![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu una spun din tot sufletul Multumesc frate zaharia care te-ai implicat si tinut buna randuiala in acest topic deschis de draga noastra dorinastoica .
Multumesc deasemenea tuturor userilor implicati ca m-ati aceptat sa ma rog alaturi de voi toti pentru Radu-Stefan si nu numai. Multumesc pentru finalu facut cu aceasta rugaciune comuna. Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau ca am sesizat doar cu cateva ore intarziere... Asta pt ca nu am mai intrat pe forum de curand .
Sa va fie ascultate rugaciunile !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc si eu tuturor.
Sa il vindece Maica Domnului pe Radu-Stefan si pe toti copilasii bolnavi! Si la cat mai multe initiative de acest gen, caci, din pacate, ocaziile nu lipsesc. Ofttopic: e chiar normal ca userii sa aiba pareri contradictorii referitoare la anumite aspecte, dar e bine ca suntem uniti in aceeasi credinta si in rugaciune. Altfel degeaba am avea aceleasi viziuni in ceea ce priveste lucruri mai mult sau mai putin marunte...
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca este doar o coincidenta sau chiar este o situatie fericita .
Asata seara, la orele 23.45. , s-a incheiat prima editie a emisiunii de divertisment-concurs "Te cunosc de undeva" la televiziunea Antena-1. Cistigatorul concursului ,CeReBel ,a donat premiul sau de 15.000 de euro pt. copilasul Radu-Stefan, suferind de cancer si aflat in Germania la tratament . Daca asa cum am spus, este o situatie fericita, si este vorba de acest copilas pt. care a fost deschis acest topic , atunci putem observa ca Dumnezeu a mai miluit pe parintii copilului sprijinindu-i cu inca putin pt. a se descurca pe unde s-or afla cu baietelul . Dumnezeu sa ii ierte si sa ii binecuvinteze pe toti !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 27.05.2012 at 00:12:14. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta da veste minunata domnule Zaharia !
Sa-L binecuvanteze Dumnezeu pe acel tanar.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu să le răsplătească dragostea tuturor celor care asemenea mie au fost inpresionați de cazul acestul micuț care are dreptul la viață. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Repet parerea pe care o am din totdeauna : bine este sa fim citi mai multi infratiti in rugaciune in numele cuiva , caci nu se stie pt. cine si mai ales pt. care lucru al cuiva , Dumnezeu se va milostivi , ca asculta rugaciunile si-l va ajuta pe cel ce "coboara de la Ierusalim",. Chiar si in acest caz particular, cum am fost noi ("...caci unde vor fi 2 sau 3 adunati in numele Meu, acolo voi fi si eu in mijlocul lor " !) Evanghelia ni se arata vie si adevarata intotdeauna ! Pace si bucurie tuturor fratilor intru credinta !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne fii laudat si slavit! Ce veste buna! |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur si eu pentru acest ajutor primit de Radu Stefan si il vad si ca o intarire pentru noi, care ne rugam pentru cei bolnavi, cat si pentru cei care sunt bolnavi si au nevoie de ajutor.
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne miluiasca! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Vreau sa il ajut pe acest poet-crestin" | eusebiu | Generalitati | 2 | 14.01.2013 05:14:29 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|