![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Constiinta ta constand in a le usura procedura falsificarii voturilor?
|
|
|||
|
|||
![]()
Un lucru important este ca partidul care guverneaza sa aibe majoritate absoluta. Daca toti romanii ar vota cu un singur partid, si dupa 4 ani cu acelasi partid, acest ar avea o majoritate in parlament si ar putea conduce tara. Doar asta vrem nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca vrei sa pricepi, pricepi, daca vrei sa te faci ca nu pricepi...
|
|
||||
|
||||
![]()
partid unic, asta vrem?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma intereseaza gainariile lor. Ei nu s-au atins de leafa mea. Si s-au manifesta un pic mai decent. Iar despre actualii nu cred ca stim inca tot.
Last edited by antoniap; 18.05.2012 at 18:00:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pana acum stim ca suntem recordmani la costul pe kilometru de autostrada, suntem si noi pe locul intai la ceva ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Votez cu ala care da pensie mai mare". "Votez cu ala care imi mareste salariul". De unde? Nu ma intereseaza, sa se descurce. Banii care ii da o sa ii ia inapoi prin taxe, inflatie, indatorirea tarii? Ce-mi pasa mie, ce stiu eu ce sunt alea? Exact mentalitatea asta i-a dus pe greci acolo unde sunt acum - in prag de catastrofa economica si razboi civil. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am priceput si am explicat f. bine, tu nu vrei sa pricepi ca un vot "anulat" e un vot in alb si ca politicienii nu se tem de anumarea voturilor (saracii, n-au stiut sa manuiasca stampila) ci de absenteismul la vot - o declaratie clara vizavi de competentele lor politice.
|
|
|||
|
|||
![]()
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist
![]() Președintele Traian Băsescu l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care șeful statului român a subliniat că în România va trebui dezvoltată o strategie prin care să se explice populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. "În ceea ce privește energia, trebuie să recunoaștem că în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de șist. Și trebuie să dezvoltăm o strategie, explicând populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. În același timp, uitându-ne la politica energetică din regiune, cunoaștem sprijinul uriaș al SUA pentru a se găsi soluții alternative de aprovizionare pentru Balcani și Europa în general. http://www.money.ro/basescu--va-treb...t_1220992.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|