Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2010, 08:08:55
AngelicaKroner AngelicaKroner is offline
Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit "Umilința" sectarilor pucioși

"Umilința" sectarilor pucioși de la "Noul Ierusalim"

Apare evident că asemenea inconsecvențe (odată spune una, alteori spune exact pe dos) sunt specifice omului imperfect, și nu lui Dumnezeu. Mai mult de atât, am văzut că nici măcar nu sunt singurele. Mai sunt și nenumăratele modificări în scrierile zise „Cuvântul lui Dumnezeu”. Păi Biblia a îmbătrânit, are acum vreo 2000 de ani, iar copierea ei în mii de ediții succesive nu i-a adus practic nici o modificare. Aici se vede respectul omului pentru adevăratul „Cuvânt al lui Dumnezeu”. Cei care conduc hățurile afacerii de la Pucioasa, ei au compus predicile, tot ei le-au corectat ca să apară „ca perfecte” în ochii oamenilor. Dacă erau perfecte erau de la început perfecte, nu mai era nevoie e nici o intervenție corectoare, de la o edișie la alta. Apoi „proorociile” pucioșilor: o sumedenie nu s-au mai împlinit. Regulile lor se schimbă de la un șef de trib la altul. Unul zice că e voie să mănânci pește, altul vine și spune, „Stai, că nu mai e voie, că e spurcat!”. Unul zice „căsătoriți-vă copiii, dar numai în Domnul!” adică să facă nuntă creștinească. Altul zice: „Gata! Domnul interzice căsătoriile că nu mai e timp!”. Tinerii pucioși îi ascultă, nu se mai căsătoresc, dar timpul trece pe lângă ei: 10 ani, apoi 20, apoi 30 și ajung la vârsta părului alb și văd că au fost păcăliți, că pentru alții din afara sectei a fost timp: ei s-au căsătorit la vremea tinereții, au avut copii și acum au și nepoți. Nu se poate așa, cu minciuni din astea care-ți lasă un gust amar. S-a zisde către conducătorii pucioși: „Aici nimeni nu va mai muri, ci vom întâmpina pe Domnul cu toții în văzduh!”. A trecut an după an, înșelații au îmbătrânit și acum mor pe capete de bătrânețe. Și vin alții care le iau locul. De ce vin? Pentru că sunt unii ca Vsoviivii care zice: „Acolo precis e Dumnezeu! N-am fost să verific, dar îmi place cum predică! Omul n-ar putea să predice așa!”. Dacă ar citi dumnealui niște cărți de predici ar vedea că au fost mulți predicatori iscusiți, unii dintre ei femei (mă gândesc acum la Ellena White, fondatoarea sectei adeventiste moderne, „sâmbătarii” adică, ea e una din cele care a scris cărți inteligente, despre care pretindea că sunt „inspirate de la Duhul sfânt”) , cărți pline de îndemnuri frumoase, în armonie cu Biblia, dar în care sunt presărate pe ici, pe colo și erezii. Așa și cu pucioșii. După roade se cunosc, nu după frumusețea scrierilor lor, scrieri care conțin nenumărate contradicții interne și externe. Normal ar fi ca, pentru că ni s-a spus că în vremurile de pe urmă se vor scula mulți hristoși mincinoși care să-i măgească pe proști, să fim foarte circumspecți la cea mai mică nepotrivire între vorbă și faptă, sau întreo „proorocie” și alta. Dacă ele se contrazic, este un serios semnal de alarmă. Dacă se repetă, iar și iar, contradicții și promisiuni mincinoase, atunci lucrurile sunt clare: trebuie să ne delimităm de ei.
Apar însă unii iresponsabili ca Vsovivii care îi susține necondiționat, amăgindu-i și pe alții să facă la fel. Păi nu ți-e milă de ei să-i târăști în rătăcire?
Căci, care sunt roadele pucioșilor?
1. Ruptura de BOR, adică schisma. Creștini care s-au botezat în BOR, acum i-au întors spatele și nu mai calcă în biserică. Unii stau cu anii nespovediți și neîmpărtășiți, pe motiv că n-au „preot credincios”, adică preot care să fi aderat la principiile sectei.
2. Depărtarea de dreapta credință, adică erezia. Dacă au ajuns ei să considere taina nunții un păcat. E clar la ce înșelare i-a dus diavolul: la mândria că ei sunt „sfinți pe pământ”. Dar măcar de ar fi. Certuri, scandaluri, divorțuri, copii abandonați, parazitism social (mulți pucioși au intrat în pensionare de boală pe diagnostice false, ca să iasă din „câmpul muncii”; de asemenea, pe vreme când încă se mai făcea armata, toți băieții pucioșilor fugeau de armată procurându-și certificate false de boală sau făcând pe nebunii). Iar Biblia spune clar că nimeni nu este fără de păcat pe pământ. Fuhrerii pucioși vorbesc despre umilință, și vorbesc frumos, n-ai ce zice, dar mândria lor se ridică până la cer, crezându-se aleși și sfinți.
3. O falsă trăire în sărăcie a liderilor, care ascunde spolierea de bunuri ale unor amăgiți cărora li se promitea că „se dau Domnului cu totul” și vor avea răsplată în ceruri. Fuhrerii pucioși adună bunurile și trăiesc în huzur, fără muncă și lăfăindu-se în mașini scumpe, bârfesc toată ziulica la telefoanele mobile și joacă jocuri pe calculator, scarpină cățeii pe spinare și se răstesc la supușii lor că nu sunt destul de supuși, cu nasul în pământ.
Umilință, adică. Umilință și iar umilință le cer, ca să se mândească ei cu ea în fața lumii.
Vechi 27.05.2010, 08:20:54
AngelicaKroner AngelicaKroner is offline
Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
220. Blestemul de la Noul Ierusalim - Pucioasa

“Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul în chip curat. Umblu pe pământ și Mă întâlnesc cu omul și nu Mă vede. Nu Mă arăt, pentru că nu crede. Eu sunt Alfa și Omega, cu numele de Iisus.” (citat după Cuvântul Pucios din 19 februarie 1975)

“…Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne, nu am blestemat, nu am scuturat praful de pe picioare ca să rămână în durere mare, pentru că așa a spus Tatăl, să las neghina cu grâul până la sfârșit. Dar a sosit ziua și a neghinei, și a grâului, să fie puse fiecare în al său hambar. ” (citat după Cuvântul Pucios din 23 februarie 1978.)

Și când te gândești că aceste afirmații care se bat cap în cap sunt despărțite doar de trei ani! Pentru că se contrazic grosolan, de la mână pân’la gură, înseamnă că cel puțin una e mincinoasă, deci sunt creația unui mincinos. Pentru că sunt creația unui mincinos, înseamnă că amândouă vin cu un mesaj mincinos din partea unui hristos mincinos, care spune oricui îl ascultă: “Eu sunt Cuvântul, Eu sunt Alfa și Omega care am blestemat peste tot pe unde am trecut”.
P.S. Aceste contradicții mi-au inspirat comentariul precedent. Mi se pare de neiertat să treci cu vederea o asemenea grosolănie: azi spui una, și mâine spui exact pe dos, și mai ai pretenții că a vorbit Dumnezeu. Păi, se contrazice Dumnezeu de la un an la altul? Noi știm că Dumnezeu a blestemat smochinul neroditor, care imediat s-a uscat. Aici apare "Noul Ierusalim" cu o minciună spusă în numele lui Iisus: "Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne, nu am blestemat[/b], nu am scuturat praful de pe picioare ca să rămână în durere mare, pentru că așa a spus Tatăl..." Păi înseamnă că nu L-a ascultat pe Tatăl, dacă a blestemat smochinul cel leneș și neroditor.

De-aia zice apostolul: "Vedeți că se vor ridica hristoși mincinoși, ca să-i amăgească pe mulți..." Și vor zice câte-n lună și-n stele, ca să-i înșele.
Vechi 27.05.2010, 08:40:57
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
220.
2. “Opresc căsătoria!” (ambele publicate în Cuvântul Pucios, din data de 4 decembrie 1975) , concluzionăm că în veci de veci nu vor mai putea călca în acest locaș creștinii care s-au căsătorit sau au făcut copii după anul 1991, anul în care s-a instituit “Blestemul de la Pucioasa”, decât cu riscul de a fi pedepsiți aspru, în virtutea acestui blestem.
"Dar Duhul grăiește lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credință, luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor,
Prin fățărnicia unor mincinoși, care sunt înfierați în cugetul lor.
Aceștia opresc de la căsătorie și de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire, pentru cei credincioși și pentru cei ce au cunoscut adevărul," 1 Tim 4: 1-3
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 27.05.2010, 10:19:19
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit CONTinuă mușcăturile lui ispisisikaa lui nenia în soții Zidaru și Arh.Irineu cu tupeu

