Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2010, 09:48:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ba tu esti ala cu biserica in forma de lotus cu 12 pietri ingropate reprezentind 12 semintii am vazut ceva dupa90'vroiam sa te intreb dupa ce ai facut dusurile alea faine da tu tea-i dilit de tot si sa intrerupt comunicatia postind numai lucruri nelegate parca vorbeai de sub apa.tu chear nu poti vorbi in limbi omenesti sa lasi toroiala la o parte si sa imi explici si mie care-i treaba ca sa stiu si eu.spune de unde vi si ce vrei sa faci ca eu nu prea stiu da sa scri ca si cind esti la telefon nu ma tot trimite pe unde nu prea am rabdare sa ascult,spune-o direct si raspicat daca ai curaj fa-o.daca te faci inteles poate mai schimbam o vorba impreuna da fi coerent nu fi narod ca de narozi e plina lumea.ba eu o tzira ,tin la tine tu nu, de la tine vine numa-i otrava preschimb-o in vin si pune-o pe ranele care le-ai pricinuit hai tamaduieste-ma vreau si un lucru bun de la tine.ba de nu vorbesti si frumos cu mine am sa fiu umbra ta,am sa stau la usa ta pina ce primesc premiul de la tine, ba eu te si cert te si iubesc in acelas timp ia incearca sa vezi si sa simti ca cineva te si iubeste nu toti te bat fara rost.uni doar pentru ca nu vrei sa comunici in limite normale.uite acum iti transmit un firicel de dragoste spune daca ai simtit ceva.
Dregul meu n-am cum să simt dragoste de le mincinoși, de la hulitori, de la cei ce judecă iar atunci când judecă ei judecă strâmb și cu minteres viclean... deci nu se poate ca să vă bateți joc de Cuvântul lui Dumnezeu și se spuneți după ce mă faceți troacă de porci că iată că o faceți din dragoste ca să vindecați „nebunul”...

Nu dragul meu, ci întâi scoate bârna cât stâlpul din ochișorul dumitale hulitor și mincinos, căci eu:

