![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus, ti-am dat si explicatiile in mesajul precedent (de ce e incompatibil evolutionismul si miliardele de ani cu atributele lui Dumnezeu), te-ai facut ca nu le vezi. Asta arata ca nu esti onest. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate poruncile sunt date ca sa nu piarda omul legatura cu Dumnezeu. In rest nimeni nu te opreste sa faci ceva, doar ca daca alegi sa mananci ciuperci otravite n-o sa-ti fie bine. Si cineva iti spune ca sunt otravite, ca altfel poate nu stii sa le deosebesti. Poti sa crezi in ce vrei, numai ca nu alegi si consecintele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Catalin, tu ai avut cumva impresia ca daca-i explici, el va intelege ceva ? Pai nu asta-l intereseaza pe el. El va repeta cele cateva idei fixe pe care le are la infinit, asta e si scopul lui ... sa le recapitulam: - universul are cateva miliarde de axi, fix, demostrat prin tot felul de datari, care mai de care mai stiintifica. - accidentul chimic este posibil, conform teoriei probabilitatilor Big-bang-ul este o certitudine; - maimutele se trag din oameni, lucru demonstrat stiintific; ![]() Ateu mai ridicol nici ca am vazut pana acum ... nu ati observat ca pana si amicii lui atei nu sunt de acord cu el ? Citat:
Este ca si cand ai vrea sa rezolvi integrale fara sa cunosti operatiile elementare. Multi atei in superficialitatea lor au impresia ca daca citesc ceva din Biblie - ca tot e scrisa in limba romana - atunci si pricep ceva. Gresit, ei nu inteleg nimic, dar aceasta greseala o fac din pacate si multi crestini ortodocsi. Last edited by AlbertX; 04.11.2014 at 21:11:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tu care credeai ca au inteles ceva din ce le-ai raspuns ... ![]() Sa ne amintim ce ne spunea Petre Tutea: "Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Între un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura. Ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si între un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evidetent ca nu, de atunci am mai si scris vreo 20 de mesaje la subiect. Uita-te la ultimul, autorii iau in calcul si obductia. Deci e vorba de cel mult 12 milioane de ani. Si asta e doar un punct din cele 100. Asadar, toate observatiile contrazic datarile radiometrice. Tu crezi in ceva ce e in mod evident gresit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.lpl.arizona.edu/~matthewt....html#sediment Intreaga lucrare este foarte interesanta. Tot un crestin, dar care sustine un pamant vechi de miliarde de ani. "It is not the purpose of this paper to discuss theology, but this author firmly believes that a literal interpretation of Genesis allows for an Old-Earth view that is consistent with mainstream science. I say this only to emphasize that this paper is not intended to oppose any Christian beliefs, or to tear down anyone's faith. Rather, the purpose of this paper is to ensure that our Faith is based firmly on Truth, and not merely wishful thinking." |
|