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta

220. Blestemul de la Noul Ierusalim - Pucioasa

Arhiereul Irineu s-a delimitat de pucioși abia în ianuarie 1993, în momentul când ceilalți arhierei din Sinod i-au deschis ochii, arătându-i că simpla încălcare a canoanelor (pe care el o recunoștea, dar o justifica mereu dintr-o perspectivă imaginară – motivația reclamată fiind o presupusă necesitate) scosese oricum din legalitate orice imixtiune anterioară a sa în afacerile interne ale pucioșilor. Până atunci însă, el era orbit de entuziasm și devotament față de niște oameni care aveau, într-adevăr, o aparență de sfințenie extrem de convingătoare, și care pretindeau că vorbesc din dreptul lui Dumnezeu. Irineu ajusese cu devotamentul față de liderii pucioși atât de departe, încât era dispus mai degrabă să fie caterisit de Sinod, decât să renunțe la a-i sprijini în tot ceea ce vor ei. Până la urmă însă, cumințenia nativă și smerenia acestui tânăr ierarh au biruit incantațiile cu care pucioșii îi amețeau cugetul. A ales umilința și ascultarea, lăsându-l pe Dumnezeu să dezvăluie adevărul, odată cu trecerea timpului. Ceea ce s-a și întâmplat, căci liderii pucioși, după ce au văzut că au pierdut partida, au renunțat la lucrătura tainică, subterană, și au trecut la atacurile la vedere la adresa Bisericii, dezvăluindu-și treptat toate ereziile lor ascunse. Partea nostimă este că, odată cu trecerea timpului, Irineu a fost șocat să descopere, observându-i în taină și de la distanță pe pucioși, ce traiectorie absolut halucinantă au luat cu escaladarea ereziilor, imediat ce el i-a părăsit. Probabil că abia atunci a realizat dimensiunile catastrofale ale amăgirii în care fusese târât în anii ’90.

Există însă și o scădere (încă reparabilă) în actul de delimitare al lui Irineu din ianuarie 1993. Este adevărat că el a ales cu convingere să se dezică definitiv de pucioși și să nu mai “facă act de prezență în spațiul lor de desfășurare. Este adevărat că a făcut-o cu sinceritate, căci nu și-a încălcat vreodată această făgăduință făcută atunci în fața Sinodului. A rămas însă nereparat un rău care a făcut ca biserica sfințită de el în 1991 să rămână pentru totdeauna un areal închis, destinat exclusiv uzului privat al pucioșilor fundamentaliști. Este vorba de blestemul lăsat în acel hrisov care a fost îngopat la temelia bisericii. Blestemul leagă (cităm) “pe oricine ar cuteza să calce în acest loc sfânt fără a ține strict rânduiala arătată în acest nou legământ”. Or, despre acest hrisov, care fusese alcătuit de către și după placul liderilor pucioși, Irineu s-a pronunțat clar, recunoscând cu sinceritatea greșit atunci când l-a girat, deoarece (cităm) “nu corespunde întru totul cu rânduielile canonice ale Bisericii dreptmăritoare”. În plus, noul legământ de la Pucioasa conține implicit toate ereziile adunate în colecția de predici ale liderilor pucioși și botezată de ei “Cuvântul lui Dumnezeu. El le conține nu numai pe cele anterioare, ci și pe cele ulterioare proferării blestemului, căci ideologia pucioșilor este un tot unitar. Dacă extragem la întâmplare doar două dintre aceste erezii:

1. “Dumnezeu S-a hotărât ca nici un copil să nu se mai zămislească”, și
2. “Opresc căsătoria!” (ambele publicate în Cuvântul Pucios, din data de 4 decembrie 1975) ,

concluzionăm că în veci de veci nu vor mai putea călca în acest locaș creștinii care s-au căsătorit sau au făcut copii după anul 1991, anul în care s-a instituit Blestemul de la Pucioasa, decât cu riscul de a fi pedepsiți aspru, în virtutea acestui blestem. Din perspectiva BOR, acest lucru este incorect și inadmisibil, căci ar echivala cu recunoașterea faptului că pucioșii au dreptate când afirmă că taina Căsătoriei (una dintre cele 7 Taine ale Bisericii), precum și nașterea de prunci (una din legile fundamentale ale firii) au fost desființate de către Dumnezeu.

