![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doriti sa va ofer o lectie de echitatie?
|
|
||||
|
||||
![]()
nu, multumesc, dar nu...
|
|
||||
|
||||
![]()
un loc in seaua bunei credinte exista mereu !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici nu pomenisem de inchinare, ci doar de vizitare ! Rimeaza, nu-i asa?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cand eram mica am fost in vacante la Sebes..si bunica nu prea bisericoasa..cand a fost vorba sa ne duca la biserica...a ales ce i s-a parut mai frumos...o catedrala care era catolica..la varsta aia nici nu prea stiam diferentele de religie..m-a mirat ca nu vad icoane si ca e asa pustiu...erau doar cateva statui...dar asta nu m-a impiedicat sa zic tatal nostru si sa imi fac semnul crucii asa ca la noi la ortodocsi...cu degetele lipite in palma..nu cu mana intinsa..si sunt sigura ca dzeu m-a vazut...pt ca dzeu e pretutindeni...nu se spune ca si in iad daca ai fi, dzeu e si acolo ? Cat despre impartasire, spovedanie etc...asta e alta poveste...tot atunci mi-a luat bunica si un rozariu de la biserica catolica, ma fascina ca era cu fosfor si lucea pe intuneric...pe care prin cls 12 l-am facut pierdut..pt ca stiam ca ortodocsii nu au asa ceva.Desi privind simplu...doar era catolic..altfel reprezenta tot pe maica domnului si pe iisus...era f mic, nu am observat daca reprezentarea era ca la catolici cu picioarele batute int-run singur cui..sau ca la ortodocsi separate..dar oricum am renuntat la el. Altfel...daca te duci intr-o tara araba, nu te mai inchini pt ca e musulmana? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
stimabile, orice crestin stie ca neoprotestantii nu au har si nici nu au cum sa aiba, fiindca au aparut peste noapte, la ideea unuia de a face o afacere pe credulitatea celor naivi!
ia spune, banii cu care iti cumperi cartele de telefon pentru a-ti face atatea conturi, care chiar daca sunt banate, tu tot iti faci, sunt din zeciuieli? sau poate din colecta de sambata? |
|
|||
|
|||
![]()
Off-topic:
Fiind eu insetat dupa o obiectivitate, pe cit de imposibila, pe atit de absoluta, gasesc destul de aiurea banarea permanenta a userului adventist. Ca si catolic (fie si unul asa atipic cum sunt) nu am absolut nici un motiv sa tin cu adventistii, dimpotriva, dar am toate motivele, nu crestinesti, nu catolice, ci pur umane, sa nu imi placa unele lucruri. Nu are decit sa isi spuna crezul lor amuzant, alien de-a dreptul, si gata. Oricum, nimeni de pe forum nu a devenit adve, dupa atitia ani de propaganda, ceea ce spune mult despre inca prezentul sistem de filtru mental/duhovnicesc al colegelor si colegilor nostri. La urma urmei, javra inutila de lemnaru (fie ca Pazuzu si Azazel sa aiba "grija" de sanatatea si viata sa inutile si daunatoare!) a facut si spus lucruri pentru care merita banat de mai mult de zece mii de ori. On-topic: cine vrea intra, cu titlul de vizita turistica, in alte lacase de cult, cine nu, nu. Demult vreau sa vizitez pe dinauntru o singaoga si o moschee. Last edited by celestial_pottery; 17.02.2013 at 18:15:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 17.02.2013 at 18:39:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Ortodoxa despre alte biserici | catalin2 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 26.08.2011 20:17:11 |
De ce femeile, in acel period a lunei, nu pot intra in Biserica? | Bast-et | Generalitati | 9 | 12.07.2010 20:18:54 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
|