Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2007, 20:33:30
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit

imi pare rau ca nu crezi ceea ce am spus despre inmormantarea sinucigasilor.imediat ce voi recupera foaia trimisa de la mitropolie o voi pune pe calc.de ce crezi ca as avea vreun interes sa mint? eu sunt o simpatizanta a P.F. Daniel asa ca nu as scorni asa ceva.exemplu concret -sunt fffff.multe mai ales in mmb. dar de...nu pot da nume ptr ca imi e oarecum frica de cineva asa ca ma abtin.dar sunt ffff.multe, este un sat in care din 150 de fam 120 sunt de batrani cu pensii mizere iar restul traiesc din ajutor social.bis mai are un pic si se darama..dar nu sunt bani.de multe ori preotul era cel care le dadea de mancare enoriasilor, din putinul lui.i s-a intamplat sa-i sparga casa parohiala veche de 70 de ani si sa-i fure...alimente si haine..a gasit si muscat din salam care era in frigider...asa ca de unde bani in acea parohie...preotul nici nu are masina ci numai bicicleta....de unde? sunt date cat se poate e reale...e drept ca sunt si altfel de parohii dar putine prin acea zona..la hramul bis au venit 8 oameni....la fel este si cu sfintirea bisericiii...gandeeste cat inseamna mancarea pentru cel putin 100 de persoane plus alte atentii..si tot ce mai trebuie.asta e purul adevar
Reply With Quote
Vechi 27.11.2007, 22:26:47
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

:)eea, iti multumim si te rog sa nu-ti faci giji, amindoua povestirile sunt adevarate, deoarece exista saraci si...saraci.
Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Vechi 28.11.2007, 12:14:03
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Implicit

multumesc cozia de incurajare.repet nu am vrut sa ma plang ci doar sa relatez adevaruri concrete, fara sa supar pe nimeni.
Reply With Quote
Vechi 28.11.2007, 13:52:57
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eea
imi pare rau ca nu crezi ceea ce am spus despre inmormantarea sinucigasilor.imediat ce voi recupera foaia trimisa de la mitropolie o voi pune pe calc.de ce crezi ca as avea vreun interes sa mint? eu sunt o simpatizanta a P.F. Daniel asa ca nu as scorni asa ceva.exemplu concret -sunt fffff.multe mai ales in mmb. dar de...nu pot da nume ptr ca imi e oarecum frica de cineva asa ca ma abtin.dar sunt ffff.multe, este un sat in care din 150 de fam 120 sunt de batrani cu pensii mizere iar restul traiesc din ajutor social.bis mai are un pic si se darama..dar nu sunt bani.de multe ori preotul era cel care le dadea de mancare enoriasilor, din putinul lui.i s-a intamplat sa-i sparga casa parohiala veche de 70 de ani si sa-i fure...alimente si haine..a gasit si muscat din salam care era in frigider...asa ca de unde bani in acea parohie...preotul nici nu are masina ci numai bicicleta....de unde? sunt date cat se poate e reale...e drept ca sunt si altfel de parohii dar putine prin acea zona..la hramul bis au venit 8 oameni....la fel este si cu sfintirea bisericiii...gandeeste cat inseamna mancarea pentru cel putin 100 de persoane plus alte atentii..si tot ce mai trebuie.asta e purul adevar
Sunt curios sa vad foaia de care zici, de la mitropolie. Sunt sigur nu o vei gasi!!!
Reply With Quote
Vechi 28.11.2007, 13:54:51
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
este adevarat ca sinucigasii au un coltisor al lor in cimitire?
Da, pentru ca legea interzice inhumarea in alt loc decat cimitirul. Iar in unele cazuri sinucigasii se ingroapa separat (fara ca asta sa fie o regula generala). Iar la immormantare preotul spune cateva rugaciuni, mai degraba pentru consolarea familiei...
Reply With Quote
Vechi 29.11.2007, 18:26:16
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Sectantii de sub pamant

