![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca tu il ai deja pe Dumnezeu si crezi in el, poate mai mult decat noi care ne straduim sa iti explicam! :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai vrea tu ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu as vrea.
Nu vreau sa incepem o noua discutie, dar intotdeauna mi-am pus intrebarea de ce prefera unii sa creada ca se trag din maimuta, decat ca sunt de la Dumnezeu?
"Imparate Ceresc Mangaietorule Duhul Adevarului care pretutindenea esti si pe toate le-mplinesti,Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi." Last edited by metanoia2; 02.10.2009 at 10:43:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e o chestiune de preferinta, aici, e o chestiune de evidenta. |
|
||||
|
||||
![]()
Uite ce "evidenta" interesanta! Te rog uita-te la primele doua fotografii din albumul meu, eu am primit-o ca slide-show dar am scanat-o pentru a o atasa albumului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ceea ce doresti tu sa imi arati nu e o evidenta. |
|
||||
|
||||
![]()
Sau de preferințe . . .
|
|||
|
|||
![]()
Nu spun ca preferinta nu are un cuvint de spus, pina la urma ateismul e mai radical ca agnosticismul, si presupune si acesta o doza de credinta
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci ești mult mai radical ca scrabble ? Doză de credință , în ce anume ?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|