![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca esti cea mai indreptatita sa vorbesti despre ascultare? Tu care nu ti-ai tinut nici sotul...si nici in manstire nu ai stat? Vezi-ti lungul nasului si "putintele", Sylvie... PS - Esti ultima persoana de la care as primi un sfat in privinta ascultarii! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la credibilitate: cand amintesti de Staniloae sau de Teofil as fi vrut sa te opresti ca sa discutam. Punctul de vedere al celor doi este pertinent, dar, in contextul actual (am vorbit de "ecumenismul activ" si despre perceptia fenomenului) consider ca trebuie sa dicutam. Referitor la un oarecare pr. John, un "ilustru necunoscut" de la o biserica americana, citat pe un site...ce sa cred. Pai fac eu 2 site-uri in care spun ca ce vreau si iau niste "anonimi" sa-si dea cu parerea.... De aceea eu propun sa discutam. |
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,nu-i asa ca sunt pacatoasa...:D?Eu recunosc,dar TU RECUNOSTI CA ESTI PACATOS...;):p:dozingoff:?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,vad ca eviti sa-mi raspunzi CONCRET daca esti PACATOS..;).
Iar in privinta subiectelor pe care le abordez,chiar M-AS BUCURA daca MI-AI DA SFATURI,CA SA NU MAI GRESESC,ca tot sunt eu nepriceputa...;)???:p. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,si eu sunt mult prea pacatoasa,dar de ce nu dau sfaturi atunci cand cineva ti le cere????Esti zgarcit la vorba?;)Ca sincera sa fiu,nu mi-ai lasat aceasta impresie chiar deloc,sau nu mai este Odin langa tine sa te ajute sa dai sfaturi sau sa ii expui punctele lui de vedere,de fapt????
|
|
|||
|
|||
![]()
sylvie te multumesti cu declaratia lui mirean sau vrei de la mine lista cu pacate? Secretara fiind ii tin evidenta
|
|
|||
|
|||
![]()
cozia cel putin esti perseverent, folosesti acelasi tip de atacuri si impotriva Bisericii si impotriva oamenilor adica de doi lei....Dar in fond ignoranta trebuie mascata cumva nu?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|