Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2010, 10:38:28
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RobertN Vezi mesajul
Deci este chiar tare...daca BOR vrea sa.si faca o organizatie religioasa nu este secta pentru ca este recunoscuta de BOR..dar daca nu e recunoscut de BOR e secta...deci Oastea Domnului nu este secta iar Biserica Penticostala e....:))halal credinta...
Domnule, nu vă mai tot căzniți la nesfârșit ca să cereți să vă recunoască unul sau altul sau să vă recunoașteți între voi, că iată că până și lingvistele lui pește prăjit pe jar de ursul păcălit de vulpe, de și-a pierdut codoiul, CO2, care apoi împreună l-au păcălit și pe corb ca să-i fure cașcavalul, vor să fie și ele printre cei ce cu „competență” recunosc numai ei pe unii sau pe alții dacă sunt sau nu sunt recunoscuți... Că să vedeți voi ce recunoaștere o să vă dea Domnul: ”tot așa cum i-ați recunoscut voi pe maimicii Mei tot așa o să vă recunosc și Eu înaintea sfinților îngeri și înaintea Tatălui Meu din Ceruri” ... așa că nu mai plângeți în fața unei nuci... căci vă râd până și găinile.

Last edited by vsovivi; 12.07.2010 at 10:44:14.
Vechi 12.07.2010, 11:36:57
Banned

Implicit

mariamargareta spune despre mine așa:

Citat:
„Tehnica lui Vsovi(vi)
de a vorbi cu subînțeles și cel mai adesea cu două-nouă înțelesuri
face parte din fariseismul pucioșesc, care pretinde că este și cinstitor al BOR, dar și groparul ei.”
Răspuns:
Că este groparul ei eu nu am văzut că pretinde cineva, ci sunt unii care or să se îngroape singuri de vii, cândva, zicând munților: „cădeți peste noi...”, sau celor din morminte, „ieșiți ca să intrăm noi”. De ce oare or să ude ei canapeaua?

Citat:
”Iată un exemplu din cele mai recente perle Vsoviceșți:

Clarificări pentru mariamargareta indiscreta.

Citat:
Vsovi zicea:
”1. Eu nu sunt PUCIOS ci un biet și umil împucios, mare păcătos mirean păcătos ..., mare sculă de basculă...”

Replica mea:
Ca să fii Pucios nu-ți trebuie Certificat de Pucios în buzunar, așa cum eu am, de pildă, un Certificat de Botez pe care îl țin la dosar. Nu cu certificate ne dovedim opțiunile și adeziunile, ci prin ceea ce declarăm, facem sau gândim. Or gândirea ta e 99% pucioasă. Mai ai o etapă ca să ajungi la 100%: să te întâlnești cu Pucioșii și să accepți ungerea lor ca „domnișoară de onoare” la Nunta Pucioșească. Asta și dorești și speri, atunci când recunoști că ai conspirat pe față pe internet, citez: „în speranța că se vor milostivii sfinții și mă vor primi... și pe mine la Nuntă” Fii fără grijă, că abia așteaptă să te înfățișezi lor, să le faci o vizită și ei îndată să te înroleze.

Răspuns de la vsovivi pentru MM: Eu mă refeream mai mult la sființii din Ceruri: Ioan Grigorie și Vasile și la Petru și Pavel, și la Ermolaie și Haralambie, și la Pimen și la Ecaterina... dar firește că și la cei de pe pământ... la rămășița Domnului, din sfânta Cetate a Noului Ierusalim sau cine știe de pe unde mai sunt oițe resfirate și binecuvântate care nu mai fac păcate.

În ce constă fariseismul lui Vsovi?

Mai întâi neagă acuzația ce i se aduce: neagă că este un propagandist pucios, neagă că s-a referit la modul favorabil la pucioși în postările anterioare, ca la niște sfinți ai ultimelor zile, căci pucioșii se cred a fi singurii sfinți rămași pe pământ și chiar așa își intitulează Biserica lor: "Rămășița Sfântă", "Cetatea Sfântă Noul Ierusalim".
Răspuns: Păi voi credeți oricum ce vreți voi dar de întâlnit eu chiar nu am întâlnit și n-am stat de vorbă cu nicunul dintre Pucioșii ce au primit pe Cuvântul lui Dumnezeu, ori cu martori care i-au cunoscut ci uite stau de vorbă într-un dialog al surzilor cu lingvistele inqqqiziției sinodului ăla gLumesc a lui sceviola, sau cum îl chema pe tortquenada ăla înfiorător...

Și dacă nu cunoști pe cineva cum atunci să vorbești favorabil despre cine nici nu cunoști și ce propagandă să-i faci și pentru ce? Păi eu făceam aici propaganda liberei mele exprimări de a-mi mărturisi CREDINȚA mea, nu eu, deci nu fac pe avocățelașul nimănui, ci eu m-am înrolat în Domnul doar că nu mi-am luat pușca și cascheta ca să nu se supere MM indiscreta, ci mi-am luat drobul de sare pe spate ca să nu-l mai pună lingvistele pe dulap, deasupra leagănului, sacul ăla mare și plin de păcate, l-am luat în spate, și cine voiește îl servesc...

