![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
REPREZENTANȚI AI SOCIETĂȚII CIVILE LANSEAZĂ UN APEL CĂTRE PARLAMENT: RESPECTAȚI DECIZIA CURȚII CONSTITUȚIONALE! APĂRAȚI COPIII, NU BISERICA! Mai multe ONG-uri au trimis astăzi o scrisoare deschisă parlamentarilor români, prin intermediul căreia le solicită să respecte decizia Curții Constituționale privind statutul orelor de Religie în școli. La sfârșitul anului trecut, prin decizia nr. 669/2014, Curtea Constituțională a decis că acordul prezumat pentru înscrierea copiilor la orele de religie este neconstituțional și că Religia poate fi studiată numai după exprimarea dorinței elevului major, respectiv a părinților sau tutorelui legal instituit pentru elevul minor. Oamenii astia sunt atat de previzibili..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mie toata actiunea asta mi se pare o scena din filmele cu Stan si Bran. Parca le-a luat Dumnezeu mintile tuturor incepand cu Mr. President...daca o fi avut vreodata minte. Sigur, trebuie sa-i asculti pe oamenii aia, dar sa-i lasi pe 0.5% din populatie sa vorbeasca in numele tuturor ? Si chestia cu mail-ul...In fine, e momentul tinerilor frumosi acum. Sa-i lasam sa-si faca de cap. Last edited by iuliu46; 06.11.2015 at 12:52:31. |
|
||||
|
||||
![]()
În continuare îți țin pumnii.
Ți-i dau când se termină.
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu vreau spitale, ci catedrale, batar sa crape tot sorosistii. Pai de aia: decat sa mor in chinuri, la ce conditii sunt in spitale, eventual si fara spovada, mai bine mor acasa impacat cu Dumnezeu, spovedit si impartasit. Restul e laba filosofica ateist-militanta.
Bagati-ma si pe mine la Mediu. Fac o reimpadurire generala, inclusiv pe locuri "retrocedate", si o sa ma pis pe ele de proprietati private grotesc de mari si alte porcarii capitaliste. Serios acum, faptul ca nu stiu ce imputita de odrasla de mosier isi ia inapoi ce obtinusera stramosii lui tot cu bani facuti capitaliceste nu imi da mie oxigen. Si nici posibililor mei viitori copii, si copiilor si nepotilor vostri, I must add. Deasemenea serios, va dati seama ca actiunea asta este o perfecta tarare in derizoriu a vocii cetatenilor? "Hai ba, veniti si voi la discutii oficiale care oricum nu conteaza, odata ce faceti planul stapanilor mei". Dar-ar meningita in creierele prea viclene ale celor din serviciile secrete care se ocupa cu asa ceva!... Last edited by The Willful One; 06.11.2015 at 13:04:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ii tin pumnii Patriarhului. Ar fi grotesc sa fie demis la presiunea unor basini de meatbags. Singurul Care e mai presus de Sinodul care il pune si il da jos pe Patriarh e Bunul Dumnezeu. Punct.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e momentul lor, e momentul impotirva lor. Dar n-au aflat inca.
|
|||
|
|||
![]()
Asa e, din pacate. De fapt, impotriva noastra.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine să-l demită dom'le, ți-e rău?