Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2009, 02:29:06
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?

[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a I[/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=red]-a)

[/COLOR]

*
O a treia epistolă dezvăluia și scopul ascuns, cu bătaie lungă, al liderilor pucioși. Odată ajuns pe tron, regele Mihai ar fi trebuit musai să le fie lor recunoscător, și chiar să-i iubească, iubire materializată foarte simplu: asociindu-i și pe ei la guvernarea țării și “lucrând” apoi nemijlocit cu ei și prin ei. Și toate acestea, drept mulțumire pentru sforile trase de ei pe la șeful armatei (Victoraș Stănculescu) și pe la alte personalități ale vremii, curtate intens în acea perioadă, tot cu epistole “căzute din cer” și tot cu același scop ascuns (Andrei Pleșu, Doina Cornea, Sorin Dumitrescu, Teoctist Arăpașu, Vasile Târgovișteanul, Irineu Pop Bistrițeanul, Ilarion Argatu, Visarion Iugulescu, Maica Veronica și preotul Ioan de la Vladimirești, Doina Alexandru, Constantin Mănciulescu, Silvia Radu, Vasile Gorduz, Gheorghe Zamfir, Sebastian Șerban, Ioana Giosan, Edgar Nicolau; se plănuise, așadar, un adevărat complot politic, la care însă se pare că n-a marșat nimeni dintre cei abordați prin epistolele sosite “din cer” și care le-au fost adresate personal) și pentru ajutorul neprețuit adus de pucioși tocmai “din ceruri”, ca regele Mihai să-și poată recăpăta tronul. Victoraș este sfătuit temeinic să se lase “lucrat”:

[COLOR=blue]“ Stai sub obrocul Meu și lasă-te lucrat, ca să știi și să înțelegi cum lucrează Dumnezeu. Îmbrățișează viața de creștin după adevăr. Nu este greu, iar creștinul cel adevărat va birui tot răul și nu va fi biruit. Amin. Oastea Mea cea binecuvântată va fi oastea României, iar cel uns de la Mine este scris că va fi de la Mine peste Ierusalim. Iubește pe unsul de la Mine, că el îi va iubi și va lucra cu cei ce sunt cu Mine. Eu sunt cu el și îi întăresc răbdarea și îi alin dorul lui cel greu, căci greu mai este dorul lui, măi iubitul Meu. Îți spun și Eu ție că greu îl mai apasă dorul de acest pământ, și acest pământ este pământul cel binecuvântat, cel ce se va arăta binecuvântat, cel peste care va domni pacea și dreptatea cea din cer, iubitul Meu. “ ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 19aprilie/2 mai 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]

16.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 455,colomn 2, paragraph 6

Victoraș s-a lăsat “lucrat” și prin față, și pe la spate, și așa a reușit să ajungă la pușcărie.
Dacă cineva este sceptic și crede că persoana vizată în mod cifrat cu cuvintele[COLOR=blue] “cel uns de la Mine” [/COLOR]ar fi fost alta decât regele Mihai, iar “[COLOR=blue]Ierusalimul[/COLOR]” ar fi altul decât cel inventat la Pucioasa, e suficient să-i reproducem titlurile și subtitlurile concepute de către liderii pucioși pentru respectivele epistole:
Prima epistolă, cea din 9/22 ianuarie 1991:
[COLOR=blue]Cuvântul Domnului către Victor Stănculescu[/COLOR]
[COLOR=blue]Îndemn pentru credincioșie față de planul ceresc de dezrobire a României de sub călcâiul fiarei roșii: comunismul[/COLOR]
A doua epistolă, cea din 9/22 martie 1991:
[COLOR=blue]Proorocie pentru venirea regelui Mihai. Neliniștea iscoadelor[/COLOR]
A treia epistolă, cea din 19 aprilie/2 mai 1991:
[COLOR=blue]Oastea română trebuie să fie o oaste sfântă. Unsul României trebuie așezat în cinstea ce i se cuvine celui ales.[/COLOR]
Așa stând lucrurile, ele par să se lege ceva mai bine și pentru cei care încă se mai îndoiesc.
Dar “Dumnezeul” de la Pucioasa nu se mulțumea numai cu atât. El avea planuri mari. El țintea la convertirea întregii oștiri române la doctrina pseudo-ortodoxă a pucioșilor:

[COLOR=blue]“ Eu sunt Cel bun, iar cei buni în credință aud glasul Meu și merg după Mine, că aceia mă cunosc pe Mine. Pace ție, și pace peste oastea României, peste oastea cea care este cu Mine și cea care va fi cu Mine! Lucrează cu Mine peste oastea României, ca să fie ea cu Mine și să ocrotesc pe tot sufletul cel pe care îl voi găsi credincios Mie. Lucrează, și cu dreptate lucrează.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 19aprilie/2 mai 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]

17.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 456,colomn 1, paragraph 4

Acum, una din două (sau chiar trei): ori că Victoraș n-a “[COLOR=blue]lucrat[/COLOR]” ce trebuia și cum trebuia, ori că el însuși nu s-a lăsat “[COLOR=blue]lucrat[/COLOR]” bine din cer, ori că “Dumnezeul” de la Pucioasa n-a izbutit “[COLOR=blue]să-l lucreze[/COLOR]” pe Victoraș așa cum și-a propus, cert este că unsul lui Dumnezeu, regele Mihai, n-a mai ajuns nici până în ziua de astăzi pe tronul țării, și nici o șansă nu i se mai întrezărește. O nouă iluzie adânc ticluită și atent pritocită, de mărire a liderilor pucioși, care s-a spulberat pentru totdeauna, odată cu “proorociile” care o trâmbițaseră și în care ei sperau, după un scenariu atât de simplu: noi îl ajutăm pe rege să vină pe tron, iar după aceea el ne ajută pe noi să ieșim dintr-un nesuferit anonimat; și uite-așa, o mână spală pe alta, și amândouă obrazul.
Să fi uitat Victoraș în momentele sale de cea mai grea cumpănă cu câtă dragoste îl înconjura altădată “Dumnezeul” de la Pucioasa, promițându-i marea cu sarea? Căci iată ce și cum îi promitea:

[COLOR=blue]“ Cheamă-Mă de câte ori ești necăjit, cheamă-Mă! Eu vin. Iată-mă cum vin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 19aprilie/2 mai 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]

18.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 456,colomn 1, paragraph 2
Victoraș, ia cheamă-l tu în ajutor pe “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa, de acolo unde te afli tu acum! Mai știi, poate nu-i târziu. Aibi nădejde! Să știi că și Sfântul Petru a fost scos noaptea afară din închisoare, de un înger.
[COLOR=blue]Ești necăjit. Cheamă-l! El vine. Iată-l cum vine[/COLOR], să te scoată și pe tine.
[COLOR=purple]………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]11 noiembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]………………………………………………………………[/COLOR]
85. Noul Ierusalim
Date: Jan 15th, 2009 758 pm - Subscribe
Mood: ungrounded
[COLOR=purple]85. Noul Ierusalim (Misterele Pucioasei, cap.LXXXI)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Partea a LX-a.[/COLOR] Texte modificate : Anul 1991 – mesaje “primite” prin lelica Mihaela)

Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR]
( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” )

[COLOR=blue]“Fiule, să nu pierzi și să nu uiți nici[/COLOR]
[COLOR=blue] un cuvânt, că de toate vei fi întrebat”[/COLOR]
(din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 6 februarie 1959)
19.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1955-1980.pdf page 99,colomn 1, paragraph 9
Vechi 03.02.2009, 02:31:25
Banned

[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=red]-a)

