![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani la toate doamnele care poarta numele Maria, Maica Domnului sa v-a acopere cu Acoperamantul ei cel Sfant.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
LA MULTI ANI, celor ce poarta acest nume minunat: MARIA!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani Mara 2008, Maicuta Domnului sa iti ajute si sa-ti povatuiasca pasii spre Adevar si Viata!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Acest tip de iasomie,se mai numeste popular si mana Maicii Domnului :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Wow nu am stiut, am si eu planta asta creste pe gard si miroase f tare mai ales seara.
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani tuturor celor care poarta numele Maicii Domnului si se sarbatoresc astazi! Maica Domnului cu noi toti!
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani tuturor Mariilor si Marinilor, scuzati intarzierea!
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc din tot sufletul meu tuturor indiferent pe ce cale m-ati felicitat si mi-ati transmis un gand bun si o rugaciune ati facut si pentru mine si va rog din suflet pe toti sa ma ierta-ti pentru toate cate v-am gresit caci nu am facut-o din inima ci doar din cauza problemelor prin care trec si regret nespus.
Va multumesc pentru intelegerea voastra si pentru ca nu lasa-ti pe nimeni singur in suferinta si necazurile lui. Pe toti va pomenesc in rugaciune si multumesc lui Bunu Dumnezeu ca m-ati primit sa fac parte din aceasta mare familie crestina a acestui forum. Multa ,multa sanatate va doresc . Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Se numeste caprifoi, sau, popular, mana Maicii Domnului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu am stiut multumesc de informatie,miroase f frumos mai ales seara.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|