-n-am făcut nici un duș fain
-nu m-am dilit oricât ați vrea voi să scoteți zvonul ăsta
-n-am întrerupt comunicația
-lucrurile mele postate sunt legate cu Duh Sfânt și nu ca la voi cusute cu ață albă
-nu vorbeam de sub apă, ci bolboroselile sunt ale celor ce vor să bage Lumina sub obroc
-păi citește ce am postat pe aici timp de 200 de pagini și ai să vezi dumneata abea apoi cine toroie vopseli verzi și văruieli uscate, deci n-am ce să-ți explic altceva decât treaba asta: afară-i vopsit gardul și-n lăuntru leopardul.
-despre ce curaj e vorba și ce anume mă îndemni să mai zic în mod special domniei tale? Păi am zis ce era de zis, și sper să mai am putere să zic mereu, iar pentru tine ce să-ți spun în mod special? Păi asta: „tristă este căprioara rătăcită printre munți, dar mai trist este copilul mincinos”. Uite exemplul clar: MM roata bicicleta care mi-a înfundat chiuveta.
-să știi că ai și tupe dumneata ca să susții că eu nu scriu coerent, adică eu, și nu domnia ta... asta o fi o glumă din aia ca între șoareci... de „bibliotecă” (așa le spune mai nou barurilor, biblioteci). Deci coerența este a acelora cu minteres, iar eu n-am nici un interes... deci n-am cum fi coerent că nu vreau nimic de la tine ci de la mine. Deci nu-ți cer nimic. E treaba ta. Să fii sănătos ca să-ți găsești ceea ce cauți.
-Care-i otrava aia care vine de la mine? Ia dă dumneata un exemplu? Și cum anume te poate otrăvi Adevărul? E altceva dragul meu care zici că tu mă iubești, că tu ții la mine, nu ții nimic la mine ci defapt nu vă convine că Adevărul nu e la voi, nu vă convine fiindcă nu-L puteți înghiți căci așa v-a învățat nenia după ce v-a ghicit tanti grijania... și începe să vă doară rău pootoarea ce iese din ce a rodit ispisisikaa între timp pe sute de pagini și a acoperit cu nisisip... Deci ați mâncat prea multe ciuperci bolunde și ați făcut prea mulți porci mistreți de slănină pe caietul de teme și v-ați lăsat târâți de găina plină de lingoare care v-a flatat târându-vă ca pe scroafe prin grădină și ziceți acum că eu sau Domnul suntem de vină... și că eu v-am otrăvit. Păi nu vedeți că voi ați beut verde de Paris și nu pe gratis? Ci ați și plătit ca să vă amețească aurolacul? Căci ați crezut mereu că Domnul e dracul, și acum vă doare... păi șirește că după ce trece pârfumul se ivește pootoarea... și pute de stinge, exact așa cum ai zice despre un bețiv: „bea de stinge”... deci ce anume oare stinge?
-iar ranele tale nu le-am pricinuit eu ci știi dumneata mai bine cine te-a zgâriat pe ochi ca să nu mai vezi, și cine a urlat la tine ca să nu mai auzi... Nu da vina pe mine așa fără rușine... că nu ține! Și nici pe feline.
-Vrei un lucru bun? Nu-l căuta la mine ci la Cuvântul lui Dumnezeu, el este izvorul binelui... iar dacă vrei lucruri bune, de la mine, atunci nu te mai păcăli singur născocind zvonuri că... recitește mai sus, și eu o să te pup pe frunte.
-Păi dragul meu, de bătut nu mă bate nimeni ci propriile mele păcate și greșeli mă bat neîncetat... așa că nu sunt o victimă a altcuiva decât a mea... dar iată că și durerile pe care mi le-am făcut singur din poftele și plăcerile mele, din păcatele cele grele mi le curăță Cuvântul lui Dumnezeu și încet încet mă naște de sus... deci nu mă plâng fiindcă nu mai am suferințe grele sau amare și merg acuma pe cărare ci acum am tot felul de ispispite care îmi aduc suferințe cumplite dar mă păzește Domnul și dacă mai cad repede mă ridică și astfel se oprește rostogolirea mea pe TOPoganul baban așa cum cade orice mare prostovan care se crede mare fiindcă e și el baban pe TOPogan.

Deci nu ai spus, din nou, mare lucru ci ai insinuat și mai multe minciuni dar de data asta mai calm, lansând zvonuri și acuzând fără exemple și fără argumente compătimindu-mă și arătându-te iubitor că cică vrei să mă vindeci... păi dragul meu, cum ai putea să mă iubești pe mine din moment ce Îl urăști pe Dumnezeu? Iar iubirea și libertatea nu este spre a fi o plapumă sub care să săvârșești toate minciunile și răutățile zicând și că ești un fel de vindecător!

Iar dacă chiar vrei să ne iubim, atunci să începem să nu ne mințim, căci dragostea nu se bucură de nedreptate ci pururea se bucură de Adevăr, de Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.

Deci să fii iubit și descâlcit, că omul încurcat în păcat nu mai vrea să fie salvat, și el a alungat pe prooroci zicând că-s sărăntoci... Dar iată ce „minune”, deși n-are niciun argument să-i hulească se întrece să-i ispismuiască... spunând mereu cu gură de leu că țăranii au mințit și că Domnul nu le-a grăit! Fiindcă omul rău și necredincios se crede el mare tacticos ca să se laude cu el însuși plin de pootoareoare...oare. Păi sigur că poate să hulească, dar să nu hulească nu poate... de frică... de nenia babanul cu ispisisikaa din lesă ce a ieșit la plimbare pe o cărare... dar e din aia largă.

Și ce să mă fac eu cu tine dacă o să fi o umbră ce se ține după mine? Păi nu uita că nu eu sunt Menumorout! Și nici casca de aur a lui! Ca nu cumva să te ascunzi în ia.

