![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
nu pot sa nu remarc faptul ca fundamentalistii sunt antivaccinare.
|
|
|||
|
|||
![]()
...)) Dreptul la libertatea de a alege sună mai nou a fundamentalism.
|
|
|||
|
|||
![]()
te doare-n... cot ca tu negi dreptul ala altora. si, evident, tot din cauza de fundamentalism.
si nu te-am vazut sa chemi la rascoala pentru ce se intampla prin husi sau in alta parte ca deh... ai ataca institutia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Luminatu-le, dacă mă incluzi și pe mine la "fundamentaliști", eu sunt contra vaccinării OBLIGATORII, nu antivaccinare. E o mică diferență, da' cine se mai încurcă de amănunte?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E tare afirmația "masca este praf în ochi la proști, n-are nicio eficiență, totuși sunt țări care cumpăra miliarde de măști ca să protejeze populația". Last edited by simpllu; 25.10.2017 at 09:55:52. |
|
|||
|
|||
![]()
...........................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 19:09:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Această schemă obligatorie cine o justifică, în funcție de ce poate fi extinsă ?
Mai nou se face propagandă pentru includerea vaccinului împotriva hpv în programul național de imunizare. Controverese vaccin anti-hpv. Azi îți votează o schemă obligatorie care mâine poate crește, iar obligativitatea se poate extinde și la adulți. Cum ar fi fost să fie obligați toți adulții care intră în contact cu persoane prin prisma serviciului de fiecare dată când se declanșează vreo isterie publică gen gripă aviară ? La o adică, oricine e nevaccinat poate deveni un pericol pentru sănătatea publică și poate fi înfierat cu mânie proletară.
|
||||
|
||||
![]()
La altceva mă refeream: perpetuarea comportamentului antivaccin va duce la înmulțirea numărului de bolnavi (persoane nevaccinate, se înțelege).