![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
PRECIZARE
În legătură cu speculațiile referitoare la o presupusă legătură între Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române și organizații masonice, facem următoarele precizări: Conform bunului simț și uzanțelor de protocol din orice țară civilizată, cabinetul patriarhal a răspuns la toate mesajele de condoleanțe primite cu ocazia funeraliilor la trecerea în veșnicie a adormitului întru fericire Părintele Patriarh Teoctist, indiferent de credință religioasă sau ideologie. În acest sens, au fost trimise răspunsuri de mulțumire la mesajele de compasiune ale conducătorilor sau reprezentanților tuturor confesiunilor creștine, ale altor credințe religioase, instituțiilor statului, organizațiilor și asociațiilor bisericești și laice din țară și străinătate, inclusiv celor trimise în nume personal de numeroși credincioși. Respectarea acestor reguli de politețe nu presupune și împărtășirea opiniilor și convingerilor celor ce trimit mesaje sau scrisori pe adresa Patriarhiei Române. Și cu acest prilej, precizăm faptul că Prea Fericitul Părinte Patriarh Daniel nu a făcut și nu face parte din nici o lojă masonică din țară sau din străinătate, nici nu împărtășește altă credință decât credința Bisericii Ortodoxe. BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE http://www.patriarhia.ro/Site/Stiri%5C2007%5C115.html |
|
|||
|
|||
![]()
offffff, offf, off, Doamne, ce bine ca s-a terminat cu suspiciunile si in sfirsit putem dormi linistit.
Ati vazut ca nu era mason! Comunicatul este oficial din partea Sinodului BOR deci mai clar nici ca se poate....ce emotii am avut cu totii, eeeeeeh, Slava Domnului!!!!! Multumim BOR de confirmare! Multumim Grigorie pentru vestile bune Fie Numele Domnului Binecuvintat de acum si pina-n veac!!!!!!!!!!!:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
anatema data de cine? de maria ta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
marius-daniel tu primesti cumva bani pt fiecare postare contra Sindor, ti-au facut pprietenii tai niste promisiunii sau pur si simplu e un hoby?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de ce nu ash crede ca doar PF Daniel a fost ucenicul celor mai mari parintzi ai noshtrii din ultimii ani parintzii: Staniloaie, Cleopa, Galeriu, Nicolae shi poate Papacioc shi Pimen... deci de ce ar fi el mason... sau chiar o fi trecat prin mana acestora degeaba? Iar de facut n-am vazut sa fi facut ceva compromitzator... iar greshelile oricum da socoteala in fatza lui Dumnezeu... deci orice ar fi facut e treba lui, asha cum fiecare atunci cand da socoteala nu are de ce sa bata toba la totzi curioshii... Dar oricum cred stimate Marius ca dumneata exagerezi fiindca n-a facut lucruri rele absolut deloc... nu mi se pare.... oricum cine eshti dumneata sa i le judeci, sau eu? :dontgetit: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum daca Sinotul in totalitatea lui ne-a adus aceasta veste buna, este bine fratilor!
Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|