Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2007, 20:26:40
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dillema
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Pentru a inlatura orice fel de discutii contradictorii despre rolul femeii si al barbatului in familie si nu numai,consider ca barbatul este primul intre egali,adica barbatul si femeia sunt egali,dar barbatul e primul,deoarece e capul femeii.
esti cumva musulman? la astia am intalnit asa o "egalitate"
Nu stiu daca sunt eu caz patologic,ti-am facut o recomandare mai sus pe care tu te incapatanezi sa n-o urmezi,dar tu esti sigur un caz exasperant.Ai auzit asta la musulmani?Dar de harem ai auzit?Dar de bigamie?Hai ca acum facem concurs de cunostiinte generale.In caz ca n-ai auzit,iti spun eu ca patriarhul este primul intre egali,intre membrii Sinodului,adica el conduce dar nu-si impune vointa proprie,ci se iau decizii comune in cadrul Sinodului.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 16:26:56
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
Pentru a inlatura orice fel de discutii contradictorii despre rolul femeii si al barbatului in familie si nu numai,consider ca barbatul este primul intre egali,adica barbatul si femeia sunt egali,dar barbatul e primul,deoarece e capul femeii.
esti cumva musulman? la astia am intalnit asa o "egalitate"
Nu stiu daca sunt eu caz patologic,ti-am facut o recomandare mai sus pe care tu te incapatanezi sa n-o urmezi,dar tu esti sigur un caz exasperant.Ai auzit asta la musulmani?Dar de harem ai auzit?Dar de bigamie?Hai ca acum facem concurs de cunostiinte generale.In caz ca n-ai auzit,iti spun eu ca patriarhul este primul intre egali,intre membrii Sinodului,adica el conduce dar nu-si impune vointa proprie,ci se iau decizii comune in cadrul Sinodului.
dar mentalitatea nu difera....barbatul e egal ca femeia in obligatii dar in drepturi barbatul e mai presus...super. te felicit. Doamne ajuta sa ai o femeie dupa cum meriti, desteapta cu o slujba bine platita si solicitanta...si il vad atunci pe Marius cum spala si calca la greu...esti sigura ca prezenta ta aici nu e refularea de care ai nevoie dupa?:))))
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 17:12:38
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
spala si calca la greu...esti sigura ca prezenta ta aici nu e refularea de care ai nevoie dupa?:))))
Cine mai spala si calca la greu in ziua de azi? Masina ti le cam face pe toate, le stringi le sortezi le arunci in masina si apesi pe buton, sau tu inca preferi sa le speli la chiuveta?

Eu unul sunt de acord sa stau linistit acasa sa cresc copiii cum stiu eu si femeia sa aduca banul mare, Doamne Ajuta!,unde o fi femeia aia?..si deci care este problema cu care ne ameninti tu de vre-o doua pagini ca nu inteleg?
Eu as prefera sa stau acasa, sa ies la gradina sa sap sa dau zapada de dimineata sa fac cu mina la toate tipele care se grabesc la servici, apasind din greu pe accelerare, cu cafelele in mina ca sa faca ochii mari si sa faca fata pe unde s-or duce ele... dupa care sa ma duc la Gym, ma mai culc, mai citesc ceva, mai dau cu aspiratorul, dupa care ma duc sa iau copii de la scoala,le dau de mincare mi se pare RAI! e trai neneaca cu feminismul asta
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 17:24:42
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
spala si calca la greu...esti sigura ca prezenta ta aici nu e refularea de care ai nevoie dupa?:))))
Cine mai spala si calca la greu in ziua de azi? Masina ti le cam face pe toate, le stringi le sortezi le arunci in masina si apesi pe buton, sau tu inca preferi sa le speli la chiuveta?

Eu unul sunt de acord sa stau linistit acasa sa cresc copiii cum stiu eu si femeia sa aduca banul mare, Doamne Ajuta!,unde o fi femeia aia?..si deci care este problema cu care ne ameninti tu de vre-o doua pagini ca nu inteleg?
Eu as prefera sa stau acasa, sa ies la gradina sa sap sa dau zapada de dimineata sa fac cu mina la toate tipele care se grabesc la servici, apasind din greu pe accelerare, cu cafelele in mina ca sa faca ochii mari si sa faca fata pe unde s-or duce ele... dupa care sa ma duc la Gym, ma mai culc, mai citesc ceva, mai dau cu aspiratorul, dupa care ma duc sa iau copii de la scoala,le dau de mincare mi se pare RAI! e trai neneaca cu feminismul asta
si ce ..ti-e teama? iar masina de spalat nu si-o permite tanti Ileana din vale.
eh..usor de spus..e duci asa o vreme o luna , 4 , un an dar dupa inebunesti.chiar te rog incearca.Si spune-ne si noua constararea...
Si de ce nu o faceti daca e asa usor de facut...
sa vezi ce faci cand auzi replica din partea sotului/sotiei..pai ce ai facut? nu ai facut nimic toata ziua:))) atunci sa te vad
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 17:29:04
Senior Member

