Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2010, 00:30:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Ma intreb daca Dorina a avut de suferit.Stiu ca este zona de nord,Botosani sau Suceava.
Mișcătoare "grija"ta față de Dorina ! ! ! La Huși , la tine, sunt toate bune ?
Vechi 30.06.2010, 08:08:39
eduardd
Guest

Smile Offtopic

Daca-i husean (si eu si Dorina, moldovence de-ale parintelui Mina Dobzeu suntem) de-al nostru, inseamna ca ne pomeneste la Sfanta Muc. Chiriachi. Fapt pentru care inca odata, ii multumim.
Cristian,unii isi manifesta grija si iubirea prin vorbe altii prin rugaciune. Stapana si Sf. Muc. Chiriachi sa-i rasplateasca fiecaruia dupa nevoia si durerea sa.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2010, 09:16:38
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Doamne Dumnezeul nostru, Cel ce nu voiești moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu, îndură-Te și miluiește pe robii Tăi. Doamne , Dumnezeul nostru , Cel ce ai primit lacrimile lui Iezechia și ale lui Manase , pocăința Ninivitienilor și mărturisirea lui David și degrab i-ai mântuit pe ei, primește întru tot bunule Împărate și rugăciunea și lacrimile robilor Tăi. Doamne Dumnezeul nostru , bucuria noastră , dăruiește-ne să ne bucurăm de milostivirea Ta !
Vechi 30.06.2010, 09:49:37
trifiacob
Guest

Arrow apel lui DUMNEZEU

Doamne daca Romania este gradina Micei tale miluieste-o si o tamaduieste in veci vecilor Amin.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2010, 13:46:41
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mișcătoare "grija"ta față de Dorina ! ! ! La Huși , la tine, sunt toate bune ?
Ar putea părea șocant dar să știi dragă prietene Cristian că Daniel chiar era îngrijorat.Mi-a scris pe privat și nu am simțit nici o urmă de ironie în vorbele lui.
Am fost puțin uimită de grijă deoarece scrisesem pe public de mai multe ori că suntem din același județ și credeam că citește cu atenție toate mesajele.
Oricum sunt convinsă că e băiat bun dar trebuie să se lupte mai mult cu mândria pe care și eu și majoritatea dintre noi o avem din belșug.

Cât despre ploi sunt tot de la Dumnezeu și vorba din bătrâni"la vreme de secetă e bună și o ploaie cu piatră" sau"după secetă nu mânânci nimic pe când după multe ploi măcar bureți mânânci din belșug!".

În condițiile actuale când este atâta nevoie de bani o calamite prezentată a fi cu mult mai mare decât este de fapt poate aduce în țară niște bani!
Aș putea să extind dar mă opresc aici.
Eu cred doar ce văd cu ochii mei.
Ați uitat când eram obligați să raportăm producții cu mult mai mari decât erau, iar cei de la comune declarau calamitate culturi pentru a raporta producția reală!.

Să ne rugăm pentru contenirea ploilor și pentru potolire stihiilor.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2010, 13:51:19
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Daca-i husean (si eu si Dorina, moldovence de-ale parintelui Mina Dobzeu suntem) de-al nostru, inseamna ca ne pomeneste la Sfanta Muc. Chiriachi. Fapt pentru care inca odata, ii multumim.
Cristian,unii isi manifesta grija si iubirea prin vorbe altii prin rugaciune. Stapana si Sf. Muc. Chiriachi sa-i rasplateasca fiecaruia dupa nevoia si durerea sa.
Ai drptate surioară!Să îi dea bunul Dumnezeu zile multe și să-l țină sănătos.
Ieri a fost hramul catedralei episcopale din Huși și sunt convinsă că prin preoții noștri și pri starețiii de la mănăstirile de prin județ la care am pus pomelnice s-au făcut rugăciuni și pentru cei din grup dar și pentru poporul român,pentru cei care ne conduc și pentru tot sufletul întristat și necăjit.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2010, 15:42:57
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Ar putea părea șocant dar să știi dragă prietene Cristian că Daniel chiar era îngrijorat.Mi-a scris pe privat și nu am simțit nici o urmă de ironie în vorbele lui.
Am fost puțin uimită de grijă deoarece scrisesem pe public de mai multe ori că suntem din același județ și credeam că citește cu atenție toate mesajele.
Oricum sunt convinsă că e băiat bun dar trebuie să se lupte mai mult cu mândria pe care și eu și majoritatea dintre noi o avem din belșug.