[/COLOR]
Anul 1991

[COLOR=blue]1. [/COLOR]Ediția 1995:[COLOR=blue] “[/COLOR][COLOR=red] …[/COLOR][COLOR=blue]Domnul [/COLOR][COLOR=red]n[/COLOR][COLOR=blue]-a găsit loc pe pământ nici atunci, n-a găsit nici acum. Atunci a găsit într-o iesle loc[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] ca să poată ajunge pe lume întrupat și acum, la sfârșitul [/COLOR][COLOR=red]L[/COLOR][COLOR=blue]ucrării Sale, iată cât de alungat a fost de peste tot. De când m-a născut pe mine Domnul, măi copii, vă spun și eu vouă, am fost tot oropsită și disprețuită și alungată[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] am fost[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] de când copilă și până m-am dezbrăcat de trup. Când coborâse Domnul cu cuvântul Său în mine, am început să-L port și să-L adăpostesc[/COLOR][COLOR=red], așa[/COLOR][COLOR=blue] ca într-o iesle săracă, dar și El și eu am fost disprețuiți și alungați și judecați și pedepsiți. Așa a fost [/COLOR][COLOR=red]menirea[/COLOR][COLOR=blue] Domnului pe pământ, așa este și [/COLOR][COLOR=red]menirea[/COLOR][COLOR=blue] celor ce-L poartă în [/COLOR][COLOR=red]El[/COLOR][COLOR=blue], căci El a căutat numai spre lăcașuri sărace, numai spre umilință, că nu [/COLOR][COLOR=red]i[/COLOR][COLOR=blue]-a plăcut duhul lumii fiincă El nu era din lume. O, copiii mei, dacă și noi am fi fost din lume, lumea ne-ar fi iubit, dar nu copiii mei, iată suntem născuți din cer și spre cer tânjim. Domnul ne-a scos din lume fiindcă nici noi nu eram din lume[/COLOR][COLOR=red]...[/COLOR][COLOR=blue]” (7 ianuarie 1991) [/COLOR]
[COLOR=blue]1. [/COLOR]Ediția 2006:[COLOR=blue] “[/COLOR][COLOR=red] Preasfânta Treime mi-a spus să vorbesc cu voi, măi mămică, mi-a spus să dau un picuț la o parte durerea, și să v-o dau și pe a voastră un picuț la o parte, că iată, îngerii din cer cântă și dănțuiesc și sărbătoresc zi de aducere-aminte a nașterii Mântuitorului lumii, căci în această zi a acestei luni S-a născut atunci [/COLOR][COLOR=blue]Domnul [/COLOR][COLOR=red]în ieslea cea săracă. N[/COLOR][COLOR=blue]-a găsit loc pe pământ nici atunci, n-a găsit nici acum. Atunci a găsit într-o iesle loc ca să poată ajunge pe lume întrupat[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și acum, la sfârșitul [/COLOR][COLOR=red]l[/COLOR][COLOR=blue]ucrării Sale, iată cât de alungat a fost de peste tot. De când m-a născut pe mine Domnul, măi copii, vă spun și eu vouă, am fost tot oropsită și [/COLOR][COLOR=red]tot[/COLOR][COLOR=blue] disprețuită[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și alungată am fost de când copilă și până m-am dezbrăcat de trup. Când coborâse Domnul cu cuvântul Său în mine, am început să-L port și să-L adăpostesc ca într-o iesle săracă, dar și El și eu am fost disprețuiți și alungați și judecați și pedepsiți. Așa a fost [/COLOR][COLOR=red]viața[/COLOR][COLOR=blue] Domnului pe pământ, așa este și [/COLOR][COLOR=red]a[/COLOR][COLOR=blue] celor ce-L poartă în [/COLOR][COLOR=red]ei[/COLOR][COLOR=blue], căci El a căutat numai spre lăcașuri sărace, numai spre umilință, că nu [/COLOR][COLOR=red]I[/COLOR][COLOR=blue]-a plăcut duhul lumii[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] fiincă El nu era din lume. [/COLOR]
[COLOR=blue]O, copiii mei, dacă și noi am fi fost din lume, lumea ne-ar fi iubit, dar nu[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] copiii mei, iată[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] suntem născuți din cer[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și spre cer tânjim. Domnul ne-a scos din lume fiindcă nici noi nu eram din lume[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue]” ([/COLOR][COLOR=red]25 decembrie 1990/ [/COLOR][COLOR=blue]7 ianuarie 1991[/COLOR], sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
20.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 408,colomn 1, paragraph 1

Ultima frază merită cea mai adâncă reflecție. Cum a reușit Domnul să-i scoată din lume, îndată ce ei nu erau acolo, în lume? Și dacă nu erau în lume, de unde i-a scos?

[COLOR=blue]2. [/COLOR]Ediția 1995:[COLOR=blue] “[/COLOR][COLOR=red] …[/COLOR][COLOR=blue]O, dragii mei, m-am dus la Dumnezeu ca să[/COLOR][COLOR=red] vă [/COLOR][COLOR=blue]pregătesc[/COLOR][COLOR=blue]cetate tare[/COLOR][COLOR=red], măi fiilor, [/COLOR][COLOR=blue]și am venit cu ea în brațele mele cerești și am așezat-o cu așezare binecuvântată și stau în unghiul ei și cuv[/COLOR][COLOR=red]â[/COLOR][COLOR=blue]ntez cuvânt ceresc […] O, Domnul n-a lăsat flămând acest popor dacă el n-a vrut să fie și cu mine. [/COLOR][COLOR=red]Și[/COLOR][COLOR=red]a[/COLOR][COLOR=blue] folosit trupul cel dintr-o rădăcină cu mine […] voi zidi în zilele ce vin [/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=blue]iserica neprihăniților și a neadormiților care vor slăvi pe Dumnezeu [/COLOR][COLOR=red]întru[/COLOR][COLOR=blue] taina Ierusalimului cel din cer coborât[/COLOR][COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=blue]” (18 martie 1991) [/COLOR]
[COLOR=blue]2. [/COLOR]Ediția 2006:[COLOR=blue] “ O, dragii mei, m-am dus la Dumnezeu ca să[/COLOR][COLOR=blue]pregătesc[/COLOR][COLOR=blue]cetate tare și am venit cu ea în brațele mele cerești și am așezat-o cu așezare binecuvântată[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și stau în unghiul ei și cuv[/COLOR][COLOR=red]i[/COLOR][COLOR=blue]ntez cuvânt ceresc […] O, Domnul n-a lăsat flămând acest popor dacă el n-a vrut să fie și cu mine. [/COLOR][COLOR=red]A[/COLOR][COLOR=blue] folosit trupul cel dintr-o rădăcină cu mine […] voi zidi în zilele ce vin [/COLOR][COLOR=red]b[/COLOR][COLOR=blue]iserica neprihăniților și a neadormiților care vor slăvi pe Dumnezeu[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=red]în[/COLOR][COLOR=blue] taina Ierusalimului cel din cer coborât[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue]” [/COLOR][COLOR=blue] ([/COLOR][COLOR=red] 5/ [/COLOR][COLOR=blue]18 martie 1991)[/COLOR]

