Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2007, 15:30:59
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Mirean,daca tu,care te crezi atotstiutor,AI FII IERARH...???,NU AS ASCULTA DE TINE...:)!
Crezi ca,NUMAI cel cu MULTA CARTE ARE DREPTUL DE A FII IERARH...????
Ia pune-te pe citit VIETILE SFINTILOR IERARHI...???,SI APOI mai discutam...;):).
Sylvie, tu, desi casatorita, ai trecut prin manastire, apoi ai fugit de acolo, indepartata fiind, pe drept cuvant de un ierarh!
Crezi ca esti cea mai indreptatita sa vorbesti despre ascultare? Tu care nu ti-ai tinut nici sotul...si nici in manstire nu ai stat?

Vezi-ti lungul nasului si "putintele", Sylvie...

PS - Esti ultima persoana de la care as primi un sfat in privinta ascultarii!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 15:32:23
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
si totusi tu nu vrei sa ti cont de opinia lui.Oare de ce ?[/b]
Frate AntiEcumenism, nu-ti mai bate capul cu trio-ul acesta deja supercunoscut(Iosif, Mirean si mai nou secretara lor Calator care altceva nu fac decit sa se puna de-a curmezisul, ca sa faca pe plac ziarului(lor) pentru care lucreaza), pastreaza-ti energia pentru cine merita si ca sa ne mai aduci vesti si informatii ziditoare
Iti multumim pentru efortul de a gasi aceste citate si asteptam si altele:)

Doamne Ajuta!
"Crestinesti" cuvinte, Cozia! Te caracterizeaza!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 15:42:25
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Pai se da copy/paste din degete, nimic nu trece prin filtrul ratiunii... Ce...Pr. John nu e credibil? Ce nu ai citit "Robin Hood"? :D

[size=2]De ce nu ar fi credibil.

Mai multe informatii despre el si Biserica Ortodoxa Rusa Sf. Nicolae - Dallas - Texas din America gasesti pe sit-ul:
http://www.allsaintsofamerica.org/
[/size]
Prietene, dai copy/paste fara sa tii cont ca este un forum pentru dicutii!

Referitor la credibilitate: cand amintesti de Staniloae sau de Teofil as fi vrut sa te opresti ca sa discutam. Punctul de vedere al celor doi este pertinent, dar, in contextul actual (am vorbit de "ecumenismul activ" si despre perceptia fenomenului) consider ca trebuie sa dicutam.

Referitor la un oarecare pr. John, un "ilustru necunoscut" de la o biserica americana, citat pe un site...ce sa cred. Pai fac eu 2 site-uri in care spun ca ce vreau si iau niste "anonimi" sa-si dea cu parerea....

De aceea eu propun sa discutam.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 16:29:08
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

Mirean,nu-i asa ca sunt pacatoasa...:D?Eu recunosc,dar TU RECUNOSTI CA ESTI PACATOS...;):p:dozingoff:?
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 16:35:59
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Mirean,nu-i asa ca sunt pacatoasa...:D?Eu recunosc,dar TU RECUNOSTI CA ESTI PACATOS...;):p:dozingoff:?
Pacatul si "pacatosenia" sunt chestiuni personale. "Exterior", pot sa vad ca esti rautacioasa si nepregatita pentru subiectele care le abordezi pe forum. Probabil, intre cele doua sesizari, exista o relatia de cauzalitate. Parerea mea...
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 16:48:07
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Implicit

Mirean,vad ca eviti sa-mi raspunzi CONCRET daca esti PACATOS..;).
Iar in privinta subiectelor pe care le abordez,chiar M-AS BUCURA daca MI-AI DA SFATURI,CA SA NU MAI GRESESC,ca tot sunt eu nepriceputa...;)???:p.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 17:50:32
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Mirean,vad ca eviti sa-mi raspunzi CONCRET daca esti PACATOS..;).
Iar in privinta subiectelor pe care le abordez,chiar M-AS BUCURA daca MI-AI DA SFATURI,CA SA NU MAI GRESESC,ca tot sunt eu nepriceputa...;)???:p.
Sunt cel mai pacatos! Cum ti-am mai spus: nu dau sfaturi (nu sunt atat de intelept)...doar discut!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 18:06:41
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Religia: Ortodox
Implicit

Mirean,si eu sunt mult prea pacatoasa,dar de ce nu dau sfaturi atunci cand cineva ti le cere????Esti zgarcit la vorba?;)Ca sincera sa fiu,nu mi-ai lasat aceasta impresie chiar deloc,sau nu mai este Odin langa tine sa te ajute sa dai sfaturi sau sa ii expui punctele lui de vedere,de fapt????
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 18:48:12
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

sylvie te multumesti cu declaratia lui mirean sau vrei de la mine lista cu pacate? Secretara fiind ii tin evidenta
Reply With Quote
Vechi 08.06.2007, 19:04:45
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

cozia cel putin esti perseverent, folosesti acelasi tip de atacuri si impotriva Bisericii si impotriva oamenilor adica de doi lei....Dar in fond ignoranta trebuie mascata cumva nu?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ochiul interior Florin-Ionut Teologie si Stiinta 23 21.05.2018 14:27:49
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 90 05.08.2011 20:33:11
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic doctor_faustus Secte si culte 5 28.11.2010 23:47:42
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior Ioan_Ciobota Generalitati 1 12.05.2007 01:58:05