![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, nici mie nu prea mi-a plăcut treaba asta, dar am zis să las textul original. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Wife texts husband on a cold winter’s morning:* "Windows frozen, won't open."
* Husband texts back:* "Gently pour some lukewarm water over it." * Wife texts back 5 minutes later:* "Computer really screwed up now.” |
|
||||
|
||||
![]()
Putine sunt mesajele care ma fac sa izbucnesc in hohot, dar asta este unul dintre ele!...
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Întrebare la Radio Erevan:
- Este adevărat că în urma dezastrului de la Cernobîl toată conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis? - Da, în afara secretarului de partid, care nu a fost găsit acasă! Sîntem un grup de ascultători fideli ai Radio Erevan și am dori să aflăm de ce a murit tov.Andropov. - Stimați ascultători, nu știm exact de ce a murit tov.Andropov, tot ce știm e că la autopsie a suferit cumplit. |
|
||||
|
||||
![]()
copilul:
- tati, de ce te-ai căsătorit cu mama? soțul către soție: - vezi, până si copilul este surprins! |
|
|||
|
|||
![]()
accident grav... politistul , la capul unui sofer ranit , in spital :
-Puteti sa-mi spuneti cum s-a intamplat ? - Da , soferita din fata mea a semnalizat stanga.. - Siii??? - Contrar tuturor previziunilor mele , a virat stanga... |
|
|||
|
|||
![]()
- Ai slabit grozav! Ai o dieta noua?...
- Da. Legume - cartofi, morcovi, sfecla... - Le fierbi sau le prajesti? - Le SAP !!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|