21.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 432,colomn 2, paragraph 3
[COLOR=blue]3. [/COLOR]Ediția 1995:[COLOR=blue] “[/COLOR][COLOR=red] …[/COLOR][COLOR=blue]Eu[/COLOR][COLOR=blue]am trecerea cea mai mare în cer, [/COLOR][COLOR=red] am trecere mare fiilor,[/COLOR][COLOR=blue] fiindcă am fost trâmbiță lucrătoare spre sfârșitul vremurilor și a locuit în mine cuvântul celor șapte tunete […]Au vorbit atunci cele șapte tunete, dar au fost pecetluite cuvintele acelea și nu s-au scris[/COLOR][COLOR=red]. Și[/COLOR][COLOR=blue] s-au scris în vremea voastră, măi copii.[…] a folosit Dumnezeu trâmbițele cele ce erau scrise în [/COLOR][COLOR=red]C[/COLOR][COLOR=blue]arte ca să trâmbițeze în vremea domniei fiarei apocaliptice și a ajuns Dumnezeu pe vremea trupului meu[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] să sune din [/COLOR][COLOR=red]T[/COLOR][COLOR=blue]râmbița cea dinaintea celei de-a doua arătări a Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos, căci scris este că se [/COLOR][COLOR=red]va[/COLOR][COLOR=blue] arăta la sfîrșitul plinirii vremurilor cele scrise în [/COLOR][COLOR=red]C[/COLOR][COLOR=blue]arte[/COLOR][COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=blue]” (25 martie 1991) [/COLOR]
[COLOR=blue]3. [/COLOR]Ediția 2006:[COLOR=blue] “ Eu[/COLOR][COLOR=blue]am trecerea cea mai mare în cer, [/COLOR][COLOR=blue]fiindcă am fost trâmbiță lucrătoare spre sfârșitul vremurilor[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și a locuit în mine cuvântul celor șapte tunete […] Au vorbit atunci cele șapte tunete, dar au fost pecetluite cuvintele acelea și nu s-au scris[/COLOR][COLOR=red], dar[/COLOR][COLOR=blue] s-au scris în vremea voastră, măi copii.[…] a folosit Dumnezeu trâmbițele cele ce erau scrise în [/COLOR][COLOR=red]c[/COLOR][COLOR=blue]arte ca să trâmbițeze în vremea domniei fiarei apocaliptice[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și a ajuns Dumnezeu pe vremea trupului meu să sune din [/COLOR][COLOR=red]t[/COLOR][COLOR=blue]râmbița cea dinaintea celei de-a doua arătări a Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos, căci scris este că se [/COLOR][COLOR=red]vor[/COLOR][COLOR=blue] arăta la sfîrșitul plinirii vremurilor cele scrise în [/COLOR][COLOR=red]c[/COLOR][COLOR=blue]arte[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue]” ([/COLOR][COLOR=red] 5/ [/COLOR][COLOR=blue]25 martie 1991)[/COLOR]

22.copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/1991.pdf page 437,colomn 1, paragraph 3
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple] 10 decembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=red][...][/COLOR]
250. copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=933
We counted 250 abuses of copyright infringement, from the site : www.noul-ierusalim.ro
B.In this link
http://www.aeonity.com/anca/pg/3
the text .was copied without permission from:
http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=888

[COLOR=fuchsia]
[/COLOR]
Vechi 03.02.2009, 02:33:19
Banned

[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a [/COLOR][COLOR=red]VI[/COLOR][COLOR=red]-a)

[/COLOR]
C.
The content of the following links
http://www.aeonity.com/anca/pg/1
http://www.aeonity.com/anca/pg/2
http://www.aeonity.com/anca/pg/3
http://www.aeonity.com/anca/pg/4
is defamatory to the status of Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem, Pucioasa Romania and is defamatory to at list of 57 people, most of them members of the above mentioned Foundation, who have been notified us in the period of september 2007 - ianuary 2009 that their name have been abused in the blog http://www.aeonity.com/anca
[COLOR=red]Aici se pretinde în mod fals că toate comentariile legate de articolul[/COLOR][COLOR=red] [/COLOR][COLOR=purple]Misterele Pucioasei (XLIII) –[/COLOR][COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Partea a XXXI-a.[/COLOR] Modificări în capitolul Mărturisiri ale creștinilor, la 25 martie 1995) [COLOR=red]sunt defăimătoare la adresa acestor 57 de mărturisitori ( de fapt sunt 59) . Pentru a arăta că nu este nici pe departe așa, vom reproduce introducerea din acest articol:[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]De la bun început trebuie să spunem că toate, dar absolut toate mărturisirile creștinilor din anul 1995 au fost modificate în ediția din anul 2006. Să fi fost toți animați de aceeași dorință spre perfecțiune, care să-i determine să opereze schimbări, odată cu noua apariție a cărții? Unii dintre “mărturisitori” nici nu mai trăiesc, iar alții s-au risipit și sunt de negăsit. Cine a operat modificările în numele lor? Dar cine ar avea acest drept? Evident, nimeni. Și totuși, cineva a avut îndrăzneala să o facă. Și a făcut-o temeinic, fără scrupule. Iar la sfârșit, ca și cînd nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, le-a pus capac următorul titlu mincinos, scris cu litere de-o șchioapă:[/COLOR]

[COLOR=blue]MĂRTURISIRILE CREȘTINILOR, LA 25 MARTIE 1995[/COLOR]

[COLOR=fuchsia]Nu, nu este vorba de nici o “scăpare”. Caracterul intențional al acestui titlu este evident: el mai apare și în Cuprins (de două ori) și este reprodus pe antetul fiecărei file impare, din capitolul respectiv ( adică, de încă 19 ori). În total, această minciună e multiplicată de 22 de ori![/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Desigur că, pe ansamblu, mărturisirile sunt “aceleași”, dar modificările le fac să fie altele. N-ar avea cum să fie acestea “mărturisirile creștinilor de la 25 martie 1995”, dacă diferă, uneori substanțial, de cele care au văzut lumina tiparului în ediția precedentă a cărții. Oare nu trebuia să fie considerate a fi ALTE mărturisiri, iar titlul să se raporteze corect, la anul 2006? Da, dar atunci s-ar fi descoperit că unii dintre mărturisitori, morți deja de multă vreme, nici n-aveau cum să mai expună o mărturie îmbunătățită, deci modificată. Cei care vor citi diferențele, vor judeca și singuri.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Ceea ce pare deosebit de interesant este că dintre cele 59 de mărturisiri apărute în 1995, una apare în anul 2006, incompletă. Este vorba de mărturisirea arhiereului Irineu, din care lipsește integral articolul publicat în ziarul “Evenimentul zilei” , la 18 ianuarie 1993. De ce lipsește acest articol? Cine l-a scos, și de ce? El în nici un caz nu putea să-l scoată, întrucât se afla la Cluj, iar legăturile lui cu Pucioasa erau de mult (și sunt pentru totdeauna) tăiate.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Deocamdată, să remarcăm că există o serie de elemente comune care caracterizează modificările și care se întâlnesc la majoritatea mărturiilor. Aceasta duce la concluzia că toate modificările sunt făcute de aceeași mână. Există o serie de modificări sistematice, făcute de mulți “martori”(sau, în unele cazuri, de aproape toți), ca și când s-ar fi vorbit între ei. Este mai plauzibil că sunt făcute de aceeași persoană, deoarece ele sunt neașteptat de multe și de diverse. Vom începe cu aceste corecții standard, adică acelea care se regăsesc în mod sistematic și la ceilalți “mărturisitori”. [/COLOR]
[COLOR=red] Așadar, aceasta este motivația acestui articol: el dezvăluie un fals grosolan, prin care o persoană interesată în cosmetizarea mărturiilor le-a operat pe toate după același calpod, pentru toți mărturisitorii, fie ei vii sau adormiți. De aceea dezvăluirea este incomodă și cotată drept defăimare. Uneori însă modificările interesate sunt atât de îndrăznețe, încât îi descalifică total pe liderii pucioși. Să dăm un singur exemplu, legat de persoana sacrosantă a “preotului” Șerban Spiridon: [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Șerban Spiridon:[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]58.[/COLOR][COLOR=fuchsia] Ediția 1995:[/COLOR] [COLOR=blue]“ În anul 1988[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] Domnul mi-a spus prin această proorocie [/COLOR][COLOR=red]să-mi iau familia și[/COLOR][COLOR=blue] să merg la Pucioasa, că are de lucru cu mine, iar eu nu mă înduram să-mi las casa și să merg unde mă chema Domnul.” (pag.28 )[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]58.[/COLOR][COLOR=fuchsia] Ediția 2006:[/COLOR] [COLOR=blue]“ În anul 1988 Domnul mi-a spus prin această proorocie să merg la Pucioasa, că are de lucru cu mine, iar eu nu mă înduram să-mi las casa și să merg unde mă chema Domnul.” (pag.59)[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Eliminarea cuvintelor “…[/COLOR][COLOR=red]să-mi iau familia și[/COLOR][COLOR=fuchsia]…”[/COLOR] [COLOR=fuchsia]ridică un mare semn de întrebare. Oare ce motivație ascunsă a determinat această mutilare a textului original? Pe cine și de ce deranjează familia lui Șerban Spiridon? De ce nu trebuie să se știe că Șerban Spiridon a avut cândva o familie?[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]A avut, pentru că acum nu mai are. După mutarea lor la Pucioasa, la presiunile Mihaelei Tărcuță, atât nevasta cât și fetița lui Spiridon Șerban au fost mutate cu domiciliu forțat la o creștină din comuna Valea Lungă, care a consimțit să fie complice. Soarta acestor femei nu este singulară: la fel au pățit și soția, respectiv fiica lui Nicolae Nedelcu. Și toate acestea pentru că Mihaela voia ca cei doi, Spiridon Șerban și Nicolae Nedelcu, destinați de ea să fie “preoți” ai Noului Ierusalim, trebuia musai să apară în fața poporului ca fiind fără familie, aparent “feciorelnici”, ceea ce este un fals ordinar. De aceea se ascunde acum cu atâta obstinație faptul că Spiridon avea și el, cândva, o familie.[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
During octomber 2007-december2008 we mention that your client has also infringed our copyrights in a similar way as showed above on this two blogs:
http://noulierusalimnip.wordpress.com/
http://noulierusalimdelapucioasa.wordpress.com/