Citat:
Adică, noi ar trebui să-l credem că n-are nici o tangență cu pucioșii, adică nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Apoi, strecoară imediat o mărturisire în care își contrazice spusele: cică nu numai la sfinții din ceruri se referea dumnealui, (și îl cităm acum): "...dar firește că și la cei de pe pământ... la rămășița Domnului, din sfânta Cetate a Noului Ierusalim... "
Păi asta spuneam și noi: atunci de ce mai sare în sus ca să se disculpe, inculpându-se și mai adânc în noroiul cu care aruncă în BOR și în Sinodul ei?
Voi spuneați altceva, că voi nu pricepeți ce se scrie ci cu minteres viclean pricepeți conform cu planul ăla secret pus la cale noaptea pe eclipsă și îl puneți la cale, și acum scoateți că mă contrazic ori că mă disculp, ori că mă inculp în noroiul acuzării... Păi nu vezi dumneata că voi sunteți ficele lui Ares, un szmeu al războiului și sorele bune ale Discordiei, o fiică a lui Szmeus? Nu vedeți? Căci voi vedeți absurd și viceversa, la modul luptei sectare, ori e BOR bun și alții e secta rea ori viceversa... Păi eu ziceam că e Bun Domnul indiferent unde s-ar afla! Dar voi nu și nu că cică e pe vârf de munte sau în pustie sau în cămări... Și v-am zis unde Îl găsiți sigur, În Cer, dacă ridicați rugăciuni curate, căci dacă rugăciunile se amestecă cu patimile (jefuirea văduvei și orfanului și străinului sărac și prigonit) atunci jertfele voastre sunt grețoase și nu le înghit decât duhurile rele care se bucură de astfel de prinoase „vrednice” că iată că v-a rodit țarina și hambarele-s pline, deci ce te faci bogătașule avocățelaș?
Citat:
Acum pretinde că n-am înțeles noi bine, adică ciumăfaia ecumenică” nu era nici un sinod pro-comunist, nici unul sovieto-masonico-capitalistico-eclectic , ci pur și simplu... era sinodul proștilor, al acelora care (cităm din nou): " se știu ei, adică despre cine era vorba, care era acel sinod nărod..."
Nu pretind ci se vede de la distanță gândurile voastre cele de la distanță, cum că nu pricepeți niciodată decît numai și numai așa cum vreți voi, adică viceversa ca ispisisikaa, vicentoarsa ca nenia, viceglobul pământesc așa ca tanti grijania, sau unima donima trei surcele, matematici farmacele, țur țur papagal, hai la sfatul popular, că l-am prins cu rața-n gură și cu ou-n buzunar... în buzunarul de la halat, și cât costă halatul... halatul... halatul cât costă halatul. Păi cadoul, DARUL, nu e plocon, nu e mită, ci mita se dă la judecător ca să treci vama mai ușor... dar ce ai să te faci când o să vezi că JUDECĂTORUL nu primește nici sărutare sexuală și nici mită? Că nu este la fel cu cei doi moși judecători ce formau sinodul pe vremea istoriei lui Susana... Deci dragele mele nu vă mai ascundeți sub arțar sau sub mesteacăn ori după cireș că tânărul Daniel nu dă greși. Și întotdeauna apare câte un tânăr frumos gata să sară și în foc pentru dreptate, ca să nu se verse sânge nevinovat în Israel.

Citat:
Îl deranjează amarnic pe Vsovi faptul că este scos de sub tejghea și dat pe față și apoi pus la albit, de aceea spumegă de impotență și împroașcă împrejur cu acuzații și cu temeri absurde, cu nuanțe maglavitene de genul "... principalul e să nu o întortochezi, vorba mare a Moșului Dumnezeu, nu eu, după minteresul celui viclean și rău."
Păi firește că mă deranjează, că sub tejghea resuscitam două lingviste cuprinse de coolapsus... și încercam să le fac respirație gură la gură, și ele au crezut că le țucam așa cum Iscarioteanul l-a țucat pe Iisus, vânzând Darul pe 30 de arginți... deci nu stăteam sub tejghea ca să-mi număr banii, ci acolo erați căzute voi, avocățelașele, adică voi, și s-au umplut de mocirlă sărmanele l-a guriță și la călcâie și eu mi-am făcut de lucru ca să nu le las să se înnece cu propria lor... pledoarie. Ci iată că le-am răspuns frumos, după minteaneeresul Moșului Dumnezeu, nu eu, care se suia într-un Nor patrat după ce grăia la Ciobănaș nu pentru caș.

Citat:
Pentru că la Vsovi(vi) "minteresul poartă fesul!" iar absurdul se mănâncă pe pâine în loc de sandwich.
Firește că te-ai îndrăgostit de argument, de argumentul tău, al duhului rău, și zici mereu viceversa, că oricum credulitatea dobitocească din om este groasă ca ceafa de porc și de neînțeles și închipuirea mărșavă o ajută, așa că crezi și dumneata, te crezi că vei învinge... în fraieri da, or să te creadă, dar la Domnul... El se ia după Credință și după fapte... știe citi în inima ta, exact ca într-o carte deschisă... dar nu vrea și te lasă așa... căci „nu jertfe voiesc ci Milă” că doar ”pentru aceea l-a ales pe Israel, sluga Sa, ca să-I pomenească Mila... înainte feței tuturor poboarelor”... și să cânte așa... sau așa de la cafia și să n-aibă răbdare... cu cei mici, căci firește, voi chiar nu știți alfabetul și îl iubiți ca nebunele numai și numai pe cookie monster, dar ați uitat ca atunci când vă mâniați REPEDE să numărați, nu până la 10 ci până la nouă, ca să nu vă prindă eretele lui nenia prin buzunarele de la halat, cu ouă, păi de ouă era vorba și de purcelași de slănină pe care încercați s-o înjectați în găină.

Last edited by vsovivi; 12.07.2010 at 14:43:41.
Vechi 12.07.2010, 14:44:21
Banned

Implicit continuare

Deci problema nu este că credeți ce vreți căci oricum voi credeți ceea ce vreți ci că vreți să-i faceți și pe alții ca mine de exemplu ca să creadă ce vreți voi să creadă și să creadă ce vreți voi să citiți din ce a scris el, că cică voi știți mai bine ce am scris și ce am vrut să spun defapt căci iată doar voi n-ați mîncat usturoi sau mustruroi, sau mușuroi, sau cimpoi, sau cloroform sau gaz de sondă și gurițele nu vă miroase... și atunci dacă n-ați mîncat de ce sunteți așa de sătule și pline ochi de îngânfuitare? Că, voi, ziceți că de aia ați fugit de la sinodul Ceresc la sinodul BOR ca să vă închinați lui? Și care din ele ziceați că se închină mai abitir Domnului? Și pe unde Îl găsim noi sigur pe Dumnezeu? În cămări, pe munte sau în pustiu?

Păi zice Domnul, că El se arată ca într-o găleată cu apă scoasă din fântână, te vezi în ea, și vezi și Cerul, dar dacă începi să-L cauți în ea, o deșerți pe jos, și tot nu dai de El... Și dacă nu dai de El, voi ce ziceți, că nu s-a arătat în găleată? Și nici în Nor? Și nici în Foc? Firește că doar voi știți exact unde este: numai și numai în sinodul ăla nărod.

