![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarile erau, evident, retorice. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intrebi cumva daca pentru mine e sanatos sa ma masturbez sau sa merg la curve? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poftim trateaza exceptia. Poti? |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Tot sistemul de legi dintr-un stat se chinuie de mii de ani sa trateze exceptiile. Acestui sistem, fratia ta ii spui bici. Se vede ca se poate sa tratezi cinstit abaterile in masura in care Legislativul are repere morale imuabile. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te mai intreb pentru ca, daca ai fi vrut, ai fi raspuns pana acum. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." Last edited by laurschepsis; 29.09.2009 at 14:56:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce repere morale imuabile? De unde ai scos-o asta? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu ma mai intreba, ca incep sa cred ca esti vreun obsedat
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa incheiem discutia aici pentru ca nu esti atent la ce discutam. Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by flegmatic; 29.09.2009 at 15:17:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Consider masturbarea o parte fireasca din sexul in cuplu, o consider fireasca si ca o pregatire pentru sexul in cuplu. Masturbarea are beneficii pentru sanatatea fizica si psihica, personala sau de cuplu. Desigur, intr-o anumita masura, la fel ca bautura. Consider de asemenea ca abstinenta duce la aberatii si neintelegeri in cuplu, dupa cum se vede din rata mare a divorturilor si a multor ciudati in sutana, fiind unul dintre motivele pentru care exista prostitutia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 17:21:42 |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Alcoolul si tutunul, droguri usoare | topcat | Generalitati | 166 | 21.01.2010 10:50:01 |
|