Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2007, 20:44:39
Silviu Silviu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Nu sant de acord cu cel care a scris ca incultura e ridicata la rang de virtute crestina .Uitati-va la americani si vestici .S-au "prins" toti ca banul e important si ca sa-l castigi nu -ti trebuie cultura .

Americanul intrebat pe strada unde-i inima , arata ficatul !(la TV)
Asa ca sa nu generalizam zic eu . E o patima a tuturor popoarelor .Se invata tot mai putin ,asta stie fiecare nu trebuie sa spun eu !

In legatura cu impartasania eu zic ca nu e nici o metoda recomandata !
Poti sa te impartasesti des sau rar sau deloc , daca nu te impinge sufletul ,degeaba .

Spovedania e tot asa , nu poti sa mergi sa marturisesti si sa te scalzi voit in acceleasi greseli .(nu ma refer la lucruri marunte ,daca e ceva cosiderat marunt )
Spovedania inseamna si o schimbare de directie !

Mai multa iubire dragilor , intelegere , toti santem neputinciosi , sau nu ?
Omul se indreapta si daca ii spui frumos , nu trebuie sa -l critici mereu .

Scuze daca nu sant pe intelesul tuturor !

maria
La fel si cu rugaciunea.Daca nu te impinge sufletul degeaba o zici.Mai rau faci,pentru ca duci numele Domnului in desert.Decat sa o spui asa mai bine nu o mai spui,cu alte cuvinte,sa fim in firea noastra,fara sa ne agitam degeaba ca mai mult rau facem asa.Cu America si tarile vestice nu e numai problema inculturii,dar si a eretismului,si a legilor prea permisive,par example casatorie intre homo(sapiensi):) si alte bazdaganii reprezentative ale raului diavolesc pe pamant.Daca ar fi numai incultura,ce bine ar fi.
Reply With Quote
Vechi 06.06.2007, 21:31:36
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Pai se da copy/paste din degete, nimic nu trece prin filtrul ratiunii... Ce...Pr. John nu e credibil? Ce nu ai citit "Robin Hood"? :D
Multumim pentru aportul substantial pe care il aduci in descoperirea adevaratei fete a ecumenismului.
Reply With Quote
Vechi 07.06.2007, 12:29:11
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

Mirean,daca tu,care te crezi atotstiutor,AI FII IERARH...???,NU AS ASCULTA DE TINE...:)!
Crezi ca,NUMAI cel cu MULTA CARTE ARE DREPTUL DE A FII IERARH...????
Ia pune-te pe citit VIETILE SFINTILOR IERARHI...???,SI APOI mai discutam...;):).
Reply With Quote
Vechi 07.06.2007, 12:33:19
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Implicit

Liviu,daca ai fi stat macar cat am stat eu in Manastire,NU AI MAI GANDI ASA...???.

Mirean,te-as sfatui macar o saptamana sa stai departe de sotia ta si sa te duci la Manastire,ca SA CUNOSTI SI TU CE INSEAMNA ASCULTAREA...:).Nu e un pacat daca te duci si tu SA TE MAI LUMINEZE PUTIN DUMNEZEU...:).
Reply With Quote
Vechi 07.06.2007, 12:40:00
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Pai se da copy/paste din degete, nimic nu trece prin filtrul ratiunii... Ce...Pr. John nu e credibil? Ce nu ai citit "Robin Hood"? :D

[size=2]De ce nu ar fi credibil.

Mai multe informatii despre el si Biserica Ortodoxa Rusa Sf. Nicolae - Dallas - Texas din America gasesti pe sit-ul:
http://www.allsaintsofamerica.org/
[/size]
Reply With Quote
Vechi 07.06.2007, 13:09:56
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

[size=3]CUCERNICUL PARINTE DUMITRU STANILOAE :
"Eu nu prea sunt pentru ecumenism; socotesc ca ecumenismul este produsul masoneriei; iarasi vor sa relativizeze credinta adevarata. A avut dreptate Biserica zicand ca nu prea suntem uniti. ECUMENISMUL ESTE PAN-EREZIA TIMPULUI NOSTRU. Biserica Romano-Catolica si Biserica Ortodoxa nu sunt doua surori. Nu exista decat un singur cap al Bisericii, Iisus Hristos. Nu poate exista decat un singur trup, adica o singura Biserica. Deci notiunea de Biserici surori este improprie."
[/size]

Parintele Staniloaie este considerat cel mai mare teolog al romanilor,are studii post-universitare,este traducatorul filocaliilor,a scris destule carti,a avut o viata duhovniceasca,a participat la intalniri ecumenice deci cred ca este credibil..si totusi tu nu vrei sa ti cont de opinia lui.Oare de ce ?
Reply With Quote
Vechi 07.06.2007, 15:16:23
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Implicit

Scuze...:D!Era vorba de Silviu,nu de Liviu...???.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 03:23:01
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
si totusi tu nu vrei sa ti cont de opinia lui.Oare de ce ?[/b]
Frate AntiEcumenism, nu-ti mai bate capul cu trio-ul acesta deja supercunoscut(Iosif, Mirean si mai nou secretara lor Calator care altceva nu fac decit sa se puna de-a curmezisul, ca sa faca pe plac ziarului(lor) pentru care lucreaza), pastreaza-ti energia pentru cine merita si ca sa ne mai aduci vesti si informatii ziditoare
Iti multumim pentru efortul de a gasi aceste citate si asteptam si altele:)

Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 05:56:22
Silviu Silviu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Liviu,daca ai fi stat macar cat am stat eu in Manastire,NU AI MAI GANDI ASA...???.

Mirean,te-as sfatui macar o saptamana sa stai departe de sotia ta si sa te duci la Manastire,ca SA CUNOSTI SI TU CE INSEAMNA ASCULTAREA...:).Nu e un pacat daca te duci si tu SA TE MAI LUMINEZE PUTIN DUMNEZEU...:).
Da stiu,am exagerat.Scuze pentru cei dezinformati.Trebuie sa nu stam in lene si sa facem cat mai multe rugaciuni.Eram zapacit.Ma lupta dracii astia de ma omoara:)
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 11:59:03
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Implicit

Si pe mine,insa iarta-ma daca te-am mahnit...???!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ochiul interior Florin-Ionut Teologie si Stiinta 23 21.05.2018 14:27:49
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 90 05.08.2011 20:33:11
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic doctor_faustus Secte si culte 5 28.11.2010 23:47:42
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior Ioan_Ciobota Generalitati 1 12.05.2007 01:58:05