![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E mai bine sa-i tai o piesa sau mai multe ale puzzle-ului copilului meu?
sau sa le las asa. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa fim seriosi. Slujbele penticostale sunt foarte euforice, se zbiara, se urla si fac ca persoanele sa ajunga intr-o stare de euforie. "Graitul" acela in limbi, nu este decat felul creierului de a isi exprima euforia, fara sa se poate canaliza altfel.
|
|
|||
|
|||
![]()
euforie spuneti? nu! euforia e altceva, eu as spune ca exaltarea este ceea ce cuprinde pe participantii la slujbele penticostale, un fel de semi-transa.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul fie lăudat!
Dacă faceți parte din Biserica Universală, din Mireasa lui Hristos, atunci bucurați-vă! Perseverați pe calea credinței și veți fi mântuit. Vă veți petrece veșnicia cu Hristos. Dacă doriți câteva informații referitoare la vorbirea in limbi (cam despre asta de discuta pe aici) va stau la dispozitie. Mă refer la informații noi nu la cele care deja sunt expuse pe topic. Multe binecuvântări. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu pot cere informatii de la dumneavoastra? se pare ca "vorbirea in limbi" este un subiect pe care il stapaniti foarte bine, domnule "penticostal".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ma înșel dar am convingerea că sunteți un troll si nu vă voi hrăni pe acest forum. Daca dumneavostra nu va considerati troll si chiar aveti o intrebare stringentă, putem desigur comunica in mesaj privat. |
|
|||
|
|||
![]()
Un troll este o faptura legendara, v-am mai spus. Eu sunt un om real. Nu inteleg refuzul dumneavoastra de a raspunde la intrebari, de fapt, nu era vorba de o intrebare ci mai mult de o rugaminte....
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule "penticostal", sa va spun rugamintea pe care o am la dumneavoastra. Am inteles ca puneti mult accent pe rugaciune. Iata deci ce problema am: fiul meu Lucian, a fost furat de niste bani cand mergea spre serviciu, acum v-as ruga sa ma sprijiniti in rugaciune pentru a putea recupera acei bani. As dori sa intrati intr-o biserica ortodoxa si sa cautati icoana sfantului Mina. Va asezati in fatza ei, o sarutati si incepeti sa va rugati. Ma gandesc ca ar fi bine sa folositi darul limbilor, pentru ca rugaciunea sa fie completa, cred ca sunt in asentimentul dumneavoastra. Sunt sigur ca rugaciunile noastre vor strabate Cerul si vor ajunge la Tronul de har iar Lucian isi va recupera banii. Veti implini aceasta doleanta a mea? Inteleg ca nu doriti sa raspundeti intrebarilor mele naive (domnul Lucian008 ma blameaza in anumite chestiuni, dar ce vina am eu ca atata am priceput din Scripturi?), dar, va rog frumos, nu puteti sa refuzati ceea ce va cer. Am rugat pe mai multe persoane acelasi lucru. V-as ruga sa nu ma tratati cu indiferenta, pentru ca si eu ma rog pentru sanatatea familiei dumneavoastra. Deci, e simplu, intrati intr-o biserica ortodoxa, cautati icoana sfantului Mina si va rugati in limbi. Este un caz concret in care va puteti folosi darul limbilor. Multumesc anticipat si Domnul sa va binecuvanteze!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru cei mai naivi care nu inteleg jocul domnului profet, problema sta asa: Domul profet, un vechi cunoscut de-al nostru, are ciuda pe penticostali. Drept pentru care si-a pus la avatar o poza cu presedintele cultului penticostal, Pavel Rivis Tipei, si se poarta ca un profet de carton tocmai pentru a-l discredita. Lucian, despre care profetul spune ca e fiul lui, este de fapt fiul lui Tipei; domnul profet are si cu el ceva de impartit. Asa ca continua sa se joace. Ca va fi banat nu ii pasa; oricum este la a nu-stiu-cata clona pe acest forum. "coldworld', "medusa" si "afaraploua" sunt doar unele dintre ele. Draga profetule, daca ai vrut sa fii bagat in seama, ai reusit. Dar fii dragut si fa totusi ceva util. Unii mai au si alta treaba decat sa umble dupa clonele tale. Multumesc.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 19.12.2011 at 09:25:49. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|