![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu poti compara pe Sfanta Maria Magdalena si pe vamesi cu ereticii.
Sfanta Maria Magdalena a aratat din prima clipa pocainta iar pt asta a fost primita. Dar in comparatie cu fariseii, (pt ca si ei erau iubiti de Hristos, cu siguranta) cum le vorbea? Fariseilor, pui de naparca, si asta nu pt ca nu ii iubea ci pt ca trebuia sa le arate ratacirea si calea pe care merg e spre pierzare. Caci putea sa vb vb frumos cu ei si sa le zica...ce avem in comun..ori daca ce avem in comun i-ar fi mantuit le-ar fi zis asa, ca sa ii atraga. Vorbiti de dragoste de parca nu eu am rude adventiste, se sacrifica pt mine mereu si ma lupt pt ele, dar nu despre asta vb...e vb disponibilitatea de a vb despre credinta, si chipurile dragoste comuna pt Hristos. Caci atunci cand iti pierzi mantuirea din cauza ereziei ( si fff multi Sfinti relateaza asta, cum ii vedea pe eretici) atunci de ce un pacat in care isi pierd mantuirea milioane de oameni este considerat atat de mic? Asta pt ca nu se constientizeaza cu adevarat pericolul ereziilor. Sfantul Nectarie le zicea maicilor, sunt prietenul vostru cel mai bun, dar cand ati parasit credinta si ascultarea mea atunci nu mai avem ce discuta. Chiar se poate nega dragostea Sf. Nectarie? Sau dragostea de oameni a atator Sfinti si chiar dragostea de oameni a Insusi lui Hristos? Nu. A sustine adevarul in fata minciunii nu este o rautate. Este o aparare a lui Hristos si a Bisericii Sale pe care a lasat-o sub ascultare. Pacea nu se face prin tainuirea adevarului! Aceasta este solutia propusa oamenilor de draci.
|
||||
|
||||
![]()
vb cu ortodocsii
Cand m-am intors la credinta..nu m-am intors pt ca am fost atras asa cu frumuselu si cu ce avem in comun..ci mi s-a zis clar ca sunt intr-o secta inventata in america . Din mila si dragostea MD m-am intors si am cantat cu cea mai mare bucurie , in Biserica, ”Am vazut Lumina cea adevarata”, pt ca eu traisem ratacirea. Iar pocainta repet nu am facut-o pt vb dulci, ci prin aratarea adevarului bine documentat si bine expus.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta!Ce frumos lucreaza Dumnezeu!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Chiar daca spun ce au mai spus si altii, nu vad rostul topicului cu iz de ecumenism.
Si daca tot dai tircoale (Tricesi...) si topicuri de senzatie pe site ![]() ![]() ![]()
Iisus e Lumina lumii, noi trebuie sa fim sarea pamantului! Last edited by hanico; 15.02.2010 at 20:23:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Andrusca, cum poti sa-L lauzi pe Dumnezeu cand un om spune minciuni? Podolski nu a fost adventist niciodata (am dat un exemplu de minciuna pe care a spus-o). Am mai avut discutii cu el, anul trecut (ma numeam "vasinec") si nici vorba sa fi fost adventist. Crezi ca a devenit intre timp si apoi a revenit la ortodoxie?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|