![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu dragul meu, ci întâi scoate bârna cât stâlpul din ochișorul dumitale hulitor și mincinos, căci eu: -n-am făcut nici un duș fain -nu m-am dilit oricât ați vrea voi să scoteți zvonul ăsta -n-am întrerupt comunicația -lucrurile mele postate sunt legate cu Duh Sfânt și nu ca la voi cusute cu ață albă -nu vorbeam de sub apă, ci bolboroselile sunt ale celor ce vor să bage Lumina sub obroc -păi citește ce am postat pe aici timp de 200 de pagini și ai să vezi dumneata abea apoi cine toroie vopseli verzi și văruieli uscate, deci n-am ce să-ți explic altceva decât treaba asta: afară-i vopsit gardul și-n lăuntru leopardul. -despre ce curaj e vorba și ce anume mă îndemni să mai zic în mod special domniei tale? Păi am zis ce era de zis, și sper să mai am putere să zic mereu, iar pentru tine ce să-ți spun în mod special? Păi asta: „tristă este căprioara rătăcită printre munți, dar mai trist este copilul mincinos”. Uite exemplul clar: MM roata bicicleta care mi-a înfundat chiuveta. -să știi că ai și tupe dumneata ca să susții că eu nu scriu coerent, adică eu, și nu domnia ta... asta o fi o glumă din aia ca între șoareci... de „bibliotecă” (așa le spune mai nou barurilor, biblioteci). Deci coerența este a acelora cu minteres, iar eu n-am nici un interes... deci n-am cum fi coerent că nu vreau nimic de la tine ci de la mine. Deci nu-ți cer nimic. E treaba ta. Să fii sănătos ca să-ți găsești ceea ce cauți. -Care-i otrava aia care vine de la mine? Ia dă dumneata un exemplu? Și cum anume te poate otrăvi Adevărul? E altceva dragul meu care zici că tu mă iubești, că tu ții la mine, nu ții nimic la mine ci defapt nu vă convine că Adevărul nu e la voi, nu vă convine fiindcă nu-L puteți înghiți căci așa v-a învățat nenia după ce v-a ghicit tanti grijania... și începe să vă doară rău pootoarea ce iese din ce a rodit ispisisikaa între timp pe sute de pagini și a acoperit cu nisisip... Deci ați mâncat prea multe ciuperci bolunde și ați făcut prea mulți porci mistreți de slănină pe caietul de teme și v-ați lăsat târâți de găina plină de lingoare care v-a flatat târându-vă ca pe scroafe prin grădină și ziceți acum că eu sau Domnul suntem de vină... și că eu v-am otrăvit. Păi nu vedeți că voi ați beut verde de Paris și nu pe gratis? Ci ați și plătit ca să vă amețească aurolacul? Căci ați crezut mereu că Domnul e dracul, și acum vă doare... păi șirește că după ce trece pârfumul se ivește pootoarea... și pute de stinge, exact așa cum ai zice despre un bețiv: „bea de stinge”... deci ce anume oare stinge? -iar ranele tale nu le-am pricinuit eu ci știi dumneata mai bine cine te-a zgâriat pe ochi ca să nu mai vezi, și cine a urlat la tine ca să nu mai auzi... Nu da vina pe mine așa fără rușine... că nu ține! Și nici pe feline. -Vrei un lucru bun? Nu-l căuta la mine ci la Cuvântul lui Dumnezeu, el este izvorul binelui... iar dacă vrei lucruri bune, de la mine, atunci nu te mai păcăli singur născocind zvonuri că... recitește mai sus, și eu o să te pup pe frunte. -Păi dragul meu, de bătut nu mă bate nimeni ci propriile mele păcate și greșeli mă bat neîncetat... așa că nu sunt o victimă a altcuiva decât a mea... dar iată că și durerile pe care mi le-am făcut singur din poftele și plăcerile mele, din păcatele cele grele mi le curăță Cuvântul lui Dumnezeu și încet încet mă naște de sus... deci nu mă plâng fiindcă nu mai am suferințe grele sau amare și merg acuma pe cărare ci acum am tot felul de ispispite care îmi aduc suferințe cumplite dar mă păzește Domnul și dacă mai cad repede mă ridică și astfel se oprește rostogolirea mea pe TOPoganul baban așa cum cade orice mare prostovan care se crede mare fiindcă e și el baban pe TOPogan. Deci nu ai spus, din nou, mare lucru ci ai insinuat și mai multe minciuni dar de data asta mai calm, lansând zvonuri și acuzând fără exemple și fără argumente compătimindu-mă și arătându-te iubitor că cică vrei să mă vindeci... păi dragul meu, cum ai putea să mă iubești pe mine din moment ce Îl urăști pe Dumnezeu? Iar iubirea și libertatea nu este spre a fi o plapumă sub care să săvârșești toate minciunile și răutățile zicând