![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sectarel tata, nu te mai chinui, ca n-ai sa primesti mila de la ceilalti pentru apologetica gratuita care le-o faci, nici macar asa, ca de la sectar la sectar.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(ce dulau o fi speriat-o?) |
|
|||
|
|||
![]()
O posibilitate ar fi aici: https://www.youtube.com/watch?v=4z2DtNW79sQ
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau, dupa alte gusturi, aici: https://www.youtube.com/watch?v=e1Ma3-uu_jM
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ai înțeles? Sectarel ''tata'', nu te mai chinui, ca n-ai sa primesti ''mila'' de la ceilalti pentru apologetica gratuita care le-o faci, nici macar asa, ca de la sectar la sectar. ![]() Last edited by vsovi; 04.10.2016 at 16:23:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta ca sa stim cu cine avem de a face.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar nu-ți dai seama ce înseamnă ortodoxie și ce înseamnă să o aperi? Voi apărați defapt minciuna și răutatea și ipocrizenia și asta rezultă nu pentru că zice unul sau altul de voi așa ceva ci asta rezultă din faptele și cuvintele voastre ''șocante''... șocante pentru trăitorii în ortodoxie... expresii scoase pe faleză din filmele horror și prono! Un creștin ortodox nu are în vocabular astfel de termeni trădători pe care îi vehiculați voi ci alții, din ăștia: -frățietate, iubire, dreptate, ascultare riguroasă de canoane, de porunci, sfințenie, comuniune cu Dumnezeu, ajutor, slujire, curățire, Adevăr... și toate cuvintele bune care duc pe apropiați la fericire și mîntuire. Pe care îi folosește sincer și nu fățarnic. Deci dacă așa comentați voi evenimentele creștine.... la nivelul unui limbaj subuman și josnic și în stil satanicesc atunci cum de mai aveți și pretenția de a avea pretenția să vă creadă cineva că voi apărați ortodoxia sau BOR sau mîntuirea sau pe Dumnezeu de eretici și hulitori? Nu mai bine mergeți voi la piață și la stadion și pe șanț și vă porcăliți acolo ca țiganii în toate felurile, judecîndu-vă și ocărîndu-vă și făcîndu-vă proști și nebuni și trădători unii pe alții cît poftiți? Ce v-a făcut Dumnezeu ca să-i mutilați ortodoxia în halul ăsta? ![]() Last edited by vsovi; 04.10.2016 at 18:47:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai să vedem ce înseamnă un ecumenist și un antiecumenist.
Păi ecumenismul vine de la cele 7 sfinte sinoade ecumenice prin care s-a revelat de la Duhul Sfânt Cunoașterea lui Dumnezeu. Deci un ecumenist ar trebui să fie un ortodox foarte fidel sfintelor canoane puse ca dreptar de către sfinții celor 7 sfinte sinoade ecumenice. De aici rezultă că un anti-ecumenist ar fi un eretic sau un sectant sau satana cel mincinos și rău și ispititor. Știind asta, ereticii și sectanții au îmbrăcat haina ecumenismului pentru a păcălii ortodocșii veritabili ca să lărgească Calea cea strîmtă care duce la Viață militînd pentru lepădarea de pocăință, de rugăciuni, de canoane, de posturi, de poruncile mai mici sau mai mari pînă acolo încît susțin că nu mai e nevoie de nimic ca să te mîntuiești ci ești gata mîntuit dacă îi primești pe ei de șefi și le asiguri lor stăpînirea în ''numele'' Domnului. Deci un ecumenist a devenit simbolul ereticului și sectantului îmbrăcat în haină de lup. Antiecumenistul atunci a devenit brusc apărătorul ortodoxiei... doar că serv-viciile știind și ele asta l-au pus să le facă jocurile și să le ducă la îndeplinire interesele ascunse și mafiote de a rămîne la putere cu orice preț dictatorii și cultul personalității lor impostoare... Și așa iată-ne într-o piesă absurdă, într-un război fratricid în care ambele tabere surpă ortodoxia și mîntuirea lor și a noastră a tuturor trăgînd fiecare din toate direcțiile în Dumnezeu. Deci poate să-mi spună și mie cineva: Io cu cine votez? (Eu sunt ''nebunul'' turmentat și ''sectant'', pîrît că aș fi troll sau că batjocuresc, tot eu... ortodoxia) În concluzie la concluzie, deci, fraților, voi sunteți normali la cap? Dacă ziceți că da... atunci vă rog frumos să-mi răspundeți: Și totuși... Io cu cine votez? (Retoric vă întreb că eu știu cu cine să votez!) Last edited by vsovi; 04.10.2016 at 19:09:15. |
|