Implicit

Sunt mai mult ca sigur.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 17:42:01
nicoletajuravle's Avatar
nicoletajuravle nicoletajuravle is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Locație: prin vest
Religia: Ortodox
Implicit

si la barbati e la fel sunt tot felul de utilaje performante care fac cam de toate
si sa faci aceleasi lucruri zi de zi nu cred ca e asa de simplu plus ca in educarea unui copil intra mai multe lucruri in afara de luatul de la scoala jucat copiii
,tb educati tb sa-i inveti multe lucruri ,sa manace singuri ,sa faca la olita(la varste mici), sa-i inveti sa scrie ,bunele maniere sa-l inveti sa-l cunoasca pe Dumnezeu
sa fii alaturi de ei cand sunt bolnavi sa stai dupa ei cu medicamente cu stres sa nu sa imbolnaveasca tare
ai responsabilitatea sa fie sanatosi sa fie curati imbracati hraniti corespunzator varstei etc
pe langa curatenia din casa din curte gradina
nu sunt feminista dar pe umeri unei femei cad mai multe responsabilitati decat mersul la Gym crede-ma???
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 17:44:21
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicoletajuravle
si la barbati e la fel sunt tot felul de utilaje performante care fac cam de toate
si sa faci aceleasi lucruri zi de zi nu cred ca e asa de simplu plus ca in educarea unui copil intra mai multe lucruri in afara de luatul de la scoala jucat copiii
,tb educati tb sa-i inveti multe lucruri ,sa manace singuri ,sa faca la olita(la varste mici), sa-i inveti sa scrie ,bunele maniere sa-l inveti sa-l cunoasca pe Dumnezeu
sa fii alaturi de ei cand sunt bolnavi sa stai dupa ei cu medicamente cu stres sa nu sa imbolnaveasca tare
ai responsabilitatea sa fie sanatosi sa fie curati imbracati hraniti corespunzator varstei etc
pe langa curatenia din casa din curte gradina
nu sunt feminista dar pe umeri unei femei cad mai multe responsabilitati decat mersul la Gym crede-ma???
Aici ai mare dreptate,sora.Ce-i corect e corect.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 17:59:57
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
sa vezi ce faci cand auzi replica din partea sotului/sotiei..pai ce ai facut? nu ai facut nimic toata ziua:))) atunci sa te vad

...Si miine as face-o daca mi s-ar cere, si as face-o pina la pensie, garantat!(nu vorbesc doar de dragul de a te contrazice)

"pai ce ai facut? nu ai facut nimic toata ziua:))) atunci sa te vad"

hahahaha, tu astea le numesti intrebari incuietoare jignitoare?stai sa ma opresc din ris hahahaha, hmmmm, ...comparativ cu ce probleme si intrebari incuietoare, umilitoate, jignitoate , stress, mizerie frici de tot felul la servici, ce spui tu este ca o adiere de primavara, hai ca ma faci iar sa zimbesc:D

deci ti-am mai spus si miine sunt gata... cistiga tu banii necesari!
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 18:17:41
nicoletajuravle's Avatar
nicoletajuravle nicoletajuravle is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Locație: prin vest
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:

...Si miine as face-o daca mi s-ar cere, si as face-o pina la pensie, garantat!(nu vorbesc doar de dragul de a te contrazice)

"pai ce ai facut? nu ai facut nimic toata ziua:))) atunci sa te vad"

hahahaha, tu astea le numesti intrebari incuietoare jignitoare?stai sa ma opresc din ris hahahaha, hmmmm, ...comparativ cu ce probleme si intrebari incuietoare, umilitoate, jignitoate , stress, mizerie frici de tot felul la servici, ce spui tu este ca o adiere de primavara, hai ca ma faci iar sa zimbesc:D

deci ti-am mai spus si miine sunt gata... cistiga tu banii necesari!
daca partenerul il respecta pe celalat nimeni nu va spune ca nu aduce bani destui acasa iar daca nu sunt suficienti se va gasi o modalitate de comun acord de a avea suficienti bani cat sa traiasca decent cei doi
mentalitatea asta ca barbatul tb sa aduca bani in casa este depasita
eu nu astept ca sotul meu sa imi aduca nu stiu cati bani face ce poate deocamdata pana ce imi cresc copiii si dupa aceea ne straduim impreuna fiecare cat poate si
"ne intindem cat ne este plapuma"
important este sa fim impreuna sanatosi si cu Dumnezeu inainte
Reply With Quote
Vechi 31.05.2007, 18:26:35
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicoletajuravle
"ne intindem cat ne este plapuma"
important este sa fim impreuna sanatosi si cu Dumnezeu inainte