Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2012, 23:44:51
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc

Eu una spun din tot sufletul Multumesc frate zaharia care te-ai implicat si tinut buna randuiala in acest topic deschis de draga noastra dorinastoica .
Multumesc deasemenea tuturor userilor implicati ca m-ati aceptat sa ma rog alaturi de voi toti pentru Radu-Stefan si nu numai.
Multumesc pentru finalu facut cu aceasta rugaciune comuna.
Doamne ajuta !
Vechi 24.03.2012, 07:00:39
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Fratilor, am ajuns la capatul celor 40 de zile de rugaciune !

Mai intii de toate va rog pe voi pe toti sa ma iertati pe mine , cel ce pe nepusa masa , am luat-o asa , inainte si m-am apucat eu sa fac rinduiala la un loc (thread) si la un fapt/caz care nu era al meu , ca sa zic asa, care nu era initiat, propus , de mine.
Iertati-ma pt. toate gindurile negre ori pt. toata supararea , ori incordarea , ori cheful stricat , ori nelinistea , pe care v-am provocat-o procedind astfel, ori prin simpla prezenta a numelui meu pina si pe un asemenea thread!

Iar voua tuturor, celor care din inima buna si iubire crestina pt. aproapele, din inima indurerata pt. suferinta unui prunc , din credinta nestramutata in milele lui Dumnezeu , din orice gind sau gest simplu dar curat fata de un frate intru Hristos, din dorinta de a ierta si a uita neintelegerile aproape inerente intre noi userii facind ca acestea sa nu conteze niciodata impotriva unei lucrari duhovnicesti , ori cine stie din ce alt motiv tainic al sufletului vostru... deci voua tuturor, pe voi pe toti sa va ierte Dumnezeu de greselile voastre iar toata fapta buna savirsita astfel sau orisicum sa vo socoteasca ca pe doua si sa va acopere cu milele si iubirea sa de oameni !

Legea firii arata ca intr-o familie mai intii adoarme barbatul, apoi si sotia iar apoi copii fiecare dupa virstele lor .
Stim aceasta , o vedem in fiecare zi si o acceptam ca semn al supunerii sau al neputintei umane inaintea Marelui Dumnezeu.
Astfel ne despartim unii de altii cu durere dar cu nadejde.
Cind insa legea firii este biruita , prin voia aceluiasi Mare Dumnezeu, si trebuie ca noi parintii sa asistam la adormirea pruncilor nostrii , ei , atunci durerea este sfisietoare si nealinata de nimic niciodata , decit de reintilnirea cu ei in lumea cealalta.
Cred ca pt. aceasta ne-am nevoit cu totii , ca Bunul Dumnezeu sa nu intoarca legea firii in cazul parintilor lui Radu-Stefan.
Stim iarasi ca judecatile lui Dumnezeu nu sunt aidoma celor umane , dar poate ca macar pt. unul dintre toti care s-au rugat pt. acest prunc , neamuri ori straini, sa se indure si sa-l intoarca pe prunc dintru boala in sanatate si asa sa il daruiasca iarasi parintilor lui .

Dumnezeu sa ne ierte si sa ne miluiasca pe toti nevoitorii !

NB: cred ca din acest moment threadul poate fi inchis !
A fost un topic minunat, de solidaritate creștinească fără discuții contradictorii, plin de dragoste și îngăduință . Mulțumiri frate Zaharia că ai preluat organizarea rugăciunii cu ferimitate și pricepere. Să dea bunul Dumnezeu ca rugăciunea noastră să fie un fir de nisip în marea de suferință a celor care se chinuie în dureii și boli grele.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2012, 09:51:25
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Imi pare rau ca am sesizat doar cu cateva ore intarziere... Asta pt ca nu am mai intrat pe forum de curand .
Sa va fie ascultate rugaciunile !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2012, 17:44:43
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Multumesc si eu tuturor.

Sa il vindece Maica Domnului pe Radu-Stefan si pe toti copilasii bolnavi! Si la cat mai multe initiative de acest gen, caci, din pacate, ocaziile nu lipsesc.

