Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2010, 18:40:38
Florin Liviu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Eu prefer sa nu scriu in dosare si documente ca sunt ortodox si sa le dau la toti peste nas cu titulatura mea de mare credincios. Nu crezi ca este cu muuult mai crestin sa te straduiesti sa te comporti ca atare, civilizat si cu respect pentru Dumnezeu nu sa injuri lumea pe privat asa cum spui ca ai facut-o

Lectii sunt multe dar numai cei care aud pot intelege, cei invirtosati in titulaturi nu au cum.
Si tu dai lectii. Noi am avut credinta interzisa din nastere fratele meu cel bun iar de tine nu stiu cum a fost. Poate c-ai fost mai fericit. Iar cea care trebuie sa ma judece este Maria Luisa nu tu. Iata ca ea nu m-a acuzat dar tu o faci. Iti este superioara si tie. Noi suntem mandrii sa ne afirmam si pronuntam credinta noastra sfanta si nu ne va mai inchide nimeni gura. A stat destul inchisa si n-o deschidem pentru tampenii ! Chiar vrem s-o facem auzita ! Eu personal am suferit mult din cauza evreilor hulitori de Dumnezeu si Maica Domnului si poate multi de pe acest forum le cunosc firea.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 18:54:19
Florin Liviu
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Eu prefer sa nu scriu in dosare si documente ca sunt ortodox si sa le dau la toti peste nas cu titulatura mea de mare credincios. Nu crezi ca este cu muuult mai crestin sa te straduiesti sa te comporti ca atare, civilizat si cu respect pentru Dumnezeu nu sa injuri lumea pe privat asa cum spui ca ai facut-o

Lectii sunt multe dar numai cei care aud pot intelege, cei invirtosati in titulaturi nu au cum.
Evreii luminati s-au crestinat demult scumpul meu incepand cu Moise si sunt mandrii sa fie crestini ! Iar tie imi pare ca ti-ar cam fi rusine ! Nu cumva..............................
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:02:25
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin Liviu Vezi mesajul
Evreii luminati s-au crestinat demult scumpul meu incepand cu Moise si sunt mandrii sa fie crestini ! Iar tie imi pare ca ti-ar cam fi rusine ! Nu cumva..............................
"Cei ce se rusineaza de Mine, si Eu Ma voi rusina de ei in fata Ingerilor lui Dumnezeu"
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:12:31
Florin Liviu
Guest

Smile Fratilor !

Le-am inchis gura la hulitori ! Ei nici macar nu stiau ca Moise si Ilie se inchina la Dumnezeu. Vai de ratacirea lor !

Binecuvatata esti in cer si pe pamant Nascatoare de Dumnezeu pururea fecioara ! Miluieste-ne pe noi pacatosii care te cinstim !
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:18:07
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin Liviu Vezi mesajul
Dragii mei,

Adevarat va spun ca am invatat o lectie minunata de la aceasta fata sau femeie. Nu pot sa va spun despre ce este vorba dar va asigur ca veti descoperii toti la momentul potrivit. Eu sunt cel care a jignit-o groaznic pe private dupa care ea a postat tot dar ca sa ma protejeze (!) a ascuns numele meu. Toti in frunte cu mine ne-am straduit sa o demolam si a fost deasupra noastra cu blanzenie si intelepciune. O binecuvantez si o rog sa ma ierte ca Saul pe Mantuitorul. Pe toti ne-a ocrotit si n-a ridicat piatra si obrazul ei l-a intors mai bine ca un barbat. Nu sunt multe femei ca ea. Cititi-i fara partinire postarile. E demna si ne face cinste sa fie printre noi. E important sa ne ierte Ea pe noi caci am gresit in frunte cu mine pacatosul cel mai mare. Rugati-o sa ramana printre noi !

Asa sa imi ajute Dumnezeu !
Eu te iert, desi cred ca lui Dumnezeu trebuie sa-i ceri iertare, in primul rand si evreilor pe care i-ai jignit o data cu mine.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:21:23
Florin Liviu
Guest

Implicit Totusi esti evreica ? Iar ne dansezi pe toti ?

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Eu te iert, desi cred ca lui Dumnezeu trebuie sa-i ceri iertare, in primul rand si evreilor pe care i-ai jignit o data cu mine.
Am raspuns deja ! Evreii luminati s-au crestinat demult ! Iar celorlalti le spun doar atat : RUSINE EVREILOR PAGANI !
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:22:22
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Deci esti evreica!
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:24:10
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Matei 25:
31. Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, și toți sfinții îngeri cu El, atunci va ședea pe tronul slavei Sale.
32. Și se vor aduna înaintea Lui toate neamurile și-i va despărți pe unii de alții, precum desparte păstorul oile de capre.
33. Și va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga.
34. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
35. Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit;
36. Gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine.
37. Atunci drepții Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând și Te-am hrănit? Sau însetat și Ți-am dat să bei?
38. Sau când Te-am văzut străin și Te-am primit, sau gol și Te-am îmbrăcat?
39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniță și am venit la Tine?
40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei, prea mici, Mie Mi-ați făcut.
41. Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui.
42. Căci flămând am fost și nu Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și nu Mi-ați dat să beau;
43. Străin am fost și nu M-ați primit; gol, și nu M-ați îmbrăcat; bolnav și în temniță, și nu M-ați cercetat.
44. Atunci vor răspunde și ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniță și nu Ți-am slujit?
45. El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu ați făcut unuia dintre acești prea mici, nici Mie nu Mi-ați făcut.
46. Și vor merge aceștia la osândă veșnică, iar drepții la viață veșnică.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:30:32
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Prin versetul asta ai raspuns foarte intelept tuturor care au sarit sa muste, ...foarte la obiect Luisa!
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:32:15
Florin Liviu
Guest

Implicit

Citat:
Matei 25:
31. Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, și toți sfinții îngeri cu El, atunci va ședea pe tronul slavei Sale.
32. Și se vor aduna înaintea Lui toate neamurile și-i va despărți pe unii de alții, precum desparte păstorul oile de capre.
33. Și va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga.
34. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
35. Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit;
36. Gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine.
37. Atunci drepții Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând și Te-am hrănit? Sau însetat și Ți-am dat să bei?
38. Sau când Te-am văzut străin și Te-am primit, sau gol și Te-am îmbrăcat?
39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniță și am venit la Tine?
40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei, prea mici, Mie Mi-ați făcut.
41. Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui.
42. Căci flămând am fost și nu Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și nu Mi-ați dat să beau;
43. Străin am fost și nu M-ați primit; gol, și nu M-ați îmbrăcat; bolnav și în temniță, și nu M-ați cercetat.
44. Atunci vor răspunde și ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniță și nu Ți-am slujit?
45. El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu ați făcut unuia dintre acești prea mici, nici Mie nu Mi-ați făcut.
46. Și vor merge aceștia la osândă veșnică, iar drepții la viață veșnică.
Mai fetito !

Tu o cinstesti ziua si noaptea pe Maica Domnului si te inchini ? Da ori ba ! Sau dispari definitiv ! Daca ocolesti raspunsul te blestem ! Ar fi bine sa raspunzi !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul roman omnipod Preotul 21 09.03.2012 19:52:15
Dictionar forum Melissa Generalitati 38 10.02.2011 10:26:18
A fi roman,o rusine mihailt Generalitati 129 05.09.2010 19:52:32
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) LapetiteMoc Generalitati 0 27.04.2010 11:38:20
Episcop roman rapit de k.G.B. praxis Intamplari adevarate 2 18.11.2008 01:48:05