Faptul că această scăpare nu este de neglijat îl demonstreză însăși atitudinea extremiștilor pucioși. Ei au speculat fiecare întâmplare nefericită care s-a întâmplat în viața unor persoane care, imediat după 1991, au mai trecut totuși pragul bisericii de la Glodeni (până când liderii pucioși au pus interdicție totală pentru persoaneledin afară) pretinzând că respectivele întâmplări (accidente, boli, infirmități sau chiar moartea) sunt consecințele directe ale blestemului lui Irineu. În acest fel s-a alimentat și chiar s-a exacerbat printre adepții pucioși psihoza că la Glodeni guvernează legi aspre, lăsate de un Dumnezeu necruțător, căruia trebuie să I te supui necondiționat, nu neapărat din dragoste, dar mai ales din frică.

Blestemul este o preocupare de căpătâi a pucioșilor. Ei au blestemat băuturile îmbătătoare, i-au blestemat pe cei care lucrează în intervalul de sâmbătă seara până luni dimineața, au blestemat veacul acesta, purtările necuviincioase și tot ce este necurat pe pământ. Au ajuns însă să se încurce în propriile lor minciuni,atunci când fabulează despre blestem.
O contrazicere stupefiantă a pucioșilor pretinde Hristosul Pucios ba a cutreierat pământul în lung și în lat, blestemând tot ce este întinat, ba că a făcut același lucru, dar nu a blestemat nimic, și nici praful de pe picioare nu și l-a scuturat:

“Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul în chip curat. Umblu pe pământ și Mă întâlnesc cu omul și nu Mă vede. Nu Mă arăt, pentru că nu crede. Eu sunt Alfa și Omega, cu numele de Iisus.” (citat după Cuvântul Pucios din 19 februarie 1975)

“…Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne, nu am blestemat, nu am scuturat praful de pe picioare ca să rămână în durere mare, pentru că așa a spus Tatăl, să las neghina cu grâul până la sfârșit. Dar a sosit ziua și a neghinei, și a grâului, să fie puse fiecare în al său hambar. ” (citat după Cuvântul Pucios din 23 februarie 1978.)

Și când te gândești că aceste afirmații care se bat cap în cap sunt despărțite doar de trei ani! Pentru că se contrazic grosolan, de la mână pân’la gură, înseamnăcel puțin una e mincinoasă, deci sunt creația unui mincinos. Pentru că sunt creația unui mincinos, înseamnă că amândouă vin cu un mesaj mincinos din partea unui hristos mincinos, care spune oricui îl ascultă: “Eu sunt Cuvântul, Eu sunt Alfa și Omega care am blestemat peste tot pe unde am trecut”.
(am bolduit unele din petele de unsoare, de la slănina cu care se vrea a se înjecta slănină în găină ca să târască după ea scroafa prin grădină, reieșind acum prin bolduire la suprafață toate petele astea neobservate și minteresat aruncate pe caietul de teme din suflețele, fiind ei acum exact ca niște porci mistreți de cerneală împrăștiați cu meștereală de băieții buni ca să nu se observe când mergi pe firul roșu, păi ca să le fie lor minciuna bine țintită și ca să se demaște voia lui nenia cu ispisisikaa din lesă și eretele lui de pe umărul drept căci s-a încercat și atunci așa cum se încearcă și acum acoperirea tuturor „roadelor” făcute de ispisisikăă în nisip... cu figuri de nisip, din nisip expuse pe nisip, păi de asta, căci ei au urmărit ca să se acopere cu canonul, cât mai credibil și cât mai estetic, lingvistic vorbind, nedreptatea săvârșită de unii și de urmașii lor, păcălind ei astfel, cred ei că pot, la nesfârșit, poborul cu învârtoșătorul viceversatiptil, pâșpâș pe furiș, târâș grăpiș.)

