![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,daca tu,care te crezi atotstiutor,AI FII IERARH...???,NU AS ASCULTA DE TINE...:)!
Crezi ca,NUMAI cel cu MULTA CARTE ARE DREPTUL DE A FII IERARH...???? Ia pune-te pe citit VIETILE SFINTILOR IERARHI...???,SI APOI mai discutam...;):). |
|
|||
|
|||
![]()
Liviu,daca ai fi stat macar cat am stat eu in Manastire,NU AI MAI GANDI ASA...???.
Mirean,te-as sfatui macar o saptamana sa stai departe de sotia ta si sa te duci la Manastire,ca SA CUNOSTI SI TU CE INSEAMNA ASCULTAREA...:).Nu e un pacat daca te duci si tu SA TE MAI LUMINEZE PUTIN DUMNEZEU...:). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[size=2]De ce nu ar fi credibil. Mai multe informatii despre el si Biserica Ortodoxa Rusa Sf. Nicolae - Dallas - Texas din America gasesti pe sit-ul: http://www.allsaintsofamerica.org/[/size] |
|
|||
|
|||
![]()
[size=3]CUCERNICUL PARINTE DUMITRU STANILOAE :
"Eu nu prea sunt pentru ecumenism; socotesc ca ecumenismul este produsul masoneriei; iarasi vor sa relativizeze credinta adevarata. A avut dreptate Biserica zicand ca nu prea suntem uniti. ECUMENISMUL ESTE PAN-EREZIA TIMPULUI NOSTRU. Biserica Romano-Catolica si Biserica Ortodoxa nu sunt doua surori. Nu exista decat un singur cap al Bisericii, Iisus Hristos. Nu poate exista decat un singur trup, adica o singura Biserica. Deci notiunea de Biserici surori este improprie."[/size] Parintele Staniloaie este considerat cel mai mare teolog al romanilor,are studii post-universitare,este traducatorul filocaliilor,a scris destule carti,a avut o viata duhovniceasca,a participat la intalniri ecumenice deci cred ca este credibil..si totusi tu nu vrei sa ti cont de opinia lui.Oare de ce ? |
|
|||
|
|||
![]()
Scuze...:D!Era vorba de Silviu,nu de Liviu...???.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti multumim pentru efortul de a gasi aceste citate si asteptam si altele:) Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si pe mine,insa iarta-ma daca te-am mahnit...???!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|