Cât despre ploi sunt tot de la Dumnezeu și vorba din bătrâni"la vreme de secetă e bună și o ploaie cu piatră" sau"după secetă nu mânânci nimic pe când după multe ploi măcar bureți mânânci din belșug!".

În condițiile actuale când este atâta nevoie de bani o calamite prezentată a fi cu mult mai mare decât este de fapt poate aduce în țară niște bani!
Aș putea să extind dar mă opresc aici.
Eu cred doar ce văd cu ochii mei.
Ați uitat când eram obligați să raportăm producții cu mult mai mari decât erau, iar cei de la comune declarau calamitate culturi pentru a raporta producția reală!.

Să ne rugăm pentru contenirea ploilor și pentru potolire stihiilor.
Doamne ajută !
Vechi 30.06.2010, 16:31:47
forfota forfota is offline
Banned

Data înregistrării: 24.03.2010
Locație: Ardeal
Arrow fapt divers

Acum 6 ani, sau poate 5, cand a mai fost un val de inundatii, atitudinea maghiarilor din Harghita m-a impresionat cu adevarat. In fata apei, nu s-au vaitat, nu au srtigat, ci au iesit toti sa ajute militarii la diguirea cu saci a marginilor satelor. Fara sa comenteze, fara sa spuna ca este responsabilitatea altora.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2010, 18:06:33
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i miluiasca pe cei ce patimesc nevinovati, dar si celor vinovati sa le dea minte sa vada ca o nenorocire (inundatiile in cazul de fata) se va repeta de atatea ori pana invatam ce avem de invatat.

Acum cativa ani cand eram inca in tara (in Timisoara mai exact) si au fost inundatii in Banat, un prieten ce locuieste intr-unul din satele afectate mi-a spus: "Cum sa nu fie inundatii daca oamenii cand vin de la camp cu tractorul circula pe digul construit pe malul apei pentru ca - E DRUMUL MAI DREPT - si ne miram de ce digul era deja fisurat cand a venit apa".

La putin timp diferenta trecand prin Oltenia, undeva in zona Tg. Jiu, si erau si acolo inundatii, spuneau oamenii: "Pentru ca a fost catalogata zona de risc s-au facut lacuri de acumulare pentru cazuri de urgenta, dar cand a venit ploaia lacurile erau deja pline pentru ca oamenii importanti din zona sa se poata plimba cu barca".

La televizor la stiri, spuneau ca undeva in judetul Suceava (nu am retinut localitate) Casa cuiva a fost luata de ape, dar s-au scapat si au spus si ca era construita in albia unui canal auxiliar pentru revarsare ce unea doua rauri din zona.

Pe valea Lotrului in satul unde sunt bunicii mei, pentru ca oamenii taie si vand italienilor padurea, unul din afaceristi s-a trezit cu muchia unui deal la usa casei (noroc ca a scapat casa intreaga), asta dupa ce in anul precedent a curatat complet acel deal de copaci. (pentru cine doreste am si poze)

De cele mai multe ori oamenii sunt direct vinovati pentru ce se intampla.... dar ne place postura de victime.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2010, 19:43:36
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Fiule, intradevar nu risipesti vorbe ci adevar graiesti.Calatorind in fiecare an spre locurile natale, ma inspaimant de fiecare data vazand dealurile, ce marginesc linia ferata, despadurite.Traiesc un adevarat cosmar timp de mai multe ore,cioturile ramase isi plang falnicii arbori doborati de ferastraiele criminale.Un atentat la Creatie,Dumnezeu nu-l lasa nepedepsit!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Apel la rugaciune silvia55 Umanitare 3 27.01.2012 00:02:51
Va rog frumos o rugaciune pt tatal meu care se stinge! Patrice Generalitati 41 21.04.2011 19:03:46
Apel la rugaciune BursucGabrielaIonela Umanitare 77 16.10.2010 01:33:16
Apel de rugaciune sunsray Generalitati 4 01.07.2010 16:34:38
apel la rugaciune c.ovi Umanitare 2 04.06.2007 19:28:05