![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXI-a)
[/COLOR] Trocul cu dragostea, care fusese testat fără succes și cu Doina Cornea, este încercat din nou (acum, cu mai mult noroc) și cu Gheorghe Zamfir: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu vă iubesc! Și voi să Mă iubiți[/COLOR][COLOR=blue], iubiții Mei cu care am cinat în ziua aceasta. Rămâneți cu viața Mea […]. Pace vouă, iubiții Mei! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iubire pentru iubire[/COLOR][COLOR=blue]. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR] Și într-adevăr, măcar pentru o vreme, figura a ținut. Zamfir și-a băgat adânc mâinile în buzunare, făcând sponsorizări generoase, dintre care cea mai vizibilă a fost “recuperarea” uriașei porți ferecate în aramă de la Ghelari. Mai târziu însă, pe măsură ce-i descoperea pe liderii pucioși în adevărata lor față, Zamfir a fost dezamăgit și s-a depărtat definitiv de ei, refuzând sistematic orice alte invitații de a se da în spectacol alături de ei. O a doua scrisoare venită “din cer” pentru Gheorghe Zamfir avea să evidențieze și mai bine aspirațiile monarhiste ale “achiziției” făcute de liderii pucioși. De la bun început, Gheorghe Zamfir este primit cu bucurie ca și Fiul Risipitor cel din Sfânta Scriptură, și pus apoi să cânte din nai Cântarea Cântărilor ca s-o trezească din somn pe România: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Gheorghe Zamfir [/COLOR] [COLOR=blue]Scriptura despre biruitorii fiarei roșii se va împlini peste România.[/COLOR] [COLOR=blue]Tot cerul cântă cântarea coroanei române. Morții vor fi vii și vor[/COLOR] [COLOR=blue]mărturisi. Mai-marii bisericii tăgăduiesc lucrarea Domnului.[/COLOR] [COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]ă se veselească cele cerești, și sărbătoare de bucurie să se nască pe pământ, căci a venit vremea cântării cântărilor. Stau în sfat ceresc cu ucenicii Mei, cu ucenicii celei alese de Domnul dintre toate neamurile de pe pământ, căci a venit vremea ei, și iată, ea va fi să se trezească din somn la auzul cântării cântărilor, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]a venit acasă[/COLOR][COLOR=fuchsia]fiul ei cel așteptat să vină[/COLOR][COLOR=blue], a venit în casa Mea, căci România este casa Mea și a lui; a venit, căci Eu l-am adus [/COLOR][COLOR=fuchsia]să cânte României cântarea cântărilor[/COLOR][COLOR=blue].[…] pace ție, copil iubit, care cânți celei iubite […][/COLOR][COLOR=blue] “ (9/22 februarie 1992) [/COLOR] Zamfir este tocmit să însoțească fiecare coborâre a “cuvântului” de la Pucioasa cu cântările sale. Se pretinde apoi că toate cântările lui Zamfir sunt ele însele proorocite și inspirate de la Duhul Sfânt: [COLOR=blue]“ Voiesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fie însoțit cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] care se coboară de la Mine, de fiecare dată să fie însoțit [/COLOR][COLOR=fuchsia]de cântarea cântărilor cerești[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cântările tale nu sunt ale tale[/COLOR][COLOR=blue]. Sunt ale tale, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar ale Mele dintru ale Mele îți dau ție[/COLOR][COLOR=blue], și tu Îmi aduci Mie. Cântările tale sunt proorocite de proorocii cei de demult și saltă cerul de bucuria proorocilor care au proorocit despre Ierusalimul cel nou, care va fi să se arate peste pământ.” (9/22 februarie 1992)[/COLOR] Liderii pucioși își propun să compună texte noi, având ca suport însuși “Cuvântul lui Dumnezeu”, pe care apoi să le cânte Zamfir din nai: [COLOR=blue]“O, fiu biruitor întru numele Meu, născut încă odată din iubirea Mea, născut din cântarea cântărilor cerești, căci te-ai născut o dată, și a doua oară și, iarăși, a treia oară, și iată ce fac: am dat poruncă cerească peste ieslea cuvântului Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]să se scrie cuvântul Meu în cântecul tău[/COLOR][COLOR=blue], să fie cuvântul Meu lângă cântecul tău, și să fie pacea cântecului tău peste această iesle, peste acești copii care suferă bucurându-se în numele Meu, căci întru ei nu este frică.” (9/22 februarie 1992)[/COLOR] Se confirmă apoi contribuția lui Zamfir la” recuperarea” porții sculptate la Ghelari de Marian Zidaru și ucenicii lui. Deși Zamfir este și el un muritor ca oricare altul, pentru [COLOR=red]lucrătura[/COLOR] aceasta “Cel de la Pucioasa” îi este reunoscător și îi aduce slavă ca unui zeu: [COLOR=blue]“ Tu Îmi dai Mie slavă cu cântecul tău, și iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul îți aduce ție slavă[/COLOR][COLOR=blue] pentru biruința pe care ai lucrat-o, căci credincios ai fost întru cuvântul rostit pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]ridicarea porții Domnului[/COLOR][COLOR=blue]. Este scris în Scripturi despre această lucrare pentru vremea aceasta, și iată, aceasta este poarta Domnului, aceasta este stânca cea spre ridicarea și spre coborârea multora și nu știu înțelepții vremii acesteia ce este [/COLOR][COLOR=red]lucrătura[/COLOR][COLOR=blue] aceasta. Și se va duce vestea până la toate marginile despre ieslea Domnului, despre poarta Domnului,[…] .”[/COLOR] [COLOR=blue](9/22 februarie 1992)[/COLOR] “Recunoștința” adusă lui Zamfir se va vedea îndată că a fost o spoială trecătoare, căci “slava” ce i-a fost adusă va dispărea repede și nu va mai rămâne nimic din ea: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]În curând va rămâne numai slava Domnului[/COLOR][COLOR=blue] și cei ce sunt scriși în Cartea Vieții Mielului. “ (9/22 februarie 1992)[/COLOR] Zamfir este îndemnat apoi să-și facă publice înclinațiile sale pro-monarhiste și să-i incite și pe alții la monarhism, prin includerea imnului regal în repertoriul său: [COLOR=blue]“ Cântă, tu, cel ce cânți! Voiesc să Mă odihnesc de osteneli sub cântecele tale. Iată, Măicuța Mea, Maica României, [/COLOR][COLOR=fuchsia]voiește să audă peste România cântarea cu care ea umple cerul[/COLOR][COLOR=blue], căci ea cântă în cer și [/COLOR][COLOR=fuchsia]te roagă pe tine să cânți și tu pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]. Așa cântă Măicuța Mea în cer:[/COLOR] [COLOR=blue]„O, Doamne Sfinte, ceresc Părinte,[/COLOR] [COLOR=blue]Susține cu a Ta mână coroana română!