![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si eu vorbesc despre Dumnezeu, am si studiat, dar nu ma numesc teolog. te-ai intrebat vreodata, de ce din multimea de sfinti doar 3 poarta apelativul de teolog? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre ce trebuie deci sã se filosofeze si în ce mãsurã? Despre cele ce ne sunt apropiate si în mãsura în care ascultãtorul este deprins sã înteleagã si are puterea spre aceasta, ca sã nu-i vatãme ca niste glasuri coplesitoare auzul, sau ca niste mâncãri prea multe trupurile, sau, de voiesti, ca niste poveri mai presus de putere pe cei ce le sunt supusi, sa ca niste furtuni prea tari care sã vatãme pãmântul. Asa ca si acestia, ca sã zic asa, apãsati si împovãrati de niste cuvinte prea tari, sã nu fie pãgubiti în puterea lor dinainte." |
|
||||
|
||||
![]()
Da , interesant aspect.Ma voi gandi la asta.
|
||||
|
||||
![]()
daca imi spui si care sunt, ai nota 10 :D
|
|
||||
|
||||
![]()
Sf Ioan evanghelistul, Sf Grigorie Teologul si Sf Simeon"noul Teolog"???
Asta ar fi o intrebare buna ptr topicul interbari si raspunsuri din Biblie
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu am timp de cautat intrebari si oricum, multe ma depasesc. dar poti sa-mi spui, fara sa cauti in calendar, cati sfinti poarta apelativul "cel Mare"? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si va urez sa o pastrati tot asa...! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne mutam pe celalalt topicC?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu ii stiu chiar pe toti. ar mai fi: Sisoie, Antonie, Ioanichie, Varsanufie, etc. ei au primit acest apelativ din alte considerente decat Stefan cel Mare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sunt intr-o stare semi-bahica si robabil am vrut sa ma dau mare ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|