Răspunsul:

1. Arhiereul Irineu a fost pus să semneze ca la partid, ca la securitate, ca la Aiud sau la Pitești inventându-se o călcare canonică în sensul că ar fi trecut granița în arhieria altcuiva, doar că arhieria altcuiva nu exista deoarece era vacant la vremea aceea scaunul arhieresc al episcopului locului iar Arhiereul Irineu nu a plecat de capul său ci a întrebat pe mai mare și a fost învoit: „Du-te dar ai grijă ce faci!”. Deci era trimis sub grija părintească, Arhierească! căci nu era el maimarele în locul său de arhierie ci era la acea vreme arhiereu un bătrân plin de Har Sfânt care răspândea Har când binecuvânta, iar eu sunt martor căci l-am prins în viață pe vremea aia în catedrala din Cluj, eram student. Și era foarte bătrân și înțelept iar Cerul era mereu deschis când binecuvânta și când se cânta rugăciunea Tatăl Nostru și el participa Duminică de Duminică chiar dacă era bătrân... iar eu păcătosul simțeam, așa ca toată lumea impresionată ce participa la Liturghie!

continuarea mai jos

Last edited by vsovivi; 27.05.2010 at 10:40:34.
Vechi 27.05.2010, 10:48:38
Banned

Implicit continuare

2. Iată ce spune noul legământ al sfiintei cetăți și ce este legat sub blestem ori sub buinecuvântare de Dumnezeu prin Arhiereul Irineu:

Citat:
...
Pentru că Însuși Părintele ceresc Cuvântul voiește să locuiască în acest dumnezeiesc așezământ, a rânduit o viețuire sfântă, și oricine va dori să aducă în el jertfă duhovnicească de doxologie, adorare și rugăciune, trebuie să îndeplinească următoarea orânduială:
să păzească și să păstreze curățenia trupească, dimpreună cu puritatea simțurilor;
să se oprească de la mâncare a orice fel de carne, în afară de pește, de la băutură alcoolică de orice fel, în afară de vinul din strugurii viței-de-vie și de la droguri de orice fel;
să respecte ținuta portului creștinesc, după rânduiala sfintei Scripturi;
să păzească rânduiala celor trei zile de post din săptămână (luni, miercuri și vineri), în afară de perioadele de post stabilite de biserică, fără untdelemn și vin, exceptând zilele în care sunt dezlegate acestea;
să respecte legea canonică bisericească în stilul românesc și ortodox străvechi;
să primească sfânta Împărtășanie cât mai des, după cuvenita pregătire;
Pentru ca sfântul templu să fie umbrit de strălucirea cerească și ca Domnul să-Și arate puterea desăvârșirii Sale, eu, arhiereul Irineu, din mila lui Dumnezeu martor al acestei lucrări de mântuire, leg sub blestem pe oricine ar cuteza să calce în acest loc sfânt fără a ține strict rânduiala arătată în acest nou legământ, coborâtă de la Dumnezeu pentru acest sfârșit de întuneric. Iar cine va intra în acest sfânt așezământ cu frică cuviincioasă și cu credință tare, păzind cele rânduite, va fi ocrotit și binecuvântat de Tatăl nostru, Care este în ceruri.
...
De unde se vede foarte clar că atunci când s-a sfințit și s-a pus în temelie Hrisovul nu s-a încălcat nici un canon!!! Ci că de frica massmediei se poate observa că s-au inventat învinovățiri deșarte, de frica massmediei s-a judecat cu minteres, și ca să nu iasă la lumină ceea ce a rodit ispisisikaa timp de 42 de ani și a fost îngropat apăi în ispisisip-nisip, deci s-au meșterit învinovățiri absurde și mincinoase exact așa ca la securitate sau la partid, căci cum e nenia și tanti grijania așa și ispisisikaa din lesă cu toți puișorii ei tărcați dar firește savanți și aristocrați căci cineva a băut și mai bea bea cafiauă neagră cu lăptic, încă de mic mic mic, ca să se arate voinic.

3.Cât privește tainele, cred că s-a dat răspunsul aici, doar că unii vor să citească mereu viceversa deși le-ai arătat ce rezultă din texte, păi pentru ca nu cumva să vadă ci să poată ei să mintă mereu poborul că iată au prins „mincinosul” care a venit să strice legea, datina, canoanele, tainele... Păi a venit cu siguranță ca să strice legea lor, a oamenilor necredincioși răi și păcătoși ce se dau sfinți și s-o întărească pe aia, Legea cea dreaptă a Lui Dumnezeu care e ținută precum în Cer așa și pe Pământ.

4.După câte îmi amintesc, intre anul 1975 și 1978 a avut loc greva minerilor de la Lupeni și apoi cel mai devastator cutremur, cel din 1977 când ajunsese de nesuportat minciuna și slava de sine și răutatea antichristului căci se acumulase obediența și necredința.

