![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Is chiar de ras ! Iar la externe, n-au gasit decat sa-l scoata ca pe iepurele din palarie, hopa docus-pocus, si iata, marea gaselnita, omul providential : un personaj, ce se pare ca a fost turnator la secu',si care a predat marxism-leninism la scoala de partid din cluj !!! De cand stau ei in opozitie, agitandu-se de numa-numa, n-au reusit sa incropeasca decat un cabinet de dinozauri batrani comunisti,sau de corupti harsiti in rele ! Hazliu e ca ,inca trag nadejdi ,ca or castiga la toamna alegerile ! Alegerile le-au pierdut, inca din clipa in care au fost de acord sa intre la guvernare !!! |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...#comment-95498
Tupeul rogozinean al Gitenstein-ului american: AMBASADORUL SUA IA LA ROST GUVERNUL PENTRU MORATORIUL PE GAZELE DE SIST 1."Referitor la moratoriul instituit de Guvernul Ponta asupra gazelor de sist, ambasadorul american a spus ca va dori sa afle motivatia acestei decizii si cum intentioneaza Executivul sa procedeze mai departe." nu zau? is gazele lui tata-to? 2. Bravo: a tras cu ochii la bulgari! "Programul Guvernului Ponta, prevede “Instituirea imediata a unui moratoriu privind exploatarea gazelor de sist pana la finalizarea studiilor ce se afla in derulare la nivel european privind impactul asupra mediului prin procedeul de fractionare hidraulica”. In acest moment, Bulgaria si Franta sint celelalte doua tari din UE care au impus un moratoriu similar. Chevron are in Romania patru licente de explorare si exploatare, toate fiind in faza de explorare a eventualelor zacaminte. (…)" 3.Nota redactiei: Foarte buna! "Mai bine ar fi facut dl ambasador sa zica verde-n fata ca SUA vrea gazele de sist de AICI de la noi si ca si le vrea ACUM. Ar fi fost mai putin jignitor decat ce a afirmat, anume ca romanul obisnuit ar vrea, de fapt, ca exploatarea gazelor sa inceapa. Serios? Pai asta inseamna ca barladenii nu sunt romani obisnuiti sau ca sunt … ce?! Oare nu a fost indeajuns de clara opinia “romanilor obisnuiti” langa care a cazut “pleasca” gazelor de sist? Romanii din zonele detinute de Chevron, care sunt indrituiti sa se exprime cel mai mult pe aceasta tema, au avut o opinie foarte clara si foarte raspicata! La fel de “diplomata” este si trimiterea la pretul gazelor. Vai, ce moare SUA de grija pretului pe care il platesc romanii la gaze. Iaca, saracii vor sa ne scoata gaze de sist ca sa nu mai platim asa mult si cand colo noi, ca romanii neobisnuiti, nu vrem binele asta. Tztztz… Asa ca vom fi pedepsiti sa platim un pret mare la gaze. Si desigur ca pretioasele indicatii nu puteau lipsi. Guvernului Romaniei i s-a aratat, ca in orice stat national si independent partener strategic al SUA, de unde anume sa se inspire cand vine vorba de a face pe placul gigantilor industriali. Si ca SUA nu prea inghite “chestia” cu mediul. Democracy or what?!" Last edited by Adriana Cluj; 18.05.2012 at 09:39:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori asa-mi doresc sa se intample "o minune " cu America . Sa-l vedem pe ambasadorul SUA pe acelasi nivel cu cel din Congo sau Uganda. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne rugam sa vina la conducere patrioti. Sa votam cu mai multa responsabilitate.
Unii au votat pentru o galeata cu cine le-a dat-o fara sa-si mai puna probleme de constiinta. Cand si-au vazut pensiile ori salariile ciuntite atunci si-au dat seama cate galeti ar fi putut cumpara din ceea ce li s-a luat. De PDL, sincer, m-am saturat pana peste cap. Nu au stofa de politicieni. Am vazut ce pot oferi. Sfideaza pe fata cu o impertinenta fara egal. Nu le doresc succes. L-au avut, dar n-au stiut sa-l pastreze, ci i-au luat de fraieri pe romani. Sa invete ABC-ul democratiei si apoi sa se prezinte in fata electoratului. Cand s-au vazut in frunte, au semnat contracte avantajoase doar pentru ei, uitand ca sunt romani. Acum toti incep sa-si aduca aminte ca au nevoie de romani si-i mai baga nitel in seama. Prin urmare, fara a face parte din vreun partid politic, consider ca PDL ar trebui sa ia loc pe banca de rezerve! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu.....................
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cred ca nu toate postarile cred eu, arata acest lucru, desi probabil ca majoritatea... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Matale pe cine votezi?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|