Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.06.2008, 17:19:42
emanuel2007
Guest

Implicit

:D
dumneavoastra de buna seama negati istoria ... istorie care este de altfel scrisa si la voi la catolici numai ca este cenzurata de papa ... caci eu am gasit documente care scriau despre ereziile unor papi , pe care le-am si scris mai sus , documente care au fost chair si citite la conciliul vatican 1 de catre un cardinal care s-a opus infailibilitatii papale , si care , bineinteles mai tarziu a avut de suferit ... documente care mai apoi au fost cenzurate de papa spre a lui rusinare vesnica ...
Vechi 09.06.2008, 17:35:16
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Asa este PadreCory, toti papii au fost in dreapta credinta, iar tu ca un pastrator si marturisitor al acestei drepte credinte, ne descoperi ca minciuna se poate arata si sub acest chip.
Vechi 09.06.2008, 18:20:14
emanuel2007
Guest

Implicit

:D

chiar padrecory , dumnezvoastra ati vazut ca ultimii doi papi ai dumneavoastra au primit pagani in bisericile catolice care au pus statueta lui budha pe " sfanta " masa si au facut o ceremonie draceasca de invocare a lui budha acolo in biserica catolica ? si inca si alte paganatati au fost primite in bisericile catolice unde au invocat zeii pagani care nu sunt altceva decat draci ... si toate astea cu binecuvantarea papei al vostru infailibil ... pai eu stau si ma intreb pe buna dreptate daca acesti papi ai dumneavoastra au mai fost crestini macar , caci dupa faptele lor au dat dovada ca au crezut in zeitatile pagane in cinstea carora s-au facut ritualuri in bisericile voastre ... ati numi aceste ritualuri dracesti ca fiind apostolice , ati auzit pe vreundeva pe la sfintii apostoli asemenea invataturi ca zeii pagani sunt altceva decat draci ? si cum atunci ati ajuns voi catolicii sa credeti in acesti draci si sa le faceti ritualuri in bisericile voastre ???!!!???!!!???!!!???!!!

la voi sfanta treime este tot una cu necuratii draci ?

ah , pacat ca nu pot sa expun aici niste poze extrem de graitoare cu ritualurile de cinstire a dracilor din bisericile catolice ... dar de scris despre asta tot nu am sa ma las , si le voi povesti aici ca sa auda toata lumea ce mai papa infailibilo-pagano-eretico-mincinos mai au si catolicii ...
Vechi 09.06.2008, 18:25:25
emanuel2007
Guest

Implicit

ca adica papa al vostru chiar acuma sub nasul vostru al catolicilor aduce jertfe zeilor pagani draci si voi mai aveti tupeul , ma iertati , sa mai spuneti pe aici ca papii nu au fost niciodata eretici ...

de ce nu va veniti in fire si mai credeti orbeste in asemenea gogomanii , cand vedeti apostazia papei cu ochii vostri ? oare nu este grozava intunecarea mintii voastre patimase daca mai puteti sa mai credeti asemenea gogmanii ? nu stiu dar aveti o mare incapatinare sa credeti intr-o minciuna atat de evidenta ...

Doamne ajuta-i sa vada adevarul si nu ii lasa sa mai creada in paganatatile papei ...
Vechi 09.06.2008, 18:33:42
emanuel2007
Guest

Implicit

iata adresa unde se poate vedea paganatatea ultimilor papi :

http://www.youtube.com/watch?v=NEC6e8N0Wfk&feature=related
Vechi 09.06.2008, 18:34:29
emanuel2007
Guest

Implicit

urmariti toate cele sapte parti ale filmului ...
Vechi 09.06.2008, 22:33:49
PadreCory PadreCory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.04.2008
Implicit

Ma intreb de unde aversiunea pentru Succesorul lui Petru si raspunsul nu il pot gasi.
Vechi 10.06.2008, 18:17:36
emanuel2007
Guest

Implicit

pai eu poate ca i-as da , Doamne iarta-ma , si o palma lui papa ... dar nu m-ar lasa sufletul ca e batran ... dar ar merita , fie vorba intre noi , o palma ca si arie , sau un scuipat intre ochi , cum a luat acel preot care s-a lepadat de Hristos de la ucenicele lui care au marturisit ( sfintele acelea l-au scuipat intre ochi pe acel preot apostat caci el le ruga sa apostazieze si sa jerfeasca la zei ) ...
Vechi 10.06.2008, 18:18:16
emanuel2007
Guest

Implicit

Doamne miluieste !
Vechi 10.06.2008, 18:41:47
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Iata ce vedem in Sfanta Scriptura:
Ca Sfantul Apostol Petru nu era mai marele apostolilor si se mai insela si dansul in chestiuni de credintza fiind contrazis de Sfantul Apostol Pavel:
EPISTOLA CATRE GALATENI A SFANTULUI APOSTOL PAVEL,2
"11. Iar cand Chefa a venit in Antiohia, pe fata i-am stat impotriva, caci era vrednic de infruntare.
12. Caci inainte de a veni unii de la Iacov, el manca cu cei dintre neamuri; dar cand au venit ei, se ferea si se osebea, temandu-se de cei din taierea imprejur.
13. Si, impreuna cu el, s-au fatarnicit si ceilalti iudei, incat si Barnaba a fost atras in fatarnicia lor.
14. Dar cand am vazut ca ei nu calca drept, dupa adevarul Evangheliei, am zis lui Chefa, inaintea tuturor: Daca tu, care esti iudeu, traiesti ca paganii si nu ca iudeii, de ce silesti pe pagani sa traiasca ca iudeii?
"
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iarasi cipuri si biometrice BogdanF2 Generalitati 71 24.02.2017 07:53:45
Institutia papala danyel Biserica Romano-Catolica 28 06.01.2013 22:26:39
Vizita papala in 2013 ? Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 92 13.09.2012 21:04:03
Ganduri ...iarasi 14carol06 Generalitati 1 06.02.2009 17:14:58
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... alecsandru Generalitati 4 15.05.2007 09:16:13