![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pot sa va intreb si eu CE E CU TRADITIA ? Si DE CE este pusa ca si cum ar concura cu Biblia crestina ? Mai este ceva la fel sau mai important ca Biblia crestina ? Cred ca m-am bagat unde "nu imi fierbe oala" :) |
|
||||
|
||||
![]()
marian, vezi ca ai inaintat cam mult, apa e adanca si tu nu stii sa inoti; esti in pericol sa te ineci. Nu mai face afirmati ca Biserica Ortodoxa are in ea greseli. Esti prea departe de viata din ea, ca sa-ti dai cu parerea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce vrea sa insemne ca s-ar pute sa ma inec? Fii, te rog, mai explicit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Marian, mi-am zis ca odata ajuns pe acest site, mai citesti si tu cate ceva. Tu nu stii decat sa ne oferi aceleasi vorbe pe care le intalnim la neoprotestanti de la aparitia lor? S-au dat raspunsuri. Cine are urechi de auzit, aude. Nu te mai amagi sa incerci sa ne iei de mana pentru a ne duce catre Imparatie. Se vede de la distanta ca esti in afara drumului. Indicat ar fi sa intrebi, din cand in cand, daca drumul pe care mergi este bun. Ca doar nu vii din Imparatie, ca noi sa credem ca drumul pe care il parcurgi este cel bun.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biblia | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 0 | 19.09.2011 17:33:45 |
Traditia in perioada intertestamentala | BenHur | Despre Sfanta Scriptura | 2 | 24.11.2010 13:23:49 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
biblia | The_Fallen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 04.10.2009 12:47:18 |
Despre Traditia in Biserica ORTodoxa Contemporana | tudor | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 07.01.2007 19:51:44 |
|