![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar noi avem o datorie de care se pare că uităm.
Citat:
Acolo unde sunt au liniște cu sau fără trecerea lor în calendar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
MAi citeste odata ce am scris despre tortionari. Nu a cerut nimeni asemenea masuri violente impotriva unor batrani (desi tortionarii au batut pana au omorat batrani de aceeasi varsta pe care o au ei acum). Last edited by Miha-anca; 08.10.2013 at 23:07:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu hotarasc comunistii canonizarea, dar o influenteaza: dovada cat de multi nu accepta canonizarea. Comunismul si-a pus stigmatul pe gandirea multora... in asa fel incat acestia nu reusesc sa vada sfintenia cuiva, dar recunosc aparteneta la ML a acestora.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca aceea de a face comunisti pe ierarhii nostri care refuza sa canonizeze pe cine vrem, cum vrem, cand vrem cum face bunicutza.
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cinismul nu face cinste nimanui! |
|
|||
|
|||
![]()
Atâta le tot sucești cu torționarii și comuniștii că am ajuns să vorbim mai mult de ei decât de mărturisitorii închisorilor comuniste. Că dezvolți o obsesie vis-a-vis de comunism nici nu mai încape îndoială.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și de ML, dar să nu mai zici nimănui.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Comentariile tale sunt de prisos pe aceasta tema, caci m-am exprimat f clar in aceasta privinta. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O alta fatza, a aceleasi monezi.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii inchisorilor | Adriana Cluj | Calugarul | 23 | 17.07.2012 03:07:23 |
Sfintii inchisorilor comuniste | doctor_faustus | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 16.12.2010 20:48:29 |
Sfintii Inchisorilor | Hartford | Generalitati | 9 | 18.07.2009 15:04:53 |
Sfintii Inchisorilor | ortodox4life | Generalitati | 7 | 14.11.2008 09:43:05 |
Serial Sfintii Inchisorilor | Cezarina | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 18.10.2007 16:24:48 |
|