și că ești un fel de vindecător! Iar dacă chiar vrei să ne iubim, atunci să începem să nu ne mințim, căci dragostea nu se bucură de nedreptate ci pururea se bucură de Adevăr, de Cuvântul lui Dumnezeu. Amin. Deci să fii iubit și descâlcit, că omul încurcat în păcat nu mai vrea să fie salvat, și el a alungat pe prooroci zicând că-s sărăntoci... Dar iată ce „minune”, deși n-are niciun argument să-i hulească se întrece să-i ispismuiască... spunând mereu cu gură de leu că țăranii au mințit și că Domnul nu le-a grăit! Fiindcă omul rău și necredincios se crede el mare tacticos ca să se laude cu el însuși plin de pootoareoare...oare. Păi sigur că poate să hulească, dar să nu hulească nu poate... de frică... de nenia babanul cu ispisisikaa din lesă ce a ieșit la plimbare pe o cărare... dar e din aia largă. Și ce să mă fac eu cu tine dacă o să fi o umbră ce se ține după mine? Păi nu uita că nu eu sunt Menumorout! Și nici casca de aur a lui! Ca nu cumva să te ascunzi în ia. Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 10:03:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce mă întrebi pe mine dacă a blestemat sau nu? Și dacă vezi că este scris așa cum este scris pentru ce mă mai întrebi? Sigur a blestemat! Dar ce anume a blestemat asta nu te întrebi? Sau poate dumneata ai fi vrut să fi binecuvântat ceea ce este necurat și întinat? Deci răspunde dumneata înaintea mea! Și nu sunt pește ca să umblu mereu cu ciorile vopsite... că știu că la unii aia ține! Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 10:12:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și nu mă contrazic cu nimeni și de nimic, și asta vouă nu vă convine, că Adevărul sunt sigur că nu se contrazice, sau ce, nu putea blestema Domnul în 1975 ce era întinat și apoi în 1978 nu putea să se abțină de a mai blestema și scutura praful de pe picioare? Și asta înseamnă că se contrazice? El? Iar dacă m-aș contrazice eu n-ar fi mare „minune” dar e părerea voastră că eu susțin aici o cază juridică pentru ca să o considerați demonstrație, și vă apare ideea asta numai pentru că voi vreți să demonstrați minciuna căci mințiți din minteres și apoi vreți să demonstrați că eu mă contrazic și că nu am logicpă sau mint, doar că eu am făcut mate multă deci îs beton la capitolul ăsta așa că nu aveți cum să mă prindeți... dar eu aici n-am făcut mate fiindcă matematica e o prostie ci mi-am explicat Credința, în mod liber, și am afirmat câte ceva din Adevăr, care cu siguranță e coerent și nu se contrazice cu niciun chip, ci pururea plinește bunătatea Lui Dumnezeu, Adevărul adică, și de aia voi vă contraziceți pururea fiind perfecți consecvente în minciună... fiindcă sunteți răi. Asta v-ați ales: să batjocuriți pe Dumnezeu... Iar hula și răutatea care lovește în iubire își dovedește minciuna, incoerența, lipsa de înțelepciune și întinarea, singură... eu nici măcar nu vreau să vă dovedesc de ceva, căci vă dovediți la nesfârșit exact ceea ce lucrați: fărădelegea lui nenia! Fiindcă sunteți îndrăgostite de cafiaua cea niagră a lui tanti grijania... Eu nu fac altceva decât să mă rog pentru voi ca să ieșiți din ia! Dar ține de voi și de Dumnezeu ca să vă scoată cineva din urzeală... și umezeala cia fierbinte a cafelei cu lăptic... ce se scurge pe botic la ispisisicul cel mic, mică, a lui madadam ispisisikăă. Nu sunt de pe Dâmbovița ci eu mă dau cu pluta pe Criș și pe Someș... deci înainte să mustri și să-mi ceri mie să-mi revizuiesc propozițiile ar fi cazul să-ți revizuiești memoriile că doar ți-am repetat mereu că sunt mirean mare păcătos din poBor și că n-am întâlnit nici un drag și sărman frate Pucios... Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 10:41:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci vezi dumneata cine pune câte 4 cornițe “ ” Cuvântului și cine pretinde că astfel demonstrează? Deci vezi dumneata cine se contrazice mereu pe 200 de pagini aruncând apoi măgăreața pe Domnul că cică El se contrazice și că ele stimabilele fătuituci, pretinzând ele, că ele au o logică și au o demonstrație beton armat fără pată... și cine umblă cu cioara vopsită pretinzând că asta rezultă: că pretinde... adică tot El pretinde. Păi nu voi pretindeți? Și cum fără pată dacă ați inventat că este o nouă întrupare, o nouă evanghelie, când se știe că reiese din texte că sf. Verginca este o purtătoare de Dumnezeu, o adevărata Hristoforă, un vas ales, și nu așa cum se dau și se pretind unii că ei sunt, deci nu este scris că ea e o nouă născătoare de Dumnezeu cu trupul, dar minciuna voastră are minteres și scop pollitic, vrea să-L dovedească pe Dumnezeu de erezie... auzi acolo. Dar sigur a născut și v-a mai și naște mulți copii cu Duhul, care și ei vor fi purtători de Hristos. Și iată că voi vă contraziceți mereu și repetați minciunile din „simbolul vostru de credință ascuns și născocit” exact ca jidovii care i-au instruit pe neoprotestanți să arate gLumii cum „se citesc” defapt scripturile... și ce „rezultă”... Deci bine, bine v-a păcăcălit nenia ca să-i faceți treaba aia murmuradară... și așa voi singuri vă întinați și singuri vă blestemați... deci iată că v-am și demonstrat cum anume a blestemat Domnul ce era întinat de ați ajuns voi blestemați! Căci eu am făcut mate multă și știu să văd ce rezultă din texte cu voi. Dar nu vă spun, că Domnul nu v-a mai blestemat apoi ca să nu vă mai speriați ci a lăsat ca neghina să crească împreună cu grâul... dar a sosit vremea ca să fie puse fiecare în hambarul său... Grâul în Hambarul Domnului iar neghina... acolo unde și-o strânge dracul, prin subteran sau prin suburbii sau prin subânțeles... în papăcat pe care l-ai făcut nu numai că l-ai păpat, căci ai trișat, ai manevreat, ai măsluit și a meșterit... nevăzând că astfel v-ați umplut de lingoare și de pootoareoareoare... ca să hulesc la nesfârșit? Și ați demonstrat că argumentul meu nu l-ați considerat deși era perfect Adevărat... fiindcă mate voi n-ați făcut ci doar minciuna ați susținut... de la sfârșit până la început... așa cum pe undava v-o fi durut. Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 11:34:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așa e concluzia, defapt cu mintiuța voastră drăgălașe: Demonstrați la nesfârșit că: deși parcă ar fi pe undeva, cu siguranță nu e de găsisit! cu niciunchip, dar ceva tot v-ați găsit voi cu oricechip... nu vă spun ca să nu intru în bucluc... și e plecată la plimbare... la munte sau la mare exact ca ciocolata pitic aia care te face voinic, la munte sau la mare, în orice-mprejurare. E vorba de ispisisikăă. Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 12:57:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 14:10:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Așa că stimată MMargareta roata bicicleta care mi-ai înfundat ghiuveta îi zic lalui nenia, duhul ăla rău, draga mea MM, care el te stăpânește pe tine, uite așa îi zic:
![]() ![]() ![]() ![]() Ție chiar nu ți-e milă de un gândăcel? Atât de mititel... o gâză, cât un bob de miei... iar ea-și va aminti... de unde vine. Deci nu-mi este teamă de rime... și că moartea iar pleacă și vine... întotdeauna vine, numai de la tine la mine... sau viceversa, nu mai știu, că am uitat... de tot... de ce? De asta sau de aialantă! Fiindcă în mod sigur... nu mai vrei... să aștepți dimineața... ca să poți și tu cânta... așa. Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 19:01:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Așa că dacă iar am să mor... nu-i nimic, nu-i bai, căci te aștept în noaptea grea, de mai, mult prea grea dacă știi să iubești, ca să ieși și tu din ia, și să nu rămâi la nesfârșit doar ceea ce te-ai ispitit: un actor grăbit... mult prea grăbit, bietul de el.
Last edited by vsovivi; 31.05.2010 at 21:15:52. |
|
|||
|
|||
![]()
ba menumorut nu ai raspuns la prima intrebare ba tu nu ti-ai schimbat deloc parerea despre mine eu nu stiu ce tot ai scris in atitea postari ca ai scris pasareste si eu deabea stiu romaneasca veche ca doar ai zis ca nu le am cu gramatica nici cu scrisul si nu-i de mirare.daca tu nu vrei sa imi spui direct si frumos da-mi o adresa ceva de unde sa ma informez despre activitatea ta sa nu te mai deranjez ca vad ca nu ai incredere in mine deloc si nu dai raspunsuri numai cu tilc ba treaba ta .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|