Deci cine este mincinosul? Dumnezeu sau nenia și tanti grijania? Cine? Ia spune Cine este Cel ce blesteamă cu dreptate și binecuvântează cu dreptate și se împlinește: omul păcătos ce se arată vrednic și blănd la început sau Dumnezeu care este smerit și blând cu inima?

Last edited by vsovivi; 27.05.2010 at 10:55:51.
Vechi 27.05.2010, 12:03:33
Banned

Implicit

Pe AngelicaKronera și Doriana, le întreb așa:

A cărui Duh sunteți voi?

Sau nu știți că cine va judeca pe fratele său va fi judecat din cuvintele sale, și din ele se va mântui sau se va pierde, căci cu ce măsură măsori și cu ce judecată judeci tot așa vei fi judecat:... sau poate n-ați citit nimic din Scriptură ca să pricepeți că toată scriptura spune : „Să nu judeci și să nu osândești pe Domnul și pe fratele Său... căci am venit ca să găsesc oaia pierdută de rătăcită ce e și nu ca să osândesc pe păcătos sau să pierd pe cineva pe care Tatăl îl va împinge la Mine... deci mergeți de învățați ce înseamnă :„Milă voiesc și nu jertfe”... sau nu știți că și Biserică spune că „nu vreau moartea păcătosului ci ca să se întoarcă și să fie viu” ... ” (ceva de genul ăsta ar fi zis Domnul că nu am memorie bună) Dar unde și cum să fie viu păcătosul care se întoarce dacă voi îi prigoniți pe proorocii trimiși cu îndreptare dăruită de sus și în loc să-i primiți îi loviți cu pietre zicând despre ei: „sectă rea”, și vă credeți pe voi vrednici călcând poruncile în altar și învârtoșind inimile în biserică prin vrăjelile închipuirilor superstițioase ce apar în zațul cafelei lui tanti grijania pe care voi le credeți... ca să vă dați apoi pe mâna lui nenia de frica lui ispisisikaa ieșită din lesă și a eretelui de pe umărul drept trimis așa: „șooo pe el”... ca să vă hrăniți și voi cu frica pentru bani așa ca nenia crezând că prosperă duhovnicește el și voi împreună cu el dacă strânge mereu păcate cu lăcomie și avariție și mulți peștișori scoși cu cârcârligul din Râu ca să aibă el hambarele pline și voi împreună cu el.

Deci a cărui Duh sunteți, a lui Dumnezeu sau a lui mamona omida cu progeniturile ei Anna și Caiafa, Iuda, Pilat sau alții asemenea lor? Căci Dragostea nu se bucură de nedreptate ci pururea Ea se bucură de Adevăr.

Și chiar nu vă mai doare oareoare durerea Lui Dumnezeu?

V-ați închipuit buni și v-ați amăgit cu părerea bună de sine și trufindu-vă că voi sunteți „singur ortodoxia” ați căzut de la Adevăratul Dumnezeu, de la Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... Păi singur ortodoxia este Iisus Hristos, sfânta Treime împreună cu toți îngerii luminoși și cu toți sfinții... nu omul viclean și desfrânat așa ca un lup răpitor și furăcios dar iată că e îmbrăcat în haină de sfințișor cu cale poleită de bune intenții...

deci „Fiule rătăcit, întoarce-te și nu mai amăgi pe poBor!” căci căderea în mândrie te duce negreșit la fapte tot mai rele.

Eu m-am întors și mă întorc mereu... la Cuvântul lui Dumnezeu... iar voi n-aveți decât să faceți ce poftiți și ce vreți că până la urmă se va cunoaște după roade, căci faptele Credinței după roade le veți cunoaște, după roadele Ei.

Last edited by vsovivi; 27.05.2010 at 12:28:14.
Vechi 27.05.2010, 12:44:56
gibilan
Guest

Implicit

ba dementule imi pare rau ca am intrat in vorba cu tine ma consider victima "dementiei voastre"si ca ultima rugaminte inaintea executiei te rog:schimba avatarul tau ca nu iti face cinste este un odor prea scump. nici nu vreau sa imi mai raspunzi cu spurcaciunile ce le ai in capul ciala
Vechi 27.05.2010, 13:07:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ba dementule imi pare rau ca am intrat in vorba cu tine ma consider victima "dementiei voastre"si ca ultima rugaminte inaintea executiei te rog:schimba avatarul tau ca nu iti face cinste este un odor prea scump. nici nu vreau sa imi mai raspunzi cu spurcaciunile ce le ai in capul ciala
Și iată cât de clar se vede cum și cât de tare s-au rătăcit unii slabi la cuget.