“. [/COLOR][COLOR=blue](9/22 februarie 1992)[/COLOR] Scopul acestei propagande cântate de Gheorghe Zamfir este aducerea mai grabnică a regelui pe tron. Așteptarea regelui va lua sfârșit prin lucrarea “celor mici de la Pucioasa”, care pun la cale cu putere, prin diverși interpuși, reinstalarea lui la cârma țării : [COLOR=blue]“ Cântă, și vei cânta cu cerul, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va veni cel uns peste România[/COLOR][COLOR=blue]. Voiesc să-i sfârșesc așteptarea, și iată, îi voi ieși înainte [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin puterea[/COLOR][COLOR=blue] care este lucrată de la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste această iesle și peste pruncii [/COLOR][COLOR=blue]care stau în jurul acestei înălțimi cerești. Cântă pământului și zi cu gurița: „Să fie pământ nou“, și va fi. “ (9/22 februarie 1992)[/COLOR] Liderii pucioși ( și prin ei, toți cei care îi ascultă pe ei – inclusiv Zamfir), devin organele de simț ale “celui de la Pucioasa”. Zamfir este forțat să facă promisiunea, și , odată ce a promis, promisiunea lui este scrisă în ceruri și el nu mai poate da înapoi: va trebui musai să se țină de cuvânt, și așa va face minuni. Zamfir va cânta, și morții vor învia și vor mărturisi și ei apoi, tot “lucrătura” de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Voi sunteți graiul Meu, voi sunteți ochiul Meu, voi sunteți mâinile și picioarele Mele care vestesc pacea peste cea iubită. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ai zis, și am scris ce ai zis[/COLOR][COLOR=blue], căci ai zis că vei merge și vei cânta peste România. […] Cântă peste pământ, și acest pământ va da înapoi pe morții de sub el, și aceia vor mărturisi încă o dată pe pământ, și vor mărturisi această lucrare așteptată de veacuri. “(9/22 februarie 1992)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXII-a)
[/COLOR] Liderii pucioși sunt adânc compătimiți pentru că nedrepții și rătăciții de arhierei ai Bisericii majoritare (B.O.R.) nu vor să recunoască în ruptul capului că “cei micuți de la Pucioasa” sunt solii lui Dumnezeu, care au înalta misiune de “încă a sfârși începutul pe care l-au început”: [COLOR=blue]“ O, Mă doare [/COLOR][COLOR=fuchsia]nedreptatea care curge înspre acești micuți ai Mei[/COLOR][COLOR=blue]. Mă doare [/COLOR][COLOR=fuchsia]tăgăduirea mai-marilor bisericii[/COLOR][COLOR=blue]. Aș voi să-i înviez și pe aceia, aș voi să le iau tina de pe ochi, ca să vadă cum sunt Eu prin acest izvor. Sunt așa cum am fost între cei dintâi care M-au urmat pe Mine pe drumurile lumii. Sunt așa cum este scris despre Mine la capătul cărții, și iată, acesta este Cuvântul Cel întrupat de la capătul cărții, dar ei, mai-marii bisericii, ca și cei de atunci, nu cunosc vremea cercetării. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă doare de rătăcirea lor[/COLOR][COLOR=blue], dar Mă doare pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]acești micuți ai Mei[/COLOR][COLOR=blue], care [/COLOR][COLOR=fuchsia]au încă de sfârșit acest început[/COLOR][COLOR=blue] nou care vine de la Mine peste pământ.” (9/22 februarie 1992)[/COLOR] “Cel de la Pucioasa” își plânge durerea și neputința, dar tot nu se dă bătut: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Îmi plâng și Eu vouă durerea Mea[/COLOR][COLOR=blue]. Cu cine să o plâng? O, și pe aceia aș voi să-i ridic din sângele lor. Hai să lucrăm înviere peste toată făptura Mea! Hai să suflăm duh de trezire și de înțelepciune peste tot trupul cel fără de viață! Hai, iubiții Mei! Domnul scrie în ziua aceasta să se facă lumină în jurul acestui așternut ceresc și să se împlinească acest cuvânt! Amin.” (9/22 februarie 1992)[/COLOR] A treia scrisoare venită “din cer” pentru Gheorghe Zamfir avea să fie și ultima: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Gheorghe Zamfir [/COLOR] [COLOR=blue]Chemare la mărturisire și la trăire întru sfințenie. Prooroice despre[/COLOR] [COLOR=blue]“ecumenismul” de la Vulcana-Băi.Chemare la război cu necredința[/COLOR] [COLOR=blue]și cu solii ei. Marea lumii va primi pescarii cerului.[/COLOR] [COLOR=blue]C[/COLOR][COLOR=blue]uvântul lui Dumnezeu lucrează un lucru nou, un rod nou, o împărăție cerească pe pământ. Această împărăție care se începe astăzi, este lucrată de Cuvântul lui Dumnezeu și de zidarii care sunt tocmiți pentru împlinirea înțelepciunii lui Dumnezeu.[/COLOR][COLOR=blue] “ (20 februarie/ 4 martie 1992) [/COLOR] Emisarii liderilor pucioși vin să-i ofere lui Zamfir o cruce pectorală, ca unui merituos stavrofor, drept mulțumire pentru serviciile lui: [COLOR=blue]“ Pace ție, binecuvântatul Meu […] nu se putea să treacă ziua cea care era scrisă în cer pentru legământul Meu cu tine, căci am avut de făcut legământ cu tine și am împlinit această taină așteptată de cer, și iată zi cerească. [/COLOR] [COLOR=blue]Iubiții Mei cei care ați însoțit pe Domnul, Care a intrat în casa celui iubit, v-am dat poruncă cerească să lucrați și să binecuvântați semnul Meu și sceptrul Meu, și să veniți apoi și să puneți această salbă pe pieptul celui ales din pântecele maicii sale. Această pecete este semnul Fiului Omului, Care iarăși vine, precum este scris în Scripturi. [/COLOR] [COLOR=blue]Iubitul Meu, apleacă-te, tată. Acești micuți ai Mei [/COLOR][COLOR=fuchsia]îți încununează pieptul tău cu semnul biruinței[/COLOR][COLOR=blue] care vine de la Mine peste lemnul cel binecuvântat [/COLOR][COLOR=fuchsia]al crucii[/COLOR][COLOR=blue].” (20 februarie/ 4 martie 1992) [/COLOR] Zamfir este pregătit pe ocolite că îl așteaptă noi misiuni, și mai înalte, la care va fi nevoie să-și dea și el obolul. Liderii pucioși îi sunt dați ca model de ascultare necondiționată, dar și de înțelepciune mai presus de fire, ca a unor fii ai lui Dumnezeu: [COLOR=blue]“ Iubitul Meu, uită-te la cei peste care-Mi odihnesc Duhul Meu Cel Sfânt, uită-te [/COLOR][COLOR=fuchsia]cum s-au lăsat sub mâna Mea, sub sfatul Meu, sub cuvântul Meu[/COLOR][COLOR=blue] și sub împlinirile Mele care sunt scrise în carte pentru vremea aceasta. O, dulce este aluatul tău, dar această iubire care frământă aluatul tău va fi să fie de acum mai aleasă, mai strălucitoare, mai puternică și mai minunată ca oricând, fiindcă [/COLOR][COLOR=fuchsia]ceea ce avem Noi și cu voi de lucrat[/COLOR][COLOR=blue], nu s-a suit până acum la mintea omului. […] Ceea ce este de lucrat în vremea aceasta, nu poate mintea omului să priceapă, și poate [/COLOR][COLOR=fuchsia]mintea fiilor lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] să priceapă această lucrătură.” (20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR] Cei care nu vor primi “cuvântul” de la Pucioasa vor fi pedepsiți aspru, “[COLOR=fuchsia]ca prin foc[/COLOR]”. Pentru aceasta, “Cel de la Pucioasa are mare nevoie de ucenici și de secerători (preoți) pentru seceriș: [COLOR=blue]“ Iubitul Meu, […] iată cum vorbesc cu cei cu care am mai rămas […]: fiilor, fiilor, amin, amin zic vouă, că a venit vremea să spunem cu cuvântul și să se facă din moarte, viață, și să se facă din