![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau ca nu dispun de timpul necesar sa rasfoiesc putin si celalat forum. Sau poate trebuie invitatie?:) E ca in povestea lui Columbeanu, dupa atat publicitate negativa au ajuns totusi vedete.:)
cu respect carol. A! si era sa uit cristiboss, sa ne temem de pacatele noastre si daca le-am terminat sa trecem si la ale aproapelui.:) |
|
|||
|
|||
![]()
Calugarii greci ce au semnat scrisoarea sunt schismatici,nu?Dar patriarhul ecumenic ce e?De ce prigoneste de cativa ani sfanta manastire Esfigmenu,cea mai bogata duhovniceste din cele de pe muntele Athos?Asta e atitudine de crestin ortodox,care mai e si patriarh?Nimic nu justifica asta,chiar daca acei calugari ar fi fost intradevar schismatici.Unde ai mai auzit tu vreodata ca ortodocsii sa prigoneasca pe cineva?Iti spun eu ce este,este prigoana masonica.Patriarhia ecumenica nu e altceva decat o loja masonica unde se dau si se primesc ordine.De acolo a primit ordin si I.P.S.Daniel,de la prietenul sau patriarh, sa faca slujbe ecumeniste prin toata Moldova.
|
|
|||
|
|||
![]()
Marturie cu dedicatie pentru MIREAN&CO.
http://antiecumenism.blogsarena.com/1379/IMPOTRIVA+ERETICILOR.html |
|
|||
|
|||
![]()
BOR este eretica?? dar tu din ce biserica faci parte?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cum o sa indrepti tu BOR?
|
|
|||
|
|||
![]()
Spuneam ca ierarhii adevarat ortodocsi si aparatori ai credintei au fost cenzurati sa atace ecumenismul.De aceea apar multe site-uri,care nu sunt neaparat ale calugarilor,cum se spunea pe aici,din motiv ca fie nu au cunostiinte de asa ceva,fie nu au timp,misiunea lor fiind alta acolo unde sunt,dar din cauza pumnului in gura,n-au gasit alta forma de a se exprima si a nu tacea in fata acestui mare pericol.Totusi,exista cel putin un preot simplu,care nu ii este frica sa spuna lucrurilor pe nume si sa-L marturiseasca pe Hristos.Este vorba de parintele Gheorghe,ce a si spus intr-o predica faptul ca nu-l intereseaza nici daca dau zece episcopi anatema asupra lui si-l caterisesc,el va spune adevarul pana la capat.Asa da preot ortodox,daca am avea macar si un mitropolit ca el alta ar fi situatia.
P.S.Si am uitat sa-ti spun ceva domnule MIREAN.Vezi ca in regulamentul acestui forum ortodox exista o regula ce spune clar ca este interzisa orice forma de propaganda ecumenista,pe care tu o faci cu succes de ceva vreme.Asa ca ai grija ca s-ar putea sa primesti un ban pe IP daca mai continui cu asta. |
|
|||
|
|||
![]()
ori iti face placere ori ai un interes altfel de ce ai acuza BOR de erezie cand nu ai dat nici un exemplu concret prin care sa arati o schimbare de dogma/ a adevarului de credinta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|