Last edited by vsovivi; 12.07.2010 at 14:48:57.
Vechi 13.07.2010, 10:16:12
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit 234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor

234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor (I)

Motto: O, ajută-Mă să am nădejde în tine, poporul Meu! [...] Ajută-Mă pe Mine, nu pe tine, tată, că numai așa Mă poți ajuta! Ajută-Mă să fiu pe pământ cu tine, poporul Meu, și mereu, mereu să fiu, [...] căci Eu sunt cu tine cuvânt pe pământ, însoțit de taina cerului sfânt și cuvintez și-ți spun: ajută-Mă, fiule, ajută-Mă, poporul Meu, căci Eu, Domnul, pentru slava Mea și pentru biruința ei cea mare te-am zidit și te-am iubit. (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

După o neexplicată pauză de o lună, liderii pucioși vin cu un „Cuvânt” proaspăt, adaptat vremurilor pe care le trăim. Subiectul la ordinea zilei pare a fi necontenita revărsare din cer a ploilor și a apelor pluviale pe pământ, care au adus suferință, disperare, pierderi materiale și omenești, în majoritatea județelor țării. Și pentru toate acestea, liderii pucioși propun o insolită explicație: Dumnezeu îi pedepsește pe români că n-au vrut să asculte de „Cuvântul de la Pucioasa”. Alte cauze se pare că nu există. Faptul că dictatorii comuniști au distrus bălțile Dunării (Suhaia, Nedeia, Potelu, Greaca, și mai ales imensele bălți ale Ialomiței și ale Brăilei, cu motivația stupidă că „le-au redat agriculturii” – deși ele fuseseră folosite din veac numai și numai pentru pescuit), în care Dunărea se revărsa în voie atunci când îi venea sorocul ei să nască inundații, nu mai are nici o importanță. Faptul că românii au irosit banii publici pe autoturismele de lux ale „demnitarilor” lor și pe alte blestemății, distracții, sau „vizite de lucru” făcute de oficiali la capătul pământului, în loc să facă cu ei diguri, pasaje denivelate și autostrăzi, iarăși nu mai are nici o importanță. Faptul că au fost distruse sistemele de irigații, care puteau fi folosite la o adică și ca supapă pentru surplusul de apă, iarăși nu mai are nici o importanță. Faptul că în ultimii 20 de ani s-au construit haotic case, vile și hambare în vârful munților, prin păduri și prin văi, inclusiv în zone cunoscute ca fiind inundabile, iar nu mai are nici o importanță. Are importanță doar atât: faptul că românii se încăpățânează să ignore secta de la Pucioasa, „Dumnezeul” ei și învățăturile ei, rămânând pe mai departe atașați de biserica strămoșească.
Și pentru că lucrurile sunt aparent fără ieșire, liderii pucioși strigă după ajutor pentru „Dumnezeul” lor. Supușii lor sunt ultima speranță, ultimul ajutor, dar să nu se mai ajute pe sine, ci „să-I sară în ajutor lui Dumnezeu”, pentru ca lucrurile să aibă șanse să se îndrepte și apoi să meargă ceva mai bine. Numai de nu s-ar răzvrăti și puținii care au mai rămas, după modelul celor dinaintea lor, care au preferat să fugă unde văd cu ochii de „raiul” pucios!
Dar „Dumnezeul” Pucioasei nu poate fi primit oricum, ci numai și numai prin intermediul celor „trimiși” ( liderii pucioși), singura verigă de legătură între om și acest „Dumnezeu” original, care Se anunță pe Sine a fi un Hristos fără trup, dar vorbitor cu duhul:

Mă fac cu dor cuvânt între cer și pământ, că a tăcut o vreme cuvântul Meu, și plânge văzduhul după glasul Meu, și s-a învățat toată facerea să se hrănească din cuvântul Meu cel din zilele acestea, și toate Mă au de stăpân al lor și Îmi slujesc cu credincioșie, dar mai mult decât toate acestea ar fi să Mă aibă omul de Stăpân. El însă nu s-a deprins să-i fie Dumnezeu stăpân și de aceea nu-L primește și nu-L așteaptă prin cei trimiși de Dumnezeu la el.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Principala nemulțumire a liderilor pucioși este faptul că scrierile lor nu sunt recunoscute ca scrieri canonice, „proorocești” (adică, „venite de la Dumnezeu”), așa cum au fost alte scrieri din vechime, care au ajuns cu timpul să fie recunoscute și incluse în canonul biblic. Cei care se împotrivesc inovațiilor pucioșești sunt acuzați că ignoră pur și simplu, „cu obrăznicie”, posibilitatea și dreptul lui Dumnezeu de a vorbi prin prooroci, așa cum El a mai făcut-o și înainte. De aceea, stihiile cerului se supără pe oameni și sunt trimise ca să-i pedepsească pe cei „necredincioși”:

O, Mă stăpânește cu obrăznicie omul și pune oprire cuvântului Meu de azi și se face stăpân peste Dumnezeu și peste pământ și peste cuvântul facerii a toate, căci Eu sunt mereu, mereu Dumnezeu Făcătorul a toate câte sunt și vor fi, și pe toate le lucrez cu cuvântul. O, nu Mă împiedic Eu în om și în îngâmfarea lui cea până la scaunul lui Dumnezeu, dar Mă doare de la el și de la încăpățânarea lui, căci Eu îi trimit cuvânt de împlinit, dar el se ascunde pe pământ ca să nu ia parte la cuvântul Meu și să-l lucreze, și dacă el nu vrea să asculte, se supără pe el facerea Mea, stihiile, care Mă ascultă și suspină de durerea Mea cea de la om și se ridică împotriva omului slugile Mele.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Cei care contestă „proorocile” de la Pucioasa nu o fac dintr-o respingere a priori a fenomenului proorocesc, ca și când acesta ar fi din principiu desuet sau caduc, ci în urma constatării temeinice că „profețiile” pucioșești conțin contradicții grave cu învățăturile Sfintelor Scripturi, iar o bună parte dintre ele s-au dovedit a fi lipsite de fireasca împlinire care le-a fost prezisă.