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 10:03:13.
Vechi 31.05.2010, 10:08:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Mai ai vre-o nelămurire? Lingoare dragă... mai ai? Mai ai oare vre-o întrebare încuietoare?

Deci dacă ai fi citit cinstit și ai fi citat corect poate n-ai mai avea dubii, căci așa trebuia să citezi:

''Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul în chip curat. Umblu pe pământ și Mă întâlnesc cu omul și nu Mă vede. Nu Mă arăt, pentru că nu crede.'' (citat din Cuvântul lui Dumnezeu din 19 februarie 1975)

''... Pe unde am cutreierat pământul în lung și în lat, n-am lăsat semne, n-am blestemat, n-am scuturat praful de pe picioare ca să rămână în durere mare, pentru că așa a spus Tatăl, să las neghina cu grâul până la sfârșit. Dar a sosit ziua și a neghinei, și a grâului, să fie puse fiecare în al său hambar.''(citat din Cuvântul lui Dumnezeu din 23 februarie 1978)
Păi întrebarea trebuia pusă scurt pe doi: a blestemat sau nu a blestemat? La asta să dai răspuns, puciosule Vsovivii! Da, sau nu?
Nu mai umbla cu cioara vopsită că nu ține.

De ce mă întrebi pe mine dacă a blestemat sau nu? Și dacă vezi că este scris așa cum este scris pentru ce mă mai întrebi? Sigur a blestemat! Dar ce anume a blestemat asta nu te întrebi? Sau poate dumneata ai fi vrut să fi binecuvântat ceea ce este necurat și întinat? Deci răspunde dumneata înaintea mea!

Și nu sunt pește ca să umblu mereu cu ciorile vopsite... că știu că la unii aia ține!

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 10:12:49.
Vechi 31.05.2010, 10:26:44
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner Vezi mesajul
Sau nu-ți convine că te prinse fătuca asta cu minciuna: că voi pucioșii ziceți că ba e albă, ba e neagră. Și de-aia bați câmpii, ca să te abați intenționat de la subiect și să fugi de răspunsul la întrebare, pentru că îți e incomod să recunoști că te-ai înșelat susținând o cauză pierdută din start. Acolo unde e adevăr nu se umblă cu cioara vopsită, cu contraziceri și cu aberații prezentate ca mari minuni ale lumii.

Și mai controlează-ți limbajul, că mereu faci vivisecție de cuvinte, chiftele de propoziții și ghiveci de fraze.
Cică omul după semnătură se cunoaște. Numai dacă-ți citește cineva semnătura, și pe loc se convinge că ești dus cu pluta pe Dâmbovița, de la Pucioasa în jos (și-n sus, că faci naveta).
Păi nu ea mă prinse cu minciuna, fătuca, ci eu mă prinsei singur cu minciuna, dar iată că ea s-a dat că ia m-a prins și voi o credeți pe ea deși e clar că eu m-am prins singur căci am viceversat cutremurul cu revolta minerilor de la Lupeni. Deci eu m-am prins și am scos afară virujul minciunii mele și apoi iată fătuca a scos că eu am obiceiul de a minții... așa ca o altă fătucă ce viceversează ceea ce rezultă... Iar dacă nu crezi recitește, și o să-ți dai seama că m-am autocorecta fiindcă simțeam că parcă nu știam exact care a fost mai întâi, cutremurul sau revolta minerilor, atunci în 1977. Deci obiceiul al cui era ăla cu care se învârtoșa datele... deci cine pe Cine a mințit mai întâi?