and we have notified the wordpress.com team about violation of TOS(terms of service). We sent the notification on 13 of January 2009, and the way they processed our enquiry has solved the problem.

Please take the necessary and appropriate technical measures to stop these infringements of the intellectual property rights. We mention that any continuity of the blog
http://www.aeonity.com/anca in the manner showed above will increase the damage caused to our Foundation.

The team of Ro Emmaus publish house and Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem, Pucioasa Romania

Public relation Manager
Pop Nicolae
Tel +40 0744777675

Email addres:cuvantulluidumnezeu@gmail.com

Secondary addres: viorel1997@gmail.com

[COLOR=red]Așa că, dragă Vsovi, din textul de mai sus rezultă limpede că cei doi reprezentanți ai “Fundației Sfânta Virginia”, pe nume Nicolae Pop și Viorel Ivan, au acționat în fals în numele lui Dumnezeu, pretinzând că au drepturi de autor asupra unor scrieri care nu au fost scrise de ei, deci asupra cărora nu au nici un drept. Acest lucru îl dovedește solicitarea reală de a obține un copyright (pe care ei pretindeau că îl au), solicitare datată 15 ianuarie 2009.[/COLOR]
Vechi 03.02.2009, 02:35:30
Banned

[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a [/COLOR][COLOR=red]VII[/COLOR][COLOR=red]-a)

[/COLOR]
[COLOR=red]O a doua tentativă reușită a pucioșilor a fost suspendarea blogului noulierusalimnip de pe Wordpress[/COLOR][COLOR=red]:[/COLOR]
To WordPress team,

The blog http://noulierusalimnip.wordpress.com/ which is your client is in many ways infringing upon the Terms of Service at WordPress.com available on your site under the Creative Commons Sharealike license. The following items are a list of abuses during October 2007 to December 2008:

1.
Point 2 in WordPress Terms of Service says that your client should have fully complied with third party licenses relating to the Content, and has done all things necessary to fully pass through to end users and required terms. Your client athttp://noulierusalimnip.wordpress.com/ is at fault with this.
http://noulierusalimnip.wordpress.com/ is using in most of its 87 chapters the materials from the site www.noul-ierusalim.ro which is the property of Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem with copyright reserved 2003-2009 under the Romanian Law nr. 8/1996 din 14/03/1996.
We give you few examples from the very long list of cases to use our materials without any approval from the owner of the www.noul-ierusalim.ro :
[COLOR=red][…][/COLOR]

2.
The site www.noul-ierusalim.ro is displaying in pdf format a book titled Cuvantul Lui Dumnezeu(Word of God) edition 2 published by Editura Ro Emaus 2006 with ISBN number 973-97125-3-3.(link for copyright ownership http://www.noul-ierusalim.ro/Prefata.pdf page 2).

This book is used in the Content of your client without permission from the owner of the wrights reserved by the law. We give a list of some of the abuses:
a.In this link:

[COLOR=red][…][/COLOR]

b. In this link:

http://noulierusalimnip.wordpress.co...oasa%e2%80%9d/
we find two abuses:
[COLOR=fuchsia] “Dacă [/COLOR][COLOR=fuchsia]regele vine[/COLOR] [COLOR=blue]la cârma țării,[/COLOR][COLOR=fuchsia] în termeni duhovnicești nu există bătrânețe, sufletul nu îmbătrânește[…] Așa că regele dacă vine, Dumnezeu poate să-l umple de har și să-i sporească înțelepciunea pe care o are și evlavia pe care o are și frumusețea fizică pe care o are. Deci, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu să facă întorsătura[/COLOR][COLOR=fuchsia] și apoi Dumnezeu știe cum va conduce acest popor, însă îi trebuie om, [/COLOR][COLOR=fuchsia]îi trebuie omul acela[/COLOR][COLOR=fuchsia]…” [/COLOR]
[COLOR=blue]The text above was used without permission from:[/COLOR]

. The book “Cuvântul lui Dumnezeu”, Edition 1 1995,ISBN number 973-97125-0-9 page number 9
[COLOR=fuchsia]“Dacă [/COLOR][COLOR=fuchsia]regele vine[/COLOR] [COLOR=blue]acasă…[/COLOR] [COLOR=fuchsia]în termeni duhovnicești nu există bătrânețe, sufletul nu îmbătrânește[…] Așa că regele dacă vine, Dumnezeu poate să-l umple de har și să-i sporească înțelepciunea pe care o are și evlavia pe care o are și frumusețea fizică pe care o are. Deci, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeu să facă întorsătura[/COLOR][COLOR=blue],[/COLOR][COLOR=fuchsia] și apoi Dumnezeu știe cum va conduce acest popor, însă [/COLOR][COLOR=blue]Î[/COLOR][COLOR=fuchsia]i trebuie om, [/COLOR][COLOR=blue]Î[/COLOR][COLOR=fuchsia]i trebuie omul acela[/COLOR][COLOR=fuchsia]…”[/COLOR]

The book “Cuvântul lui Dumnezeu”, Edition 2 2006, page number 44
[COLOR=blue] the comments in your blog are defamatory to our site and is infringing the copyright of the book titled Cuvantul lui Dumnezeu edition 1 and 2!!![/COLOR]

