![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma refeream la anumite calitati ale lui Basescu, care il fac atat de popular...
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt consolat doar de gândul că părerea Dvs. nu e la nivel de certitudine ci doar de bănuială...
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
[quote=heaven;422865]Ei,uite asta ma intreb si eu,dupa tot acest spectacol pe care il vad la tv de cateva zile...si cred ca nici acesti manifestanti atat de inversunati,pe buna dreptate pe de o parte,pentru ca nu e o fericire sa iti ajunga cutitul la os de saracie,nu stiu sa raspunda in afara de "Jos Basescu!" altceva.
Aveti dreptate...dar poate si cei care demonstreza (pasnic desigur, nu instigatorii) au acest drept... "De ce se revolta oamenii? Si cum de o fac intr-un moment, parca din senin? Asta se intimpla atunci cind sint batjocoriti la infinit si, desi par ca suporta, depoziteaza undeva toate aceste siluiri. Ce oare am făcut, se întreabă surprins conducătorul, că așa, parcă dintr-o dată, parcă au înnebunit? A abuzat de răbdarea oamenilor, asta a făcut" (de pe http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-gregar-pegra/) |
|
|||
|
|||
![]()
Mitocania salveaza Romania :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu i-as incredinta unui fraier conducerea tarii.
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nici eu, dar parcă, în final, e după noi...
Citat:
Alta: monarhia, preferata mea.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 18.01.2012 at 09:15:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ati auzit gresit.
|
||||
|
||||
![]()
Te rog lumineaza-ne: Care sunt alternativele? Daca aflu care sunt aceste si sunt credibile merg si eu la Universitate diseara si am sa strig cel ma tare.
|
||||
|
||||
![]()
Am spus deja mai sus, recitește te rog!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|