Last edited by mariamargareta; 13.07.2010 at 10:32:48.
Vechi 13.07.2010, 10:20:01
Banned

234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor (II)

Neamul român este însă pedepsit otova, fără a se ține seama că cei mai mulți dintre români nici măcar n-au auzit că la Pucioasa li se propovăduiește fără succes, de peste 50 de ani încoace, ”o nouă lege și o nouă cale creștină”. Din păcate, ca și în legislația omenească, faptul că „noua lege” nu este cunoscută nu-i absolvă pe români de consecințele pedepsitoare ale ignoranței lor. Pucioșii pretind că „stihiile dezlănțuite” și revărsările de ape tulburi sunt glasul și lucrarea „Dumnezeului” lor peste ignoranții „necredincioși:

O, neam român, te-am învățat, tată, aparte și ți-am spus să Mă asculți, ca să-ți fie ție bine pe pământ. Vezi ce pățești dacă nu Mă asculți, dacă nu-L crezi pe Dumnezeu, Care vine la tine cuvânt prin servii Săi? Vezi, tată, ce durere îți atragi dacă nu-L lași pe Stăpânul Dumnezeu să te cerceteze și să-ți spună ce să faci, după ce El vede mersul tău și neascultarea ta? O, ți-a înecat apa munca și strânsura ta și ești mâhnit, fiu român, pentru pierderile pe care le suferi. De șapte mii de ani învăț omul prin servii Mei cum să trăiască pe pământ ca să-i fie lui bine, și nu ascultă omul de Dumnezeu, nu s-a deprins omul să-i fie Dumnezeu Stăpân, dar tot Domnul e Stăpânul, și vezi că așa este și că tu n-ai putere când El grăiește cu tine prin glasul și prin lucrarea stihiilor dacă tu nu te deprinzi să asculți prin cuvântul Lui de peste tine.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Biblia învață însă cu totul altceva. După experiența potopului universal, Dumnezeu a făgăduit că stihiile se vor păstra în limitele puterilor lor, fără a mai fi folosite vreodată ca mijloc de pedepsire dumnezeiască, iar apa nu va mai fi „potop, spre pierzare a toată făptura” :

21. Iar Domnul Dumnezeu a mirosit mireasmă bună și a zis Domnul Dumnezeu în inima Sa: "Am socotit să nu mai blestem pământul pentru faptele omului, pentru că cugetul inimii omului se pleacă la rău din tinerețile lui și nu voi mai pierde toate vietățile, cum am făcut.
22. De acum, cât va trăi pământul, semănatul și seceratul, frigul și căldura, vara și iarna, ziua și noaptea nu vor mai înceta!" (Facerea, 8,21-22)

15. Și-Mi voi aduce aminte de legământul Meu, pe care l-am încheiat cu voi și cu tot sufletul viu și cu tot trupul, și nu va mai fi apa potop, spre pierzarea a toată făptura.
16. Va fi deci curcubeul Meu în nori și-l voi vedea, și-Mi voi aduce aminte de legământul veșnic dintre Mine și pământ și tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pământ!"
17. Și iarăși a zis Dumnezeu către Noe: "Acesta este semnul legământului, pe care Eu l-am încheiat între Mine și tot trupul care este pe pământ". (Facerea, 9,15-17)

Liderii pucioși, care se pretind a fi „servii lui Dumnezeu” care ascultă de „Cuvântul Lui”, afirmă că ei l-ar fi avizat pe poporul român din destul, așa că acesta nu poate pretinde că n-a știut ce are de făcut. De asemenea, ei pretind că singurii care s-au rugat lui Dumnezeu pentru încetarea ploilor devastatoare din ultima vreme au fost supușii lor pucioși. Ceea ce se vede însă cu ochiul liber este faptul că nici ridicarea mâinilor lor la rugăciune nu a avut vreun efect substanțial. Apele continuă să crească, Dunărea rupe digurile de pământ și continuă să invadeze zeci de case și mii de hectare de culturi agricole:

Ți-am trimis carte scrisă și M-am folosit de servii Mei, care aud din gura Mea cuvântul peste om, și te-am învățat, neam român, cum să faci tu voia Mea înaintea Mea pentru soarta ta cu Mine pe pământ, dar îngâmfarea ta de a nu te apleca învățăturii lui Dumnezeu, te costă, tată, și îți aduce durere. Am pus pe poporul cuvântului Meu din mijlocul tău să ridice mânuțele sus la Mine și să-Mi ceară să pun ploaia în cămările ei, căci te-am lovit cu vărsare de ape, țara Mea cea de azi, dar Eu ți-am spus că intri la suferință dacă nu Mă asculți.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Liderii pucioși reafirmă o teorie dragă lor: România a fost blestemată atunci când s-a trecut la calendarul cel nou prin care au fost schimbate sărbătorile sfinților, iar Biserica Ortodoxă Română nu mai are preoți-slujitori adevărați, căci toți sunt slujitori ai mentalităților comuniste („sunt vopsiți în roșu”) și toți sunt vrăjmași declarați ai sectei de la Pucioasa:

O, nici o țară, nici un neam ortodox n-a fost atât de lovit cât tine de vrăjmașul sărbătorilor sfinților Mei. Tu ai fost rănită de tot, și nu mai ai slujitori adevărați ai bisericii peste tine, căci sunt toți vopsiți cu roșu și-Mi sunt vrăjmași și nu-ți pot fi ție binefăcători vrăjmașii Mei și ai sfinților Mei.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

O altă „neîmplinire” gravă, în optica liderilor pucioși, este ignorarea zilelor de marți și joi în care, spun ei, nu se lucrează nimic în perioada de 63 de zile de după Paști, cu scopul interesat de a fi păziți de mânia Sfântului Ilie care vine cu trăsnete și grindină stricătoare peste cei disprețuitori ai acestei porunci ciudate și abuzive, lipsite de orice motivație logică:

Am lăsat din bătrâni, din vremi străvechi zile pioase de rugăciune și de închinare Domnului, și tu nu vrei să calci pe urmele străbunilor tăi cei sfinți și plini de frică de Dumnezeu pe pământ. O, ei nu lucrau timp de nouă săptămâni după învierea Mea zilele de marți și de joi în grădini și nu-și spălau hăinuțele și așternuturile și nu și le coseau și nu băteau cuie și nu loveau cu mâna sau cu unealta în zilele acestea, și era binecuvântare pe pământ dragostea lor de Dumnezeu și erau ocrotiți de trăsnete și de fulgere și de vărsarea apelor și de grindină, ei și semănăturile lor și toată munca lor. Iată, nu crede omul pe cele ținute de sfinți și de părinți zile de mijlocire la Domnul pentru ajutor și ocrotire din cer peste cele ale lui, și dacă nu crede, ajunge să vadă că nu câștigă nimic dacă nu crede, ci, din contra, pierde tot ce agonisește, și se pierde și pe sine cel ce nu ascultă, și iată, grăiesc cu tine, neam român, în zi de sărbătoare de sfinți, când tu, tată, lucrezi lucrul tău, după predania omului păgân, în loc să ții sărbătoarea sfântului Meu.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)
Vechi 13.07.2010, 10:24:56
Banned