[COLOR=red]De ce pretind pucioșii că și la acest punct, comentariile de pe blog erau defăimătoare? Pentru că ele demască o modificare discretă, făcută asupra textului original al Cărții “Cuvântul lui Dumnezeu”(cea editată în 1995), odată cu apariția Ediției a doua (cea din anul 2006) . Pentru a ascunde un adevăr incomod, acela că în 1995 pucioșii conspirau de zor să-l aducă pe regele Mihai la cârma țării, prin reinstaurarea forțată a monarhiei, în ediția a doua cuvintele[/COLOR][COLOR=blue]la cârma țării, [/COLOR][COLOR=red]au fost înlocuite cu[/COLOR][COLOR=blue]acasă…[/COLOR][COLOR=red] În acest mod “se salva” încă o “proorocie” neîmplinită: regele nu mai trebuia să vină neapărat pe tron, ci pur și simplu [/COLOR][COLOR=blue]acasă[/COLOR][COLOR=red], ca simplu cetățean.[/COLOR]

c. In this link:

http://noulierusalimnip.wordpress.co...gia-minciunii/
we find 33 abuses of passages extracted from the book [COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu. Edition 2 2006[/COLOR]
[COLOR=blue] We give you here the first two:[/COLOR]
Motto 1:[COLOR=blue]“ Nu vă temeți de lume, [/COLOR][COLOR=red]biruiți lumea, chiar de va trebui să mințiți[/COLOR][COLOR=blue] pentru Dumnezeu și pentru calea Lui cea dreaptă și adevărată…” [/COLOR]
[COLOR=blue]([/COLOR]din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 2 iunie 1991)
[COLOR=red]Acest pretins abuz nu este altceva decât o exemplificare a felului în care “Dumnezeul de la Pucioasa” introduce și “legalizează” minciuna în conduita curentă a creștinilor pucioși, cu motivația că “pentru a salva onoarea lui Dumnezeu și calea Lui cea dreaptă” este permis orice, inclusiv pactul cu tatăl minciunii, care este diavolul. Evident că demascarea publică a acestei anomalii grave față de moralitatea creștină a fost taxată de către pucioși ca o altă “defăimare” la adresa lor.[/COLOR]
[COLOR=red] […][/COLOR]
d. In this link:
[COLOR=red][…][/COLOR]
e. In this link:
http://noulierusalimnip.wordpress.co...i-cosmetizate/

we find 148 abuses. We give two of them:
Ediția 1995: [COLOR=blue]” …dracul a făcut cazan de țuică și [/COLOR][COLOR=fuchsia]țuică, că[/COLOR][COLOR=blue] și strugurii îi bagă mulți și fac țuică.” (22 iunie 1957) [/COLOR]
Copied without permission from. The book “Cuvântul lui Dumnezeu”, Edition 1 1995, page number 68 column 1 paragraph 5

Editia 2006: [COLOR=blue]” … dracul a făcut cazan de țuică, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]țuică[/COLOR][COLOR=red]a făcut[/COLOR][COLOR=fuchsia], că[/COLOR][COLOR=blue] și strugurii îi bagă mulți și fac țuică.” ([/COLOR][COLOR=#00ccff]9/[/COLOR][COLOR=blue]22 iunie 1957)[/COLOR]

http://www.noul-ierusalim.ro/1955-1980.pdf page number 94 column 2 paragraph 5

[COLOR=blue]and the comments in your blog are defamatory to our site!!![/COLOR]
[COLOR=red]De ce sunt defăimătoare comentariile la acest punct? Pentru că demonstrează cum au fost inventate tot felul de “soluții” salvatoare, care cosmetizau în ediția a doua a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu” toate cacofoniile apărute în ediția întâi (peste 120 la număr), considerându-se că acestea îl puneau într-o lumină nefavorabilă pe pretinsul lor autor (“Dumnezeul” de la Pucioasa)[/COLOR]

f. In this link:
[COLOR=red][…][/COLOR]
g. In this link:

[COLOR=red][…][/COLOR]

h. In this link:
[COLOR=red][…][/COLOR]
i. In this link:
[COLOR=red][…][/COLOR]
Vechi 03.02.2009, 02:36:58
Banned

[COLOR=red]De ce au suspendat pucioșii blogul noulierusalimnip?(partea a [/COLOR][COLOR=red]VIII[/COLOR][COLOR=red]-a)

[/COLOR]
j. In this link:

[COLOR=red][…][/COLOR]

k In this link:

http://noulierusalimnip.wordpress.co...de-la-pucioasa

/ we find 72 abuses.We give the first two:
[COLOR=blue]“…O, copiii Mei, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Prima dată[/COLOR][COLOR=blue] am venit și am făcut om și tot ce se vede și am pus o hotărâre să o păzească, să fie bine de el și de toți urmașii lui, și au greșit. Am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a doua oară[/COLOR][COLOR=blue] în trup. M-am născut cu trup din Fecioară… …Iată, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Acum sunt în Duh și M-am pogorât în mai multe locuri să vă îndemn la viață și trăire curată și sfântă, că e gata să se sfârșească totul…” (22 iunie 1957)[/COLOR]
http://www.noul-ierusalim.ro/1955-1980.pdf page number 92 colomn 1 paragraph 3
[COLOR=blue]“Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de [/COLOR][COLOR=fuchsia]a doua[/COLOR][COLOR=blue] arătări, așa precum este scris în cartea Mea[/COLOR][COLOR=blue] “ (30 aprilie 1955)[/COLOR]
http://www.noul-ierusalim.ro/1955-1980.pdf page number 92 column 1 paragraph 3
[COLOR=blue]and the comments in your blog are defamatory to our site!!![/COLOR]
[COLOR=red] Dar să vedem în ce consta caracterul zis “defăimător” al comentariilor de pe blog, pe care îl reclamă pucioșii la acest punct?[/COLOR]
[COLOR=red]Comentariile sunt considerate defăimătoare pentru că dezvăluie un aspect deosebit de incomod pentru ei: apariția în “Cuvântul lui Dumnezeu” a unor inconsecvențe grave, nedemne de un Dumnezeu Atotștiitor. Astfel, deși la 30 aprilie 1955 “Dumnezeul de la Pucioasa” afirma că își pregătește a doua venire pe pământ (despre care scrie de altfel și în Biblie), la data de 22 iunie 1957 el anunță că de fapt a doua venire a fost cea prin care S-a născut cu trup din Fecioara Maria, iar a treia venire pe pământ a și avut loc, urmând ca cea proorocită de Biblie să aibă loc în curând, aceasta urmând să fie deci cea de-a patra! Este evident că nu este vorba de nici o “copiere” de texte, ci de o reproducere a unor citate. Cele două citate erau absolut necesare, pentru a proba concret această critică, pe care însă pucioșii nu au demnitatea să o suporte.[/COLOR]
l.To make this notification not too long we give you a list of links from your client and the number of abuses counted on each link. We can provide the whole evidence of it if necessary.
[COLOR=red][…][/COLOR]

We have counted a number of 2928 total abuses like those showed above in the interval of October 2007-december 2008.
ALL THE COMMENTS MADE ARE DEFAMATORY!!!
[COLOR=red]Concluzia pucioșilor, subliniată cu litere mari, este că toate comentariile sunt considerate defăimătoare, deoarece scot în evidență un lucru extrem de incomod pentru ei: Ideologia de la Pucioasa se bazează pe impostură, pe farsă, pe minciună și pe insolență. Cele 2928 de “abuzuri” contorizate de acoliții pucioși sunt de fapt tot atâtea texte afectate grav de impostură și de falsuri. A venit însă vremea să se spună lucrurilor pe nume, și atunci ciracii de serviciu sar în sus ca arși și reclamă încălcarea drepturilor civile. Ei uită un singur lucru: drepturile civile îți permit să te minți singur, dar nu-ți permit să-i amăgești pe alții.[/COLOR]
3. The Content of http://noulierusalimnip.wordpress.com/ is defamatory in all cases mentioned above directly to the status of Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem, Pucioasa Romania and is defamatory to at list of 166 people, most of them members of the above mentioned Foundation, who have been notified us in the period of October 2007 – December 2008 that their name have been abused in the blog http://noulierusalimnip.wordpress.com/…….

4. The blog is named in a manner that misleads the readers. Your client is crating confusion in connection with the name of our domain:

http://noul-ierusalim.ro
http://noulierusalimnip.wordpress.com

5. In the above we clearly show that the use of your website by your client http://noulierusalimnip.wordpress.com/ is a case of infringement of the intellectual property rights of Ro Emmaus srl and Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem.
The whole Content of your client blog has damaged the public image of our Foundation and its members.