neghină, grâu, iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel ce nu va primi cuvântul acesta, acela va fi curățit ca prin foc[/COLOR][COLOR=blue], și va fi aceasta tot prin cuvânt. Dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]am nevoie de ucenici[/COLOR][COLOR=blue], am nevoie să-Mi deștept bine lucrătorii și să-i deprind bine cu lucrul secerișului cel binecuvântat, și vom face strânsură binecuvântată, […]” (20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR] “Preoții” de la Pucioasa, vor fi radical diferiți de “preoții din lume”, deoarece vor primi “preoția lui Melchisedec”, care n-a mai existat în biserică până acum. Ei vor lucra mai întâi Noul Ierusalim român (pământul cel mic) și apoi se vor extinde cu Euro Ierusalimul și Mondo Ierusalimul (pământul cel mare): [COLOR=blue]“ Această lucrare cerească din care Eu adăp [/COLOR][COLOR=fuchsia]pământul cel mic, și apoi pământul cel mare[/COLOR][COLOR=blue], această lucrare are [/COLOR][COLOR=fuchsia]ungere cerească, după rânduiala lui Melchisedec cel nevăzut[/COLOR][COLOR=blue], cel ce-și face lucrarea în chip nevăzut, din veac și până în veac; rânduială cerească și nu pământească și nu văzută de mulțimi de martori precum se aud [/COLOR][COLOR=fuchsia]cântări de slavă vrednică[/COLOR][COLOR=blue] peste cei ce sub vălul literei, sub jugul literei se împodobesc în slavă în numele cerului, și apoi se arată oamenilor, și scris este despre aceștia: «Vai vouă, celor îmbrăcați în haine lungi și cu ciucuri la poale, care umblați prin piețe și voiți să vi se facă închinăciuni! Vai, că nici voi și nici cei săraci nu cunosc ușa, căci ușa sunt Eu, și Eu sunt Viața».” (20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR] Din contextul de mai sus reiese că “sfințirea ” întru “preoție după rânduiala lui Melchisedec” este necanonică, deoarece ea nu se primește, ci se ia – direct din cer, fără punerea văzută a mâinilor episcopului. În consecință, hirotonia rămâne o rânduială omenească, supusă duhului literei (deci, zisă “canonică” de către creștini). Expresia “[COLOR=fuchsia]cântări de slavă vrednică[/COLOR]” face aluzie la strigarea “Vrednic este!” prin care întreaga biserică își exprimă aprobarea și bucuria de a confirma pe cel care tocmai a fost hirotonit în chip canonic. Renunțând și la aceasta, rezultă că “preoția după rânduiala lui Melchisedec” este o preoție impusă după alegerea și gusturile liderilor pucioși, alegere pe care nu o mai confirmă nimeni. Zamfir este din nou îndemnat să se facă după chipul și asemănarea “celui de la Pucioasa”. Cu acest chip, el trebuie să se angajeze în lupta Pucioasei împotriva ecumenismului modern, care iese la concurență văzută în apropiere, la Vulcana-Băi, și să taie capul duhului celui rău: [COLOR=blue]“ O, fii întru viața Mea, că voiesc să Mă văd întru tine,[…] Amin, amin zic ție, că antichrist vede lucrătura cea dumnezeiască și va întinde mâna spre scaunul Meu și va umbla cu vicleșug și va înființa și el un turn (Centrul Internațional Ecumenic, la Vulcana-Băi, n.r.), ca să se dea apoi drept Dumnezeu, cu templul său cu tot, și aceasta se va face prin lucrarea duhului rău, prin puterea duhului rău, lucrătoare prin fiii pierzării, care n-au primit iubirea adevărului. De aceea spun: stați drepți și neclintiți în tot lucrul cel bun, ca să nu aveți a vă înspăimânta în război cu necredința și cu cei ce vor rosti lepădarea de credință ca să se arate apoi întronat cel nelegiuit care voiește să se înalțe mai presus de Dumnezeu. Este scris că înainte de venirea Mea își va face lucrarea lui cea rea potrivnicul lui Dumnezeu, dar voi fiți tari, căci Eu îi voi lua pe neștire și ca un fur voi veni și voi răsturna turnul fărădelegii ascunse sub numele de Dumnezeu. Iată, iar vă spun, fiți prevăzători, și pe cel fără de viață întru sfințenie, să-l luați drept potrivnic, căci zilele sunt grele și marea este plină de sânge și de ceață și de noapte. Fiți fii ai zilei, căci cei ce dorm, noaptea dorm, dar voi fiți ai zilei, iubiții Mei. Copilul Meu la care am intrat cu ai Mei, te-am dus peste fața pământului și te-am băgat cu Mine și în adâncul cel întunecat ca să vezi ce lucrează duhul rău, și apoi să știm cu înțelepciune cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]să tăiem capul duhului rău[/COLOR][COLOR=blue].” (20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXIII-a)
[/COLOR] Zamfir află (dacă nu “s-a prins” până în prezent) că face parte de acum dintr-o altă biserică decât cea strămoșească. Nu este exclus ca acesta să fi fost și motivul rupturii definitive dintre el și pucioși, aceasta fiind, cum am spus, și ultima scrisoare pe care Zamfir a primit-o de la “Dumnezeu”: [COLOR=blue]“ Nu vă temeți! […] Nu vă smintiți! Vă voi da să înțelegeți cerește cele scrise pe pământ. Voi sunteți biserica Mea cea vie, cea lucrătoare, cea biruitoare, și va fi mare turma Domnului. Biserica Mea este iubita Mea. Voi sunteți biserica Mea, și așa vă numesc. Așa îți spun Eu ție, biserica Mea cea încă ascunsă, cea încă nevăzută.” (20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR] În lipsă de inspirație, “Cel de la Pucioasa” nu se sfiește să pastișeze fără rușine poezii compuse de agnostici talentați de pe pământ, pe care mai întâi le copiază și apoi pretinde că prin acest procedeu (copiindu-le) “le face cerești”: [COLOR=blue]“ Și iată, iubita Mea, duhovnicește să înțelegi această vorbire luată de pe pământ, căci Eu [/COLOR][COLOR=red]o fac cerească[/COLOR][COLOR=blue] în ziua aceasta: [/COLOR] [COLOR=blue]„Iubita Mea, să ne-aruncăm în mare, [/COLOR] [COLOR=blue]Împleticiți în sare și guvizi, [/COLOR] [COLOR=blue]Să fie marea templul nunții noastre, [/COLOR] [COLOR=blue]Pe urmă, ușa țărmului s-o-nchizi. [/COLOR] [COLOR=blue]Iubita Mea, te-ai îmbrăcat în alge [/COLOR] [COLOR=blue]Și te sărut cu univers cu tot, [/COLOR] [COLOR=blue]Pe marea sfâșiată de catarge, [/COLOR] [COLOR=blue]Plutim râzând și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ne iubim înot[/COLOR][COLOR=blue]“. [/COLOR] [COLOR=blue]O, aceasta este lucrarea spre care acum ne ridicăm, căci marea lumii va primi pescarii cerului.”