![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu iti permiti sa faci pe misterioasa (de sanchi), de ce si altii n-ar putea sa faca la fel apropo de apartenenta religioasa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dreptul la "mister" il avem oricine.
Tie ti-e rusine cumva de locatia geografica exacta? Nu ca adminul n-ar cunoaste-o de exemplu. Maine s-ar putea sa adauge o facilitate la forum care sa arate la fiecare prin GeoIP tara si orasul exact. Si apropo, nu doar adminul poate afla EXACT din ce oras esti (nu doar tara). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iertare,dar el uita mai mereu pe ce forum se afla. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar asta n-ar fi un atac la persoana...
|
|
|||
|
|||
![]() Iar tu n-ai face niciodata un atac la persoana si nici n-ai facut..stiu.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa inteleg ca la Judecata, toate pacatele tale vor fi iertate pentru ca le-au facut si altii inaintea ta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asta o zis-o Sancho Panza in apararea ilustrului si nefericitului cavaler.... ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tie ti-ar fi rusine sa spui ca te afli in Norvegia, Danemarca sau Suedia?!? Si crezi ca am ceva de ascuns si de aceea nu vreau sa spun? Nu spun unde ma aflu, considerand acest lucru ca pe o gluma. Nu am voie?!? Si ce treaba are adminul cu locatia mea? De ce il aduci in discutie? Esti tu cumva admin si nu ne-ai spus inca? La inscriere pe forum se completeaza si tara in care te afli, deci nu e nici un mister locul in care vietuiesc. Cei, care imi sunt mai apropiati si cu care m-am vizitat, stiu unde ma aflu, dar pentru restul este irelevant, acestia trebuind sa fie atenti la ce scriu, nu la locul in care ma aflu. Forumul este un spatiu public; sigur ca poate oricine, care nu are liniste noaptea sa doarma, sa incerce sa afle locati mea. Nu stiu la ce i-ar folosi, insa. Se pare ca ne preocupa lucurile de nimic, in loc sa ne preocupe pacatele noastre. Te cam intreci cu gluma, Aline. Chiar vrei sa-ti dau adresa mea? Ti-o dau, dar spune-mi si la ce iti trebuie. Si bineinteles astept si eu adresa ta in schimb, cu nume cu tot si data nasterii, CNP si contul din banca cu cod cu tot. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 16:38:09 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
Dumnezeu cred ca m-a adus in acest forum | silviadobre | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 10.10.2006 13:29:50 |
|