6.We mentioned that this blog:

http://noulierusalimdelapucioasa.wordpress.com/

Is also infringing our copyrights in the same manner as showed above. For our Foundation this blog is also at fault. If you need we can provide evidence !!!

7.. We are ready to send a DMCA Notification to DMCA if necessary.

8. Please take the necessary and appropriate technical measures to stop these infringements of the intellectual property rights. We mention that any continuity of these two blogs in the manner showed above will increase the damage caused to our Foundation.

Best regards,
The team of Ro Emmaus Srl and Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem, Pucioasa Romania

Public relation Manager
Pop Nicolae
Tel +40 0744777675

Primary address:Cuvantul.lui.Dumnezeu@noul-ierusalim.ro

Secondary address:cuvantulluidumnezeu@gmail.com

[COLOR=red]De data aceasta, în afară de “Fundația Sfânta Virginia”, își dispută dreptul de proprietate asupra “Cuvântului lui Dumnezeu” de la Pucioasa și o societate comercială cu răspundere limitată: Ro Emaus SRL din București![/COLOR]
[COLOR=red]Nu lipsit de interes este faptul că în numele acestei societăți (Ro Emaus SRL) semnează același Nicolae Pop, pe post de Public Relation Manager, în timp ce fantomatica societate Ro Emaus SRL este formată doar din 2 membri: Zidaru Victoria (administrator și asociat) și Halău Gheorghe (asociat)! Dar ce mai contează un fals în plus , pe lângă cele 2928 de falsuri inventariate de către pucioși drept abuzuri defăimătoare împotriva renumelui lor![/COLOR]
[COLOR=red]O nouă dilemă, așadar: până la urmă, cine este autorul? deci cine scrie “Cuvântul lui Dumnezeu”? “Fundația Sfânta Virginia- Pucioasa”, sau Ro Emaus S.R.L?[/COLOR]
Vechi 03.02.2009, 02:44:08
Banned

Implicit Se caută un autor credibil pentru "Cuvântul lui Dumnezeu " de la Pucioasa

Liderii pucioși vor să-i subtilizeze “Dumnezeului de la Pucioasa” dreptul de Autor asupra “Cuvântului de la Noul Ierusalim”

În încercarea lor de a suspenda toate blogurile și site-urile care îndrăznesc să formuleze critici la adresa sectei “Noul Ierusalim” de la Pucioasa, liderii pucioși nu se dau în lături de la orice fel de mistificări. Recent, la 15 ianuarie 2009, ei au încercat să obțină de la Guvernul României recunoașterea faptului că “Fundația Sfânta Virginia” este singura autoare a textelor publicate pe site-ul [COLOR=blue]www.noul- ierusalim.ro[/COLOR] sub titlul generic [COLOR=blue]”Cuvântul lui Dumnezeu”[/COLOR], deși această tentativă spulberă orice speranță a acoliților pucioși că aceste texte ar putea fi totuși opera lui Dumnezeu, așa cum – de altfel – au pretins liderii pucioși de peste cincizeci de ani încoace. Însăși faptul că solicită abia acum acest drept este o mărturisire a faptului că până la 15 ianuarie a.c. ei nu l-au avut. Așadar, toate inițiativele precedente prin care, pretinzând că au drepturi de autor încă din anul 2003, liderii pucioși au reușit să suspende blogurile [COLOR=purple]noulierusalimnip[/COLOR] de pe Wordpress și Aeonity, au fost bazate pe falsuri și substituire de persoană. În fapt, pucioșii de la “Fundația Sfânta Virginia” nu puteau cere suspendarea acestor bloguri, îndată ce nu aveau (încă) obținută recunoașterea oficială a calității de autor. Solicitarea făcută de ei la data de 15 ianuarie a.c. vine tocmai ca urmare a faptului că, la un moment, dat li s-a atras atenția că nu mai pot întreprinde demersuri în numele autorului, dacă Fundația (respectiv, pucioșii care sunt membri ai acestei Fundații) nu are recunoscută calitatea de autor.
Reproducem mai jos facsimilul adresei oficiale prin care se dovedește că “Fundația Sfânta Virginia” nu are încă recunoscută calitatea de autor a scrierilor intitulate “Cuvântul lui Dumnezeu”, dar se luptă din răsputeri ca să o obțină.
Problema fundamentală e că atunci când o vor obține, Dumnezeu nu va mai putea fi prezentat ca autorul acestor scrieri, ci oamenii, căci oamenii care sunt înrolați în mișcarea sectară autointitulată “Fundația Sfânta Virginia” de la Pucioasa vor fi reușit să-și însușească doar pentru ei, în mod oficial și legal, această calitate.

Deocamdată să reținem că, după cum rezultă din această adresă, Fundația Sfânta Virginia Cetatea Noul Ierusalim a declarat în solicitarea sa expediată la O.R.D.A. că este autor al lucrării www.noul-ierusalim.ro”, lucrare care reproduce nu numai “Cuvântul lui Dumnezeu” apărut în cartea cu același nume, dar și toate mesajele mai noi, apărute după anul 2006, și care se pretindea până acum că-L au ca autor pe Însuși Dumnezeu. Această declarație este deci fie un fals în acte publice, fie un adevăr care va deveni în curând extrem de incomod pentru pucioși: mărturisirea că nu Dumnezeu este autorul acestor scrieri, ci una sau mai multe persoane aparținând acestei Fundații.
Toată pasărea pe limba ei piere!

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]

Deoarece textul nu este suficient de lizibil, vom opera în continuare transcrierea lui:

30 Jan. 2009 12:38 No.8487 P. 3

ORDA GUVERNUL ROMÂNIEI
OFICIUL ROMÂN
PENTRU DREPTURILE DE AUTOR
__________________________________________________ ___________________________
Calea Victoriei 91-93, Et-2, Sector 1, 010067- București 1* Tel./Fax: 021 317.50 60/70/80/90
orda@orda.ro www.orda.ro

INT.nr.247/15.01.2009 – IES.nr.247/ 30.01.2009

Către,
FUNDAȚIA SFÂNTA VIRGINIA CETATEA SFÂNTĂ NOUL IERUSALIM
Localitatea Pucioasa, cartier Glodeni Vale, Nr. 65b, jud. Dâmbovița

Urmare cererii dvs., înregistrată la O.R.D.A. cu nr. 247/15.01.2009, prin care ne solicitați înscrierea în Registrul Național de Opere a lucrării www.noul-ierusalim.ro” al cărei autor declarați că sunteți, vă comunicăm că, având în vedere necesitatea porotejării titularilor de drepturi împotriva oricăror încălcări ale legislației în domeniu și ținând seama de convențiile internaționale la care România este parte, O.R.D.A. a depozitat lucrarea: www.noul-ierusalim.ro” în format electronic, în arhiva instituției sub numărul 247/15.01.2009, în baza prevederilor art. 148 alin.(1) din Legea nr.8/1986, modificată și completată.
În momentul în care Registrul Național de Opere va deveni funcțional, depozitarea efectuată pentru lucrarea realizată de către dvs., va fi înregistrată în acest registru conform procedurii aprobate.

DIRECTOR GENERAL,
Rodica PÂRVU
DIRECTOR D.R.G.C.R.P.
Laurențiu OPREA
Vechi 03.02.2009, 10:52:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

draga Maria-Margareta dumneata ii consideri din start vinovatzi...

-cine te-a facut gade sau osanditor sau de unde shti dumneata adevarul asha fara cercetare?