[/COLOR] [COLOR=blue](20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR] Pentru că “Cel de la Pucioasa”, deși tânjește cu coada ochiului la “[COLOR=fuchsia]iubirile înot[/COLOR]” ale pământenilor, a trecut sub tăcere numele autorului, vom dezvălui noi aici că este vorba de prima strofă din poezia “Aruncarea în valuri” de Adrian Păunescu. Rămâne inexplicabil de ce “Dumnezeul” de la Pucioasa avea în 1992 o apreciere supradimensionată față de Păunescu, substituindu-i pe furiș poemele erotice ca “să i le facă cerești”, îndată ce Păunescu era din toată ființa lui ireverențios cu Hristos. Iată și dovada: într-un interviu pe care i l-a luat Mirela Corlățan, apărut în Cotidianul din 15 mai 2007, Păunescu se dovedește a fi un grobian anticreștin: [COLOR=blue]Mirela Corlățan:[/COLOR] Este ceva nesincer în această scrisoare? [COLOR=red]Adrian Păunescu: [/COLOR]Dar cine sânteți dvs. să mă întrebați? Cine Hristosu’ mamii lui v-a făcut pe dvs., cei care habar nu aveți de istorie, să mă judecați pe mine, care-mi riscam viața? Cine vă dă dreptul să nu judecați lucrurile în context? [COLOR=blue]Mirela Corlățan:[/COLOR] Păi exact de asta v-am întrebat. Că i-ați scris în contextul în care, spuneați chiar dvs, Elena Ceaușescu nu vă agrea și mereu aveați grijă să vă referiți și la ea când îi scriați. Acele cuvinte erau și ele sincere? [COLOR=red]Adrian Păunescu: [/COLOR]Nu e treaba dvs. să știți cât de sincer eram acum exact 25 de ani. În finalul acestei scrisori se dezvăluie și obiectivul principal al cinei de taină dintre emisarii liderilor pucioși și Gheorghe Zamfir: monarhia trebuie restaurată, iar regele Mihai va trebui reașezat cu putere în drepturi. Dar până atunci va trebui urgent ridicată o biserică nouă, voit schismatică, la Pucioasa, care va fi ctitorită în contumacie cu numele monarhului exilat: [COLOR=blue]“ Binecuvântare și ungere cerească să se așeze peste acest foișor neștiut de nimeni în clipa aceasta, căci Eu și cu ai Mei am cinat în ziua aceasta cină de înviere, cină de Emaus, spre sfârșitul vremii care aduce arătarea Mirelui Cel ceresc. [/COLOR] [COLOR=blue]Pace vouă, și nou Ierusalim, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nume nou să se scrie pe creștetul României, numele celui uns al României[/COLOR][COLOR=blue]! Și veți avea această putere peste mâinile voastre, și apoi [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom ridica piatra numelui cel nou peste biserica cea cu nume nou[/COLOR][COLOR=blue], căci așa am spus, că din vârful acestei pietre voi rosti [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele celui uns al României[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin.”[/COLOR] [COLOR=blue](20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXIV-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]17. Pasaje din mesajele “venite din cer” către doctorul Edgar Nicolau[/COLOR] Doctorul Edgar Nicolau, stabilit în exil la Obervill, în Elveția, este nu numai un pios creștin, dar și un mecena al artelor. O substanțială sponsorizare făcută de el pucioșilor, prin cumpărarea icoanelor lor cele mai scumpe, este descrisă plastic prin expresia “[COLOR=fuchsia]a rupt de la el și a dat lui Dumnezeu[/COLOR]”. Ea l-a înscris definitiv pe doctor pe orbita celor “aleși”: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către doctorul Edgar Nicolau [/COLOR] [COLOR=blue]Îndemn la viață sfântă[/COLOR] [COLOR=blue]I[/COLOR][COLOR=blue]ată, rostesc vouă cărticică mică și vă spun prin ea să fiți precauți și să cereți binele cel ceresc peste omul care v-a găsit pe voi lucrând întru Mine și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]a rupt de la el și a dat lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], de Și-a împlinit Domnul ivirea începutului cel nou care se va lăsa peste România, și, de la ea, peste neamurile pământului. El a dus sfințenia Mea în casa lui[…]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]El a cumpărat pe bani mântuire[/COLOR][COLOR=blue][…] și Eu va trebui să-i pregătesc plata pentru lucrarea lui de înger ajutător.” (4/17 decembrie 1993)[/COLOR] Pucioșii introduc aici un concept nou, spectaculos și chiar șocant, străin Bisericii orientale: mântuirea care se cumpără cu bani, disimulată cu abilitate prin comerțul cu icoane. Este o inovație care seamănă izbitor cu “indulgențele” din biserica apuseană. Cinstirea pe care, din politețe, doctorul Nicolau o atribuie liderilor pucioși, se cere imperios a fi răsplătită printr-o publicitate favorabilă și prin atribuirea demnității de “slujitor”: [COLOR=blue]“ El v-a mărturisit pe voi ca fii ai cumințeniei cerești și ai lucrării cerești. Să fie cunoscut acest nume ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]slujitor pentru descoperirea minunii[/COLOR][COLOR=blue] care s-a lăsat descoperită în mijlocul României Domnului. Dacă el vă cinstește pe voi pentru Mine, iată, Eu las cuvânt vouă: [/COLOR][COLOR=fuchsia]dați-i acestuia nume de cinste[/COLOR][COLOR=blue], ca să știe cei îngâmfați în duhul lor și să-L caute pe Domnul cu inima și nu cu mintea, ca să Se lase Domnul descoperit.” (4/17 decembrie 1993)[/COLOR] Doctorul Nicolau este îndemnat apoi ca să renunțe la legăturile sale firești cu prietenii, pentru a se elibera, și apoi a se putea atașa și mai mult de liderii pucioși. Formula care i se susura cândva la ureche episcopului Irineu este aidoma reprodusă acum și pentru doctorul Edgar Nicolau: [COLOR=blue]« Și spuneți de la Domnul acestei inimioare de fiu al trudei Domnului pe pământ, așa să-i spuneți:[/COLOR][COLOR=fuchsia] “Ferește-te, fiule, de prieteni, că de dușmani te feresc Eu[/COLOR][COLOR=blue], te izbăvesc Eu. Ferește-te să dai inima Mea și a ta prietenului tău,[…]” ». (4/17 decembrie 1993)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXV-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]18. Pasaje din mesajele “venite din cer” către[/COLOR] [COLOR=purple]Ioana Giosan[/COLOR] Pentru a înțelege mai bine ce anume a stat la baza alegerii unor oameni ca Ioana Giosan sau Edgar Nicolau, ca beneficiari direcți ai misivelor venite “din cer” la Pucioasa, poate ar fi relevant să cunoaștem cine au fost beneficiarii “cu greutate” ai artei novatoare a Noului Ierusalim. Vom constata că seturi importante de lucrări ale lui Marian Zidaru se regăsesc atât în mari muzee ale lumii, cum ar fi Muzeul Național de Artă (București), Muzeul de Artă Contemporană (București), State Picture Gallery (München), Ludwig-Forum Museum (Aachen) , Muzeul de Artă din Bacău, cât și în colecțiile particulare ale unor persoane publice: Fernando Arabal (Paris), Ioana Giosan (Geneva), Dr. Edgar Nicolau (Obervill-Zug), Beatrice Habermann (Elveția), Dornier (München), Liana Iacob (București), Ioan Moga și Daniela Moga (București), Ingo Glass (München), Adrian Năstase (București), Tilman Spengler (München), Lucian Ivan (SC Axa Motor SRL, Brăila), Cristian Ivan (SC Tehnologic Group SRL, Brăila) – ultimii doi fiind frații mercenarului pucios Viorel Ivan. Așadar, nici Ioana Giosan nu a fost aleasă chiar la întâmplare. Primul (și cel din urmă) “cuvânt” ce i-a fost adresat o arată ca fiind o potențială mesageră și mediatoare către regele Mihai, aflat pe atunci în exil la Versoix, lângă Geneva. Ioana va fi sol al liderilor pucioși și [COLOR=fuchsia]“va lucra lucrare de Duh Sfânt”[/COLOR] peste regele Mihai: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Ioana Giosan [/COLOR] [COLOR=blue]Chemarea ei la solie cerească[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=blue]P[/COLOR][COLOR=blue]ace solului Meu! Pace ție, inimioară dulce! Pace de la Fiul lui Dumnezeu! Pace ție și Duh Sfânt! Eu sunt Cuvântul. Pace ție, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei merge cu solia Mea către unsul Meu, Mihail al României[/COLOR][COLOR=blue]. Iată lucrarea ta din mâna Mea. Vei fi sol ceresc și nu pământesc, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei lucra lucrare de Duh Sfânt peste cel uns al Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Îți dau însoțitor pe Duhul Sfânt, și El va mărturisi prin tine.”