![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
story of my life...
http://www.youtube.com/watch?v=2kmrb1LNjeE "love means never having to say you're sorry..."
"ziua zilei spune cuvant, si noaptea noptii vesteste stiinta." Last edited by axios; 03.11.2009 at 16:21:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Of !, Axios, ce sentimental esti ! ! !
Crede-ma, unii oameni se simt la fel de pierduti prin iubire, chiar daca luminita care-i calauzea nu s-a stins in aceasta lume...si poate fi la fel de dureros, poate si mai dureros prin nemiloasa resemnarea fata de lucruri ce ar putea sa fie si altfel .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
este un topic despre casnicii... as putea sa povestesc lucruri pe care le-as face acum, daca as avea ocazia... lucruri pe care nu le-am facut atunci... lucruri pe care, daca cei care traiesc ca doi straini dupa ani buni de casnicie le-ar cunoaste, ar aprecia grozav ceea ce au... dar... fiecare trebuie sa-si traiasca propria poveste. fiecare trebuie sa fie propriul povestitor... e bine cand avem ajutor, cand ne completam... gata. iertare...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu prin ce ai trecut, dar cred ca din orice putem invata cate ceva. |
|
||||
|
||||
![]()
povestea mea a mai fost... dar o sa o reproduc... insa la topicul cu pricina. despre casnicii, despre viata in doi, despre noi...
|
|||
|
|||
![]()
Nu conteaza cat gresim, suntem oameni, suntem la anumite varste in care trasatura o cere, sau circumstantele, ori inconstienta...dar conteaza sa ne oprim si sa ne oprim la timp, fiindca uneori chiar poate fi prea tarziu in aceasta lume.
Daca a fost sa detest vre-odata o greseala, nu am detestat natura ei intr-atat incat sa nu o pot ierta, dar am detestat mult timpul si perseverenta sub care unii isi permit sa greseasca, ori sa raneasca...deja este, parca, altceva. Deja lucrurile se schimba de la sine, nici macar nu mai devine motiv discutabil de iertare sau neiertare, ci repercursiunile unei metamorfozari inevitabile. Da ! Ascult MJ...
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 03.11.2009 at 16:54:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce asculti de MJ? |
|
|||
|
|||
![]()
Orice, in general melodiile de duh, cele de dragoste si cele cu sens umanist si pacifist .
|
||||
|
||||
![]()
melodia mea si a luminitei... inca de cand eram copii si nu stiam ce ne va rezerva viitorul...
http://www.youtube.com/watch?v=y2V0Z...eature=related
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine interpreteaza melodia...? | diana-lorena | Muzica Bisericeasca | 4 | 13.09.2010 17:45:32 |
legionarii mai reprezinta ceva? | iulyaan | Generalitati | 3 | 15.08.2010 00:57:06 |
descantecele care fac bine oamenilor sunt pacate? | nutzy | Generalitati | 9 | 01.02.2009 21:38:51 |
Cele 7 Biserici.ce reprezinta ele? | tigerAvalo9 | Despre Sfanta Scriptura | 2 | 13.11.2008 22:09:57 |
|