234. „Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor (III)

Apoi, liderii pucioși lansează un apel patetic către liderii politici ai țării (denumiți conspirativ „cei ce stau de pază la porți”) și către liderii religioși: dacă nu vor binevoi să primească noua ideologie de la Pucioasa ca fiind venită direct de la Dumnezeu (deși ea vine direct de la liderii pucioși, care o promovează), sabia mâniei care a venit peste România sub formă de șuvoaie distrugătoare, grindină nimicitoare și trăsnete ucigătoare, nu va intra în teacă:

Dacă voi, cei ce stați la porți, nu veți lua cuvântul lui Dumnezeu de peste voi ca să-l împliniți peste acest neam și peste voi, și dacă voi, cei ce stați în nume de păstori peste sufletul neamului român, nu vă veți smeri înaintea cuvântului Meu cel de ieri și cel de azi ca să-l faceți împlinit peste voi și peste acest neam, Eu, Domnul, nu pot să-Mi trag în teacă sabia mâniei Mele pentru cei ce nu ascultă de Dumnezeu pe pământ. O, învățați de la Mine să ocrotiți pământul și omul de pe el dacă stați în frunte, dar nu să atrageți bătaie peste pământ pentru nelegiuirile de pe el prin neascultarea omului!” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Esențială în alegerea pe care o vor face conducătorii politici și religioși ai țării este recunoașterea noii „evanghelii” de la Pucioasa, intitulată „Cuvântul lui Dumnezeu”. Nerecunoașterea acestui „Cuvânt” și necredința în el vor fi pedepsite în continuare cu dureri groaznice:

Voi, cei de la porți, nu întoarceți spatele înspre cuvântul Meu de peste voi, iar voi, cei ce stați în nume de păstori peste neamul român, nu fiți necredincioși cuvântului Meu, care vă îndeamnă să fiți sfinți și credincioși venirii Mele cuvânt pe pământ acum, la sfârșit de timp! [...] O, deschideți cuvântului Meu și cercetați istoria lui cea din zilele acestea, ca să nu vină dureri pentru necredință! Împliniți voia Mea și scoateți din rădăcină buruienile toate, ca să fie numai iarbă curată pentru turma Mea! O, nu fiți îngâmfați față în față cu Dumnezeu, căci voi sunteți oameni, și Dumnezeu e Dumnezeu! Primiți slava Mea de peste voi, primiți cuvântul Meu și dați-i viață peste voi și între voi și hrăniți-vă cu învățătura Mea cea sfântă, căci sfinții vor judeca lumea, precum este scris, și nu lumea pe ei, așa cum azi se vede pe pământ această durere, care ajunge la scaunul Domnului spre judecata acestui păcat.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Liderii pucioși speră ca arhiereul Irineu Bistrițeanul să nu mai fie strâmtorat în ascensiunea lui – nedorită de el, dar dorită de ei – spre rangul patriarh al BOR, ci să fie promovat cu forța în cadrul Bisericii, pentru ca apoi arhiereul să le fie și el recunoscător pentru sprijinul lor și să le devină binevoitor și susținător ca altădată:

Am între voi pe martorul Meu prin care am binecuvântat trâmbițarea cuvântului Meu peste pământ și lucrarea poporului cuvântului Meu. O, nu-l mai oropsiți, nu-l mai strâmtorați pe cel ce a mărturisit de la Mine, ci iubiți ființa lui duioasă după Dumnezeu și ridicați-l spre rugăciune din partea Mea pentru neamul român, căci el este plăcutul Meu!” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Liderii pucioși născocesc proverbe noi, care se bat cap în cap cu duhul Scripturii. Pe creștinii care îi demască pe „proorocii” pucioși drept prooroci mincinoși, îi îndeamnă să-și muște limba, ca să nu mai aibă cu ce rosti cuvinte de acuzare și de împotrivire. În loc să întoarcă și celălalt obraz, așa cum i-a învățat Hristos, ei se căinează că nu i-au lăsat să moară, adică „nu le-au luat piuitul” la vreme, ca să nu mai „hulească”. Pe cei care i-au părăsit, plini de nemulțumire și de sminteală, îi acuză de necredință care vine de la păcat, făgăduindu-le că vor avea ca plată pierderea harului și necredința :

Le-am spus tuturor celor ce au cunoscut cuvântul coborârii Mele: "Mușcați-vă limba ca să nu faceți cu ea vorbire de rău peste lucrul Meu cel de azi și peste cei care-Mi poartă venirea", dar dacă ei au uitat că le-am spus așa, au călcat peste ce le-am spus din vreme să nu facă.
Am primit în staulul Meu cel pus deoparte, l-am primit pe cel ce a bătut ca să-i deschid și să-l primesc și să-l miluiesc cu iertare și cu mântuire apoi, și iată acum vorba care spune: „Pe cine nu-l lași să moară, nu te lasă să trăiești“. O, necredința vine de la păcat, nu de la sminteală cum dau să zică cei ce pleacă de sub acoperământul Meu. [...] O, rău e de omul care Mă află în acest cuvânt și pleacă apoi de lângă Mine și de lângă poporul Meu cel pus deoparte! Cine pleacă de lângă izvorul Meu, de lângă poporul Meu, acela își pierde harul, își pierde credința.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Duhul care poartă numele „Ioan Botezătorul” este chemat de pe "lumea cealaltă" de către liderii pucioși , de unde vine și el cu învățătură pucioșească întregitoare. Cei care sunt nemulțumiți de nedreptățile liderilor pucioși (aceiași lideri, care au fost denumiți de către adepții lor, la modul conspirativ, cu numele care le dă frisoane: „Frații”) sunt cotați ca „lepădați de Dumnezeu și de Frați”. Deși Hristos-Dumnezeu a arătat despre Sine că este un Dumnezeu al milei și al iertării, trimițându-Și ucenicii în lume ca să ușureze păcatele oamenilor, să le ierte și să le dezlege pe pământ și în cer, acest duh rătăcitor între cer și pământ promovează o doctrină nouă: „omul merită pedeapsă, nu ușurare”:

E nemulțumit până și creștinul, și păcatul nemulțumirii îl duce la păcat pe creștin, îl duce la lepădarea de Dumnezeu și de frați, și cum să mai vadă pocăința unul ca acesta? Adevărata pocăință este aceea care-I face Domnului bine, nu omului, căci omul merită pedeapsă, nu ușurare, dar Domnul merită casă și față în om așa cum este El.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

În final, liderii pucioși se comută înapoi pe frecvența de emisie numită „Dumnezeul de la Pucioasa” pentru a striga ca din gură de șarpe după ajutor:

O, ajută-Mă să am nădejde în tine, poporul Meu! E mare acest cuvânt pe care ți-l spun. Ajută-Mă pe Mine, nu pe tine, tată, că numai așa Mă poți ajuta! Ajută-Mă să fiu pe pământ cu tine, poporul Meu, și mereu, mereu să fiu, că am de lucrat biruința cea mare, căci tu ești îngerul Meu pe pământ, îngerul cu care Eu Mă arăt și Mă voi arăta, și toți îngerii ne slujesc, și oștiri cerești vin după Mine călare pe cai albi și în haine albe, căci Eu sunt cu tine cuvânt pe pământ, însoțit de taina cerului sfânt și cuvintez și-ți spun: ajută-Mă, fiule, ajută-Mă, poporul Meu, căci Eu, Domnul, pentru slava Mea și pentru biruința ei cea mare te-am zidit și te-am iubit. Amin, amin, amin.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Triumful neputinței liderilor pucioși strigă tânguitor în pustie, clamând ajutor de la oameni pentru „Dumnezeul” Pucioasei, uitând că „ ajutorul vine de la Domnul, Cel ce a făcut cerul și pământul” (Ps.120,2)
Căci adevăratul Dumnezeu este Cel Atotputernic, care nu are nevoie de ajutor de la nimeni, fiind El Însuși Ajutorul pentru toți.

Last edited by mariamargareta; 13.07.2010 at 10:37:11.
Vechi 13.07.2010, 13:43:20
Banned

Implicit Lingvistelor lui nenia păeretele cu ispisisikaa în lesă și tanti grijania la un zaț:

Te distrezi bine MM? Îți place ce scrii și ce faci? Sunteți mîndre de voi amândouă? Nu vedeți cât e de laș avocățelașul iepâraș? Că a trimis două fraiere la confruntare că cică le ține el spatele, că doar pe femeie vrea el s-o bage în necaz, exact ca pe Eva... căci bărbatul din bărbatul om, tot ca lucțifer acționează... nu-l interesează decât grozăvia... ca să acopere ceva roade ale lui ispisisikaa în nisisip și să puie pază pe eretele cel mare cu ghiare amare ca să ai ce căuta tu ca fraierul că de le vei găsi cu siguranță te vei murdări... e Babilonul cel mare înveșmântat în plăceri și pofte pentru bărbatul avocățelaș cu avocățelașele lui buclucașe... bine sulimenizate și de gașcă.

Nici nu mai am de gând să vă citesc murdăriile astea ca să nu mă mânjesc cu nămol și cu unsoare de la porcii de slănină... pe care vrei să-i injectezi în găină ca să se găinățeze peste tot.

De parcă nu ți-am răspuns aici la care sinod nărod se referea păr.pooroc Arsenie Boca atunci când a scris așa:

''Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu!''

Deci v-am răspuns odată, dar ați luitat-o, pardon, luat-o de la început că ziceți că nu eu ci cetățeanul turmentat dreptate a avut... păi dacă după bețivi vă luați atunci nu-i de mirare că o să ajungeți cu capu-n stâlpul telegraf sau în mocirla din păpuriș... cu merțanul ăla argintiu cu tot, merțanul ăla în care v-ați scurs ca două picături de păcură.

Reproduc mai jos răspunsul dat cetățeanului turmentat și mânios dar acum e pentru uitucele lui pește prăjit de ursul din pădure ce și-a pierdut codoiul, CO2, că a fost păcălit de vulpea argintie și împreună apoi ei amândoi au păcălit pe corb ca să-i cadă cașcavalul și așa au reușit să-l prostească ca pe maideparte să-și apere corbul cașcavalul în loc să se apere de păcate și mîndria cu care se îngâmfuită ce era dator să facă..:

Păi cine pe cine trebuie să asculte mai întâi? „Ajutați-Mă ca să vă pot ajuta!”

1.''Omul se roagă de Dumnezeu să-l scape de necazuri și Dumnezeu se roagă de om să mai lase păcatul. Acum judecați și voi cine de cine să asculte mai întâi: Dumnezeu de om sau omul de Dumnezeu?''

2.''Dintre cele trei făgăduinte monahale, cea mai grea e ascultarea, pentru ca are de biruit mai mult patimile mintii care "discută" cu Dumnezeu, in loc să asculte fără discutie.''

3.''Asa sunt gândurile de hula: răbufniri de păcură în raza de soare.''

4. ''Nici abuzul, nici refuzul'' (Deci nici una și nici alta și nici ceva între ele.)

5. ''Bobul lui se preschimbă în tăciune (de la deșertăciunea deșertăciunii) și el se cred grâu nedreptățit.

6. ''Să ai înțelegere față de neputința omenească''

7. ''In mintea strimba si lucrul drept se strimba''

Deci chiar dacă a avut foarte mare dreptate părintele monah Cleopa Ilie căci mulți dintre pucioși s-au răzvrătit și au fugit 'napoi în gLume ca să ''asculte'' cică de Sfântul Sinod, totuși el a mărturisit că este defapt doar ''moșul putregaiul, mâncav-ar Raiul'' deci nu de el trebuie să faceți ascultare, de un moș bolnav și putregăit... ci de mine, de tânărul moșul putregaiul mâncav-ar Raiul, cel mai mare păcătos mirean păcătos din poBor!

