![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zecile de mii de sfinti si cuviosi sunt dovada ca se poate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sint inginer fizician, crezi ca ar trebui sa ma impresioneze minunile sfintilor vostri? Ce sa caut pe respectivele topicuri? Sa ma sparg de ris? Sau de plins? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca se poate ce? Sa-ti pedepsesti fiul iubit cu iadul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din punct de vedere obiectiv, vad aceasta discutie nu duce nicaieri. De asemenea, cred ca discutia mea cu tine este o pierdere de vreme pentru mine, datorita faptului ca tu nu esti dispus macar sa asculti sau macar sa cauti sa vezi de ce "prostii" astia (adica noi, crestinii), se incapataneaza sa creada. Cred ca din partea ta asta se numeste reavointa. De asemenea, vorbele tale pentru tine nu inseamna nimic, dar pentru mine inseamna hula la adresa Sfintilor. In final, cred ca insasi prezenta ta aici pe acest forum, este o pierdere de vreme pentru tine, atata timp cat ai sa pastrezi atitudinea asta. Iti doresc numai bine si pana cand nu o sa vad ca ai o atitudine cu adevarat neutra, eu o sa te ignor. O zi si o viata frumoasa!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am zis niciodata ca crestinii sint prosti, doar tu deduci asta. Discutia nu duce nicaieri pentru ca aici e vorba de "creatie sau evolutie". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Minunile facute noua ,credinciosilor sunt o dovada a nemarginitei iubiri a Creatorului pentru noi.Deci numai recunostinta si iubire din partea noastra trebuie. In viata noastra intervin multe minuni ,nu atat de evidente ca cele de prin carti dar de care aud la tot pasul de la dreptcredinciosi.Si eu am parte de minuni ,de ajutor . Tu refuzi sa crezi in Dumnezeu si hulesti ,deci te situezi de partea cealalta ,faci voia celui rau . Crezi si tu in ceva ,in stiinta ,evolutionism. Uite ,o dovada a existentei lui Dumnezeu ,cum crezi ca omul ,o creatura atat de perfecta putea sa evolueze la intamplare ? Gandeste-te la sistemul circulator ,cum se face schimbul de substante si oxigen in sistemul circulator al omului. Eu nu sunt biolog ,dar am invatat in liceu cum circula singele prin artere si vene ,cat de bine este organizat trupul uman. La asta ma gandeam eu zilele trecute ,ma minunam impreuna cu sotul meu. Nu mai spun de sistemul imunitar ,cum s-a gandit Dumnezeu sa ne ofere mijloace de aparare naturale. Si multe altele ,totul este gandit in amanunt. Tu nu ai deocamdata deschidere pentru a simti existenta lui Dumnezeu ,dar nici respect pentru cele sfinte. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca e vorba de profesie ,sunt programator ,deci tot in domeniul stiintelor exacte.
Si uite ca ma impresioneaza minunile ,ma bucur cand mai aud de o minune si ma grabesc sa o spun si la alte persoane. Da ,sfintii lucreaza si ajuta ,numai sa le cerem ajutorul. Tu sa nu crezi ca profesia are vreo legatura cu credinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce lucrurile bune trebuie sa fie minuni? De ce nu ar trebui sa fie normal? Citat:
Nu cred in stiinta, nu cred in evolutionism, sint de acord cu ele Citat:
Nu e gindit de loc. Daca era gindit, ca tot esti programator, era banal sa gindeasca un sistem de control in ADN, pentru a nu mai exista mutatii si a nu ne mai virusa. Nu vad ce m-ar determina sa le ofer respect, atita timp cit acesta nu e reciproc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce sa ne dea Dumnezeu sanatate daca suntem pacatosi si avem nevoie sa fim avertizati asupra pacatelor noastre. Ne marturisim ,nu mai gresim si Dumnezeu ne da mantuire. Dupa cum gandesti tu ,omul este neant ,caci prin moarte se transforma in tarana. Nu e asa ,ramine sufletul. Daca nu crezi ,ce rost are sa te mai contrazici cu noi. Sa stii ca ineficacitatea sist.imunitar este tot o dovada a ceva gresit din existenta noastra sau a inaintasilor nostri. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 00:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|