Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2015, 12:38:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Administrația Prezidențială anunță că este în curs de a finaliza procedura de selecție a reprezentanților societății civile care se vor întâlni vineri cu președintele Klaus Iohannis.
Astia adica?

REPREZENTANȚI AI SOCIETĂȚII CIVILE LANSEAZĂ UN APEL CĂTRE PARLAMENT: RESPECTAȚI DECIZIA CURȚII CONSTITUȚIONALE! APĂRAȚI COPIII, NU BISERICA!

Mai multe ONG-uri au trimis astăzi o scrisoare deschisă parlamentarilor români, prin intermediul căreia le solicită să respecte decizia Curții Constituționale privind statutul orelor de Religie în școli. La sfârșitul anului trecut, prin decizia nr. 669/2014, Curtea Constituțională a decis că acordul prezumat pentru înscrierea copiilor la orele de religie este neconstituțional și că Religia poate fi studiată numai după exprimarea dorinței elevului major, respectiv a părinților sau tutorelui legal instituit pentru elevul minor.

Oamenii astia sunt atat de previzibili..
Vechi 06.11.2015, 12:39:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sat-i fie rusine Adrian Despot ! Vorbeste pentru tine ca mai egsista si oameni pregatiti in Romania. Acum e momentul pentru seria noastra !

"Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva...
...Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti."
Sunt incompeteti "de bine". Si frumosi. :)
Vechi 06.11.2015, 12:48:39
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Un fleac de cincimiijuma' de mesaje...
Iote pe ce se duc banii mei, pe citirea a 5k5 prostii...
Haha pai 5000 le-am trimis eu ca am facut unele remanieri prin lista azi noapte, ca tot primeam mesaje. Ba Catalin ca el nu vrea ca-i guvernul prea ecumenist, ba Alin ca el vrea la Externe nu la Interne ca afara-i mai cald si tot asa.

Mie toata actiunea asta mi se pare o scena din filmele cu Stan si Bran. Parca le-a luat Dumnezeu mintile tuturor incepand cu Mr. President...daca o fi avut vreodata minte. Sigur, trebuie sa-i asculti pe oamenii aia, dar sa-i lasi pe 0.5% din populatie sa vorbeasca in numele tuturor ? Si chestia cu mail-ul...In fine, e momentul tinerilor frumosi acum. Sa-i lasam sa-si faca de cap.

Last edited by iuliu46; 06.11.2015 at 12:52:31.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 12:49:57
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

În continuare îți țin pumnii.

Ți-i dau când se termină.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 12:54:22
The Willful One
Guest

Implicit

Eu nu vreau spitale, ci catedrale, batar sa crape tot sorosistii. Pai de aia: decat sa mor in chinuri, la ce conditii sunt in spitale, eventual si fara spovada, mai bine mor acasa impacat cu Dumnezeu, spovedit si impartasit. Restul e laba filosofica ateist-militanta.
Bagati-ma si pe mine la Mediu. Fac o reimpadurire generala, inclusiv pe locuri "retrocedate", si o sa ma pis pe ele de proprietati private grotesc de mari si alte porcarii capitaliste.
Serios acum, faptul ca nu stiu ce imputita de odrasla de mosier isi ia inapoi ce obtinusera stramosii lui tot cu bani facuti capitaliceste nu imi da mie oxigen. Si nici posibililor mei viitori copii, si copiilor si nepotilor vostri, I must add. Deasemenea serios, va dati seama ca actiunea asta este o perfecta tarare in derizoriu a vocii cetatenilor? "Hai ba, veniti si voi la discutii oficiale care oricum nu conteaza, odata ce faceti planul stapanilor mei". Dar-ar meningita in creierele prea viclene ale celor din serviciile secrete care se ocupa cu asa ceva!...

Last edited by The Willful One; 06.11.2015 at 13:04:13.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 13:03:29
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
Haha pai 5000 le-am trimis eu ca am facut unele remanieri prin lista azi noapte, ca tot primeam mesaje. Ba Catalin ca el nu vrea ca-i guvernul prea ecumenist, ba Alin ca el vrea la Externe nu la Interne ca afara-i mai cald si tot asa.

Mie toata actiunea asta mi se pare o scena din filmele cu Stan si Bran. Parca le-a luat Dumnezeu mintile tuturor incepand cu Mr. President...daca o fi avut vreodata minte. Sigur, trebuie sa-i asculti pe oamenii aia, dar sa-i lasi pe 0.5% din populatie sa vorbeasca in numele tuturor ? Si chestia cu mail-ul...In fine, e momentul tinerilor frumosi acum. Sa-i lasam sa-si faca de cap.
Pune-l pe Igor ministru la Culte. O sa faca ecumuistii straini embolie en masse dupa o singura sedinta cu el.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 13:08:11
The Willful One
Guest

Implicit

Si ii tin pumnii Patriarhului. Ar fi grotesc sa fie demis la presiunea unor basini de meatbags. Singurul Care e mai presus de Sinodul care il pune si il da jos pe Patriarh e Bunul Dumnezeu. Punct.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 13:09:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
...In fine, e momentul tinerilor frumosi acum. Sa-i lasam sa-si faca de cap.
Nu e momentul lor, e momentul impotirva lor. Dar n-au aflat inca.
Vechi 06.11.2015, 13:14:16
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu e momentul lor, e momentul impotirva lor. Dar n-au aflat inca.
Asa e, din pacate. De fapt, impotriva noastra.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 13:18:55
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The Willful One Vezi mesajul
Ar fi grotesc sa fie demis la presiunea unor basini de meatbags.
Cine să-l demită dom'le, ți-e rău?
Reply With Quote
Răspunde