Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2012, 17:04:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Ei cu constiinta lor, eu cu constiinta mea.
Constiinta ta constand in a le usura procedura falsificarii voturilor?
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 17:10:36
mihaiB mihaiB is offline
Banned

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit

Un lucru important este ca partidul care guverneaza sa aibe majoritate absoluta. Daca toti romanii ar vota cu un singur partid, si dupa 4 ani cu acelasi partid, acest ar avea o majoritate in parlament si ar putea conduce tara. Doar asta vrem nu?
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 17:25:31
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Constiinta ta constand in a le usura procedura falsificarii voturilor?
Daca vrei sa pricepi, pricepi, daca vrei sa te faci ca nu pricepi...
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 17:25:40
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaiB Vezi mesajul
Un lucru important este ca partidul care guverneaza sa aibe majoritate absoluta. Daca toti romanii ar vota cu un singur partid, si dupa 4 ani cu acelasi partid, acest ar avea o majoritate in parlament si ar putea conduce tara. Doar asta vrem nu?
partid unic, asta vrem?!
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 17:57:23
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Astia n-au parjolit nimic? Pai vezi ce "privatizari" s-au facut pana au iesit de la putere si compara cu ultimii 4 ani.
Nu ma intereseaza gainariile lor. Ei nu s-au atins de leafa mea. Si s-au manifesta un pic mai decent. Iar despre actualii nu cred ca stim inca tot.

Last edited by antoniap; 18.05.2012 at 18:00:17.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 18:08:10
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu ma intereseaza gainariile lor. Ei nu s-au atins de leafa mea. Si s-au manifesta un pic mai decent. Iar despre actualii nu cred ca stim inca tot.
Stai sa vezi cand or fi descoperite toate ticalosiile facute de pdl, in amanunt, ca acum stim doar ce-a mai scapat pe ici pe colo...
pana acum stim ca suntem recordmani la costul pe kilometru de autostrada, suntem si noi pe locul intai la ceva
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 18:20:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Eu credeam ca asta e mentalitatea celor trecuti de 60 ani si crescuti la tara cu ajutoare sociale PSD -iste pentru vodka cea de toate zilele.

"Votez cu ala care da pensie mai mare".
"Votez cu ala care imi mareste salariul".

De unde? Nu ma intereseaza, sa se descurce. Banii care ii da o sa ii ia inapoi prin taxe, inflatie, indatorirea tarii? Ce-mi pasa mie, ce stiu eu ce sunt alea?

Exact mentalitatea asta i-a dus pe greci acolo unde sunt acum - in prag de catastrofa economica si razboi civil.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 18:22:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Daca vrei sa pricepi, pricepi, daca vrei sa te faci ca nu pricepi...
Eu am priceput si am explicat f. bine, tu nu vrei sa pricepi ca un vot "anulat" e un vot in alb si ca politicienii nu se tem de anumarea voturilor (saracii, n-au stiut sa manuiasca stampila) ci de absenteismul la vot - o declaratie clara vizavi de competentele lor politice.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 18:24:08
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist
Președintele Traian Băsescu l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care șeful statului român a subliniat că în România va trebui dezvoltată o strategie prin care să se explice populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist.
"În ceea ce privește energia, trebuie să recunoaștem că în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de șist.

Și trebuie să dezvoltăm o strategie, explicând populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. În același timp, uitându-ne la politica energetică din regiune, cunoaștem sprijinul uriaș al SUA pentru a se găsi soluții alternative de aprovizionare pentru Balcani și Europa în general.

http://www.money.ro/basescu--va-treb...t_1220992.html
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 18:25:37
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Eu am priceput si am explicat f. bine, tu nu vrei sa pricepi ca un vot "anulat" e un vot in alb si ca politicienii nu se tem de anumarea voturilor (saracii, n-au stiut sa manuiasca stampila) ci de absenteismul la vot - o declaratie clara vizavi de competentele lor politice.
Tot aia e Alin. Nu i-a impiedicat nimeni sa se mandreasca pana acum cu voturile pe care le-au luat.Or sa te conduca si cu 2 voturi si cu 2 milioane pentru ca nu le pasa.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57