![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Parinte Arsenie Boca,
Aveai dreptate cand ai spus ca oamenii sa vor omori intre ei in numele lui Hristos... Dar in ce n-aveai dreptate...?
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici pictura lui religioasa nu se incadreaza in canoanele ortodoxe. Cat despre darul ghicirii pe care l-a avut, acesta poate fi si de la cel viclean. Imi pare rau pentru cei care il considera un sfant, dar nu prea este, dupa parerea mea. Ar trebui deshumat si vazut ce s-a intamplat cu osemintele sale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Căteva mărturii despre Părintele Arsenie Boca, extrase din Vol. 4 - Mărturii, Părintele Arsenie Boca - un om mai presus de oameni: ”Ai iubit omul, te-ai dăruit cu tot sufletul necazurilor lui, bucuriilor lui” - Pr. Savian Bunescu ”Sunteți un izvor curat din care se adapă oile lui Hristos cele însetate de apa vieții” - Pr. Ilie Cleopa ”L-am asemănat de multe ori cu Ioan Botezătorul” - ÎPS Antonie Plămădeală ”A-l cinsti pe Părintele Arsenie înseamnă a-i urma sfaturile” - ÎPS Laurențiu Streza ”Îl purtăm în suflet și în rugăciuni” - ÎPS Laurențiu Streza ”Părintele Arsenie - un ”Everest” al neamului românesc” - PS Daniil Stoenescu ”O personalitate și o moștenire uriașe” - PS Daniil Stoenescu ”Un lanț de aur între Sâmbăta și Prislop” - PS Daniil Stoenescu ”Părintele Arsenie, stâlp de foc al neamului românesc” - PS Daniil Stoenescu ”În cer și în chip tainic printre noi cu Hristos” - PS Daniil Stoenescu ”O zi cu cruce roșie în calendarul Bisericii noastre” - PS Daniil Stoenescu ”Părintele este deja canonizat de un popor întreg” - PS Daniil Stoenescu ”Știa tainele oamenilor, ale Cerului și ale animalelor” - Dumitru Constantin Dulcan ”La Sfânta Liturghie simțeai prezența și puterea Mântuitorului și...plângeai” - Aspazia Oțel Petrescu ”Un cer infinit mă privea cu doi ochi de om” - Aspazia Oțel Petrescu ”Darul profeției: - Când îți pui tot sufletul, știi!” - Pr. Prof. Dr. Ilie Moldovan ”Toate le făcea spre slava lui Dumnezeu și ca să-l elibereze pe om” - Protosinghel Ghelasie Țepeș ”Mare în timpul vieții, mare și în moarte” - Prof. Conf. Univ. Dr. Simion Todoran ”Totdeauna mă duceam la Părintele și parcă îmi lua cu mâna toate” - Pr. Petru Vamvulescu ”Toată Țara Făgărașului l-a avut și-l are ca sfânt” - Pr. Petru Moga ”Un om mai presus de oameni” - Pr. Prof. Ștefan Negreanu ”Învăluit în foc la rugăciune” - Pr. Prof. Ștefan Negreanu ”Haide să mergem, că ajută Dumnezeu, ne ajută Părintele Arsenie” - Ieromonah Dionisie Ignat Last edited by ovidiu b.; 06.08.2012 at 17:16:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Inregistrarea nici nu mai exista:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu am inteles niciodata un lucru. La tine ii gunoiul pana in grinda, dar mergi sa iscodesti si vezi si gunoiul altora(daca cumva el exista, si nu e o plasmuire a unei minti dezordonate.)
Frate, fa-ti mai intai ordine in camara ta si s-ar putea sa fi surpins de ce gasesti acolo si sa nu mai ai timp si de altceva. Referitor la ratacirile parintelui Arsenie, gandul imi fuge la un Altul, acuzat si acela de ratacire.:„Noi lege avem, și după legea noastră trebuie să moară, pentru că s'a făcut pe sine fiu al lui Dumnezeu“. Asadar, asa cum spunea Eclesiatul : Ceea ce este a mai fost, ceea ce s'a petrecut se va mai petrece și nimic nu-i proaspăt sub soare. Ecc 1,9
|
|||
|
|||
![]()
În mintea strâmbă și lucrurile drepte se strâmbă!
Desigur, ai dreptul la părerea ta, asta nu înseamnă însă că este o părere avizată... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am citit o singura ratacire si cum era primul lucru pe care il citeam din cele scrise de Arsenie Boca, am renuntat a mai citi cele scrise de el. Ratacirea este legata de teoria lui asupra sarurilor acidului glutamic si mesajele ce sunt sub demnitatea unui preot pe care le trimite oamenilor folosindu-se de un neadevar si de ignoranta majoritatii credinciosilor in materie de medicina.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi, dansul a facut faultatea de medicina si a explicat totul asa cum era medicina in sec XX. Chiar daca, ipotetic vorbind, dansul a gresit intr-o chestiune din medicina, sfaturile sale duhovnicesti raman inca vii si de folos, asta ca sa nu mai vb de minunile pe care le-a facut cand era in viata, si cele pe care le-a facut dupa ce s-a urcat la Domnul. Cum a zis si Ovidiu, cercetati inainte sa va dati cu parerea. Citind 3 randuri nu iti poti face o parere adecvata. Citeste marturiile despre el, citestei cartile, vezi inragistrarile cu oameni si duhovnici care l-au cunoscut in viata, mergi la mormantul sau, mergi si la Sambata si apoi sa zici daca e ratacit sau ba. Parintele Arsenie Boca a fost si este Apostolul romanilor. Nu am mai avut un Sfant mai mare ca el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 07.08.2012 at 15:45:04. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|