( 30 mai/12 iunie 1993)[/COLOR] Cei care ar putea eventual s-o atragă pe Ioana Giosan la “necredință” în lucrarea de la Pucioasa sunt amenințați cu pedepsirea, iar Ioana este invitată la precauție: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nimeni să nu ciugule credința[/COLOR][COLOR=blue] celor ce cred lucrărilor lui Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ferește-te, ca un sol înțelept[/COLOR][COLOR=blue], ferește-te de păsările care umblă să ciugule sămânța cea de la Dumnezeu semănată. Lucrează lucrarea credinței și să iasă rodul ei peste cei ce nu știu și nu vor să creadă vremilor și zilelor Domnului.” ( 30 mai/12 iunie 1993)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR]Ioana este trimisă cu solie la rege: [COLOR=blue]“ Mergi cu solia Mea, și binecuvântată să-ți fie calea, și cerească să-ți fie, căci Eu, Domnul, te voi însoți pe tine cu cete de sfinți și de îngeri lucrători de la Mine. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]așez cuvântul Meu în tine[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=fuchsia]și voi lucra înaintea regelui României[/COLOR][COLOR=blue], iar mai marii Mihail și Gavriil vor lucra cu darurile lor și te vor însoți și vor fi prin lucrarea ta de sol din partea Domnului Savaot.[…] Pace ție, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mergi, în numele Meu, către regele României[/COLOR][COLOR=blue], iar Eu voi fi cu tine. Iată, suflu Duh Sfânt. Ia din Duhul Meu și fii solul Meu înaintea celui uns al Meu.” ( 30 mai/12 iunie 1993)[/COLOR] Și pentru viitor, Ioana Giosan este văzută ca potențial vector pentru alte misiuni secrete: [COLOR=blue]“ Fii întru Mine, iar Eu voi lucra mereu cu tine, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine voi lucra ori de câte ori te voi găsi la lucrul Meu[/COLOR][COLOR=blue], dar Eu voiesc să fii mereu […] “( 30 mai/12 iunie 1993)[/COLOR] [COLOR=purple] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXVI-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]19. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Sebastian Șerban de la Cluj[/COLOR] După episodul “ianuarie 1993”, când arhiereul Irineu s-a lepădat definitiv de fenomenul Noul Ierusalim, așezându-se cuminte la treabă în munca lui de păstor din eparhia Clujului, liderii pucioși au continuat să-și întindă antenele și să tragă sforile pentru a-l capta din nou în sfera lor de influență. Unul dintre acoliții lor, pe nume Sebastian Șerban, a fost investit cu misiunea secretă de “a încălzi” din nou inima arhiereului Irineu către liderii pucioși și către “cuvântul” lor de la Pucioasa. Șerban a fost bine ales, fiind atent verificat și găsit a fi om sigur, pucios din tată în fiu: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Sebastian Șerban de la Cluj[/COLOR] [COLOR=blue]Îndemn spre neclătinată credință[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=blue]C[/COLOR][COLOR=blue]opilului lucrării Mele, celui mic de la Cluj, îi duce Domnul o carte mititică și o învățătură mare prin carte.[/COLOR] [COLOR=blue]Pace, copilule mic, [/COLOR][COLOR=fuchsia]copil răsărit din această lucrare[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]din bunici și din părinți fii ai acestei lucrări[/COLOR][COLOR=blue], din rădăcină altoită o dată, și iarăși o dată! Pace și sănătate duhului tău[…]” (9/22 februarie 1993)[/COLOR] Așa cum Timotei stătea sprijin nedespărțit pentru Apostolul Pavel, tot așa și Sebastian Șerban este desemnat să stea în coasta arhiereului Irineu: [COLOR=blue]“ Amin, amin zic ție, că este rostită profeție peste tine, și cele rostite, Domnul nu le ia înapoi. Fii treaz, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii ca Timotei[/COLOR][COLOR=blue], care stătea [/COLOR][COLOR=fuchsia]alături de apostolul neamurilor[/COLOR][COLOR=blue] și lucra slujire de fiu bun și statornic. Fii treaz, și să nu ai alți dumnezei afară de Mine! Să iubești pe Domnul Dumnezeul părinților tăi, care au stat cu Domnul la masa acestei lucrări de cuvânt ceresc.” (9/22 februarie 1993)[/COLOR] Sebastian Șerban va trebui să stăruie în credința de la Pucioasa și să nu cârtească vreodată în fața liderilor pucioși, căci altminteri cuvintele de reproș se vor întoarce împotriva lui. Liderii vor deveni cârmuitori spirituali absoluți și vor fi recunoscuți de toți puternicii lumii, în fața cărora ei vor străluci ca soarele: [COLOR=blue]“ Stai sub cortul acestei lucrări de nou Ierusalim, că vei vedea [/COLOR][COLOR=fuchsia]prooroci și magi și crai și regi plecându-se la acest izvor ceresc[/COLOR][COLOR=blue], căci Duhul Sfânt Își are lărgime în grădina acestei lucrări, și se va vedea lumina acestei grădini, iar fiii Mei din ea vor lumina la porți și vor străluci curați. Fii înțelept și nu uita învățătura Mea de aici și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu cârti și nu șopti nici cu gândul cuvinte de dispreț[/COLOR][COLOR=blue] față de Domnul, Care lucrează, față de cuvântul Domnului, căci cuvântul bun mântuiește, iar cuvântul rău osândește pe cel ce-l rostește.” (9/22 februarie 1993)[/COLOR] Sebastian Șerban va trebui să țină trează credința și interesul lui Irineu “[COLOR=blue]cel ce umblă printre fiii necredinței[/COLOR]”, față de “cuvântul” de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Cu mica ta putere și înțelepciune și cu multa ta iubire, ține-te treaz cu lucrarea Mea, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]ține-l treaz pe cel ce umblă printre fiii necredinței[/COLOR][COLOR=blue], care dau să-i ciugule lucrarea Mea de la el și s-o sfâșie. ” (9/22 februarie 1993)[/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” dovedește că nu mai are cunoștință de sentimentele actuale ale lui Irineu. De aceea, el îl stimulează pe Sebastian Șerban ca să-l spioneze pe Irineu și să-l informeze apoi și pe el despre starea de spirit a acestuia și de convingerile lui față de vechile proorocii făcute pe seama sa: [COLOR=blue]“ Dar Eu îl am mare, așa îl am scris la Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mai crede el, oare, că este mare la Mine și că va fi mare de la Mine precum am făgăduit? [/COLOR][COLOR=blue]” (9/22 februarie 1993)[/COLOR] Sebastian Șerban va trebui să-l ajute pe Irineu să iasă din “necredința” lui față de Noul Ierusalim de la Pucioasa. Totodată, el va trebui să rămână strâns lipit de Noul Ierusalim: [COLOR=blue]“ O, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ajută-l în necredință[/COLOR][COLOR=blue], ca să pot să împlinesc cu el cele făgăduite peste el. Gândește-te la Mine și la lucrul Meu de aici, și Eu voi avea în tine gândul lucrării Mele. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu te depărta de Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue], că vine vremea îmbrăcării cu putere și cu slavă văzută, copilul Meu, și vine vremea să fie o singură grădină și o singură lumină.” (9/22 februarie 1993)[/COLOR] Noul Ierusalim se va întinde din România peste tot pământul: [COLOR=blue]“ Pace inimii tale, copil răsărit în grădina lucrării Mele, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]această grădină se[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=fuchsia]va întinde pe tot pământul Domnului[/COLOR][COLOR=blue].” (9/22 februarie 1993)[/COLOR][COLOR=purple][/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXVII-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]20. Pasaje din mesajele “venite din cer” către părintele Ilarion Argatu[/COLOR] Un alt ispitit la “sfințenia de la Pucioasa” a fost părintele Ilarion Argatu. Spre disperarea liderilor pucioși, nici acesta n-a răspuns acestei chemări, preferând să-și păstreze neștirbită făgăduința de loialitate față de biserica strămoșească. Chemarea nu a fost mai puțin tentantă decât pentru ceilalți, ieromonahului de la Cernica făgăduindu-i-se “pecetea apostoliei” pentru “lucrul cel nou”. Părintele Argatu, un cunoscut exorcist ortodox, este lăudat ca o “sculă” de mare preț, pentru râvna sa în citirea moliftelor Sfântului Vasile cel Mare, arme cerești în războiul nevăzut care alungă puterile întunecate ale diavolului: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către părintele Ilarion Argatu de la Mănăstirea Cernica[/COLOR] [COLOR=blue]Chemare la[/COLOR][COLOR=fuchsia] mărturisire apostolească[/COLOR][COLOR=blue] pentru lucrul cel nou al împărăției care vine.[/COLOR] [COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]lavă de la cer și până la pământ! […][/COLOR] [COLOR=blue]Pace celui iubit, celui tare prin puterea Mea, căci puterea Mea care este în el, doboară la timp și la netimp capul șarpelui cel negru, care trage cu coada lui până și pe cei aleși ai Mei, dar iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am scule pe pământ[/COLOR][COLOR=blue] care [/COLOR][COLOR=fuchsia]au arme cerești[/COLOR][COLOR=blue] și care știu de la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]cum trebuie să lupte în război[/COLOR][COLOR=blue]” ( 14/27 februarie 1992)[/COLOR] Părintele Ilarion este numit apoi, fără voia lui, apostol al “lucrării” de la Pucioasa, și este abordat cu o formulă de șantaj deja binecunoscută: “[COLOR=fuchsia]iubire pentru iubire[/COLOR]”( eu ți-am dat, acum e rândul tău să-mi dai). Apoi este numit și “prooroc”, cu condiția să se supună “proorocilor” de la Pucioasa: [COLOR=blue]“ Pace ție, slujitorul Meu iubit, [/COLOR][COLOR=green]apostolul [/COLOR][COLOR=blue]Meu, martorul Meu, căci am venit demult la tine cu solii acestei lucrări de cuvânt ceresc, iar Duhul Meu Cel Sfânt ți-a adus spre știre să ieși și să întâmpini pe solii Mei, căci era cu trupul pe pământ Verginica și am trimis-o spre tine mai înainte de sosirea ei întru cele cerești. Pace ție, căci cu pacea Mea ai ieșit și tu atunci întru întâmpinarea Mea, și iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]iubire pentru iubire[/COLOR][COLOR=blue] lucrăm unul altuia, precum este scris cuvântul care spune: «Eu în voi, și voi în Mine» . Am trimis spre tine soli ai acestei lucrări de cuvânt ceresc, și tu ai avut Duhul Meu Cel Sfânt și ai cunoscut că sunt trimișii Mei, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]duhurile proorocilor se supun duhurilor proorocilor[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR] [COLOR=blue]O, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=green]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] Meu iubit […][/COLOR] [COLOR=blue]Pace ție, apostol al României Mele! […]” ( 14/27 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=green]Șfântul Apostol Ilarionargatu Delacernica [/COLOR]este invitat apoi să fie Sculă dumnezeiască, prin unirea turmei sale cu cea de la Noul Ierusalim – Pucioasa, dar într-un mod original: nu turma să-și urmeze păstorul, ci păstorul Ilarion să ia urma turmei de la Pucioasa și să se țină după ea, integrându-se în planul Noului Ierusalim de cucerire a lumii creștine: [COLOR=blue]“ Iară […] oastea cerească […] să se ridice și să stea bine și cu bucurie pentru întâmpinarea ta, păstoraș al turmei Mele cea de pe pământ […] Acesta este anul plăcut Domnului, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculele dumnezeiești[/COLOR][COLOR=blue], cele de pe pământ, se adună și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se unesc[/COLOR][COLOR=blue] și vor lucra cu cele din cer, cu cei din cer, cu proorocii, cu apostolii și cu toți sfinții și îngerii care se adună să serbeze [/COLOR][COLOR=fuchsia]așezarea[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ierusalimului nou[/COLOR][COLOR=blue] pe pământul acestui neam ales, căci România este aleasa Mea din vremea plinirii gloriei Mele. […] Pace și unire cerească să se scrie în ziua aceasta, […] [/COLOR] [COLOR=blue]Iubitul Meu, al turmei Mele celei credincioase, iată, uită-te pe unde-Mi pasc Eu mielușeii. Hai, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ține urma oilor Mele[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]aici coboară glasul Meu și cuvântul Meu și planul Meu[/COLOR][COLOR=blue] cel spre plinirea vremilor Mele […] “( 14/27 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=blue] “[/COLOR]Dumnezeul de la Noul Ierusalim” îl provoacă pe [COLOR=green]Șfântul Apostol Ilarionargatu [/COLOR]să se ridice cu împotrivire și cu putere întreită, opunând rezistență față de ierarhii săi. Totodată, i se plânge lui că arhiereii Bisericii majoritare sunt conservatori și intoleranți la schimbările care vin dinspre Dâmbovița, cu iz de pucioasă: [COLOR=blue]“ Ridică-te și mai cu putere și te încinge cu brâu nou, cu putere întreită, căci a venit vremea biruinței celei mari. Iată, arhiereii și mai-marii care stăpânesc peste biserica Mea nu vor să-Mi audă glasul, nu voiesc să-Mi deschidă și să lucreze împreună cu Mine, nu vor, ca și cei de pe vremea trupului Meu,[…] “( 14/27 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] Spre sfârșitul epistolei, [COLOR=green]apostolului[/COLOR] Ilarion de la Cernica i se aduc urări de pace și bucurie din partea Ierusalimului celui Nou: [COLOR=blue]“ Pace ție! Din cele cerești, pace ție! Prin ușile deschise, pace ție, [/COLOR][COLOR=green]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] Meu și lucrătorul Meu din cetatea Cernica! Pace, și bucuria Ierusalimului cel nou să iasă din cele lucrate de cer!”