnezeu.
Ei se intalnesc in case unde citesc rugaciuni ,Paraclisul Maicii Domnului ,acatiste.
Eu as numi aceste case ,case de rugaciune ,ceea ce ne duce cu gandul la sectanti.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Visarion MIHAELA095 Generalitati 15 12.05.2014 17:11:12
Ierodiacon Visarion Iugulescu ionutz_rYk Mari Duhovnici si predicile lor 484 01.12.2012 15:42:18
Ierodiacon Visarion Iugulescu geo.nektarios Generalitati 97 02.06.2012 16:26:27
Visarion Iugulescu vylyca84 Stiri, actualitati, anunturi 10 01.06.2012 15:56:59