Păi dragul meu, nu ești victima mea sau a „dementiei noastre” și nici nu e din pricina avatarului ci e clar că te doare minciuna clădită în tine ca adevăr de către „băieții buni”.

Iar eu am făcut așa cum este scris „osândiți-le pe față!” dar nu pe lingvistele savante sau pe fete sau pe femei sau pe păcătoși ci faptele noastre cele rele! și cele ascunse!

Iar că aș fi nebun sau eretic sau sectant sau mincinos sau rău sau ce vrei dumneata asta s-a mai zis... și nu-mi neg nebunia păcătoșeniei și tocmai pentru asta și mărturisesc Adevărul, pe Cuvântul lui Dumnezeu, căci este scris:

„desfrânatele și tâlharii vor intra în Împărăție înaintea voastră”

deci „pocăiți-vă căci Împărăția Cerurilor s-a apropiat”...

și „nu vă mai îngâmfați în inimile voastre zicând că sunteți fiii lui Avraam căci și din niște bolovani și lemne și din lutul de oale poate să-și ridice Dumnezeu fiii lui Avraam”... ai Credinței și făgăduinței adicătelea...

deci nu vă mai amăgiți singuri poticnindu-vă de mine... ci răbdați-vă pe voi înșivă până ieșiți la Lumină că minciuna clădită ca Adevăr este clădită în voi exact ca și castelele din cărți de joc sau din pahare de șampanie... exact așa, iar prăbușirea va fi mare.

„Vai de cel peste care va cădea piatra aceea sau cel care va cădea peste ea, căci se va zdrobi și se va spulbera în ziua aceea.” (ceva de genul ăsta)

Last edited by vsovivi; 27.05.2010 at 13:13:31.
Vechi 27.05.2010, 19:43:58
Banned

Implicit

Trebuie să fac o rectificare la punctul 4. :

Întâi a fost cutremurul devastator din 1977, pe 4 martie, și abea apoi a fost greva minerilor pe 1-3 august 1977 când l-au alungat minerii pe dictator aruncând cu pietre după el; Iată am făcut o viceversare a momentelor... căci așa aveam impresia că a fost, speram să fie așa, dar iată că nu a fost așa, ci întâi a fost cutremurul și apoi greva, deci n-au legătură decât ca an istoric important, 1977, ce se situează între 1975 și 1978.

Și îmi cer mii de scuze pentru eroarea și minciuna din textul de mai sus care probabil induce ideea că Domnul a scuturat țara pentru mineri, lucru fals, căci minerii erau cu toții comuniști revoltați... ci țara s-a scuturat că ajunsese durerea Domnului la sațiu și atunci nici pământul nu a mai rezistat și s-a scuturat, căci fiii neascultării și ai necredinței și ai răzbunării mincinoase și-au atras asupra lor distrugerea... căci așa se construia pe vremea aia, mult, înalt dar fără responsabilitate.

Dar, firește, restul răspunsului e perfect Adevărat și nu neg nici o iotă și nici o cirtă, doar dacă am să mai observ minciuni sau erori strecurate din neatenție sau din speranțe deșarte ori închipuiri absurde... și sper neintenționat, de parcă mai poți să știi ?!

Last edited by vsovivi; 27.05.2010 at 20:07:28.
Vechi 27.05.2010, 21:12:04
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
2. Iată ce spune ...

Deci cine este mincinosul? Dumnezeu sau nenia și tanti grijania? Cine? Ia spune Cine este Cel ce blesteamă cu dreptate și binecuvântează cu dreptate și se împlinește: omul păcătos ce se arată vrednic și blănd la început sau Dumnezeu care este smerit și blând cu inima?
“Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul ....” (citat după Cuvântul Pucios din 19 februarie 1975)

“…Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat nu am lăsat semne, nu am blestemat, ... pentru că așa a spus Tatăl, ...” (citat după Cuvântul Pucios din 23 februarie 1978.)

Deci cine este mincinosul? Dumnezeul Pucios sau nenia Vsovi? Deci cine este mincinosul? Dumnezeul Pucios Alfa, care a blestemat in lung si-n lat pe unde a umblat si a colindat, sau celalalt Dumnezeu Pucios (Omega) care n-a blestemat si nici n-a umblat pe unde a cutreierat in lung si-n lat?

Last edited by mariamargareta; 27.05.2010 at 21:16:46.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40