![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
23. La înviere, când vor învia, a căruia dintre ei va fi femeia? Căci toți șapte au avut-o de soție. 24. Și le-a zis Iisus: Oare nu pentru aceasta rătăciți, neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu? 25. Căci, când vor învia din morți, nici nu se mai însoară, nici nu se mai mărită, ci sunt ca îngerii din ceruri. 27. Dumnezeu nu este Dumnezeul celor morți, ci a celor vii. Mult rătăciți.(Mc12,23-25.27) Mântuirea și înmulțirea n-au nicio legătură una cu alta, ba chiar se exclud. P.S. Niciun trup nu e veșnic, ci muritor; imperfecțiunea nu poate fi veșnică. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ultima fraza, practic aruncati hula pe toti sfintii si beatificatii casatoriti in Biserica. Stiti dvs. mai bine decit Biserica, nu mai zic decit Dumnezeu, cine se mintuie si cine nu!? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: calculatoarele, tabletele, masinile, fisiunea nucleara nu ajuta omul la mantuire, pe cand o invatatura religioasa, da |
|
||||
|
||||
![]()
poti sa-mi dai citate din scrierile lor despre vamile vazduhului?
|
|
||||
|
||||
![]()
Vezi că este amintită de mai mulți colegi de forum o carte scrisă de Serafim Rose.
Caut-o, citește-o și te vei lămuri mai bine decât pot eu zice.
|
|||
|
|||
![]()
Demetrius
trebuie sa fiu de acord cu Barsaumas de data aceasta ,imi cer iertare nu vreau sa te supar sau sa ma indoiesc de credinta ta ortodoxa dar afirmatiile tale sunt de tip sectar puritan straine de adevar si ortodoxie. Domnul s-a taiat imprejur si la inviere sau ridicarea la cer nu si-a lasat aparatul pe nicaieri e acolo pe tronul slavei impreuna cu tot trupul , nimic din ce a facut Dumnezeu nu e spurcat sau imperfect doar prostia nu va mosteni raiul. Fara inmultire nu ajungeam la Hristos Manturitorul cum asa n-are legatura inmultirea cu mantuirea , cum sa iubim aproapele daca acesta nu s-a nascut ? :) Trupurile protoparintilor Adam si Eva erau fara imperfectiuni si puteau fara probleme sa se invesniceasca fara moarte numa sa fi ascultat porunca primita de a nu manca din pomul respectiv. Last edited by Teodosie; 25.09.2013 at 15:04:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Și în acest mesaj sunt aspecte de comentat, dar am citat doar cât am răspuns. Last edited by Demetrius; 26.09.2013 at 07:42:37. |
|
||||
|
||||
![]()
doar atat? Asta e dovada ta ca aceste vami exista? Nu vezi ca nici Biserica nu s-a pronuntat ferm ca aceste vami ar exista, si a trecut vamile vazduhului la categoria teologumena?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: daca TOTI oamenii ar urma sfatul personal al lui Pavel si NU s-ar mai casatorii, ce s-ar alege de neamul omenesc? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În acea carte vei găsi trimiterile de care ai nevoie.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|