![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
pentru ca a trait o relatie speciala cu pisica, numai un iubitor de animale poate sa inteleaga
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In lumea asta a iubitorilor de animale am intalnit si oameni,de exemplu,care isi divinizau cainele,dar care,in schimb nu ar fi aruncat nici o bucata de paine uscata unui amarat de maidanez rupt de foame. Deci,nu mai putem vorbi de iubire de animale,ci de oameni care gasesc in ele un refugiu. Adevarata iubire de animale e total altceva.
|
||||
|
||||
![]()
" In acest caz nu este vorba doar de iubire de animale.Daca analizezi putin situatia o sa vezi ca omul face pentru el acest gest si nu pentru pisica aceea,care habar nu are saraca ce i se intampla acolo.
In lumea asta a iubitorilor de animale am intalnit si oameni,de exemplu,care isi divinizau cainele,dar care,in schimb nu ar fi aruncat nici o bucata de paine uscata unui amarat de maidanez rupt de foame. Deci,nu mai putem vorbi de iubire de animale,ci de oameni care gasesc in ele un refugiu. Adevarata iubire de animale e total altceva. " Sunt de acord in ceea ce zice aici " heaven" iubirea de animale nu inseamna a iubi un animal pe care il ai tu in casa doar pe acela ci iubirea de animale se refera prin a fi iubitor de orice fel de animal ar fi pe lumea aceasta pan ai arata ca il iubesti chiar daca nu il cunosti ca iti e mila de el si multe altele. In acest caz inlegatura cu casatoria cu o pisica , poate pentru uni par un gest frumos dar pentru nu, Dumnezeu nu nea lasat sa ne casatorim cu animalele ci sa ne gasim jumatatea noastra ca om in aceasta lume. Daca am gresit cu ceva sa imi spuneti eu nu prea ma pricep la vorba, dar inlegatura cu casatoria cu o pisica o fi un gest frumos dar Dumnezeu ce crede despre aceasta casatorie?
|
|||
|
|||
![]()
Stergeti va rog acest topic idiot,..avem subiecte mult mai interesante decat nebuniile unora.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce idiotenie! Ce blasfemie! Ce zoofil cretin! Mi se pare o mare tampenie sa te atasezi in halul asta de niste animale. Oamenii mor de foame pe strazi, insa retardatii indoapa cu bunatati javrele si mieunatoarele.
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 24.06.2010 at 15:45:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu, nu gresesti, doar ca ar fi bine sa fii mai ferm(a). Dumnezeu nu ne-a creat pentru asemenea aberatii. ne-a facut dupa chipul si asemanarea Lui, ca sa ajungem la indumnezeire nu la indobitocire. nu e nevoie sa fii psihiatru sa-ti dai seama ca e un caz patologic. topicurile de genul asta sunt un fel de OTV de 2 bani; nu stii ce sa faci: sa plangi, sa razi sau vorba sinucigasului -,,dati-mi o lama, ca vene am eu,, Doamne miluieste! ca suntem rau dusi cu pluta daca am ajuns in asemenea hal incat sa nu facem distinctia intre firesc si aberant! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar in al treilea rand,absolut nimeni nu te opreste sa ajuti muritorii de foame de pe strazi,daca iti doresti.
|
||||
|
||||
![]()
animalele nu sunt vinovate ...omul e vinovat,cred ca in astfel de situatie omul nu mai e rational...nu vreau sa judec.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din experienta pe care o am,da-mi voie sa am indoieli ca oamenii sunt chiar atat de importanti pentru tine pe cat spui.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ati citit... | timeea89 | Generalitati | 11 | 23.01.2015 11:36:59 |
Ati citit despre doamna care a fost in rai | 06dec | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 11.10.2010 11:47:10 |
Merită citit ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 20 | 26.04.2010 10:07:36 |
|