Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.04.2016, 09:21:43
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ai o parere foarte proasta despre poporul nostru
Pentru că am ochi, am trăit printre români și am luat parte la toate aceste manifestări de așa zisă cumpătare. Adevărul e supărător, realitatea doare, dar w mult mai bine să nu ne amăgim.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2016, 09:27:37
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Ma cam indoiesc ca un barbat (fie el si de religie musulmana) nu ar servi un pahar de vin la o petrecere sau nunta, ori nu ar vrea sa danseze când are motiv de bucurie!

Ca o mai fi si exceptie de la regula este adevarat.

Prin asta sa nu intelegeti gresit ca as fi de acord cu betia sau cu desfrâul! Nu!

Dar a servi un pahar de vin sau bere la o ocazie (evident cu masura- nu sa te imbeti), sau a dansa un dans decent (ori un dans de-al nostru romanesc traditional de exemplul cred ca este un dans decent), nu cred (doar poate pentru unii care interpreteaza prea ingust anumite lucruri scrise in cartile religioase) ca poate constitui un lucru rau sau impotriva vreunei dogme religioase !

Pe cine dintre bărbați, cunoscuți ați văzut d-voastra să bea un singur pahar de vin sau bere? Hău să fim sinceri! Poate dacă sunt bolnavi.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2016, 10:37:02
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Pentru că am ochi, am trăit printre români și am luat parte la toate aceste manifestări de așa zisă cumpătare. Adevărul e supărător, realitatea doare, dar w mult mai bine să nu ne amăgim.
dar nu e bine sa generalizam
Vechi 07.04.2016, 11:28:03
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Pe cine dintre bărbați, cunoscuți ați văzut d-voastra să bea un singur pahar de vin sau bere? Hău să fim sinceri! Poate dacă sunt bolnavi.
Am fost si pe la nunti, si pe la petreceri, am cunoscut destui oameni, si pot spune ca am vazut si barbati care stiu sa serveasca cumpatat (fara sa se imbete) un pahar de vin sau bere!
Reply With Quote
Vechi 27.04.2016, 15:03:11
Romowe
Guest

Implicit Splendida analiza a unui analist israelian, din "Jerusalem Post".

http://www.aktual24.ro/analiza-dura-...-ca-un-barbat/
Reply With Quote
Vechi 27.04.2016, 15:22:19
Romowe
Guest

Implicit

Cred sincer ca statul Israel este sau va fi in curind scaparea de pericolul islamist. O singura divizie din Tsahal este indeajuns pentru e elimina fiintele alea.
Toti fac scenarii, de ce islam-teroristii au ajuns pe cai mairi, iar, ca in anii '70-'85, cind URSS, Libia, Siria lu' ta-su lui Bashar si Iranul ii ajutau la greu. E asa greu sa google citate din minunatul prezident american, din tineretile lui musulmane inflacarate?! Omul credea sincer in..valorile religiei sale. (Nu o sa inteleg vreodata cred, mecanismul prin care un om arde in sine de fanatism masturbat efectiv doar pentru ca samanul credintei sale o zis ceva ce i-o spalat creierul. Omorul e justificat doar in autoaparare: personala, a familiei, a comunitatii. Atit. Altfel, e orice, de la asasinat la genocid. Sa ucizi pen'ca asa a zis nu stiu ce extraterestru, prin samanii sai sau direct, sau ca asa a scris cutare ideolog care viseaza la inginerii sociale fiindca ca asa i-a fost spalat, la rindul lui, creierul, in loja, este...odios). Mecanismul e simplu: cel mai puternic politic om al planetei este musulman convins. Deci, consecintele, sint, pentru o persoana care totusi isi foloseste procesorul ala din craniu, evidente. UE&NATO, si chiar Rusia nu distrug ISIS pentru ca la nivel de loji mari, care conduc deopotriva UE, America, si Rusia, ordinul de zi pe unitate este exact asta: "lasati ISIS sa existe si sa creasca". Singurele puteri care nu pot fi si nu vor fi afectate de mizeria asta politica suicidara sint Israelul si China. China, daca uigurii iar nu stau cuminti, ii poate pune rapid cu botul pe labe. Inteleg ca Uigurii au dreptul la indepdendenta, sint un popor turcic mindru si puternic, dar, odata ce s-au aliat cu diavolul, adica cu islamistii, au pierdut orice drept moral. Cit despre Israel...este evident ca palestinienii nu au nici undrept in casa locuita de evrei de mii de ani. Daca liderii din Fasia Gaza ar gindi si cu altceva decit cu ultimele citate din muftii sau din Yasser Arafat, ar fi facut demult schimb de populatie (arabii de pe teritoriul fostului regat al lui Solomon sa plece in alte state arabe, iar in loc sa vina evreii din diaspora). Nu ar mai fi fost razboaie si nici terorism in zona aceea extrem de volatila. Clar.

Last edited by Romowe; 27.04.2016 at 15:30:17.
Reply With Quote
Vechi 27.04.2016, 15:42:52
Romowe
Guest

Implicit Pe de alta parte, privind pragmatic la treburile noastre...

http://www.romanialibera.ro/special/...-armeni-392460
Reply With Quote
Vechi 27.04.2016, 16:07:53
Romowe
Guest

Implicit

Asa ca imi retrag orice am spus sau gindt rau la adresa refugiatilor. Totul este sa nu fie teroristi printre ei. Teama asta hraneste neincrederea, si de aici accesele de ura, individuale sau colective. Singura solutie, realizez, este cea oferita de Domnul prin pilda Samriteanului. Adica iubirea de semeni, neconditionata de tot felul de granite confesionale sau ideologice stupide.
Reply With Quote
Vechi 29.04.2016, 20:10:31
Romowe
Guest

Implicit Mare adevar!

https://theintercept.com/2016/04/28/...lf-censorship/

Ce porcarie sint frica si paranoia legaliste provocate de Big Bradăr! Oamenii devin oi adunate în turmă, spre satisfacția lupilor camuflați în păstori!
Reply With Quote
Vechi 02.05.2016, 09:55:13
Romowe
Guest

Implicit

Altă mizerie a tîlharilor legaliști&neototalitari: https://www.eff.org/deeplinks/2016/0...ers-government
Reply With Quote
Răspunde