-tot ce scri dumneata este lipsit de buna credintza a citirii unei cartzi, caci presupune din start ca sunt vinovatzi shi osanditzi cei pe care ii citeshti, shi astfel le incalci dreptul de a fi socotitzi in fatza justitziei, pana se va pronuntza ea, ca fiind nevinovatzi, conform constitutziei, caci pana la sentintza definitiva nimeni nu poate fi socotit ca a facut un lucru rau, asta de justitzia facuta de oameni care jura pe Biblie, deci ma mir de vehementza ta cand se vede de la o poshta cat de mult incalci legile din ura de pucioshi, spui dumneata indreptatzita pentru ca ii socoteshti eretici, anatemizatzi, ori ce shtiu eu cum ii socoteshti dumneata sau cei a caror sculishoara gazetareasca te-ai facut dumneata.

-adica se cenzureaza de peste 60 de ani toate in romania shi dumneata i-ai gasit pe ei sa-i acuzi ca ar cenzura? nu cumva ai greshit adresa? ca ei sunt batjocuritzi de voi, adica sunt defaimatzi shi astfel sunt intr-un fel cenzuratzi shi dumneata ii socoteshti pe ei ca doresc sa cenzureze blogurile shi mocirla de pe ele?

-spui la mishto ca nu mai shtiu ei cine este Autorul... poi oricine ar fi autorul, ei vorbesc in cazurile respective, in cereri, in NUMELE FUNDATZIEI, care are toate drepturile ca sa nu accepte sa fie citata fara consimtzamantul fundatziei, caci altfel oricine de pe net ar copia o parte sau tot site-ul shi l-ar posta pe net in numele lor, a organizmului lor... shi cu atat mai mult nimeni nu ar accepta shi daca ar scrie o carte ca cineva sa ia citate din ea shi sa le foloseasca in scopul obtzinerii de bani, faima sau alte lucruri, cu atat mai mult cu cat ishi shi bate joc de opera respectiva... dumneata ai accepta?

Deci ei nu fac altceva decat sa apere drepturile Fundatziei, reclama/faima, banii obtzinutzi, drepturile respective, shi asha mai departe, sau este voie sa faca cineva reclama negativa shi sa batjocoreasca opera altcuiva? deci ei pe drept cerand ca sa inchida sau opreasca pe orishicine se foloseshte de scrierile respective, nerespectand Drepturile Fundatziei, adica scot
tot felul de avantaje gazetareshti ori alte moduri de uzurpare de drepturi, dar prin asta nu se incalca drepturile nimanui la parere shi la libera exprimare, caci pe un forum este liber sa scrii sau sa dezbatzi sau sa discutzi, dar acelea nu erau forumuri, ci erau articole gazetareshti scrise fara permisiunea autorului (Fundatzai adica) in scop gazetaresc-comercial, in scop denigrator, rauintentzionat, caci se porneshte din start de la premisa ca au fost condamnatzi, deci e citare cu reacredintza, care este evidenta din felul total absurd shi rautacios cum sunt interpretatzi shi osanditzi mereu fara ca sa se fi pronuntzat nicio instantza justitziara... deci fiind vorba de o Fundatzie, i se incalca drepturile constitutzionale, shi la asta se refera, ma gandesc... caci nu e vorba de drepturile revendicate de Dumnezeu ori de sfanta Verginica, deoarece fiind carte, fiind puse scrierile pe internet, ele pot fi citite liber, shi citat din el ca shi schimb de pareri de opinii, dar nu este permis constitutzional shi legal sa se fure spre a se folosi in scopuri ce uzurpa drepturile Fundatziei shi pot fi cerute despagubiri pentru daune-interese.

Astfel ca nu-tzi dau dreptate in nici un fel, decat ca te iert ca crezand ca faci un bine, faci mare valva shi taraboi, in sperantza ca ai dreptul sa anatemizezi sau sa osandeshti pe aproapele tau... cu atat mai mult cu cat oasndirile sunt ale altora si incalca drepturile oricarei organizatzii, a oricarei persoane juridice asupra careia nu exista o sentintza irevocabila...

shi chiar daca ar exista, poate cineva sa-L condamne pe Dumnezeu?
"au doara" nu face El ceea ce voieshte?
Vechi 03.02.2009, 14:17:14
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

deci de aia te iert, ca nu te iert in locul fundatziei ori a Lui Dumnezeu ori in alt fel, ci te iert ca vrei mereu sa discutzi cu mine dar dorind o discutzie purtata cu reacredintza, fara buna credintza, fara respect, shi fara a tzine seama de regulile cuviintzei, adica sa acceptzi ca nu ai intotdeauna dreptate shi ca celalalt nu are intentzia sa te minta, shi o faci pentru ca sa te foloseshti dumneata in primul rand, shi nu doar ca sa creezi circ sau cineshtie ce alte mijloace folosite de gazetari in scopurile lor de a-shi vinde mai ushor gazetele... deci te iert ca mereu ai vrea sa te foloseshti de mine ca sa-shi lamureasca altzii nelamuririle lor, poi aia e treba lor, dumneata lamureshte-le pe ale tale daca ai dorintza de a purta o discutzie pe baza de buna credintza caci daca dumneata shtii din start ca sunt rai, shi eretici ori sectantzi, atunci ce nevoie mai ai sa discutzi despre ei, ca doar deja dumneata ai aflat ceea ce doreai sa afli, ca sunt mincinoshi shi ca au inventat toate de acolo sau le-au primit de la cineva, de la dracu care se da Hristos-Duhul... deci daca dumneata eshti lamurita, de ce vrei sa te lamuresc eu, iar daca te lamuresc, atunci nu vrei ca sa te lamuresc ci vrei sa-tzi mentzii parerea... poi daca stiintza dumitale e definitiva, atunci nu vad ce sens are discutzia decat sa ma amarashti pe mine shi de aceea am zis ca te iert... fiindca ai vrea sa ma faci shi pe mine sa nu cred... dar eu cred... shi sper sa shi traisc, ca altfel tot drac raman, caci shi dracii cred shi se cutremura, pe cand creshtinii, iau aminte shi ishi unesc credintza cu cele ce le-au citit shi auzit shi ishi curatzesc viatza pe care o traiesc de atunci in lumina, ca lumina din Lumina.

deci te iert ca pe o sora ca nici eu nu-s mai breaz ca tine, shi asha ca tine fac shi eu mereu circ ca sa bravez, dar defapt precis sunt un eretic creshtin-ortodox cum m-ai ginit la fix dumneata shi eu nici nu shtiam, shi mai ales de aia te iert, ca ai marturisit dupa Adevar despre cele 7 trambitze shi m-ai invatzat foarte bine, m-ai corectat ca sa shtiu cine e unsul (Regele Mihai I), cine e al 7-lea Patriarh al Romaniei (Daniel) shi cine este omul, cel chemat la Apostolie pentru Slava lui Dumnezeu, (Ierarhul Irineu) ca shi cel chemat sa carmuiasca cu drug de fier toate neamurile asha cum le-a carmuit Domnul... dar nu rupt de BOR ci din cadrul ei... caci Romania are misiunea ei speciala de la Dumnezeu caci va fi incununata ca o Regina... caci este aleasa Domnului, shi Tzara Lui, data de Tatal inca de acum 2000 de ani, daca nu de la intemeierea lumii, de acum 7500 de ani shi ceva... deci nu numai ca te iert dar itzi shi multzumesc...

shi inca ceva, nu prea cred ca ai numele Maria-Margareta, ci am impresia ca l-ai ales tocmai ca sa batjocureshti casa Regala, ori din simpatie... pentru asta sa te ierte Dumnezeu daca e adevarat... ca eu nu te pot ierta, caci daca intr-adevar ai greshit, atunci nu mi-ai greshit mie ci Regelui.
Vechi 03.02.2009, 18:34:59
Banned

Implicit Vânătoarea de “drepturi de autor”

Vânătoarea de “drepturi de autor”