8. ''Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu!''

Din zicerile Părintele prooroc Arsenie Boca.

9.Deci măi cetățeanule turmentat, uite-te mai bine și abea apoi te întreabă ''eu cu cine votez?''. (Acum e pentru lingvisviste.)

10.Iar mulțimea postărilor se explică prin tăria cerbicelor și ceriadului unora care nu vor să recunoască sfinții prooroci trimiși de ''Unul Sfânt, Unul Domn Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.'' ci mereu se lăcomesc la ''bunele'' altuia... folosindu-și-l cu viclenie pe întortochilă cel semeț din dotaretaretare... tare prost și dobitoc,

continuare:

ce-și închipuie din „conștiință” că are păreri competente... contraargumentul tău... problema nu este că e contraargument ci că e al tău, al omului rău, a duhului necredincios și hulicios... ca să te facă mare avocățelaș mânios și gras. Dar chiar nu vezi că e mincinos?

Nu mai vezi căci ai ochiul scos afară din țară de pootoareaoareaoarea lăcomiei rojiatice și-ți dă și mită precum vomită... viermuind cu dansuri ciudatate și cu superstiție amăgită. Ca să te închini la deșertăciuni și zădărnicii hazlii... firește... râzând ca o proastă prostită de gLumea cea smintită care-și cântă la trombon să se simtă.

Last edited by vsovivi; 13.07.2010 at 13:59:59.
Vechi 13.07.2010, 14:34:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
... (no c...ommment...ă, adică ce să mai tort zic mereu babelor surde, unde nu e nici Dumnezeu nu cere, că n-are cui, s-au dus să bată out, exact cum s-a întâmplat cu cuibul ăla de cuci ce jucau footbal în avion, și când vine doctorul de la closet și întreabă pe rezerva rămasă ce stătea pe bancă de rezerve? -Păi, unde sunt ceilalți? Răspuns: Au plecat să bată out! Și uite cum după ei s-au dus și copii tot să bată out! Așa că pâna atunci îmi cânt Patria!
Dragele mele dușmance, voi chiar n-ați învățat nimic de la „sinodul” purcelașilor ce nu se temeau să facă niște porci de case? Duhovnicește se face referința. Chiar nu vă temeți că o s-o pățiți uite așa?

Last edited by vsovivi; 13.07.2010 at 14:39:41.
Vechi 13.07.2010, 19:31:34
Banned

Implicit 235. Ultima (dar nu neapărat cea din urmă) “proorocie” pucioșească

235. Ultima (dar nu neapărat cea din urmă) “proorocie” pucioșească

Satisfăcuți de ultima lor co-producție epico-profetică, intitulată Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea nașterii sfântului Ioan Botezătorul, liderii pucioși au extras din ea partea cea mai incisivă, care se referea la îndemnurile “paternale” către poporul român și către conducătorii lui, și apoi au publicat-o separat pe situl lor oficial, dându-i un alt titlu (Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român) și atribuindu-i o altă dată (08-07-2010) decât cea originală (07-07-2010). Cititorul neavizat va fi pus astfel în fața unui “document istoric” de sine stătător, o “proorocie” pucioșească referitoare la destinul poporului român. Având în vedere că textul respectiv se regăsește atât în documentul din data de 7 iulie a.c., cât și (integral) în documentul datat 8 iulie a.c., înseamnă că, teoretic, sunt numai două variante posibile:

1. Ori, într-adevăr, liderii pucioși au făcut această repetare de text, atribuind în mod fals data de 8 iulie unui text “primit” sau conceput de ei la 7 iulie;
2. Ori, “Dumnezeul” Pucioșilor a repetat El însuși textul acesta, cuvânt cu cuvânt: o dată pe 7 iulie (într-un context mai larg), și altă dată pe 8 iulie, separat (pentru a-i scoate în evidență importanța ieșită din comun).
Este greu de crezut însă că Dumnezeul cel Adevărat se pretează la repetări, cunoscută fiind iconomia cu care El lucrează în lume. Pentru a nu concluziona pripit că “Dumnezeul” Pucioșilor este un fals dumnezeu care se repetă pentru a părea mai convingător, rămâne plauzibilă doar prima variantă, în care liderii pucioși au repetat textul și apoi i-au atribuit două date diferite.
Dincolo de manevra frauduloasă prin care liderii pucioși lasă impresia unei atenții speciale, repetate, pe care Dumnezeu le-o dă românilor greu încercați de furia apelor revărsate, avertismentul care răzbate din acest text este limpede: liderii Statului și ai Bisericii trebuie să se hotărască rapid și să declare oficial că “Dumnezeu vorbește la Pucioasa”, iar supușii lor vor trebui să intre imediat sub ascultarea “proorocilor” pucioși. În caz contrar, furia apelor și a distrugerilor aduse de “stihiile cerului” nu va mai înceta niciodată peste România:

Dacă voi, cei ce stați la porți, nu veți lua cuvântul lui Dumnezeu de peste voi ca să-l împliniți peste acest neam și peste voi, și dacă voi, cei ce stați în nume de păstori peste sufletul neamului român, nu vă veți smeri înaintea cuvântului Meu cel de ieri și cel de azi ca să-l faceți împlinit peste voi și peste acest neam, Eu, Domnul, nu pot să-Mi trag în teacă sabia mâniei Mele pentru cei ce nu ascultă de Dumnezeu pe pământ.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 08-07-2010, care se regăsește aidoma și în Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Proorocia “trage de urechi” neamul român cel neascultător, pe motiv că se îndărătnicește, preferând mai degrabă să nu asculte și să disprețuiască discursurile pucioșești:

O, neam român, te-am învățat, tată, aparte și ți-am spus să Mă asculți, ca să-ți fie ție bine pe pământ. Vezi ce pățești dacă nu Mă asculți, dacă nu-L crezi pe Dumnezeu, Care vine la tine cuvânt prin servii Săi? Vezi, tată, ce durere îți atragi dacă nu-L lași pe Stăpânul Dumnezeu să te cerceteze și să-ți spună ce să faci, după ce El vede mersul tău și neascultarea ta? O, ți-a înecat apa munca și strânsura ta și ești mâhnit, fiu român, pentru pierderile pe care le suferi.” (Citat din „Cuvântul Pucios” din data de 08-07-2010, care se regăsește aidoma și în Cuvântul Pucios” din data de 07-07-2010)

