![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un ateu spune ca nu exista nimic supranatural, ca orice fenomen care astazi pare supranatural va fi la un moment dat explicat prin legi naturale. Pentru a sustine acest lucru iti trebuie o doza de credinta, nu neg acest lucru. Desigur, diferenta dintre agnostici si atei nu e mare. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Parerea mea este ca acel schelet nu are nici o legatura cu maimutza asta umanizata =)). Maimuta e desenata in asa fel incat sa aduca a corp omenesc...vad ca are picioare de tenisman, pubis, ochi de caprioara... bat pariu ca graficianul s-a inspirat din imaginea femeii iubite :)), scuze dar m-ai facut sa rad bine de tot.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vai, ce poza caraghioasa! :))) Sunt de acord, Topcat, ca ai nevoie de credinta ca sa asociezi oasele alea cu maimuta aia umanizata! Pai ai vazut tu vreodata o asemenea maimuta cum e cea din poza? :)))) Dar fiecare vede ce vrea sa vada! Uite aici ceva adevarat!
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 07.04.2010 at 16:43:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai, rideti de strabunica Ardi?
Bineinteles ca nu arata chiar asa, sigur avea sini mai mari. :) Nu e maimuta, e de acum vreo 4 milioane de ani si are caracteristici si de maimuta si de om, mai mult de om. Si asta rezulta din oscioarele gasite. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca o sa am cosmaruri la noapte cu aratania asta
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu, asta se pare ca nu e si strabunica lui, strabunica comuna e mai batrina :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Topcat, nu intreb cu rautate, dar chiar sunt curioasa care e teoria, atunci de ce nu mai avem blana ci numai cateva firicele de par?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
Topcat sper ca trecand prin filtrul ratiunii iti poti da seama ca acel schelet incomplet este al unei maimute banale, dar din care cercetatorul a retezat putin femurul, a depozitat intr-o cutie coloana interminabila si de asemenea muulte alte elemente precum articulatiile care lipsesc cu desavarsire....si a aranjat in astfel scheletul incat sa para biped si asemanator cu cel al Omului.
Fii sigur ca nu e greu sa aranjezi chiar si un schelet de caine dupa modelul celui uman...mai fragmentezi oasele, le asezi la o oarecare distanta si dupa un anumit model..si seamana cu ce vrea oricine sa semene ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|