Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2010, 14:25:04
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
De ce, pentru ca animalul lui are cancer?De ce este privilegiat?
pentru ca a trait o relatie speciala cu pisica, numai un iubitor de animale poate sa inteleaga
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 14:35:19
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blue_cat Vezi mesajul
pentru ca a trait o relatie speciala cu pisica, numai un iubitor de animale poate sa inteleaga
In acest caz nu este vorba doar de iubire de animale.Daca analizezi putin situatia o sa vezi ca omul face pentru el acest gest si nu pentru pisica aceea,care habar nu are saraca ce i se intampla acolo.
In lumea asta a iubitorilor de animale am intalnit si oameni,de exemplu,care isi divinizau cainele,dar care,in schimb nu ar fi aruncat nici o bucata de paine uscata unui amarat de maidanez rupt de foame.
Deci,nu mai putem vorbi de iubire de animale,ci de oameni care gasesc in ele un refugiu.
Adevarata iubire de animale e total altceva.
Vechi 24.06.2010, 15:16:49
Darkanian's Avatar
Darkanian Darkanian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.12.2009
Implicit

" In acest caz nu este vorba doar de iubire de animale.Daca analizezi putin situatia o sa vezi ca omul face pentru el acest gest si nu pentru pisica aceea,care habar nu are saraca ce i se intampla acolo.
In lumea asta a iubitorilor de animale am intalnit si oameni,de exemplu,care isi divinizau cainele,dar care,in schimb nu ar fi aruncat nici o bucata de paine uscata unui amarat de maidanez rupt de foame.
Deci,nu mai putem vorbi de iubire de animale,ci de oameni care gasesc in ele un refugiu.
Adevarata iubire de animale e total altceva. "

Sunt de acord in ceea ce zice aici " heaven" iubirea de animale nu inseamna a iubi un animal pe care il ai tu in casa doar pe acela ci iubirea de animale se refera prin a fi iubitor de orice fel de animal ar fi pe lumea aceasta pan ai arata ca il iubesti chiar daca nu il cunosti ca iti e mila de el si multe altele. In acest caz inlegatura cu casatoria cu o pisica , poate pentru uni par un gest frumos dar pentru nu, Dumnezeu nu nea lasat sa ne casatorim cu animalele ci sa ne gasim jumatatea noastra ca om in aceasta lume.

Daca am gresit cu ceva sa imi spuneti eu nu prea ma pricep la vorba, dar inlegatura cu casatoria cu o pisica o fi un gest frumos dar Dumnezeu ce crede despre aceasta casatorie?
Vechi 24.06.2010, 15:23:40
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Panthera Vezi mesajul
Iubind acceasta pisica (bolnava de cancer, mai are 1 an de viata), stapanul, german, a decis sa o casatoreasca in semn de fedeltate si iubire.

Voi ce ziceti?

Eu personal cred ca este adorabil un asemenea fapt, am zambit la aceasta stiire.
Stergeti va rog acest topic idiot,..avem subiecte mult mai interesante decat nebuniile unora.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 15:42:42
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Panthera Vezi mesajul
Iubind acceasta pisica (bolnava de cancer, mai are 1 an de viata), stapanul, german, a decis sa o casatoreasca in semn de fedeltate si iubire.

Voi ce ziceti?

Eu personal cred ca este adorabil un asemenea fapt, am zambit la aceasta stiire.
Ce idiotenie! Ce blasfemie! Ce zoofil cretin! Mi se pare o mare tampenie sa te atasezi in halul asta de niste animale. Oamenii mor de foame pe strazi, insa retardatii indoapa cu bunatati javrele si mieunatoarele.

Last edited by Don_Juan; 24.06.2010 at 15:45:20.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 15:55:55
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Darkanian Vezi mesajul
" In acest caz nu este vorba doar de iubire de animale.Daca analizezi putin situatia o sa vezi ca omul face pentru el acest gest si nu pentru pisica aceea,care habar nu are saraca ce i se intampla acolo.
Adevarata iubire de animale e total altceva. "

Sunt de acord in ceea ce zice aici " heaven" iubirea de animale nu inseamna a iubi un animal pe care il ai tu in casa doar pe acela ci iubirea de animale se refera prin a fi iubitor de orice fel de animal ar fi pe lumea aceasta pan ai arata ca il iubesti chiar daca nu il cunosti ca iti e mila de el si multe altele. In acest caz inlegatura cu casatoria cu o pisica , poate pentru uni par un gest frumos dar pentru nu, Dumnezeu nu nea lasat sa ne casatorim cu animalele ci sa ne gasim jumatatea noastra ca om in aceasta lume.