Va fi extrem de interesantă urmărirea destinului acestei “proorocii”. Ea poate să confirme sau să infirme destul de repede dacă proorociile de la Pucioasa sunt mincinoase sau nu. Într-adevăr, liderii pucioși au mizat “totul pe o carte”, condiționând ridicarea distrugerilor făcute de “stihiile cerului” peste România exclusiv de atitudinea imediată a conducătorilor laici și religioși ai acestei țări. Algebra booleană oferă acestei probleme doar următoarele patru alternative (așadar nici o altă alternativă nu va mai fi posibilă):

Alternativa Nr.1: Liderii laici (Președintele, miniștrii Guvernului, prefecții, primarii) și cei religioși (membrii Sfântului Sinod al BOR - Mitropoliții și Episcopii) vor refuza să recunoască în mod public și să promoveze “Noul Ierusalim” de la Glodeni , negând și disprețuind “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” ; în ripostă, “Dumnezeul” de la Pucioasa se va ține de cuvânt și “nu-și va băga sabia mâniei în teacă”. În acest caz, furia apelor și a stihiilor dezlănțuite vor continua fără oprire și fără termen, ceea ce ar atrage distrugerea treptată și totală a României; în schimb, proorocia de la Pucioasa va putea fi considerată adevărată și împlinită.

Alternativa Nr.2: Liderii laici și religioși vor refuza să promoveze “Noul Ierusalim” de la Glodeni , negând și disprețuind “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” , dar “Dumnezeul” de la Pucioasa nu se va ține de cuvântul Său și, în pofida amenințărilor pe care le-a făcut, totuși “își va băga sabia mâniei în teacă”. În acest caz, furia apelor și a stihiilor dezlănțuite se va opri îndată, iar România va fi salvată de urgie; în schimb, proorocia de la Pucioasa va fi în mod cert considerată drept proorocie mincinoasă.

Alternativa Nr.3: Liderii laici și religioși vor promova rapid pe toate canalele media și oficiale “Noul Ierusalim” de la Glodeni , lăudând și apreciind “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” , iar “Dumnezeul” de la Pucioasa – drept răsplată – se va ține de cuvânt și “își va băga sabia mâniei în teacă”. În acest caz, furia apelor și a stihiilor dezlănțuite se va opri îndată, iar România va fi salvată de urgie. Proorocia de la Pucioasa va putea fi considerată adevărată și împlinită.

Alternativa Nr.4: Deși liderii laici și religioși vor promova rapid pe toate canalele media și oficiale “Noul Ierusalim” de la Glodeni , lăudând și apreciind “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” , totuși “Dumnezeul” de la Pucioasa nu se va ține de cuvânt și “nu-și va mai băga sabia mâniei în teacă”. În acest caz, furia apelor și a stihiilor dezlănțuite vor continua fără oprire și fără termen, ceea ce ar atrage distrugerea totală a României. În plus, “Dumnezeul” pucios va fi dovedit ca incorect și lipsit de cuvânt, iar proorocia de la Pucioasa va fi inevitabil considerată drept proorocie mincinoasă.

Acum, nu ne mai rămâne să așteptăm cu răbdare și să observăm cu atenție doar două aspecte, care vor determina în mod neechivoc pe care alternativă dintre cele patru posibile se va merge în continuare:

1. evoluția fenomenelor meteorologice extreme în România, pe perioada imediată care urmează, și
2. ce atitudine vor lua autoritățile laice și bisericești față de “Noul Ierusalim” de la Glodeni-Pucioasa, în urma apelului liderilor pucioși, făcut de ei public pe internet.

Ca și în alte situații similare petrecute anterior, vor mai urma, fără îndoială, și torente de spamuri pe internet, prin care ciracii liderilor pucioși vor promova “proorocia” pe toate meridianele globului. Anticipăm însă că, după cel mult câteva luni, se va contura deja epilogul unei premoniții: vremea va reintra în normal, apele se vor retrage, oamenii își vor reface casele, în timp ce liderii laici și religioși ai României vor fi tratat de la bun început demersurile profetice ale pucioșilor cu nepăsare totală și cu un imperial dispreț.

Ca și alte “proorocii” pucioase, și această “proorocie istorică” va eșua mai mult ca sigur într-o rușinoasă neîmplinire.
Vechi 13.07.2010, 20:14:04
Banned

Implicit

Nu mai încerca să mă păcălești cu matematica ta de baaltă și cu contraargumnetul tău, mai ceva ca la bulău.

Auzi tu cică Domnul nu poate să repete predica Lui orișicând și oridecâte ori vrea. Păi chiar dacă nu ar repeta-o El, o poate repeta oricând proorocul Său. Iar pentru noi, proorocul e un Dumnezeu așa cum Moise era Dumnezeu pentru faraon și pentru Aaron iar Aaron era Dumnezeu pentru poBor. Deci ce vrei să demonstrezi dumneata e oricăcă, oricăcă din cîntecul lui Tănase, adică tu demonstrezi ceea ce vrei să demonstrezi, adică: dacă tu nu crezi atunci nu se poate... și deci trebuie neapărat să fie așa cum „demonstrezi” dumneata.

Păi înainte de a folosi algebra și logica bouleană, mai degrabă ai fi mai atentă la limba de lemne vopsită pe care o folosești ca să nu te mânce de tot, necredința, și ia uite aici încă un exemplu concludent din care să înveți arta demonstrației corecte.

Deci nu mai vinde gogoși la gogoșari, învățate de tine de la broscoiul învățător, și du-te cântă la altă masă cu „proști” de care să te distrezi!.. căci se poate! Cu condiția ca cine-mparte să nu-și facă parte după formula aia folosită de voi : Cine-mparte parte-și face! Că asta se aplică numai la păcate.

Iar cu Patria, asta este o altă „poveste frumoasă” ce se trage, firește, de la cafia... și de la laptele praf că altfel cum poate să fie cafiaua atât de bună la gust dacă nu-și bagă mereu botul și ispisisikaa lui nenia în ea ca să se arate doar ia atât de albă la botic? Cine-i mic și bea lăptic? Praf și pulbere.

Last edited by vsovivi; 13.07.2010 at 22:03:47.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40