![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
mai omule tu nu stii limba romana? Acolo Matei nu-l citeaza pe Isaia? Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba da. Il citeaza pe Isaia. Si, ce nu este in regula?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Lamuriti-ma atunci mai bine ce s-a intimplat cu Domnul nostru Isus Cristos dupa moartea Lui pe cruce. 3. Ati afirmat ca Isus Cristos=arthangelul Mihaei. Deci Isus Cristos e un arthanghel. Iarasi contraziceti Sfinta Scriptura pentru nicaieri nu este spus acest lucru. 4. Daca voi fi gresit, voi raspunde, bineinteles. La fel si dumneavoastra daca raspinditi invataturi contrare Sfintei Scripturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti mai explic inca o data numele Mihail este o proclamatie :" Cine este asemenea lui Dumnezeu ? " sau poti spune "Cine se poate compara cu Dumnezeu ? ".Asa sant numele ingerilor.Ei il vestesc pe Dumnezeu care este UNUL nu exista un Dumnezeu si inca un Dumnezeu asemenea cu primul. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce nume de ingeri mai cunosti? Eu cunosc doar numele de Gabriel, care inseamna (conform ortodoxiei) "omul lui Dumnezeu" (nicidecum ceva care sa sugereze o asemanare cu Dumnezeu).
|
|
|||
|
|||
![]()
Mihail nu este inger ci este arhanghel (singurul arhanghel din Scriptura). Mihai este cel care nu moare ci are viata, aducand invierea mortilor si mantuirea credinciosilor (Daniel 12:1-2). Mihail este una din denumirile date Domnului Iisus Hristos, care are viata si nemurirea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti confuza. In parabola fiului risipitor se vorbeste despre o moarte simbolica (in care nu era necesara ingropaciunea). Va intreb, ce acceptiune are, in viziunea catolica, moartea aceea care te baga in mormant (asa cum a fost Domnul Iisus Hristos).
|
|
|||
|
|||
![]()
Am spus eu că este înger? Este Arhi-înger, adică de-asupra îngerilor.
Citat:
De ce mă întrebi pe mine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|