![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, eu am mentionat unde se gasesc versetele pe care le-am postat (intr-o postare recenta, acum cateva minute). Dvs. in loc sa deschideti Biblia sa cititi versetele in contextul lor (daca credeti ca eu scot versete din context) v-ati grabit sa spuneti ca eu am raspuns "fix nimic". "Fix nimic" ati inteles dvs. pentru ca nu cunoasteti Sfanta Scriptura si nici nu faceti efortul sa o deschideti macar acum. Aveti tot ce va trebuie ca sa ma lamuriti referitor la cele spuse de Domnul Iisus Hristos talharului si la cele petrecute ulterior (aparent in contrast cu promisiunea Mantuitorului). Eu am dat o explicatie. Astept una de la dvs. (ca a mea era "fix nimic"). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nu cunosc Scriptura asa cum ar trebui. Dar nici nu o talcuiesc asa cum o faceti voi adventistii dupa capul vostru. Asta e motivul pentru care ati cazut in erezie. Oare crezi tu ca un om plin de pacate si de patimi poate talcui Scripturile corect. Eu nu cred Legat de versetele pe care le-am postat chiar nu ai dat nici un raspuns. L-ai ocolit aducand in discutie alte versete. Te-ai eschivat. Dupa care imi ceri mie sa dau o explicatie. Dupa ce am postat versetele am dat si explicatia. Tu nu mi-ai dat nici o explicatie legat de versetele postate de mine. Citind majoritatea raspunsurilor tale am observat ca la fel procedezi peste tot. Incearca sa nu te mai minti pe tine |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu incercati sa intelegeti invataturile Sfintelor Scripturi in intregul lor, si le luati pe bucatele, puteti intelege aproape orice. Stim ca Domnul Iisus Hristos, dupa ce a spus acele cuvinte talharului, a murit si a inviat a treia zi. Si nu a fost in rai in timpul acestor trei zile: "Nu Ma tinea, i-a zis Iisus, caci nu M-am suit la Tatal Meu"(Ioan 20:17). Ba inca a mai stat 40 de zile pe pamant. Si abia dupa aceea S-a inaltat. Cum de i-a spus talharului "adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai"? Simplu, daca luam de bun ce spune Sfanta Scriptura si anume ca, omul dupa ce moare nu mai stie absolut nimic, pana la inviere. Moartea (moartea intaia) inseamna doar o "clipeala de ochi". Talharul a inchis ochii, acum cca 2000 de ani, si ii va deschide inaintea Mantuitorului. Pentru bietul talhar nu a trecut decat o clipa. In moarte nu avem constienta timpului. Iar Dumnezeu nu este legat de timp. Acesta este raspunsul despre care dvs. spuneti ca este "fix nimic". Astept de la dvs. un raspuns competent (doar sunteti student la teologie). Aveti indicat si locul unde se gasesc versetele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana atunci nu mai astepta nici un raspuns de la mine. Atunci cand nu vei mai ocoli raspunsurile vom continua discutia. Altfel nu are rost.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
,,Va rataciti nestiind Scripturile,,
Iisus Hristos este Dumnezeu si ca Dumnezeu pe langa atributele atotstiintei, atotputerniciei, vesniciei, aseitatea (exisetenta de la sine)etc, mai este si omniprezenta sau atotprezenta care exprima independenta Sa in raport cu spatiu. 7. Unde ma voi duce de la Duhul Tau si de la fata Ta unde voi fugi? 8. De ma voi sui in cer, Tu acolo esti. De ma voi cobori in iad, de fata esti. 9. De voi lua aripile mele de dimineata si de ma voi aseza la marginile marii 10. Si acolo mana Ta ma va povatui si ma va tine dreapta Ta. (Ps.138,7-10) 27. Oare adevarat sa fie ca Domnul va locui cu oamenii pe pamant? Cerul si cerul cerurilor nu Te incap, cu atat mai putin acest templu pe care l-am zidit numelui Tau;(3Regi 8,27) Iar o cantare de la prohodul Domnului spune: ,,In mormant cu trupul, in iad cu sufletul, cu Dumnezeirea in Rai cu talharul si dea-dreapta Tatalui, in toate si peste toate esti Hristoase Dumnezeule!,, Normal ca neavand radacina Sfintei Traditii bazata pe invatatura Sfintilor Parinti, v-ati ratacit in labirintul Sfintei Scripturi, ducand in ratacire si pe multi alti naivi si putin credinciosi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca incercati sa-l ajutati pe domnul Mihai sa explice, in maniera ortodoxa, de ce Domnul Iisus Hristos a promis talharului ca "azi vei fi cu Mine in rai" si totusi El s-a inaltat dupa mai mult de 40 de zile, va rog sa o faceti mai limpede. Si cu argumente din Sfanta Scriptura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inteleg ca Mantuitorul inca nu s-a suit la Tatal cu trupul ci doar cu duhul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (3) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 3 | 04.05.2010 21:29:27 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (4) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 1 | 04.05.2010 19:53:57 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (2) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 0 | 04.05.2010 18:55:25 |
DRUMUL SUFLETULUI DUPĂ MOARTE (1) - Parintele Cleopa | clujeanul33 | Generalitati | 0 | 04.05.2010 18:26:17 |
|