Și nu mă contrazic cu nimeni și de nimic, și asta vouă nu vă convine, că Adevărul sunt sigur că nu se contrazice, sau ce, nu putea blestema Domnul în 1975 ce era întinat și apoi în 1978 nu putea să se abțină de a mai blestema și scutura praful de pe picioare? Și asta înseamnă că se contrazice? El? Iar dacă m-aș contrazice eu n-ar fi mare „minune” dar e părerea voastră că eu susțin aici o cază juridică pentru ca să o considerați demonstrație, și vă apare ideea asta numai pentru că voi vreți să demonstrați minciuna căci mințiți din minteres și apoi vreți să demonstrați că eu mă contrazic și că nu am logicpă sau mint, doar că eu am făcut mate multă deci îs beton la capitolul ăsta așa că nu aveți cum să mă prindeți... dar eu aici n-am făcut mate fiindcă matematica e o prostie ci mi-am explicat Credința, în mod liber, și am afirmat câte ceva din Adevăr, care cu siguranță e coerent și nu se contrazice cu niciun chip, ci pururea plinește bunătatea Lui Dumnezeu, Adevărul adică, și de aia voi vă contraziceți pururea fiind perfecți consecvente în minciună... fiindcă sunteți răi. Asta v-ați ales: să batjocuriți pe Dumnezeu... Iar hula și răutatea care lovește în iubire își dovedește minciuna, incoerența, lipsa de înțelepciune și întinarea, singură... eu nici măcar nu vreau să vă dovedesc de ceva, căci vă dovediți la nesfârșit exact ceea ce lucrați: fărădelegea lui nenia! Fiindcă sunteți îndrăgostite de cafiaua cea niagră a lui tanti grijania...

Eu nu fac altceva decât să mă rog pentru voi ca să ieșiți din ia! Dar ține de voi și de Dumnezeu ca să vă scoată cineva din urzeală... și umezeala cia fierbinte a cafelei cu lăptic... ce se scurge pe botic la ispisisicul cel mic, mică, a lui madadam ispisisikăă.

Nu sunt de pe Dâmbovița ci eu mă dau cu pluta pe Criș și pe Someș... deci înainte să mustri și să-mi ceri mie să-mi revizuiesc propozițiile ar fi cazul să-ți revizuiești memoriile că doar ți-am repetat mereu că sunt mirean mare păcătos din poBor și că n-am întâlnit nici un drag și sărman frate Pucios...

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 10:41:14.
Vechi 31.05.2010, 11:18:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
221. Contradicțiile pucioșești de la “Noul Ierusalim” (I)

În afară de neconcordanțele grave cu unele texte le Sfintei Scripturi, Noua Evanghelie de la Pucioasa este împănată și cu o sumedenie de contradicții interne. De la un an la altul, de la o zi la alta sau uneori chiar în același mesaj se întâlnesc îndemnuri contradictorii, absolut derutante. Fără nici o justificare sau pregătire, albul devine negru și invers, pe neașteptate. Iată doar câteva exemple:

1.Dumnezeul Pucios l-a dat pe Gheorghiță în mâna oamenilor:

1bis. Gheorghiță s-a dat singur pe sine în mâna oamenilor:

2. Dumnezeul Pucios pretinde că este Domnul Iisus care a trecut deja prin două vremi, și acum a venit pentru ultima vreme, care este un timp extrem de scurt, o clipită:

2bis. Dumnezeul Pucios pretinde că este Domnul Iisus care va veni din nou, după încă o vreme:

2bis-bis. Dumnezeul Pucios pretinde că este Domnul Iisus care va veni din nou in a treia vreme, după alte două vremi:

3. Dumnezeul Pucios pretindenu mai poate face îngeri pe pământ:

3bis. Dumnezeul Pucios pretinde că face îngeri pe pământ:

4. Dumnezeul Pucios pretinde că Duhul S-a îmbrăcat în trup cu care S-a jertfit pentru om:

4bis. Dumnezeul Pucios pretinde că Fiul S-a îmbrăcat în Duh cu care S-a făcut cunoscut către om:

4bis-bis.Dumnezeul Pucios pretinde că Fiul S-a despărțit din nou de trupul cu care S-a jertfit pentru om:

4bis-bis-bis. DumnezeulPucios pretinde că Fiul S-a întrupat din nou într-o Fecioară (Șfânta Fecioară Verginica) în care a binevoit Tatăl să fie:

5.Dumnezeul Pucios pretinde că a venit vremea lui Antihrist:

5bis. Dumnezeul Pucios pretinde că a venit vremea Lui (așadar, precizează că vremea lui Antichrist despre care vorbea la 2 iulie 1959 este de fapt vremea Lui):

6. Sfântul Ilie va veni în duh, nu în trup:

6bis. Sfântul Ilie va veni în trup, nu în duh:

Deci vezi dumneata cine pune câte 4 cornițe Cuvântului și cine pretinde că astfel demonstrează? Deci vezi dumneata cine se contrazice mereu pe 200 de pagini aruncând apoi măgăreața pe Domnul că cică El se contrazice și că ele stimabilele fătuituci, pretinzând ele, că ele au o logică și au o demonstrație beton armat fără pată... și cine umblă cu cioara vopsită pretinzând că asta rezultă: că pretinde... adică tot El pretinde. Păi nu voi pretindeți?

Și cum fără pată dacă ați inventat că este o nouă întrupare, o nouă evanghelie, când se știe că reiese din texte că sf. Verginca este o purtătoare de Dumnezeu, o adevărata Hristoforă, un vas ales, și nu așa cum se dau și se pretind unii că ei sunt, deci nu este scris că ea e o nouă născătoare de Dumnezeu cu trupul, dar minciuna voastră are minteres și scop pollitic, vrea să-L dovedească pe Dumnezeu de erezie... auzi acolo. Dar sigur a născut și v-a mai și naște mulți copii cu Duhul, care și ei vor fi purtători de Hristos.

Și iată că voi vă contraziceți mereu și repetați minciunile din „simbolul vostru de credință ascuns și născocit” exact ca jidovii care i-au instruit pe neoprotestanți să arate gLumii cum „se citesc” defapt scripturile... și ce „rezultă”...

Deci bine, bine v-a păcăcălit nenia ca să-i faceți treaba aia murmuradară... și așa voi singuri vă întinați și singuri vă blestemați... deci iată că v-am și demonstrat cum anume a blestemat Domnul ce era întinat de ați ajuns voi blestemați! Căci eu am făcut mate multă și știu să văd ce rezultă din texte cu voi. Dar nu vă spun, că Domnul nu v-a mai blestemat apoi ca să nu vă mai speriați ci a lăsat ca neghina să crească împreună cu grâul... dar a sosit vremea ca să fie puse fiecare în hambarul său... Grâul în Hambarul Domnului iar neghina... acolo unde și-o strânge dracul, prin subteran sau prin suburbii sau prin subânțeles... în papăcat pe care l-ai făcut nu numai că l-ai păpat, căci ai trișat, ai manevreat, ai măsluit și a meșterit... nevăzând că astfel v-ați umplut de lingoare și de pootoareoareoare... ca să hulesc la nesfârșit? Și ați demonstrat că argumentul meu nu l-ați considerat deși era perfect Adevărat... fiindcă mate voi n-ați făcut ci doar minciuna ați susținut... de la sfârșit până la început... așa cum pe undava v-o fi durut.

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 11:34:01.
Vechi 31.05.2010, 11:41:19
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
221. Contradicțiile pucioșești de la “Noul Ierusalim” (II)

7. Pucioșii mereu au urcat culmile duhovniciei, și totuși nu li s-a părut greu:

7bis. Pucioșii mereu nu au urcat culmile duhovniciei, și de aceea nu li s-a părut greu. Dar acum a venit vremea ca să le urce:

8. Omul îi trebuie să fie mare la înțelepciune, căci e mare lipsă de înțelepciune pe pământ:

8bis. Omului nu-i mai trebuie înțelepciune, dacă are ascultare de liderii lui religioși:

9. Omul îi trebuie mare iubire, căci e mare lipsă de iubire pe pământ:

9bis. Omul nu-i mai trebuie nici iubire, dacă are ascultare de liderii lui religioși:

10. “Dumnezeul” Pucios pretinde că a blestemat în lung și-n lat tot ce era întinat:

10bis. “Dumnezeul” Pucios pretinde că nu a blestemat nimic:

11. “Dumnezeul” Pucios îi învață pe ucenicii lui de la Pucioasa să fie pretențioși:

11bis. “Dumnezeul” Pucios îi învață pe ucenicii lui de la Pucioasa să nu fie pretențioși:

Concluzia? Cam tot așa stă treaba și cu acest Cuvânt” buclucaș de la Pucioasa: “Azi îl vedem, și nu e!”

Așa e concluzia, defapt cu mintiuța voastră drăgălașe:

Demonstrați la nesfârșit că:

deși parcă ar fi pe undeva, cu siguranță nu e de găsisit! cu niciunchip, dar ceva tot v-ați găsit voi cu oricechip... nu vă spun ca să nu intru în bucluc... și e plecată la plimbare... la munte sau la mare exact ca ciocolata pitic aia care te face voinic, la munte sau la mare, în orice-mprejurare.

E vorba de ispisisikăă.

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 12:57:14.
Vechi 31.05.2010, 13:29:54
Banned

Implicit

Citat:
E vorba de ispisisikăă.
... A lui nea Jan... firește, că cică nu mai contează fiindcă Jan boxează... așa că ce mai... ce s-o mai tot lălăim încoace și-ncolo... sau nu ați priceput nici până acuma.. ori nu puteți ori nu vreți... asta e.

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 14:10:14.
Vechi 31.05.2010, 15:18:41
Banned

Implicit

Așa că stimată MMargareta roata bicicleta care mi-ai înfundat ghiuveta îi zic lalui nenia, duhul ăla rău, draga mea MM, care el te stăpânește pe tine, uite așa îi zic: , sau dacă n-a priceput nici așa, atunci o să-i zic altfel. Adică ALTFEL. Sau poate ... nici așa când se poate vedea nenia și tanti grijania?

Ție chiar nu ți-e milă de un gândăcel? Atât de mititel... o gâză, cât un bob de miei... iar ea-și va aminti... de unde vine.

Deci nu-mi este teamă de rime... și că moartea iar pleacă și vine... întotdeauna vine, numai de la tine la mine... sau viceversa, nu mai știu, că am uitat... de tot... de ce?

De asta sau de aialantă! Fiindcă în mod sigur... nu mai vrei... să aștepți dimineața... ca să poți și tu cânta... așa.

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 19:01:52.
Vechi 31.05.2010, 19:58:52
Banned

Implicit

Așa că dacă iar am să mor... nu-i nimic, nu-i bai, căci te aștept în noaptea grea, de mai, mult prea grea dacă știi să iubești, ca să ieși și tu din ia, și să nu rămâi la nesfârșit doar ceea ce te-ai ispitit: un actor grăbit... mult prea grăbit, bietul de el.

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 21:15:52.
Vechi 31.05.2010, 21:26:03
Banned

Implicit

Deci, cam asta ar fi pe foarte scurt... pe doi... și jumătate.

Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 22:22:31.
Vechi 01.06.2010, 00:38:56
gibilan
Guest

Implicit

ba menumorut nu ai raspuns la prima intrebare ba tu nu ti-ai schimbat deloc parerea despre mine eu nu stiu ce tot ai scris in atitea postari ca ai scris pasareste si eu deabea stiu romaneasca veche ca doar ai zis ca nu le am cu gramatica nici cu scrisul si nu-i de mirare.daca tu nu vrei sa imi spui direct si frumos da-mi o adresa ceva de unde sa ma informez despre activitatea ta sa nu te mai deranjez ca vad ca nu ai incredere in mine deloc si nu dai raspunsuri numai cu tilc ba treaba ta .
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40