( 14/27 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXVIII-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]21. Pasaje din mesajele “venite din cer” către preotul Ștefan și preotul Gheorghe din Prahova[/COLOR] Nici preoții de rând nu sunt ocoliți de conspirația care urmărește restaurarea monarhiei și răsturnarea patriarhului Teoctist. Anonimii preoți “Ștefan și Gheorghe din Prahova” sunt o autentică speranță pentru pucioși ca să fie angajați în [COLOR=fuchsia]mărturisirea cuvântului[/COLOR] de la amvon. Ca recompensă, ei sunt automat cotați “[COLOR=green]mărturisitori[/COLOR]” și “[COLOR=green]apostoli[/COLOR]”: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către preotul Ștefan și preotul Gheorghe din Prahova[/COLOR] [COLOR=blue]Chemarea la[/COLOR][COLOR=fuchsia] mărturisirea cuvântului [/COLOR][COLOR=blue] pentru înfrângerea cerbiciei[/COLOR] [COLOR=blue]cea tare a stăpânirii bisericii lumii .[/COLOR] [COLOR=blue]D[/COLOR][COLOR=blue]omnul Iisus Hristos binecuvintează din dreapta Tatălui acest sfat ceresc. […] A venit vremea să Mă scol la judecată ca să fac dreptate și adevăr pentru via Mea, iar voi, iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=green]apostolii[/COLOR][COLOR=blue] Mei, voi sunteți [/COLOR][COLOR=green]martorii[/COLOR][COLOR=blue] Mei. Ce să fac Eu cu via Mea? Am dat cuvânt, am spus să stau în sfat cu voi; cu voi, cei ce iubiți via Mea. […][/COLOR] [COLOR=blue]Iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=green]apostolii[/COLOR][COLOR=blue] Mei, [/COLOR][COLOR=green]martorii[/COLOR][COLOR=blue] Mei, vă spun și Eu vouă durerea Mea […] ”(6/19 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR]Cei doi preoți sunt chemați să-l sprijine pe arhiereul Irineu Pop, singurul ierarh din B.O.R. care și-a arătat o simpatie și o bunăvoință manifestă față de pucioși: [COLOR=blue]“ Am și astăzi pe unul din casa Tatălui Meu, arhiereu care a crezut pe Dumnezeu Cuvântul, care cuvintează și apoi împlinește cuvântul; acesta a făcut după cuvântul Meu, căci acum și Eu ca și atunci n-am venit să stric legea, ci am venit să Mă supun legii, și apoi am venit s-o împlinesc, după cum este cuvântul legii. […] [/COLOR] [COLOR=blue]Ridicați-vă și puneți umărul lângă Mine[…] Așezați-vă lângă trimisul Meu. El este singur între cei ce se zic pe sine arhierei, dar mint aceștia, căci trupul lor e plin de bube, și în inima lor este cuvânt de hulă și de nedreptate și de asuprire. ” (6/19 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] “Dumnezeul de la Pucioasa” se plânge că nu mai are oameni de încredere și de ajutor prin care să trimită misive secrete de la “pruncii de la Pucioasa” către arhiereul Irineu, și care să nu fie interceptate. De aceea, el apelează la cei doi preoți pe care-i numește [COLOR=green]apostoli[/COLOR]. Urmează ca [COLOR=green]Șfinții Apostoli Ștefan Delaprahova[/COLOR] și [COLOR=green]Gheorghe Delaprahova[/COLOR] ca să fie emisarii pucioșilor: [COLOR=blue]“ O, de s-ar găsi cineva să meargă pentru Mine și pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]acești prunci[/COLOR][COLOR=blue] pe care Mi i-a dat Mie Tatăl! De s-ar găsi cineva care să biruiască întru adevărul Meu! O, nu pot da această carte pe mâna celui ce se îndoiește întru Mine. Am găsit un ucenic, dar acela nu are rădăcină întru această lucrare, și vai, e mare taina aceasta, mare și nepricepută, în afară de cei ce au Duhul lui Dumnezeu spre pricepere.[/COLOR] [COLOR=blue]A venit ziua [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vă cer ajutorul[/COLOR][COLOR=blue], iubiții Mei. A venit ziua să vă cer [/COLOR][COLOR=fuchsia]să mergeți pentru Mine[/COLOR][COLOR=blue]. […]” (6/19 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] Unul dintre cei doi preoți este în mod special chemat să sară în ajutorul “Celui de la Pucioasa” și să prezinte în fața bisericii oficiale “[COLOR=fuchsia]lucrătura Duhului Sfânt[/COLOR]”. Ca recompensă, atunci când Irineu va fi instalat patriarh, cel trimis va fi răsplătit printr-un loc de sfetnic la dreapta celui care va ajunge la cârma bisericii: [COLOR=blue]“ Iubitul Meu, apostolul Meu, […] Fă-ți intrare chibzuită ca să poți [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune în fața bisericii ceea ce am lucrat Eu pe pământ în vremea aceasta[/COLOR][COLOR=blue] prin această [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrătură de Duh Sfânt[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR] [COLOR=blue]Iată, pun duhul înțelepciunii peste tine, pun duhul sfatului. Pun peste tine cele șapte duhuri dumnezeiești, și mergi pentru Domnul tău, mergi și desțelenește cerbicea cea tare a celor ce stăpânesc biserica. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ajută-Mă! [/COLOR]Nimeni nu-ți va putea face nici un rău, iar Eu[COLOR=fuchsia] te voi așeza apoi să stai de-a dreapta Mea când voi rosti dreptate peste biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], căci voiesc să-l ridic pe cel ce este de la Mine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-i dau cârma bisericii Mele[/COLOR][COLOR=blue], și voiesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]să am în preajma lui fii cerești și destoinici[/COLOR][COLOR=blue], care să-i ajute lui să cârmuiască prin legea sfințeniei pe cea binecuvântată. ” (6/19 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR]Nici regele Mihai nu este uitat în această complexă ecuație a puterii. El trebuie adus urgent din exil (denumit aici, conspirativ, “Egipt”) și reinstalat la putere pe tron, în baza unui plan secret de restaurare a monarhiei în România: [COLOR=blue]“ Și iarăși voiesc să lucrăm, și cu grabă să lucrăm, căci prin puterea aceasta care este lucrată peste voi de la Mine va fi să aduc la locul lui pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel uns peste România[/COLOR][COLOR=blue]. M-am ridicat să curm vremea înstrăinării lui, și iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]îl voi aduce din Egipt[/COLOR][COLOR=blue], căci cei ce l-au vândut și au voit viața lui, aceia în curând nu vor mai fi, și va fi Domnul și cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]planul Său peste România[/COLOR][COLOR=blue]” (6/19 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] Se dezvăluie că pucioșii au avut o tentativă de oficializare a bisericii lor, NIP, care ar fi eșuat: [COLOR=blue]“ Am ridicat prin cuvânt această iesle, această bisericuță curată, lucrată de fii curați, și am zis că voi așeza un semn la cârma ei, și am împlinit dacă am zis, căci Eu sunt puternic și credincios întru făgăduințele Mele. Am zis [/COLOR][COLOR=fuchsia]să meargă servii Mei și să înscrie această piatră pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], dar toți Mă țin la ușă, și copiii Mei sunt plăpânzi, sunt mici, sunt firavi, sunt vorbiți de rău și loviți de peste tot , și Eu am zis [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fie înscrisă în cartea acestei vremi piatra aceasta de început a Ierusalimului cel nou[/COLOR][COLOR=blue], care vine de la Dumnezeu. “(6/19 februarie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] Cei doi emisari de la Prahova sunt desemnați ca purtători de cuvânt pentru lideri pucioși, și sunt zoriți, căci este periclitată însăși sărbătorirea unei mult-trâmbițate victorii : [COLOR=blue]“ Hai, iubitul Meu, ridică-te și vorbește pentru Mine, iar Eu voi fi cu tine la tot pasul. Hai, tată, vremea e târzie, și Eu vestisem o zi de serbare pentru această iesle.” (6/19 februarie 1992)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXIX-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]22. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Doina Lazăr din București[/COLOR] [COLOR=purple] [/COLOR] Pe vremea când familiei creștine Lazăr (Gigi, Doina, Ana și Maria) îi mergea totul din plin, iar Gigi Lazăr (capul familiei) era un prosper patron de firmă privată, curtoazia celor de la Pucioasa față de acești creștini nu cunoștea limite. Până și un cuvânt din cer a fost inventat numai și numai pentru ei, ca să le laude generozitatea “[COLOR=fuchsia]lucrăturii[/COLOR]” cu care au cumpărat, pe bani grei, mai multe icoane [COLOR=fuchsia]lucrate[/COLOR] în atelierele secrete de la Pucioasa: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către creștina Doinița din București[/COLOR] [COLOR=blue]Învățătură de înțelepciune cerească [/COLOR] [COLOR=blue]D[/COLOR][COLOR=blue]omnul Iisus Hristos, cu brațele desfăcute spre îmbrățișare, îi cuprinde pe copiii Săi.[/COLOR] [COLOR=blue]Pace vouă! Prin ușile deschise pace vouă, copiii Mei cei dragi, cei iubitori, cei cu inimă cerească! Iată, sunt însoțit de Verginica, și am adus pe sfinții arhangheli Mihail și Gavriil ca să-și ia în primire veghea cea cerească și lucrarea cea ocrotitoare peste această [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrătură[/COLOR][COLOR=blue] de la voi și peste care Domnul toarnă mereu har și binecuvântare bună.” (24 martie/6 aprilie 1992)[/COLOR] Drept recompensă, Dumnezeul de la Pucioasa îi promite întregii familii Lazăr numai lipsă de griji, pază de primejdii, belșug și prosperitate: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nici o furtună[/COLOR][COLOR=blue] să nu aibă a se îndrepta peste voi, cei însemnați în ziua aceasta. […]Eu sunt cu voi. Cine ar putea să vă vatăme? Aveți armură cerească în jurul vostru […] Eu cobor ploaie timpurie peste truda voastră și va fi rod binecuvântat și voi ține departe furtuni și grindini și întunecimi, căci cei ce sunt cu Mine, aceia sunt copiii luminii, copiii soarelui cel binefăcător.[…] (24 martie/6 aprilie 1992)[/COLOR] Dar poate cea mai promițătoare promisiune era aceea că nu vor fi părăsiți la greu: [COLOR=blue]“ Eu nu vă las cu nici un chip. […]” (24 martie/6 aprilie 1992)[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] Din păcate, n-a fost să fie așa. Promisiunile s-au dovedit a fi mincinoase. [COLOR=fuchsia]Prima furtună[/COLOR] care s-a abătut destul de repede asupra familiei Lazăr a fost falimentul firmei pe care o deținea Gigi. Bunuri imobile, camioane, aparatură, totul, Gigi a fost nevoit să le vândă pe te-miri-ce. Imediat, atitudinea pucioșilor față de cei care sărăciseră peste noapte s-a transformat într-o indiferență manifestă. Între Gigi și Doinița au apărut disensiuni: Doinița le lua apărarea pucioșilor, în timp ce Gigi se simțea frustrat și înșelat. Treptat, între cei doi a apărut o separare în fapt, chiar dacă ea nu s-a materializat și cu divorț. Aceasta a fost [COLOR=fuchsia]a doua furtună[/COLOR] din familia lor. [COLOR=fuchsia]A treia furtună[/COLOR] a fost legată de fiica lor, Ana. Dornică să intre în comunitatea fetelor pucioase de la Târgoviște, Ana a făcut mai multe încercări, dar s-a izbit de fiecare dată de comportament duplicitar, de minciună și lipsă de armonie și de dragoste. Ana era prea deșteaptă pentru nivelul mediocru pe care-l agreau liderii pucioși pentru “fetele lor”, și totodată prea justițiară: “Ce-i în gușe, și-n căpușe”. De câteva ori Doina și cu Ana au fost nevoite să se întoarcă înapoi la București, simțindu-se indezirabile, și tot de atâtea ori au fost rechemate, deoarece erau prinzașe și harnice, iar Ana era deosebit de talentată la brodat și la croitorie. Până la urmă, între ele și pucioși s-a stabilit un fel de compromis, care mimează o stare de îngăduință reciprocă, drapată cu o mimată condescendență à la longue. Nici proorocia privind statornicia în “credință” a lui Gigi n-a avut șanse mai mari să se împlinească, deși era și ea destul de tranșantă: [COLOR=blue]“Credința ta și iubirea ta, acestea sunt mântuirea casei tale, căci iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]tovarășul tău stă lângă tine prin credința lui. El este încredințat[/COLOR][COLOR=blue] că Eu sunt alături cu pașii voștri. Fie-vă, tată, totul după credința voastră, și binecuvântată să fie în poporul Meu puterea credinței voastre, și pildă de urmat să fie râvna voastră pentru fiii acestui popor. Nu vă temeți. Eu sunt cu voi.” (24 martie/6 aprilie 1992)[/COLOR] “Tovarășul” Gigi Lazăr n-a mai stat mult lângă Doinița prin credința lui, ci prin faptul că n-avea în altă parte unde să se ducă. Dar de pucioși s-a separat pentru totdeauna. Promisiunea “[COLOR=blue]Eu sunt cu voi[/COLOR]” a rămas o simplă vorbă goală. |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XL-a)
[/COLOR] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|