Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2010, 15:26:36
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Si eu sunt ortodoxa - BOR!!!
Reply With Quote
Vechi 05.04.2010, 15:47:15
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Implicit

Nascuta ortodoxa- BOR si foarte impacata cu apartenenta.
Vechi 09.04.2010, 15:55:44
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Cred ca trebuia specificat ca apartenenta trebuie specificata la profil, astfel incat aceasta sa apara in coltul dreapta a oricarui mesaj scris. Degeaba scrieti voi pe acest topic "sunt ortodox", cine sta sa intre aici de fiecare data sa vada ce credinta sunteti?? De asemenea mi se pare normal sa specificati si orasul, eventual tara in care locuiti, asta ar face comunicarea mai facila. Dar asta ar insemna si sa intram in lumea civilizata si cu siguranta nu vrem, nu-i asa?
Vechi 09.04.2010, 16:11:01
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Cred ca trebuia specificat ca apartenenta trebuie specificata la profil, astfel incat aceasta sa apara in coltul dreapta a oricarui mesaj scris. Degeaba scrieti voi pe acest topic "sunt ortodox", cine sta sa intre aici de fiecare data sa vada ce credinta sunteti?? De asemenea mi se pare normal sa specificati si orasul, eventual tara in care locuiti, asta ar face comunicarea mai facila. Dar asta ar insemna si sa intram in lumea civilizata si cu siguranta nu vrem, nu-i asa?
Nu generaliza , draga Sergiu . , .!
Vechi 09.04.2010, 16:55:37
aureliapopescu aureliapopescu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.11.2005
Locație: Romania
Implicit

BOR.
crestin ortodoxa
Camelia Aurelia
Reply With Quote
Vechi 10.04.2010, 17:44:59
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Adevarat. S-ar evita multe neintelegeri daca fiecare ar scrie apartenenta in profil si ar aparea in coltul din dreapta. Nu vad ce e de ascuns. Si ar trebui sa existe si alte optiuni, nu numai "ortodox", "catolic" si "alta". Alte credinte au si ele un nume. Dar aceasta e de competenta tehnicienilor site-ului, de a face sa functioneze acest lucru de la sine.
Reply With Quote
Vechi 10.04.2010, 17:57:45
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Adevarat. S-ar evita multe neintelegeri daca fiecare ar scrie apartenenta in profil si ar aparea in coltul din dreapta. Nu vad ce e de ascuns. Si ar trebui sa existe si alte optiuni, nu numai "ortodox", "catolic" si "alta". Alte credinte au si ele un nume. Dar aceasta e de competenta tehnicienilor site-ului, de a face sa functioneze acest lucru de la sine.
Bun, atunci ar trebui sa scriu si eu 'intr-un oras din Europa de vest.. ;-)
Scuze, o gluma inocenta. Intotdeauna am fost curioasa in ce tara stai...
Vechi 10.04.2010, 20:11:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Ce idee interesanta, in loc sa ne mai obosim sa rumegam ideile celuilalt, il putem ataca direct folosindu-ne de apartenenta lui religioasa.

Si locatia!

In plus, oropun adaugarea a noi campuri pentru mai multa precizie: coordonatele GPS, cu obligativitatea updatarii zilnice pentru inceput si instantanee ulterior prin purtarea unui dispozitiv care va face treaba asta automat.

Paypal, VISA, Mastercard accepted!
Reply With Quote
Vechi 10.04.2010, 20:11:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Bun, atunci ar trebui sa scriu si eu 'intr-un oras din Europa de vest.. ;-)
Scuze, o gluma inocenta. Intotdeauna am fost curioasa in ce tara stai...
Nu mai fii asa curioasa, o fi avand fata motive sa fie asa rusinoasa!
Reply With Quote
Vechi 10.04.2010, 21:31:12
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu mai fii asa curioasa, o fi avand fata motive sa fie asa rusinoasa!
Misterioasa, nu rusinoasa!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) sophia Biserica Ortodoxa Romana 30 31.05.2010 16:38:09
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22
Dumnezeu cred ca m-a adus in acest forum silviadobre Stiri, actualitati, anunturi 11 10.10.2006 13:29:50