Ofttopic: e chiar normal ca userii sa aiba pareri contradictorii referitoare la anumite aspecte, dar e bine ca suntem uniti in aceeasi credinta si in rugaciune. Altfel degeaba am avea aceleasi viziuni in ceea ce priveste lucruri mai mult sau mai putin marunte...
Vechi 27.05.2012, 00:00:56
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Nu stiu daca este doar o coincidenta sau chiar este o situatie fericita .
Asata seara, la orele 23.45. , s-a incheiat prima editie a emisiunii de divertisment-concurs "Te cunosc de undeva" la televiziunea Antena-1. Cistigatorul concursului ,CeReBel ,a donat premiul sau de 15.000 de euro pt. copilasul Radu-Stefan, suferind de cancer si aflat in Germania la tratament .

Daca asa cum am spus, este o situatie fericita, si este vorba de acest copilas pt. care a fost deschis acest topic , atunci putem observa ca Dumnezeu a mai miluit pe parintii copilului sprijinindu-i cu inca putin pt. a se descurca pe unde s-or afla cu baietelul .

Dumnezeu sa ii ierte si sa ii binecuvinteze pe toti !

Last edited by zaharia_2009; 27.05.2012 at 00:12:14.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2012, 05:05:39
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Asta da veste minunata domnule Zaharia !
Sa-L binecuvanteze Dumnezeu pe acel tanar.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2012, 14:16:51
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu stiu daca este doar o coincidenta sau chiar este o situatie fericita .
Asata seara, la orele 23.45. , s-a incheiat prima editie a emisiunii de divertisment-concurs "Te cunosc de undeva" la televiziunea Antena-1. Cistigatorul concursului ,CeReBel ,a donat premiul sau de 15.000 de euro pt. copilasul Radu-Stefan, suferind de cancer si aflat in Germania la tratament .

Daca asa cum am spus, este o situatie fericita, si este vorba de acest copilas pt. care a fost deschis acest topic , atunci putem observa ca Dumnezeu a mai miluit pe parintii copilului sprijinindu-i cu inca putin pt. a se descurca pe unde s-or afla cu baietelul .

Dumnezeu sa ii ierte si sa ii binecuvinteze pe toti !
Da, este vorba despre copilașul Radu-Ștzefan pentru care ne-am rugat noi. Astăzi am vorbit cu bunica lui Radu și mi-a spus că acesta e bine, se află la clinica din Germania și răspunde foarte bine la citostatice.
Dumnezeu să le răsplătească dragostea tuturor celor care asemenea mie au fost inpresionați de cazul acestul micuț care are dreptul la viață.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2012, 14:50:42
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Da, este vorba despre copilașul Radu-Ștzefan pentru care ne-am rugat noi. Astăzi am vorbit cu bunica lui Radu și mi-a spus că acesta e bine, se află la clinica din Germania și răspunde foarte bine la citostatice.
Dumnezeu să le răsplătească dragostea tuturor celor care asemenea mie au fost inpresionați de cazul acestul micuț care are dreptul la viață.
Desi am teama (teama inaimntea lui Dumnezeu) a marturisi acestea , cred ca cu smerenia indeobste potrivita , putem considera aceasta ultima intimplare (ajungerea celor 15.000 euro la Stefan) ca fiind si un semn spre noi, un semn de intarire,spre toti cei ce doresc sa ajute intr-un fel sau altul pe semenul sau aflat la mare incercare .
Repet parerea pe care o am din totdeauna : bine este sa fim citi mai multi infratiti in rugaciune in numele cuiva , caci nu se stie pt. cine si mai ales pt. care lucru al cuiva , Dumnezeu se va milostivi , ca asculta rugaciunile si-l va ajuta pe cel ce "coboara de la Ierusalim",.
Chiar si in acest caz particular, cum am fost noi ("...caci unde vor fi 2 sau 3 adunati in numele Meu, acolo voi fi si eu in mijlocul lor " !) Evanghelia ni se arata vie si adevarata intotdeauna !

Pace si bucurie tuturor fratilor intru credinta !
Vechi 27.05.2012, 16:58:06
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul

Doamne fii laudat si slavit! Ce veste buna!
Reply With Quote
Vechi 27.05.2012, 17:11:31
Annyta
Guest

Implicit

Ma bucur si eu pentru acest ajutor primit de Radu Stefan si il vad si ca o intarire pentru noi, care ne rugam pentru cei bolnavi, cat si pentru cei care sunt bolnavi si au nevoie de ajutor.

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne miluiasca!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Vreau sa il ajut pe acest poet-crestin" eusebiu Generalitati 2 14.01.2013 05:14:29
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42