![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt ortodoxa - BOR!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nascuta ortodoxa- BOR si foarte impacata cu apartenenta.
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca trebuia specificat ca apartenenta trebuie specificata la profil, astfel incat aceasta sa apara in coltul dreapta a oricarui mesaj scris. Degeaba scrieti voi pe acest topic "sunt ortodox", cine sta sa intre aici de fiecare data sa vada ce credinta sunteti?? De asemenea mi se pare normal sa specificati si orasul, eventual tara in care locuiti, asta ar face comunicarea mai facila. Dar asta ar insemna si sa intram in lumea civilizata si cu siguranta nu vrem, nu-i asa?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
BOR.
crestin ortodoxa Camelia Aurelia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scuze, o gluma inocenta. Intotdeauna am fost curioasa in ce tara stai...
|
|||
|
|||
![]()
Ce idee interesanta, in loc sa ne mai obosim sa rumegam ideile celuilalt, il putem ataca direct folosindu-ne de apartenenta lui religioasa.
Si locatia! In plus, oropun adaugarea a noi campuri pentru mai multa precizie: coordonatele GPS, cu obligativitatea updatarii zilnice pentru inceput si instantanee ulterior prin purtarea unui dispozitiv care va face treaba asta automat. Paypal, VISA, Mastercard accepted! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Misterioasa, nu rusinoasa!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 16:38:09 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
Dumnezeu cred ca m-a adus in acest forum | silviadobre | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 10.10.2006 13:29:50 |
|