Dragă Vsovi, tare îngăduitor mai ești! De aia se duce pe râpă țara asta, pentru că toți hoții, fie ei prinși, fie neprinși, sunt tratați otova, ca “negustori cinstiți”. Acum nu se mai spune adevărul în față, ci se umblă la eufemisme. Hoțul nu mai e numit hoț, ca să nu se simtă, săracul, că e calomniat, ci i se spune cu emfază și cu respect “delapidator”. Tâlharul se mândrește azi cu sonora etichetă de “infractor”. Călcătorul de lege este numit “contravenient”. Curva, e numită “bacantă”, “femeie ușoară” sau “vânzătoare de plăceri”. Omorâtorul este “exterminator”. Ucigașul de părinți este “paricid”. Mincinosul este “mistificator”. Nelegiuitul e “delincvent”. Spionul e “agent secret”. Incendiatorul e “piroman”. Bătăușul e “boxeur”. Înșelătorul e “măsluitor”. Sodomizatorul e mângâiat cu numele de “homosexual”, iar pederastele se mângâie singure, cu numele de “lesbiene”. Vezi chiar lângă tine că hoțul își bagă adânc mâna în buzunarul vecinului tău, dar n-ai voie să strigi la el: ”Hoțule! Scoate mâna din buzunarul omului!”, ca nu cumva să-l stresezi, ca să nu-l jignești, ca să nu-l calomniezi, și să te dea apoi în judecată și eventual să faci și pușcărie, pentru că i-ai încălcat drepturile civice și l-ai împiedicat în exercitarea neîngrădită a meseriei lui liberale. Dacă te repezi după el ca să-l prinzi, nu stă pe gânduri: scoate pistolul și te împușcă drept în inimă.

Ori n-ai citit atent, ori n-ai înțeles nimic, ori te prefaci că nu înțelegi. Cei care au făcut blogurile în care erau demascate minciunile și falsurile de la Noul Ierusalim, arătându-se negru pe alb unde și cum s-au făcut “măsluirile” , nu au copiat din scrierile pucioșilor, ca să le promoveze apoi și ca să obțină niscaiva bani sau foloase materiale de pe urma lor. Le-ar fi fost și rușine să se facă vestitorul lor. În schimb au citat din “operele” pucioșilor, arătând exact și întotdeauna de unde s-au luat citatele, și care sunt porțiunile de text pe care pucioșii le-au falsificat. Pucioșii, de fapt, chiar asta reclamă cu disperare: “cum de a îndrăznit cineva să ne ia la puricat scrierile noastre și să le întoarcă pe toate fețele, dezvăluind locurile unde ne-am bătut noi joc de alții, considerându-i proști?”
Și mai fac ceva, dacă ai băgat bine de seamă: se joacă de-a Dumnezeu, și în numele Lui. Scrierile respective sunt fie sacrosante, intangibile, căci se pretinde că sunt venite din gura lui Dumnezeu; fie sunt niște simple scrieri anonime (și fiind anonime, pucioșii își permit să le modifice când vor și cum vor, ca să-și acopere toate imperfecțiunile, făgăduințele mincinoase și contrazicerile care le-au scăpat la prima ediție); fie, sunt o marfă, al cărei drept de autor trebuie protejat (ca nu cumva să se îmbogățească alții de pe urma ei), și care are ca autor colectiv:
–o Fundație de la Pucioasa ( cuvantulluidumnezeu@gmail.com )
–o Cetate Sfântă de la Glodeni ( [COLOR=#33cccc]cninic2000@gmail.com[/COLOR])
–un S.R.L. fantomatic din București compus doar din 1 administrator și 1 membru ( [COLOR=#33cccc]Ro Emaus publish house[/COLOR] )
–un clujean de paie, expirat și apoi promovat ca “Public Relation Manager of Santa Virginia Foundation the Holy City of New Jerusalem, Pucioasa Romania” (ete, fleoșc!) ( [COLOR=#33cccc]popnic@gmail.com[/COLOR] )
–un ingineraș ieșit la pensie pe caz de boală, cu ceva frământări psihiatrice ( viorel1997@gmail.com )
–un directoraș al unei obscure firme de jaluzele din Brăila ([COLOR=#33cccc]cristian.ivan@tehnologic.com[/COLOR])
–ba chiar Însuși Bunul Dumnezeu (Cuvantul.lui.Dumnezeu@noul-ierusalim.ro ) – ultimul pe listă – (last, but not least)

Toți cei enumerați mai sus reclamă la unison și fiecare în parte niște “drepturi de autor” de pe urma glăsuirii “Dumnezeului” de la Pucioasa. Iar aceste faimoase drepturi cică datează din anul 2003, deși cererea de recunoaștere oficială a lor a fost înaintată la O.R.D.A. abia pe 15 ianuarie 2009! Pretenția – sistematic schimbată – că autorul scrierilor pucioase ba este Dumnezeu, ba este omul (mereu altul), ba diverse soțietățuri anonime sau cu răspundere ultra-limitată, nici aceasta nu e o minciună?
Vechi 03.02.2009, 19:16:08
Banned

Implicit Comentariu asupra Răspunsului dat de Wordpress pucioșilor

Comentariu asupra Răspunsului dat de Wordpress pucioșilor

Wordpress le-a dat un răspuns sec pucioșilor, pentru a le arăta că le-a făcut pe plac, deși argumentele aduse de ei n-au fost inteligibile:

[COLOR=blue]to cninic2000@gmail.com[/COLOR]

[COLOR=blue]data15 ianuarie 2009, 11:40[/COLOR]
[COLOR=blue]subject[WordPress #239959]: http://noulierusalimnip.wordpress.com/[/COLOR]
[COLOR=blue]sent by wordpress.com[/COLOR]

[COLOR=blue]http://noulierusalimnip.wordpress.com/[/COLOR]

[COLOR=blue]This blog is suspended.[/COLOR]
[COLOR=blue]They will be given a copy of what you sent as I am unable to fully understand it.[/COLOR]
[COLOR=blue]-[/COLOR]
[COLOR=blue]Mark[/COLOR]
[COLOR=blue]__________________________________________________ ______[/COLOR]

E lesne de observat că răspunsul dat de cei de la Wordpress este o sinceră recunoaștere a faptului că ei au acționat rapid, dar fără să înțeleagă mai nimic din toată pledoaria pucioșilor. Au făcut-o repede și oricum, ca să le facă pucioșilor pe plac și ca să scape de orice bătaie de cap. Ei încheie astfel răspunsul lor:
[COLOR=#3333ff]This blog is suspended.[/COLOR]
[COLOR=#3333ff]They will be given a copy of what you sent [/COLOR][COLOR=red]as I am unable to fully understand it[/COLOR].
[COLOR=blue]- [/COLOR]
[COLOR=blue]Mark[/COLOR]

Adică:
[COLOR=blue]Acest blog este suspendat. [/COLOR]
[COLOR=blue]Li se va da o copie din ce ne-ați trimis, [/COLOR][COLOR=red]deoarece eu n-am reușit să vă înțeleg în totalitate[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR]
[COLOR=blue] - [/COLOR]
[COLOR=blue]Mark[/COLOR]
Acesta ar trebuit să fie principalul argument în favoarea unei ridicări a suspendării. Nu e logic să suspenzi un blog fără să înțelegi motivația reclamației care i-a solicitat suspendarea. În plus, toate argumentele aduse de pucioși sunt mincinoase, inclusiv cele care vorbesc sistematic de calomnii. De exemplu, ei pretind că cei 57 de "mărturisitori" au fost calomniați. Cu ce au fost calomniați? Prin faptul că s-a dezvăluit că mărturisirile lor au fost modificate de către o altă persoană, obținându-se astfel două versiuni diferite de “mărturisiri”? Aceste versiuni, deși apar ca diferite în conținut, în cele două ediții ale cărții intitulate “Cuvântul lui Dumnezeu”, se pretinde totuși că sunt aceleași și că au fost date la aceeași dată: 25 martie 1995. O altă minciună a pucioșilor, care se poate verifica dintr-o aruncătură de ochi.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40