--------------------------------------------------------------------------------

Membrii unei secte religioase din Rusia au sapat un tunel unde asteapta Apocalipsa, care va veni in mai 2008, conform predictiilor acestora, transmite, marti, agentia Ria Novosti. Doua zeci si noua de membri ai sectei, inclusiv patru copii, care fac parte din Biserica Adevarata Ortodoxa Ruseasca:dontgetit: s-au mutat in tunel, unde exista fantani, o bucatarie, celule monastice si alte facilitati. Acestia au scris o scrisoare autoritatilor locale din regiunea Penza in care afirma ca s-au mutat sub pamant din vointa proprie. "Locuitorii tunelului au amenintat ca isi vor da foc daca vor fi obligati sa iasa de acolo", a afirmat procuroarea Alevtina Volchkova, adaugand ca o ancheta a fost lansata impotriva conducatorului sectei, care isi spune Parintele Pyotr. Acesta va fi supus unei examinari psihiatrice si risca pana la trei ani in inchisoare daca va fi gasit vinovat de incalcarea drepturilor adeptilor sai. Procuroarea a mai spus ca toti membrii cultului provin din alte regiuni rusesti decat Penza sau din fostele tari sovietice, iar unii dintre acestia au incalcat legile din Rusia. Cand politistii si preotii au incercat sa ii convinga pe sectanti sa paraseasca tunelul, acestia au amenintat ca isi vor da foc, deoarece poseda multe materiale explosive, precum gaz si kerosen. "Dumnezeu ne-a spus sa reactionam astfel, o carte despre acest lucru se scrie in Cer", a declarat un adept al acestui cult pentru tabloidul rusesc Komsomolskaya Pravda. Ziarul a mentionat ca secta a fost creata in urma cu doi ani de un localnic in varsta de 43 de ani, Pyotr Kuznetsov, care a infiintat o casa de rugaciuni in sat. "Membrii sectei nu muncesc si le interzic copiilor sa mearga la scoala", a precizat un localnic. In urma cu cateva luni, un anunt pe care scria "Ne pare rau, am facut un juramant al tacerii", a aparut pe usile bisericii, iar Kuznetsov a anuntat Apocalipsa. Cand tunelul a fost gata, adeptii cultului s-au mutat acolo. "Un doctor se afla cu ei, iar temperatura din tunel este intre 12 si 17 grade Celsius",
Reply With Quote
Vechi 30.11.2007, 10:51:19
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

eea, ai gasit foaia pe care spuneai ca ne-o prezinti?
Reply With Quote
Vechi 01.12.2007, 23:17:21
mirelat
Guest

Implicit

Colegii idioti ii imbolnavesc pe ceilalti

Colegii idioti din birou sunt la fel de periculosi pentru sanatate precum tigarile, cofeina, drogurile sau alcoolul. Stresul provocat de un coleg... mai incet la minte poate cauza un atac de cord. Un studiu dat publicitatii de catre doctorul Dagmar Andersson de la Universitatea de Medicina din Stockholm a evidentiat ca stresul cauzat de munca zilnica alaturi de idioti este una dintre "cele mai mortale" forme de stres. Pacientii supusi studiului au fost intrebati despre stilul de viata si despre factorii de stres care ii afecteaza constant. Majoritatea (62%) au raspuns ca muncesc alaturi de oameni atat de imbecili, incat abia daca gasesc drumul de la birou la parcare. Si, conform studiului, atacul de cord survine la mai putin de 12 ore de la o cearta cu un astfel de "specimen".

[stire de Alina Vlad/The Romanian Monitor - USA]
Reply With Quote
Vechi 03.12.2007, 00:04:39
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Implicit

Parlamentul european cere ca in scoli, in viitor, sa nu se mai studieze creationismul. (rev. ROST).
Reply With Quote
Vechi 17.12.2007, 23:07:59
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

La multi Ani Parinte Patriarh Daniel!

Marele Sfânt Prooroc Daniel să vă aibă în paza sa!

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Stiri-Spectacole-Evenimente cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 1001 24.02.2025 13:36:21
Pe scurt din lume (stiri mai noi si mai vechi) Laura19 Stiri, actualitati, anunturi 173 13.05.2014 06:46:57
Stiri, spectacole, evenimente culturale pentru cei din Bucuresti glykys Stiri, actualitati, anunturi 160 05.04.2014 22:07:21
Baptistii stiu de dinainte ca o sa apara stiri indreptate impotriva BOR metanoia2 Generalitati 13 23.11.2009 16:23:51