Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2016, 05:32:12
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Carmen135 Vezi mesajul
poate ca sunt prea sensibila in sensul ca un picut suparaciosa..na..se mai intampla..
Aceasta "extrasensibilitate" (cum o numesti tu) ar trebui cautata si diagnosticata deoarece poate fi simptomul unei alte patologii in dezvoltare.
Psihologul sau psihiatrul poate pune diagnosticul din timp si uite asa se incepe
tratamentul din timp

Citat:
mi se pare atat de grav ca ai putut sa te gandesti la a i face felul eu lui...Dooamne fereste...sincer n am cuvinte la acesta aiureala spusa de tine.
Iar mie mi se pare grav ca nu ti-ai dat seama ca ai avut un acces de furie (bineinteles mascata verbal) dar oricine
care are experienta cat-de-cat cu femeile colerice isi da seama de simptome.
Pana si metodele de aparare si negare pe care le folsesti sunt cele clasice.
De aceea iti zic: la medic cat este inca devreme ca apoi mai tarziu sa nu fie prea tarziu.

Last edited by Copacel; 19.02.2016 at 05:35:11.
Vechi 19.02.2016, 08:42:52
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

"Doctore", vindeca-te pe tine insuti. Lasa medicina medicilor, da? Asa e mai sanatos. Pentru tine, in primul rind.
Vechi 19.02.2016, 08:50:28
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
"Doctore", vindeca-te pe tine insuti. Lasa medicina medicilor, da? Asa e mai sanatos. Pentru tine, in primul rind.
Ma asteptam din partea ta, la o replica din desenele alea animate la care
te uiti tu, de incepi sa le confunzi cu realitatea si incepi sa te identifici cu acele
personaje.Un fel de inceput de realitate schizo intelegi ? Hai la medic si cu tine.
Vechi 19.02.2016, 08:50:28
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
E taticul meu, ma protejeaza de femeile rele.
Sufla si in iaurt, adica la cele blande si sensibile ca tine:)
.............................................:)
Vechi 19.02.2016, 09:21:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
.............................................:)
Mai bine sa previi deca sa tratezi.Eu stiu ca majoritatea romanilor le este
frica de psihiatrie /psiholog si nu inteleg dece .
Fiecare ar trebui cel putin o consultatie pe an pe la psihiatru,ca sa se depisteze
din timp bolile mentale.
De altfel sper ca in curand sa incepa campania de consult psihiatric preventiv
la toata populatia astfel incat fiecare roman sa fie obligat ca cel putin odata pe
an sa fie consultat la psihiatrie, ca altfel ajungem sa facem urmatoarea chestie:
ii plangem pe cei care au fost omorati de comunisti dar in acelasi timp
ii votam criminali.Asta tine foarte mult de creier.Mai exact de niste boli mentale
aflate in evolutie.
Vechi 19.02.2016, 09:22:23
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Ma asteptam din partea ta, la o replica din desenele alea animate la care
te uiti tu, de incepi sa le confunzi cu realitatea si incepi sa te identifici cu acele
personaje.Un fel de inceput de realitate schizo intelegi ? Hai la medic si cu tine.
Esti prost. De ce nu iti scoti tu o coasta, ca Marilyn Manson? Asa mai ai o cale sa te descarci, intelegi tu... Faci un circuit inchis complet: de la producator la destinatar. Evident ca nu ai inteles nimic din mine, sau din altii. Nici macar din tine insuti.
Vezi de tine, ca vezi nicovale zburind prin cer si lovind oamenii in piept. Sau, e o imagine favorita psihotica a gurului tau de doi bani, ala cu mormintul magic?
Vechi 19.02.2016, 09:30:49
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Esti prost. De ce nu iti scoti tu o coasta, ca Marilyn Manson? Asa mai ai o cale sa te descarci, intelegi tu... Faci un circuit inchis complet: de la producator la destinatar. Evident ca nu ai inteles nimic din mine, sau din altii. Nici macar din tine insuti.
Mai prost/neprost ideea e ca prima faza a pacientului este negarea.
Citat:
Vezi de tine, ca vezi nicovale zburind prin cer si lovind oamenii in piept. Sau, e o imagine favorita psihotica a gurului tau de doi bani, ala cu mormintul magic?
Nush ce nicovale, iar eu n-am guru, nici nu traiesc in lumea desenlor animate sau a filmelor/serialelor astfel incat sa ma identific cu personaje si sa incep
sa raspund cu replici de-ale lor.Efectiv pt un ochi antrenat este fara dar si
poate ca pacientul(adica tu) se indentifica la nivelul subconstientului cu
acele personaje.
De obicei pacientii uneori au sentimente de vinovatie auto-indusa.Un efect al
acestor stari il reprezinta auto-invinovatirea un public, un fel de pocainta in public de genul :"sunt prostul formului etc", chestia care tin sa-ti reamintesc
ca in cazul tau s-a repetat de cel putin de doua ori pana acum.
Vechi 19.02.2016, 10:49:34
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Mai bine sa previi deca sa tratezi.Eu stiu ca majoritatea romanilor le este
frica de psihiatrie /psiholog si nu inteleg dece .
Fiecare ar trebui cel putin o consultatie pe an pe la psihiatru,ca sa se depisteze
din timp bolile mentale.
De altfel sper ca in curand sa incepa campania de consult psihiatric preventiv
la toata populatia astfel incat fiecare roman sa fie obligat ca cel putin odata pe
an sa fie consultat la psihiatrie, ca altfel ajungem sa facem urmatoarea chestie:
ii plangem pe cei care au fost omorati de comunisti dar in acelasi timp
ii votam criminali.Asta tine foarte mult de creier.Mai exact de niste boli mentale
aflate in evolutie.
Mintale, draga, nu mentale...
P.S. Eu cred ca majoritatii romanilor le e frica de majoritatea romanilor...:)
Vechi 19.02.2016, 11:02:16
antoniap
Guest

Implicit

Aflandu-ne pe un forum ortodox, cred ca ar trebui sa ne incurajam unii pe altii sa apelam la Farmacia Domnului. Citind carti scrise de sfinti, ne regasim in ele cu problemele sufletesti pe care le avem. Asa putem descoperi anumite pacate pe care noi nu le percepem drepta pacate, asa ne cunoastem mai bine pe noi insine.

Sfantul Nectarie acorda o mare importanta cunosterii de sine. Cu cat ne cunoastem mai bine, cu atat reusim mai bine sa scoatem din suflet molozul care ne impiedica sa ajungem la bucuria divina.

E corect sa recunoastem chiar si public ca avem pietre si moloz in suflet, dar nu e suficient. La scaunul spovedaniei e bine sa ne aratam ranile sufletesti. Spre deosebire de oamenii de alte profesii, preotul dezleaga pacate, indruma, recomanda mijloace duhovnicesti de lupta cu noi insine. Exista oameni cu multa bucurie in priviri, capabili sa-i transmita aproapelui o stare de liniste, de pace sufleteasca. Spre asta trebuie sa tindem.
Vechi 19.02.2016, 11:04:24
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Mintale, draga, nu mentale...
P.S. Eu cred ca majoritatii romanilor le e frica de majoritatea romanilor...:)
corect este: boala mentala!