Daca am gresit cu ceva sa imi spuneti eu nu prea ma pricep la vorba, dar inlegatura cu casatoria cu o pisica o fi un gest frumos dar Dumnezeu ce crede despre aceasta casatorie?

nu, nu gresesti, doar ca ar fi bine sa fii mai ferm(a).
Dumnezeu nu ne-a creat pentru asemenea aberatii.
ne-a facut dupa chipul si asemanarea Lui, ca sa ajungem la indumnezeire nu la indobitocire.

nu e nevoie sa fii psihiatru sa-ti dai seama ca e un caz patologic.

topicurile de genul asta sunt un fel de OTV de 2 bani;
nu stii ce sa faci: sa plangi, sa razi sau vorba sinucigasului -,,dati-mi o lama, ca vene am eu,,
Doamne miluieste! ca suntem rau dusi cu pluta daca am ajuns in asemenea hal incat sa nu facem distinctia intre firesc si aberant!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 16:10:15
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Ce idiotenie! Ce blasfemie! Ce zoofil cretin! Mi se pare o mare tampenie sa te atasezi in halul asta de niste animale. Oamenii mor de foame pe strazi, insa retardatii indoapa cu bunatati javrele si mieunatoarele.
In primul rand nu este prea crestineste sa iti judeci aproapele,iar in al doilea rand,indiferent de gestul sau deplasat,iti aduc aminte ca si "javrele si mieunatoarele" sunt Creatia Tatalui Ceresc si a nu avea respect pentru ceea ce inseamna viata,inseamna a dispretui profund ce inseamna El.
Iar in al treilea rand,absolut nimeni nu te opreste sa ajuti muritorii de foame de pe strazi,daca iti doresti.
Vechi 24.06.2010, 16:14:20
speranta's Avatar
speranta speranta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2007
Locație: Galati
Implicit

animalele nu sunt vinovate ...omul e vinovat,cred ca in astfel de situatie omul nu mai e rational...nu vreau sa judec.
Vechi 24.06.2010, 16:23:34
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
In primul rand nu este prea crestineste sa iti judeci aproapele,iar in al doilea rand,indiferent de gestul sau deplasat,iti aduc aminte ca si "javrele si mieunatoarele" sunt Creatia Tatalui Ceresc si a nu avea respect pentru ceea ce inseamna viata,inseamna a dispretui profund ce inseamna El.
Iar in al treilea rand,absolut nimeni nu te opreste sa ajuti muritorii de foame de pe strazi,daca iti doresti.
Javrele si mieunatoarele sunt lasate doar pentru divertismentul nostru. Nu le dispretuiesc, dar nici nu le consider la fel de importante ca oamenii asa cum fac din ce in ce mai multi indivizi. Repet, mi se pare o tampenie sa te atasezi de niste necuvantatoare.
Vechi 24.06.2010, 16:29:19
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Javrele si mieunatoarele sunt lasate doar pentru divertismentul nostru. Nu le dispretuiesc, dar nici nu le consider la fel de importante ca oamenii asa cum fac din ce in ce mai multi indivizi. Repet, mi se pare o tampenie sa te atasezi de niste necuvantatoare.
Creatia Tatalui Ceresc reprezinta pentru tine divertisment?Trist...
Din experienta pe care o am,da-mi voie sa am indoieli ca oamenii sunt chiar atat de importanti pentru tine pe cat spui.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ati citit... timeea89 Generalitati 11 23.01.2015 11:36:59
Ati citit despre doamna care a fost in rai 06dec Stiri, actualitati, anunturi 7 11.10.2010 11:47:10
Merită citit ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 20 26.04.2010 10:07:36