Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2009, 23:20:24
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mi-ar fi rusine Antonia ! Citește-ți tot ce ai scris până acum . Tot ! Ai călcat in picioare și ai hulit Sfântul Sinod , Preoții , Sf. Biserică. Ai indemnat la neascultare și vrajbă ! Socoteală vom da toți Antonia ! Mare grijă și poate te reântorci la Credința Ortodoxă ! Eu te-am iertat, mai râmâne să te ierte Dumnezeu !
Sfantul Sinod s-a autohulit. Imi pare rau. Aperi Sfantul Sinod, deci crezi slujeste adevarul, in duhul curat al Ortodoxiei? Eu nu cred si de aceea critic doar atitudinea Sinodului fata de cipuri si fata de incest etc. Critic doar pacatul. Nu preotii, nu Biserica, nu Sfantul Sinod. Daca am hulit eu, inseamna ca au hulit si Sfintii Parinti care au prorocit aceste vremuri. Da , sunt o piatra vorbitoare incomoda. Da, am idemnat la trezvie ca in cazul in care ierarhii au cazut in vreo ispita, sa fim vigilenti si sa slujim adevarului, sa-L urmam pe Hristos in primul rand, nu pe un om care poate gresi, fie el si ierarh.

Iti multumesc ca m-ai iertat, oricum. De fapt chiar asta as vrea sa se supere toti preotii pe noi cei care mai zicem una si alta si sa demonstreze contrariul. Tare as vrea sa n-am dreptate. Uite, promit ca, daca Sfantul Sinod si Preafericitul Patriarh revin de partea credinciosilor, urc in genunchi Dealul Patriarhiei si-mi cer scuze.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 23:38:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sfantul Sinod s-a autohulit. Imi pare rau. Aperi Sfantul Sinod, deci crezi slujeste adevarul, in duhul curat al Ortodoxiei? Eu nu cred si de aceea critic doar atitudinea Sinodului fata de cipuri si fata de incest etc. Critic doar pacatul. Nu preotii, nu Biserica, nu Sfantul Sinod. Daca am hulit eu, inseamna ca au hulit si Sfintii Parinti care au prorocit aceste vremuri. Da , sunt o piatra vorbitoare incomoda. Da, am idemnat la trezvie ca in cazul in care ierarhii au cazut in vreo ispita, sa fim vigilenti si sa slujim adevarului, sa-L urmam pe Hristos in primul rand, nu pe un om care poate gresi, fie el si ierarh.

Iti multumesc ca m-ai iertat, oricum. De fapt chiar asta as vrea sa se supere toti preotii pe noi cei care mai zicem una si alta si sa demonstreze contrariul. Tare as vrea sa n-am dreptate. Uite, promit ca, daca Sfantul Sinod si Preafericitul Patriarh revin de partea credinciosilor, urc in genunchi Dealul Patriarhiei si-mi cer scuze.
Antonia, de greșești o dată , de dou, trei, patru ori , e scuzabil , dar tu persiști in greșeală, și nu mai putem vorbi deja de greșeală ci de prostie, mare prostie. Prostia e pe lista păcatelor ( vezi la Topicul Pocăință ) . La tine e și fudulia , mult mai grav . Această combinație ( dintre prostie și fudulie ) , e cea mai dizgrațioasă și periculoasă. Ca atare, vorbesc la pereți, pentru că fudulia și prostia, te orbește , te surzește , te izolează, devii pur și simplu, o caricatură Antonia ! ! !
Vechi 24.03.2009, 23:50:15
antoniap
Guest

Implicit

Treci la chestiune, domnule! Topicul nu este despre mine. Putin imi pasa de ,,reclama" pe care mi-o faci. Observ ca tu esti opusul meu (adica destept si modest) si ma bucur pentru tine.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2009, 23:58:08
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Treci la chestiune, domnule! Topicul nu este despre mine. Putin imi pasa de ,,reclama" pe care mi-o faci. Observ ca tu esti opusul meu (adica destept si modest) si ma bucur pentru tine.
Doamnă dragă in multe privințe semănăm, dar nu persis in greșeală. Deci : nu mai huli biserica, Sf. Sinod, stai in ascultare, nu mai sta pe străzi aiurea ci in lectură, meditație, rugăciune, și mai vorbește și altceva pe acest forum decât de cipuri, masoni, cipuri, masoni, cipuri, masoni . . . . .Ai devenit ridicolă !
Vechi 25.03.2009, 00:46:04
antoniap
Guest

Implicit

Ridicola a devenit situatia in care ne aflam cu totii. Oricat ai vrea sa ma contrazici, eu fac ascultare de Sfintii Parinti. Poate unul sau doi tot au inteles mesajul meu. Lasa orgoliile la o parte si vezi lucrurile asa cum sunt. Trezeste-te!

Dar acum deja suntem pe 25 martie, Bunavestire. Sa ne bucuram de acest minunat praznic si ,,cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune".
Reply With Quote
Vechi 25.03.2009, 05:10:20
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ridicola a devenit situatia in care ne aflam cu totii. Oricat ai vrea sa ma contrazici, eu fac ascultare de Sfintii Parinti. Poate unul sau doi tot au inteles mesajul meu. Lasa orgoliile la o parte si vezi lucrurile asa cum sunt. Trezeste-te!

Dar acum deja suntem pe 25 martie, Bunavestire. Sa ne bucuram de acest minunat praznic si ,,cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune".
Exact Antonia ! Cele rele să se spele, dar mai ales să le ințelegem și să le indreptăm, făcând ascultare de Sf. Biserică necontribuind prin atitudinea noastră la dărâmarea ei prin tot felul de mesaje și atitudini ostile. Să ne iubim unii pe alții, lăsând la o parte manifestările gălăgioase de stradă , insultele la adresa celor ce ne păstoresc și să revenim la rugăciune și nădejdia cea cu folos. Mă bucur , că până la urmă, ai ințeles mesajul meu. Doamne ajută ! +
Vechi 25.03.2009, 12:35:22
emanuel2007
Guest

Implicit

eu asa inteleg : sunt si pentru cei care vor sa stea si NUMAI in rugaciune si ii sustin cu toata ravna mea de crestin ortodox : mare lucru fac aceia care se ocupa numai de rugaciune ; dar pe de alta parte inteleg si pe ceilalti : sfantul daniil sihastrul statea in chilie si se ruga neincetat , dar pe alta parte sfantul stefan cel mare , trimis de sfantul daniil , se razboia cu turcii : amandoua aceste atitudini sunt perfect ortodoxe , chiar daca rugaciunea este mai ortodoxa decat razboiul ... insa nu se poate nici fara de una nici fara de alta ...
deci sa fie lasati in pace si cei ce vor sa se roage neincetat , daca asta fac cu adevarat , si cei ce vor sa se razboiasca cu masoneria ... in biserica intotdeauna au fost si prooroci , si preoti , si mireni , si episcopi , si nebuni pentru Hristos , si pustnici , si calugari , si domnitori care au purtat razboaie , si asa mai departe ... insa nu inteleg de ce in ziua de azi nu ne mai intelegem intre noi ; oare de ce ? va zic io de ce : pentru ca asta se urmareste de sus , de la conducere , ca ereticii sa puna mana pe biserica si asta pot numai daca ii dezbina pe unii impotriva altora ... cea mai mare virtute in ziua de azi este ca noi cei diferiti din biserica sa pastram pacea si intelegerea intre noi : numai asa nu vor putea sa ne faca nimic masonii ...

insa io de sinodul in care s-a hotarat ca este obligatoriu ca cei ce vor sa mearga la ierusalim sa primeasca pasaport temporar ma dezic : il socot un sinod talharesc ; si danion vasile a zis asta intr-o conferinta ... caci este erezie a obliga pe altii sa faca ceea ce este impotriva constiintei lor ; acuma , daca ar fi dupa acel sinod talharesc am avea numai doua optiuni : ori ne luam pasaport temporar ( si problema este ca cine vrea sa isi ia pasaport temporar este obligat sa semneze ca accepta si pasaport ci cip mai tarziu , ceea ce este impotriva constiintei ) , ori daca nu , nu mai mergem la iersalim de pasti ... insa si una si alta este prigoana : ori ca ma sileste sa semnez pentru pasaportul cu cip , ori ca ma sileste sa nu mai merg la ierusalim de pasti , tot prigoana este ... deci : sfantul sinod bor prigoneste pe ortodocsi , deci numai ortodox nu mai este acest sinod , este un sinod de dictatori care cred ca ei se pot substitui lui Hristos in biserica ceea ce este erezie ... deci io ma dezic de sinodul in care s-a luat acea eretica hotarare cu pasapoartele temporare ... caci a prigoni pe ortodsocsi este erezie , si de asta s-a facut vinovat nu numai parlamentul ci si sinodul ... la fel au zis si par proclu , si par iustin , si par arsenie : acuma falsii ortodocsi prigonesc pe adevaratii ortodocsi , iar falsii ortodocsi nu sunt de ai nostri sunt straini de biserica ...
Reply With Quote
Vechi 25.03.2009, 13:25:21
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
insa si una si alta este prigoana : ori ca ma sileste sa semnez pentru pasaportul cu cip , ori ca ma sileste sa nu mai merg la ierusalim de pasti , tot prigoana este ... deci : sfantul sinod bor prigoneste pe ortodocsi
Eu vad o ispita puternica de-a dreapta in ultima vreme : multi oameni vad prigoana peste tot, se inchipuie viitori martiri !! Numaidecat UE ne prigoneste, statul roman ne prigoneste, mai nou si Sf Sinod ne prigoneste !! Cum cineva are alta parere decat noi - care suntem fara patima, am ajuns la masuri inalte, ce mai, deslusim corect realitatea din jur - cum , gata, ne prigoneste!

Is faine cartile despre marturia celor prigoniti in ultimul secol de oameni fara Dumnezeu, dar trebuie sa avem dreapta socoteala cand le aplicam in viata noastra. Nu pe oricine cheama Dumnezeu la mucenicie.
Sa avem grija sa nu ne prigoneasca patimile din noi, sa le scoatem si sa ne departam de ele, asta e viata credinciosului, nu cautare de "prigoane".
Reply With Quote
Vechi 25.03.2009, 14:05:27
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Ei, na, Danion Vasile a spus nu stiu ce. Parca ar fi sfant.
Reply With Quote
Vechi 25.03.2009, 14:12:19
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Ei, na, Danion Vasile a spus nu stiu ce. Parca ar fi sfant.
Da, multa lume se raporteaza la el ca la o mare autoritate. E un om de treaba, se straduieste spre bine, dar atat. Nu-i o autoritate in Biserica.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44